2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 11732892 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

@Necmi Abi

simdi gelelim bu twitter daki duyumculara :
ortaya bir jet bileti  attilar  istanbul- luton  5 kisi luton istanbul 6 kisi
ve  tutar 26.500 euro gidis gelis :)
istanbul luton gidis gelis 26.500 euro ya  Jet kiralayamazsin kim olursan ol  yani jet hikayesi kulliyen yalan

istanbul Ercan max 1 saatlik bir ucus  ve Jet kiralamak istersen verecegin rakam  minimum 12.500$ ve sadece gidis [bu rakami kesin ve net bir sekilde soyluyorum  2 sene oncenin fiyatidir ]
istanbul luton  kac saatlik bir yolculuk ? ve birde  ercan a kullandigin jet ile  luton a kullandigin jet ayni olamaz  luton icin agir hava sartlarini kaldiricak 2 3 tik ustunde jet kullanman lazim

ben hala nasri konusunda iyimserim    duyum olmadigini soyledim zaten  ve nasri  bizde

M city 4 oyuncuyu gondermek zorunda
 kaldi 2 gun  1 tanesini ispanyaya kiralik gonderiyorlar [bu kesin]
Mangalayi porto ya kiralik vericekler ama kesin degil

geriye kaldi  gondermeleri gerekenj 2 oyuncu

Mangalayi porto ya gonderirse Nasrinin EPL de oynama sansi var ama CL de oynama sansi hic yok

uçak fiyatlarını bilemem ama bir jet kiralandığı doğru sanırım o veya başkası
işin kötü yanı nasri için sevillanın devreye girmesi city de kalmayabilir ama sevillamı bizmi dersen
direk sevilla tercih nedenidir.akşama kadar benim aldığım bilgilerde netti ama akşam üzeri biranda
yön değiştirdi birileri düğmeye basmış gibi herkes olumsuz konuşmaya başladı. birde istikrarsız bilgi geliyor
bir taraftan insan yönetim salıyor bu haberleri diyor diğer taraftan neden yapsın diyor.
bana gelen bilgiler olumsuz bittiği yönünde @Culpable

Çevrimdışı talha

Muhabirin içine doğmadığını yazdım dostum. Yöneticilerden aldıkları iyi gidiyor, olumlu geçiyor haberlerini kesin birtti gibi lanse ettiler.

Stoperden bahsetmiyorum orada, konumuz Nasri ve sosyal medya. Bir yazının ana fikrini anlayamıyorsan, daha çok kitap okumanı tavsiye ederim.

Kendini geliştirmek iyidir.

Ya ahahaha  :lol: :lol:

Tamam senin yöetimin kusursuz mükemmel dostum tamam mı? Hİç sorunları yok zaten. Melek gibi adamlar. Mükemmel işler yapıyorlar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

uçak fiyatlarını bilemem ama bir jet kiralandığı doğru sanırım o veya başkası
işin kötü yanı nasri için sevillanın devreye girmesi city de kalmayabilir ama sevillamı bizmi dersen
direk sevilla tercih nedenidir.akşama kadar benim aldığım bilgilerde netti ama akşam üzeri biranda
yön değiştirdi birileri düğmeye basmış gibi herkes olumsuz konuşmaya başladı. birde istikrarsız bilgi geliyor
bir taraftan insan yönetim salıyor bu haberleri diyor diğer taraftan neden yapsın diyor.
bana gelen bilgiler olumsuz bittiği yönünde @Culpable
Ne cektik be bu Sevilla ile Whu dan yeter be kardeşim :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Ne İnler'i yahu 1 yıldır oynamayan adamı alacağız. Bir de yedek mi yapacağız. Maaş ne vereceğiz bir yedeğin alması gerekeni mi yoksa bir asın mı? Mesela Atiba'dan daha mı yüksek olacak yoksa daha mı az? Eğer o maaş 1.5M olursa yanlış daha üstü ise bildiğin fiyasko olur. Ki İnler'İn maliyetnini az buz tahmin edebiliyorum ne olacağını ama yazmıyorum şimdi bir arkadaş atlar ortaya nerden biliyorsun? nasıl biliyorsun? uzman mısın sen? diye gerek yok.

Çevrimdışı EagleForce

Stoper alinmaz ustune Tolga ilk11 cikarsa tepkiler kimsenin ummadigi kadar buyuk olur maalesef.

Çevrimdışı 38life

Gençliği yetiştiriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.

Çevrimdışı talha

Ne cektik be bu Sevilla ile Whu dan yeter be kardeşim :s20:

Sen bir ay işi uzatır lastik edersen adamlar araya girer tabi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya ahahaha  :lol: :lol:

Tamam senin yöetimin kusursuz mükemmel dostum tamam mı? Hİç sorunları yok zaten. Melek gibi adamlar. Mükemmel işler yapıyorlar.

Tipik bir ad hominem.  :)

Başarısız ve vasat bir tartışmacısın dostum, Serhat'ı özledim ben.  :D

Daha 3 saat önce Aboubakar'a fazla maaş verildiği için yönetimi eleştirmiştim, ne anlatıyorsun sen bana? :tabe:

Geçirdiğimiz en berbat transfer dönemi

3 senedir Stoper diye agliyoruz hala stoper yok ortalıkta

Atiba sahada canini vermeden Orta saha alinmayacak galiba

Hep yazdim 2 senedir De jonk diye Gs aldi olacak is degil :s20:

Çevrimdışı 38life

Senin kastettiklerini bir örnek vererek açıklamıştım.  Mantıksız bularak bana hak verdiğin için sağol. Sevgide serbestlik saygı da mecburiyet vardır.

Devam...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu işin son dakikası mı olur. Bir isim bitiyorsa bitiyordur. 1 haftadır Nasri bitti deniliyordu. Şimdi olmadıysaya mı döndük. Bakın bu iş olmayacak dediğimizde. Burada çoşuoyrdu bazıları hepsi kuzuya dönecek diye. Şİmdi laf ettirmiyorlar olmadıysa olmadı yok valla. Eleştri gelecek tabi.

İyi de Nasri bittiyi yönetim değil duyumcu mu dersin uydurumcu mu artık onlar diyordu. Ki gidişat da onu gösteriyordu son dk sı olur mu oluyor işte Leiva da da oldu başka oyuncularda da oluyor daha da olacak. Başkan çıkıp Nasri %100 bizde dese gelmese tamam haklısın ki imza atılmadan o bile belli olmaz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Samet Ç

Stoper alınmayacak 31 Ağustos akşamı da burada o bölgede Necip var Tosic var idare ederiz diyenler ortalığa çıkacak olacak olan bu. Her bölgeye aday var. Stoper bölgesi için tek bir aday yok.

Ah o 15 dakika var ya o 15 dakika yakti bizi Pep :akuma:

Çevrimdışı Bishamon

Ulan 2 senedir burda Orta sahaya lazim olan ilac olacak adam De Jong bu adami alalim diye bas bas bağırıyorum Gs almis adami Acayip koydu bana

Kimse kizmasin ama bana gore muthis transfer bizde Inler le ugrasalim hala
Adam iyi olsaydı İtalyadan Amerikaya gitmezdi

Çevrimdışı BlackEagle26

İnler'i istiyorum ben Caner + İnler + sağlam stoper çok iyi olur. Şampiyonlar Liginde İnler gibi sert bir oyuncu işimize yarar , deplasmanda Atiba , İnler oynayabiliriz

Çevrimdışı Necmi

Ya he öyle tamam dediğiniz gibi muhabilerin içine doğdu Nasri'nin bittiği. Birşeyi de kabullenin artık arkadaş herşeye bir cevabınız var ha. Stoper'İn gelmemesine ve büyük hitimalle alınmamasına da bir cavbın var mı? Sayın Fabri'yi Navas yapan arkadaşım.
üslup yakışmamış @talha

Çevrimdışı Orhan

Burda herkes bana kızar ama severler beni bensiz bu forum eğlencesiz  :bandit:
Bizi Ne kadar trollesen de buarada olmaya devam et bence. İyi kötü neşemizi buluyoruz. :serefe:

Çevrimdışı talha

İyi de Nasri bittiyi yönetim değil duyumcu mu dersin uydurumcu mu artık onlar diyordu. Ki gidişat da onu gösteriyordu son dk sı olur mu oluyor işte Leiva da da oldu başka oyuncularda da oluyor daha da olacak. Başkan çıkıp Nasri %100 bizde dese gelmese tamam haklısın ki imza atılmadan o bile belli olmaz.

İyi de bu iş niye bize oluyor diye niye soran yok? Her sene bir isim kesinlikle böyle gelmiyor. Leiva'da aynısı Nasri'de aynısı Ronaldinho'da aynısı Linnes'te aynısı.. Ben niye diğer takımlarda kapıdan dönme olayını görmüyorum. Tamam karşılaştırmak saçma ama artık ben sorgulamaya başladım. Her sene böyle en son saçma bir sebepten dolayı bir anda adam gelmiyor. YOk hoca bırakmıyor yok araya adam girdi yok adam korktu yok karısı izin vermedi.

Bizim başımıza bunun gelmesinin sebepi ne çözmek lazım.

Çevrimdışı legendmaster

gökhan inler nedir yahu ihtiyaç yok ona

Çevrimdışı 38life

Kesinlikle öyle. Pazarlık konusunda iyi olabilirsin ama bu transfer konusunda iyi olduğun anlamına gelmez. Çünkü bazen çok iyi pazarlık karşı tarafa geri adım attırır. Kaz gelecek yerden tavuk esirgedik. Hep böyle oluyor 4 senedir. Ospina transferini unutmadım ben. komik rakamlar esirgendiği için alınmamıştı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık.."

:bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Stoper alınmayacak 31 Ağustos akşamı da burada o bölgede Necip var Tosic var idare ederiz diyenler ortalığa çıkacak olacak olan bu. Her bölgeye aday var. Stoper bölgesi için tek bir aday yok.
Rakipler bu kadar kötüyüyken buyuk avantaj sahibiyken bu avantaji kullanamadik ve dezavantaja cevirdik gercekten buyuk basari bu istesen yapamazsın

Sampiyonluktan emindim ama Ozellikle De jonk transferi ile Gs bir adim one gecti bana gore , herseyden once adamlarda KALECİ var kardesim 1 tane atsan maci alıyorsun , biz 2 de atsak 3 de atsak maci alamama ihtimalimiz var kalemiz boş

Çevrimdışı talha

Ah o 15 dakika var ya o 15 dakika yakti bizi Pep :akuma:

Ah o 15 dakikaya ağlamak istemiyorsan ya o 15 dakikadan önce bitireceksin işi izin vermeyeceksin oynamayacak. Ya da bu adam ile ipleri oturtamadıysan koparacaksın. Sen o adamın ilk 18'e girmesini göz yumuyorsan zaten orada koparıp geri geleceksin. Leiva'da da aynısı yaşandı aynı tepkiyi verdim. Bİr adam ile anlaştıysan onu o maça çıkarmıyacaksın.

Çevrimiçi sozkul

Başkanın hararetli bir basın toplantısı yapıp herkesi fırçalaması yakındır.

Şöyle olabilir "Ben der ( burda bir es ve ortamı süzer) size Nasri'yi getireceğim diye bir şey söyledim mi, hedef şaşırtıyoruz demedim mi, amacımız Mangalaydı, alın işte onuda getirdik"

Çevrimdışı Necmi

olmadığını nerden biliyorsun :alala:
hem bitmeden açıklanmasın deyip hemde açıklanmayan isimlere yok
hükmündemi karar veriyorsun

Etiketler: