2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 11733591 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı acan07

ön taraf komple soru işareti oldu şimdi . atiba oğuzhanın önündeki adamlarla ŞL dönüşünde maç kazanmamız kolay olmuycak gibi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adam iyi olsaydı İtalyadan Amerikaya gitmezdi
Adi., Kariyeri , Sahadaki duruşu yeter

De Jonk dan bahsediyoruz ona bile kilif uyduruyorsunuz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

olmadığını nerden biliyorsun :alala:
hem bitmeden açıklanmasın deyip hemde açıklanmayan isimlere yok
hükmündemi karar veriyorsun

Açıkcası bana da olmayacak gibi geliyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Necmi

Şöyle olabilir "Ben der ( burda bir es ve ortamı süzer) size Nasri'yi getireceğim diye bir şey söyledim mi, hedef şaşırtıyoruz demedim mi, amacımız Mangalaydı, alın işte onuda getirdik"

kim ne diyebilir :kop: :kop:

Çevrimdışı Orhan

Rakiplerimizin durumu, futbolları rezil durumdayken ve bu çok da açık iken stoper + Caner + İnler + Eto'o al bitir. Kendi kendimizi strese soktuk burda 3 ay.
Aynen katılıyorum. Ama eto kesin gelemeli. Afrika kupası vs derken Ebubekiriden ara ara randıman alamıcaz

Çevrimdışı 38life

İyi de bu iş niye bize oluyor diye niye soran yok? Her sene bir isim kesinlikle böyle gelmiyor. Leiva'da aynısı Nasri'de aynısı Ronaldinho'da aynısı Linnes'te aynısı.. Ben niye diğer takımlarda kapıdan dönme olayını görmüyorum. Tamam karşılaştırmak saçma ama artık ben sorgulamaya başladım. Her sene böyle en son saçma bir sebepten dolayı bir anda adam gelmiyor. YOk hoca bırakmıyor yok araya adam girdi yok adam korktu yok karısı izin vermedi.

Bizim başımıza bunun gelmesinin sebepi ne çözmek lazım.

Tek sebebi Başkanın gereksiz pazarlıkları ve transferi uzatıp karşı tarafı bıktırması. Bir transfer 1 ay sürmez kardeşim. Böyle şey mi olur? Bu nasıl bi saçmalık. Başkana sorsan Beşiktaşın parasını sokağa atamayız der. Sokağa atmıyorsun Nasriye veriyorsun. İstediğin noktaya getiriyorsun hala bitiremiyorsun. ne denir ki...
Gençliği yetiştiriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.

Çevrimdışı Necmi

Açıkcası bana da olmayacak gibi geliyor.
göreceğiz fazla bir zaman kalmadı bende büyük bir isim beklentisinde değilim
işimize yarayacak sol stoper olsun yeter

Çevrimdışı Mehmet57

Gokhan Inler orta sahaya fizik mucadele, sertlik ve ayni zamanda oyunu acabilme ozelligi katacaktir.

Adam daha gecen sene 7 milyona BPL e giti. Noldu? Drinkwater veya Kante'yi mi kesecekti adam yedek kaldi diyorsunuz? Iki makine gibi adamlar, gecen sene BPL'in en iyi orta saha oyunculari.

El insaf yav. De Jong diyorsunuz. Toplu oyunda De Jong inanilmaz derecede kotu. Tek yonu sertligi ve kesiciligi ile one cikan bir isim ama muthis gerileme var. Gecen sene 7 milyona BPL'e giden adami gecen sene bedava Amerika'ya giden adamla kiyaslamayin derim.

Goren de orta sahada defansif acidan cok alternafimiz var sanacak. Iyi, Atiba sakatlansin da Neciple gecirin orayi, cunki ne Talisca nede Tolgayin kesici ozelligi var.

Çevrimdışı talha

Açıkcası işimize yarayan diye aldıkları hiçbir isim yaramadı tamam bende isim büyüklüğüne takılmıyorum ama zaten iş yapan kaliteli kumaşı olan adamlar kapıldı şimdi geride kıytırık adamlar kaldı. 

Çevrimdışı Necmi

Adi., Kariyeri , Sahadaki duruşu yeter

De Jonk dan bahsediyoruz ona bile kilif uyduruyorsunuz
olan sana oldu arada boyko güme gitti :D
yanlız transfer olmayacaksa neden apar topar yabancı kontenjanı boşalttılar
bende onu anlamıyorum :alala:

Çevrimdışı 38life

Şöyle olabilir "Ben der ( burda bir es ve ortamı süzer) size Nasri'yi getireceğim diye bir şey söyledim mi, hedef şaşırtıyoruz demedim mi, amacımız Mangalaydı, alın işte onuda getirdik"

Başkan? Mangala? Bizim başkan? Bizim yönetim? Mangala?
Gençliği yetiştiriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.

Tek sebebi Başkanın gereksiz pazarlıkları ve transferi uzatıp karşı tarafı bıktırması. Bir transfer 1 ay sürmez kardeşim. Böyle şey mi olur? Bu nasıl bi saçmalık. Başkana sorsan Beşiktaşın parasını sokağa atamayız der. Sokağa atmıyorsun Nasriye veriyorsun. İstediğin noktaya getiriyorsun hala bitiremiyorsun. ne denir ki...
çok buyuk hayal kırıklığı yaşıyorum , bu seneden umidimi kesmek üzereyim

Dusun ben , benim gibi bir adam umidini kaybetmek uzere..

Çevrimdışı talha

Ayrıca bu hep işimizi görür diye aldığımız adam yarıyı bile çıkaramadı. Alexis Milosevic falan filan. Ha bu arada olmayacaksa trasnfer falan da yapmasınlar o tarafa. Yazık günah Beşiktaş'ın parasına sonra bedavaya göndermeye çalışıyoruz.

olan sana oldu arada boyko güme gitti :D
yanlız transfer olmayacaksa neden apar topar yabancı kontenjanı boşalttılar
bende onu anlamıyorum :alala:
Hatırlatma abi ya :bawling:

Çevrimdışı Necmi

Açıkcası işimize yarayan diye aldıkları hiçbir isim yaramadı tamam bende isim büyüklüğüne takılmıyorum ama zaten iş yapan kaliteli kumaşı olan adamlar kapıldı şimdi geride kıytırık adamlar kaldı. 
bilemem bekleyip göreceğiz erken konuşmanın bir faydası varmı

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İyi de bu iş niye bize oluyor diye niye soran yok? Her sene bir isim kesinlikle böyle gelmiyor. Leiva'da aynısı Nasri'de aynısı Ronaldinho'da aynısı Linnes'te aynısı.. Ben niye diğer takımlarda kapıdan dönme olayını görmüyorum. Tamam karşılaştırmak saçma ama artık ben sorgulamaya başladım. Her sene böyle en son saçma bir sebepten dolayı bir anda adam gelmiyor. YOk hoca bırakmıyor yok araya adam girdi yok adam korktu yok karısı izin vermedi.

Bizim başımıza bunun gelmesinin sebepi ne çözmek lazım.

leiva ile ilgili hocası kararsızdı oynattı adamın kumaşı iyi iyi oynadı kalsın oyu verdi hocası da Nasri ile ilgili sebep belli değil olup olmadığı da, bilemem ama city de kalırsa benzer sebep genel olarak pazarlığın suyunu çıkarmamız büyük etken gibi... Ülke ve lig olarak cazip değiliz zaten bir de kılı kırk yarınca iş zorlaşıyor ama oyuncu geldi mi de ( mesela talisca ve maliyeti adriano ve maliyeti) yerden yere vuranlar başkana caps ler yapıyor...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Culpable

@Necmi Abi Nasri transferini bozacak tek sey  gs  den gelecek bir kap aciklamasi [nasri degil baska bir oyuncu icin  -ben ihtimal bile vermiyorum bu kap icin ]

onun haricinde ben hala iyimserim
EPL kadroya alama  CL de kadroya alama  ne yapicaklar  antremanda tursusunumu kurucaklar nasrinin
Sevillaninda yabanci sorunu var Nasriyi almalari icin kimi gondericekler ?

Çevrimdışı anilsevim

Stoper
Caner
İnler
Eto

Fitizz :)))
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Necmi

çok buyuk hayal kırıklığı yaşıyorum , bu seneden umidimi kesmek üzereyim

Dusun ben , benim gibi bir adam umidini kaybetmek uzere..
hadi lenn bu takım şampiyonluğun gene en büyük adayı

Çevrimdışı Librarius

Sampiyon takimin taraftari ancak bu kadar demoralize olabilirdi. Bitik oldugunu dusundugumuz GS camiasi da lige en moralli baslayan takim oldu malesef. Biliyoruz ki arkasina bu olumlu havayi alan buyuk camialar oldukca basarili oluyor ligde.

Evet takimin en onemli ihtiyaci stoperdi, transfer doneminin baslamasindan itibaren 3 ay gecti ve fakat stoper transferi olmadi. Acele etmiyoruz denebilir ama bu stoper eksikligi bize bir super kupaya ve lig de 2 puana mal oldu. Yani baya hasar birakti.

Nasri ismi ortaya atilinca cok heyecanlandim; zira, Nasri bu ligde cok fark yaratirdi. Yonetimin boyle bir ismin pesine dusmesi bile basli basina bir vizyon gostergesiydi. Fakat, burda sorun Nasri isminin temel ihtiyacimiz olan stoper isminin cok onune gecmesiydi. Nasri ismi oyle dengesiz ve abartili kullanildi ki durum bizim acimizdan resmen bir hezimete donustu.

Yonetim onca ozel jet seyahatlerinden sonra ingiltere hikayesini sadece Gokhan Inlerle sonladirirsa onca harcama cope atilmis olacak.

Gecen yila gore daha iyi miyiz? Bilemiyorum dogrusu...

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Forza.55

Stoper,Caner,Gökhan inler,golcü kanat. 2 gün var.4 ay yattınız 2 günde bunların hepsini almak zorundasınız.

Çevrimdışı Erdemm

Son 47 saat.. rahat olun stres bitecek..   bakicaz elde ne var sonra yeni sayfalar başlıklar gelsin.. fazla stres bünyeye zarar her türlü ligin favorisi biziz.. statsiz geçen yıllardan sonra kötü durumda hiç değiliz.. transferde gecikme olduğunu herkes biliyor.. Hoca da kızgınlığıni biraz yansitinca düzeltme için basın toplantısı yapmak zorunda kaldı.. camia olarak hep beraber hedefe odaklandigimiz ve her durumda destek olduğumuz için şampiyonluk yeni stadla birlikte geldi.. aman dikkat algılara gelmeyelim hiç birimiz alet de olmayalım.. adriano talisca aboubakar gokhan ciddi katkı yapacaktır stoper de alınacağı kesin görünüyor.. destek iyidir.. taraftar kötü ve zor günde (ki bence şu an öyle değil) desteklerse daha güzeldir.. (stratejik hata bence transfer dönemi başlaması ile en yetkin yöneticimizin değişmesi oldu) saygılar..

Çevrimdışı talha

Gokhan Inler orta sahaya fizik mucadele, sertlik ve ayni zamanda oyunu acabilme ozelligi katacaktir.

Adam daha gecen sene 7 milyona BPL e giti. Noldu? Drinkwater veya Kante'yi mi kesecekti adam yedek kaldi diyorsunuz? Iki makine gibi adamlar, gecen sene BPL'in en iyi orta saha oyunculari.

El insaf yav. De Jong diyorsunuz. Toplu oyunda De Jong inanilmaz derecede kotu. Tek yonu sertligi ve kesiciligi ile one cikan bir isim ama muthis gerileme var. Gecen sene 7 milyona BPL'e giden adami gecen sene bedava Amerika'ya giden adamla kiyaslamayin derim.

Goren de orta sahada defansif acidan cok alternafimiz var sanacak. Iyi, Atiba sakatlansin da Neciple gecirin orayi, cunki ne Talisca nede Tolgayin kesici ozelligi var.

İyi de biz Gökhan'a ne verebileceğiz. Bu adam buraya lolipop ile oynamaya gelmeyecek. Atiba'nın yedeğine Atiba'dan fazla vermek zorunda kalacağız. Benim eleştiri noktam o.

Iste oyuzden De jonk bize lazimdi tam bizlikti , Orta sahadaki SERTLIK eksikliğine bire bir ilac olacaktı..

Çevrimiçi Samet Ç

olmadığını nerden biliyorsun :alala:
hem bitmeden açıklanmasın deyip hemde açıklanmayan isimlere yok
hükmündemi karar veriyorsun
Stoper alacaklarını düşünmüyorum şu anda oturup ne yapacaklarını düşünüyorlardır. Belki son gün Omerou veya Atınç gelebilir fazlası olmaz.

Etiketler: