2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 11733812 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Stoper alınmadıktan sonra ileriye kim alınırsa alınsın bir önemi kalmaz.

Stoper ile ilgili bir gelişme var mı onu söylesinler önce.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı talha

El insaf... 2 gün önce Nasri gelmez ümitlenmeyin duygularınızla oynatmayın demiyor muydun sen ? Şimdi en çok sen mızmızlanıyorsun senin duygularınla oynamadılar ki bırak kimin duygularıyla oynadılarsa onlar üzülsün.

Yönetim manyak mı garanti olmayan adamın haberini yaptırsın, bir adamı isim çıktığı an ya olmuyor ya fazla para çıkıyor bizden başkan kendi söylüyor bunu ki doğru. Yönetim yaptırıyorsa yemdir o zaman Nasri gibi adamı anca Messi ye yem yaparsın o zaman Messi bizde... Alamazsa yönetim, benim suçum değil abv yönetimin...

Yani kusura bakmayın da adam biraz haklı bu Nasri bitti haberleri 1 haftadır dolanıyor adamlara ilham mı geldi bu konu hakkında yönetimden geldi tabi ki. Bitiremedilerse bir transferi ne diye öyle beyan ediyorlar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı mertnet

A spor başta olmak üzere nasıl rahat yalan söyleyebiliyor insanlar.
Utanmadan tv'ye çıkmaya devam ederler.

Özellikle Hakan Gündoğar'dan bahsediyorum.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı 38life

Önümüzdeki saatlerde Sevilla'nın Nasriyi açıklaması bekleniyor. ( France Football )

Sakin olamıyorum...
Gençliği yetiştiriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.

Çevrimdışı Mehmet57

Inler + Caner + Stopper isi gorur. Inler gibi oyuncu lazimdi orta sahaya, Caner solbek oynayabilir, sol acik oynayabilir.

Ama bir Niasse gelir umarim. Nasri alternatifi kim merak ediyom. Sol acik mecburi.

Çevrimdışı 38life

El insaf... 2 gün önce Nasri gelmez ümitlenmeyin duygularınızla oynatmayın demiyor muydun sen ? Şimdi en çok sen mızmızlanıyorsun senin duygularınla oynamadılar ki bırak kimin duygularıyla oynadılarsa onlar üzülsün.

Yönetim manyak mı garanti olmayan adamın haberini yaptırsın, bir adamı isim çıktığı an ya olmuyor ya fazla para çıkıyor bizden başkan kendi söylüyor bunu ki doğru. Yönetim yaptırıyorsa yemdir o zaman Nasri gibi adamı anca Messi ye yem yaparsın o zaman Messi bizde... Alamazsa yönetim, benim suçum değil abv yönetimin...

Mantıksız şeyler yazmışsın. Cevap vermeye lüzum duymuyorum. Herkes bu şekilde düşünebilir. Serbest.

Çevrimdışı Fuat

Bunlar niye inleri aliyor yaa  :s20: ayagina 1 sene top dokunmamis adam. Nasri beklerken onun mevkisi olmayan moruk inleri getiriyorlar.
Yine B plani yok Nasri olmayip baskanin cok istedigi belhanda nerde? yada baska bir oyuncu. Yine yama yapmaya calisicaklar adriano sol acik ve olcay.

Çevrimdışı Necmi

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Beşiktaş Yönetimi, Samir Nasri'nin transferinin gerceklesmemesinin ardından rotayı Gökhan İnler'e çevirdi.
Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Yönetiminin sezon başında listesine aldığı Gökhan İnler'i bitirmek için düğmeye bastığı öğrenilirken, oyuncuyu bonservissiz kulübünden transfer etmeye çalışıyor.

Öte yandan Caner Erkin transferi içinde İnter Kulübü ile görüşen Siyah Beyazlılar oyuncuyu kiralamak için çalışmalara devam ediyor.

Bu iki transfer için girişimler devam ederken, kısa bir süre içerisinde olumlu yada olumsuz cevap bekleniliyor.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER
şu haberde bir mantık görüyormusun yapmış olmak için yapılmış haber
ne yani nasri olmadığındanmı alternatif olarak inlere yönelmişiz zaten gündemimizde olan
görüşülen oyuncuydu. sanki aynı mevkilerde iki oyuncuda alternatife yönelmişiz :D

Çevrimdışı GÖRKEM

ben sana canerin aslında gerçek mevkisini söyledim adam solbek falan değil ersun hoca devşirdi oraya
diğer konuya gelince kesinlikle katılıyorum bana söyleme ben başından beri karşıyım tranfere
ismail ikiyi alıyoruz birinden zor kurtulduk ortalarıda dediğin gibi hiç bir işimize yaramaz
direk ön tarafı bypas eder. Tabi bunu geçen seneye göre konuşuyoruz ama bu sene sanki oyun sistemimiz
değişecek gibi duruyor biraz daha geriye çekilip savunma güvenliğini önde tutup ileriye hamle yapacağız gibi geliyor
bu sene takım şutörlerle ve kontra oyuncularıyla takviye edildi hep farkında değilmisin top tekniği yüksek isabetli şut atan
uzun ortalar yapabilen adamlar alıyoruz hava hakimiyeti iyi forvet lazım abubakarı bilemiyorum bu konuda nasıl
ama görünen hem kutuda pas oyununa uygun hem kontrada hızlı bir forvetimiz oldu oyunun iki yönünüde oynuyor.

Aboubakar kesinlikle iyi bir Oyuncu ancak en büyük zaafi bitiricilik gibi görünüyor. Bize de lazim olan cok iyi son vurus yapan bir Oyuncuydu aslinda. Sistem'in degisecegi ortada Kanatlarin iceri sokulup Pozisyona girmesi gecen seneden daha önemli olacaktir.

Oturmus bir Sistem ile Sampiyon olmusken o Sistemi bozmak büyük risktir. Burada Senol Hocaya büyük is düser. Belki Sampiyonlar Ligini düsünerek de yapildi bu Transferler ve orada isimize gelebilir ama Ligde tersine de dönebilir. En büyük korkum bu. Sampiyon olalim da ister CL'de Grup dördüncüsü olalim. Bu sene Sampiyonluktan önemlisi yok. Dolayisyla Takimin bu kadar degismesinden cok endiseliyim.

Çevrimdışı RevivaL

bence yerinde kalmalı rakip stoperler arasında kayboluyor on numaraya
talisca geçmeli zaten kendiside en rahat ettiğim yer on numara dedi bazı şeyleri zorlamamak gerekiyor
caner geride adrianoda ilerde denenebilir. caner geride olurmu zor soru ama adriona ilerde cuk oturur
quaresma bu sene güçsüz duruyor olcay aras yedekler kanatları aslında kötü bir durumumuz yok ama
iyi bir sol stoper şart oğlu şart
Talisca'yı aldığımızı unuttum  :evillol:

Çevrimdışı MrtBlgc

Sinirlerim hopluyor! Öfke doluyorum...

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
Ya aynı gazete iki gün evvel Beşiktaş'la anlaştı bitti o iş diye yazdı. Pek inanmayın. Büyük ihtimal takımda kalacak.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

İnler ile Nasrinin ne alakası var yahu? İnler zaten Atibaya yedek olarak düşünülen bir isimdi hep.

Çevrimdışı Bishamon

Koca dünyada adam yok dönüp dolaşıp yine İnler haberi geliyor.Şuraya genç bir adam alsanıza yahu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yani kusura bakmayın da adam biraz haklı bu Nasri bitti haberleri 1 haftadır dolanıyor adamlara ilham mı geldi bu konu hakkında yönetimden geldi tabi ki. Bitiremedilerse bir transferi ne diye öyle beyan ediyorlar.
Tepkiler muhabirlere değil yönetime verilmeli... Her ne kadar çoğundan hazetmesemde bu haberleri onlara yaptıran Beşiktaş yönetimidir. Onların bu olayda bi suçu yok. Suç yönetimin.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Sonu ne olur bilemiyoruz ancak umutlandırıp utandıran sadece ve kesinlikle Beşiktaş yönetimi içinden veya yakınından bazı kendini bilmezlerdir.

Yönetim çıkıp da Nasri konusunda kesin bir açıklama yaptı mı? Tamam bu iş dedi mi?

4 gün önce başkanın açıklaması var:
"Halka açık bir şirketiz. Transfer haberleri netleşmeden konuşmak doğru değil. Görüşmeler devam ediyor, İmza atmadan bitmez. Sona doğru geliyoruz"

Hepi topu bu.

Yok "Kayınçom söyledi, bitti bu iş", yok "Yeğenim Ata'ya Nasri'yi ister misin?" dedi, yok "Başkanla konuştum, tamamdır bu transfer dedi" vs.

5-6 tane takipçi kasmak ve ismini duyurmak için uğraşan muhabirin gazına geliniyor, her transfer dönemi aynı muhabbet oluyor.

Bir yönetici bunlardan birine "Görüşmeler iyi gidiyor, bitecek gibi"  diyor, hepsi birbirini atlatmak için bitti bu iş diye twit atıyor, kanalda alt yazı geçiyor vs.

Sosyal medya bilgiye aç bir topluluk yetiştirdi. Bu açlık öyle bir seviyede ki, en erken öğrenme talebini de getirdi yanında.

Artık bilgiyi öğrenmek yetmiyor, en önce öğrenmek istiyor insanlar. Olduğu an öğrenmek istiyorlar, olduktan 1 dakika sonra bile geç oluyor onlar için.

Bunun farkında olan ve hayatlarını sosyal medyada takipçi kazanmak için  sürdüren bazı insanlar da, bu açlıkları doyurmak için acele ediyorlar.

Kesin olmayan bilgiyi kesin diye erkenden veriyorlar, çünkü kesinleştiğinde geç kalabilirler vermekte. Takipçileri yarıştırıyor onları, X senden önce söyledi diyor mesela.

Durum bundan ibaret. Bu kaosun tek kazananı Murat Özen oldu, en az kaybedeni de Serdar Sarıdağ. Diğerleri hep sıçtı, Turgy Demir, Badem, Övünç Özdem vs.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 00:50:33 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Samet Ç

770375941730234368[/tweet]](Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)[/url]

Çevrimdışı Mehmet57

"Nasrinin alternatifi Inlermi olur yaaa" deyip insanlarin sinirini bozmayin. Sirf yonetimi elestirmek icin aptallasmayin. Millet kerizmi gaziniza gelecek?

Inler zaten uzun suredir Atiba'ya alternatif olarak dusunuluyordu. Gidin baska biryerde ortami gerin.

Çevrimdışı emrecakmak

Yönetim çıkıp da Nasri konusunda kesin bir açıklama yaptı mı? Tamam bu iş dedi mi?

"Halka açık bir şirketiz. Transfer haberleri netleşmeden konuşmak doğru değil. Görüşmeler devam ediyor, İmza atmadan bitmez. Sona doğru geliyoruz"

Hepi topu bu.

Yok "Kayınçom söyledi, bitti bu iş", yok "Yeğenim Ata'ya Nasri'yi ister misin?" dedi, yok "Başkanla konuştum, tamamdır bu transfer dedi" vs.

5-6 tane takipçi kasmak ve ismini duyurmak için uğraşan muhabirin gazına geliniyor, her transfer dönemi aynı muhabbet oluyor.

Bir yönetici bunlardan birine "Görüşmeler iyi gidiyor, bitecek gibi"  diyor, hepsi birbirini atlatmak için bitti bu iş diye twit atıyor, kanalda alt yazı geçiyor vs.

Sosyal medya bilgiye aç bir topluluk yetiştirdi. Bu açlık öyle bir seviyede ki, en erken öğrenme talebini de getirdi yanında.

Artık bilgiyi öğrenmek yetmiyor, en önce öğrenmek istiyor insanlar. Olduğu an öğrenmek istiyorlar, olduktan 1 dakika sonra bile geç oluyor onlar için.

Bunun farkında olan ve hayatlarını sosyal medyada takipçi kazanmak için  sürdüren bazı insanlar da, bu açlıkları doyurmak için acele ediyorlar.

Kesin olmayan bilgiyi kesin diye erkenden veriyorlar, çünkü kesinleştiğinde geç kalabilirler vermekte. Takipçileri yarıştırıyor onları, X senden önce söyledi diyor mesela.

Durum bundan ibaret. Bu kaosun tek kazananı Murat Özen oldu, en az kaybedeni de Serdar Sarıdağ. Diğerleri hep sıçtı, Turgy Demir, Badem, Övünç Özdem vs.
Ben sadece bu yüzden üzülüyorum.. @tuncaboylu

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 00:59:56 emrecakmak ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ben hiç bir yöneticiden duymadım Nasri lafını millet yazdı hep, ha ilgilenmişler midir evet , kesin gözüyle bakıyorlar mıdır bilemeyiz ama kızlarıyla gezmeye gitmedi herhalde  onu veya başkasını artık kimse almaya gitti. Son dk çıkmış işte bir pürüz ki onu da yönetim söylemedi yine duyumcular söyledi bilemeyiz şuan pürüzü bile bilmiyoruz sevilla mı pep mi para mı kimi nasıl suçlayalım. Keşke gelse ama gelmiyorsa da başkan ne yapsın...  Yönetime şu aşamada kızacaksak stoper için kızacağız.  isim belli değil ya beklediğimize değecek methiye dizeceğiz ya yine düşük seviye alacaklar söveceğiz...Aksi haksızlık olur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı talha

Hepi topu bu.

Ya he öyle tamam dediğiniz gibi muhabilerin içine doğdu Nasri'nin bittiği. Birşeyi de kabullenin artık arkadaş herşeye bir cevabınız var ha. Stoper'İn gelmemesine ve büyük hitimalle alınmamasına da bir cavbın var mı? Sayın Fabri'yi Navas yapan arkadaşım.

Çevrimdışı GÖRKEM

"Nasrinin alternatifi Inlermi olur yaaa" deyip insanlarin sinirini bozmayin. Sirf yonetimi elestirmek icin aptallasmayin. Millet kerizmi gaziniza gelecek?

Inler zaten uzun suredir Atiba'ya alternatif olarak dusunuluyordu. Gidin baska biryerde ortami gerin.

"Nasri Transferi suya düstükten sonra Yönetim Inler'e yöneldi" Haberini okuyunca bu tür elestiriler elbette yerindedir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan 2 senedir burda Orta sahaya lazim olan ilac olacak adam De Jong bu adami alalim diye bas bas bağırıyorum Gs almis adami Acayip koydu bana

Kimse kizmasin ama bana gore muthis transfer bizde Inler le ugrasalim hala
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 00:57:18 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Ben hiç bir yöneticiden duymadım Nasri lafını millet yazdı hep, ha ilgilenmişler midir evet , kesin gözüyle bakıyorlar mıdır bilemeyiz ama kızlarıyla gezmeye gitmedi herhalde  onu veya başkasını artık kimse almaya gitti. Son dk çıkmış işte bir pürüz ki onu da yönetim söylemedi yine duyumcular söyledi bilemeyiz şuan pürüzü bile bilmiyoruz sevilla mı pep mi para mı kimi nasıl suçlayalım. Keşke gelse ama gelmiyorsa da başkan ne yapsın...  Yönetime şu aşamada kızacaksak stoper için kızacağız.  isim belli değil ya beklediğimize değecek methiye dizeceğiz ya yine düşük seviye alacaklar söveceğiz...Aksi haksızlık olur.

Bu işin son dakikası mı olur. Bir isim bitiyorsa bitiyordur. 1 haftadır Nasri bitti deniliyordu. Şimdi olmadıysaya mı döndük. Bakın bu iş olmayacak dediğimizde. Burada çoşuoyrdu bazıları hepsi kuzuya dönecek diye. Şİmdi laf ettirmiyorlar olmadıysa olmadı yok valla. Eleştri gelecek tabi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya he öyle tamam dediğiniz gibi muhabilerin içine doğdu Nasri'nin bittiği. Birşeyi de kabullenin artık arkadaş herşeye bir cevabınız var ha. Stoper'İn gelmemesine ve büyük hitimalle alınmamasına da bir cavbın var mı? Sayın Fabri'yi Navas yapan arkadaşım.

Muhabirin içine doğmadığını yazdım dostum. Yöneticilerden aldıkları iyi gidiyor, olumlu geçiyor haberlerini kesin birtti gibi lanse ettiler.

Cevap verdiğin şeyi önce okusan iyi edersin.

Ayrıca stoperden bahsetmiyorum orada, konumuz Nasri ve sosyal medya. Bir yazının konusunu ve ana fikrini anlayamıyorsan, daha çok kitap okumanı tavsiye ederim.

Kendini geliştirmek iyidir.

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 00:59:03 tuncaboylu ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Mantıksız şeyler yazmışsın. Cevap vermeye lüzum duymuyorum. Herkes bu şekilde düşünebilir. Serbest.

Senin kastettiklerini bir örnek vererek açıklamıştım.  Mantıksız bularak bana hak verdiğin için sağol. Sevgide serbestlik saygı da mecburiyet vardır.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Etiketler: