2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367610 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Omeruo ve abdenour u aciklayin artik

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sozkul

Kesinlikle. Hoca dobra çünkü, Carvalhal gibi Polyannacılık oynamıyor. " Siz yazdınız, siz yaptınız " diye suçladığı zaman kimse ağzını açamıyor. Geçtiğimiz toplantıda Övünç'ü haşladığında soru bile soramadı Övünç. Ve o Övünç 2 gün önce hem Nasri hem de Caner transferlerini son dakika olarak Ntvspor ve ntv gibi büyük kanallarda verdi. Peki şimdi ne oldu ? Yönetim ve teknik direktörü zor durumda bıraktılar. Bu insanlar Beşiktaş'lıyım diye ortalıkta gezen insanlar.

Hemen gaza gelip Şenol Hoca'yı yem etmeyin bu insanlara. Az sahip çıkın. Böyle hoca zor buluruz.

Anlamıyorum, Övünç'ün işi bu, içerden adama bilgi geliyor bitti diye, adam haber yapmak zorunda, ne yapsın?

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 01:56:52 sozkul ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

orta saha ve canere ihtiyaç yok etoo stoper bana yeter
caneri alırsakda adriona ön libero oynar ihtiyaç duyulduğunda
her yere adam alınmaz bazı mevkiler eldeki oyuncularla takviye edilir.
göbekte fazla şişkiniz zaten elimizde orda oynayacak düzeyde çok oyuncu var
bu kadar oyuncu alınsında cl de kadroya bile dahil edemiyoruz onu ne yapacağız
Atinc geliyor mu abi var mi bir bilgi ?

Atinc + Caner Uefa ya verilecek liste icin elimizi cok rahatlatacak
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Afrika kupasını da abartmayın arkadaşlar
Açın tarihlerine bakın bi zahmet
Adamın kaçıracagı 1 yada 2 maç
Ya sakatlanırsa orada. Ki olma ihtimali hic de dusuk değil :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bildiğin kadarıyla Eto konusunda bir sıkıntı varmı? Nasri işinde bir hayal kırıklığı oldu ama elimizi uzatıp alma mesafesindeyken Eto olmazsa çok üzülürüm.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyuncu gelmek istiyor kulübü satmak istiyor sorun biz bonservis ödemek istemiyoruz :D
zarlar atılıyor düşeşde gelir hep yekte hep yek gelirse almayız kayıp ama büyük değil
ama antalya için çok büyük olur. bu arada başkaları devreye girermi etoo he dermi bilinmez.

Çevrimdışı Culpable

Necmi Abi ben konoplyanka  ve kadro disi birakilmasi ile ilgili ispanya sitelerinde bir yazi goremedim

hem neden kadro disi biraksin konoplyanka ya marsilya zaten talip  onlara verir gecer
ama sevilla   inter ve 2 takima  daha resmi teklifte bulundu ve cevap bekliyorlar aralarinda cok buyuk rakamlarda yok
yani benim bildigim sevillaninda yabanci sorunu  var

Çevrimdışı tuncaboylu

Birazcik gercekci olun

Neymis Aauuuvvv Amerikaya gitti hayir gelmez bak bak bak..

Pirlo , Gerard Amerikada oynuyor getir koy bakalim orta sahaya Seviye atlarsin seviye
Yunus dostum, adam 500 bin dolar maaşa gitti abd'ye diyorum. Avrupa'da adama 500 bin euro veren çıkmadı.

Var bir sıkıntısı, bekle sen.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Trajikomik tablo. Kiminin dalga geçip ironi yaptığını kimisi ciddi ciddi yazıyor... Komik. Ama gülmüyorum. Küfür ediyorum.

:s20: ||  :halay:   

Şu ikisinin ortası niye bizim taraftarda yok :D Geçen seneki kadromuza 2 üst düzey sağ-sol bek almışız , Sosa-Gomez ikilisini kabetmiş olabiliriz ama yerlerine aynı olmasada onları aratmayacak seviyede adamlar almışız. GS de adı sanı duyulmamış savunmanın S'sinden anlamayan bir td, feneri de ne ben yazayım ne siz okuyun yani. Niye şampiyon olmayalım ki geçen seneden ne farkı var şu an sezon başlangıcının ? Stadımız var üstüne çok çabuk unuttuk heral olimpiyat deplasmanını  :D En kötü durumda bile ligi sonuna kadar kovalayacığımıza eminim transfer olur olmaz ondan  :ishock: :ishock: :ishock:
Avatarini değiştir mod cezasi yemeden

Yunus dostum, adam 500 bin dolar maaşa gitti abd'ye diyorum. Avrupa'da adama 500 bin euro veren çıkmadı.

Var bir sıkıntısı, bekle sen.

Onu bilmiorum abi

Ama ben De jonkun futbolculugunu ve kalitesini tartışmam bile tartismaya kapali

Pepe nin on libero versiyonu..

Çevrimdışı 38life

Eto'o Beşiktaşa gelmek için canını verecek yakında. Ama biz bonservis ödememek için almıyoruz. Nediyeyim ki. Yönetimin önümüzdeki sene transfer zihniyetini değiştireceğine dair umudum bile yok.

Umudum bile yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Necmi Abi ben konoplyanka  ve kadro disi birakilmasi ile ilgili ispanya sitelerinde bir yazi goremedim

hem neden kadro disi biraksin konoplyanka ya marsilya zaten talip  onlara verir gecer
ama sevilla   inter ve 2 takima  daha resmi teklifte bulundu ve cevap bekliyorlar aralarinda cok buyuk rakamlarda yok
yani benim bildigim sevillaninda yabanci sorunu  var
Yabancı sorunu derken, neden bahsediyorsun abi? UEFA listesinden mi? Yabancı sorunu varsa, Oğuzhan'a neden teklif yaptılar?

Çevrimiçi Necmi

Atinc geliyor mu abi var mi bir bilgi ?

Atinc + Caner Uefa ya verilecek liste icin elimizi cok rahatlatacak
elin rahatlasa ne olur gelmesi demek almanyada dikiş tutturamadı demek
orda dikiş tutturamadıysa ne işine yarayacak alt yapıdan yazacak gayet iyi oyuncularımız var
hiç olmadı kaleci utku yazılır 3+3 yapacağız çokta sıkıntı değil sıkıntı olan 17

Çevrimdışı Librarius

Bu Erto neyin kafasını yaşıyor. Beşiktaş Wilshere ile masaya oturdu diyor. Allah akıl fikir versin.

Yemek icin oturmuslardir.  :lol: Ertem Sener ufurukcunun krali bu arada.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Mehmet57

Birazcik gercekci olun

Neymis Aauuuvvv Amerikaya gitti hayir gelmez bak bak bak..

Pirlo , Gerard Amerikada oynuyor getir koy bakalim orta sahaya Seviye atlarsin seviye

Pirlo ile Gerrard'i mi kiyasliyon De Jong ile?

De Jong Amerika'da bile son donemde negatif sekilde medyaya haber oldu. Eski temposu yok ama sertligi var. Hollandanin en buyuk sitesi Voetbalzone'da bile Hollandalilar "Galatasarayda ligin temposunu kaldiracagini sanmiyorum" diye yorumlar yaparken, De Jong milli takima alinmayip orta Clasie ve 6 olmayan Klaassen oynatilirken, senin iddian neye gore?

De Jong eski halinden cok uzakta. Fizik acidan gerileme yasayan De Jong'un temposu inanilmaz derece dususte. Bunu soylemisken, toplu oyunda herzaman kotuydu. Sen ligin pas yuzdesi en yuksek oyuncuyu, pas oyununda kotu olan De Jong ile mi degistirecen?

Iyi ki hoca degilsin :)

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Geçen sene Leiva transferinin nasıl iptal olduğu ortada. Bu örnek ortadayken hala "X, Y, Z %100 Beşiktaş'ta" yazanlara inanan taraftara akıl fikir diliyorum. İmzalar atılsa açıklanırdı, atılmadıysa her an, herhangi bir sebepten iptal olma ihtimali var. Bu kadar basit.

Umarım bu bir ders olmuştur da Ocak ayında aynı senaryoyu bir daha izlemeyiz.

Yönetimi genel anlamda beğenen biriyim ama bazen o kadar amatörce işler yapıyorlar ki olumlu icraatleri acaba tesadüf müydü diye sorguluyor insan. Son gün yapılan fırsat transferinden her zaman Sosa çıkmayacağını anlamaları lazım. Geçen sene yapılamayan orta saha transferi bize şampiyonluğa malolabilirdi, Oğuzhan ile Atiba çok değil, 3'er 4'er hafta sakatlansalar rakibin gerisinde kalabilirdik. Şans her zaman bizim yanımızda olmaz.

Stoper probleminin 30 Ağustos itibariyle hala çözülmemiş olmasının hiçbir mazereti olamaz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Berat

Onu bilmiorum abi

Ama ben De jonkun futbolculugunu ve kalitesini tartışmam bile tartismaya kapali

Pepe nin on libero versiyonu..

Tamam olum bu kadar gaza gelme , görücez anyayı konyayı :D

Yabancı sorunu derken, neden bahsediyorsun abi? UEFA listesinden mi? Yabancı sorunu varsa, Oğuzhan'a neden teklif yaptılar?

Nasriyi aldilar ya iste abi

Demekki kisitli idi 1 adam alacaklardi oda Nasri oldu :s20:

Tamam olum bu kadar gaza gelme , görücez anyayı konyayı :D
Yahu burasi Alt taragi sportoto superlig

Italya da 2 sene üst uste Yilin Bidonu secilen Melo burada kral oldu De jonk bunun daha ust versiyonu

Çevrimdışı 38life

Gomez gitti, Sosa gitti, Nasri geldi dediler, gelmedi... Sakho, Kompany, Mangala, Glik dediler hiçbiri gelmedi.

Öfkeliyim. Tavsiye ederim:

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 01:36:12 38life ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Nasriyi aldilar ya iste abi

Demekki kisitli idi 1 adam alacaklardi oda Nasri oldu :s20:

Nasri Fransız değil mi, yabancı mı sayılıyor orada?

Anlamıyorum.  :alala:

Çevrimdışı sosyalkartal

Wilshere mi 40 yıllık duyumcuyum ben bile böylesini görmedim ohara  :kop: :kop: :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Pirlo ile Gerrard'i mi kiyasliyon De Jong ile?

De Jong Amerika'da bile son donemde negatif sekilde medyaya haber oldu. Eski temposu yok ama sertligi var. Hollandanin en buyuk sitesi Voetbalzone'da bile Hollandalilar "Galatasarayda ligin temposunu kaldiracagini sanmiyorum" diye yorumlar yaparken, De Jong milli takima alinmayip orta Clasie ve 6 olmayan Klaassen oynatilirken, senin iddian neye gore?

De Jong eski halinden cok uzakta. Fizik acidan gerileme yasayan De Jong'un temposu inanilmaz derece dususte. Bunu soylemisken, toplu oyunda herzaman kotuydu. Sen ligin pas yuzdesi en yuksek oyuncuyu, pas oyununda kotu olan De Jong ile mi degistirecen?

Iyi ki hoca degilsin :)
Mehmet Atibaya bir sey olsa orada Necip oynayacak farkindamisin?

Çevrimdışı 38life

Etiketler: