@Necmi Abi
simdi gelelim bu twitter daki duyumculara :
ortaya bir jet bileti attilar istanbul- luton 5 kisi luton istanbul 6 kisi
ve tutar 26.500 euro gidis gelis
istanbul luton gidis gelis 26.500 euro ya Jet kiralayamazsin kim olursan ol yani jet hikayesi kulliyen yalan
istanbul Ercan max 1 saatlik bir ucus ve Jet kiralamak istersen verecegin rakam minimum 12.500$ ve sadece gidis [bu rakami kesin ve net bir sekilde soyluyorum 2 sene oncenin fiyatidir ]
istanbul luton kac saatlik bir yolculuk ? ve birde ercan a kullandigin jet ile luton a kullandigin jet ayni olamaz luton icin agir hava sartlarini kaldiricak 2 3 tik ustunde jet kullanman lazim
ben hala nasri konusunda iyimserim duyum olmadigini soyledim zaten ve nasri bizde
M city 4 oyuncuyu gondermek zorunda
kaldi 2 gun 1 tanesini ispanyaya kiralik gonderiyorlar [bu kesin]
Mangalayi porto ya kiralik vericekler ama kesin degil
geriye kaldi gondermeleri gerekenj 2 oyuncu
Mangalayi porto ya gonderirse Nasrinin EPL de oynama sansi var ama CL de oynama sansi hic yok
uçak fiyatlarını bilemem ama bir jet kiralandığı doğru sanırım o veya başkası
işin kötü yanı nasri için sevillanın devreye girmesi city de kalmayabilir ama sevillamı bizmi dersen
direk sevilla tercih nedenidir.akşama kadar benim aldığım bilgilerde netti ama akşam üzeri biranda
yön değiştirdi birileri düğmeye basmış gibi herkes olumsuz konuşmaya başladı. birde istikrarsız bilgi geliyor
bir taraftan insan yönetim salıyor bu haberleri diyor diğer taraftan neden yapsın diyor.
bana gelen bilgiler olumsuz bittiği yönünde
@Culpable