Yani kusura bakmayın da adam biraz haklı bu Nasri bitti haberleri 1 haftadır dolanıyor adamlara ilham mı geldi bu konu hakkında yönetimden geldi tabi ki. Bitiremedilerse bir transferi ne diye öyle beyan ediyorlar.
Tepkiler muhabirlere değil yönetime verilmeli... Her ne kadar çoğundan hazetmesemde bu haberleri onlara yaptıran Beşiktaş yönetimidir. Onların bu olayda bi suçu yok. Suç yönetimin.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Sonu ne olur bilemiyoruz ancak umutlandırıp utandıran sadece ve kesinlikle Beşiktaş yönetimi içinden veya yakınından bazı kendini bilmezlerdir.
Yönetim çıkıp da Nasri konusunda kesin bir açıklama yaptı mı? Tamam bu iş dedi mi?
4 gün önce başkanın açıklaması var:
"Halka açık bir şirketiz. Transfer haberleri netleşmeden konuşmak doğru değil. Görüşmeler devam ediyor, İmza atmadan bitmez. Sona doğru geliyoruz"
Hepi topu bu.
Yok "Kayınçom söyledi, bitti bu iş", yok "Yeğenim Ata'ya Nasri'yi ister misin?" dedi, yok "Başkanla konuştum, tamamdır bu transfer dedi" vs.
5-6 tane takipçi kasmak ve ismini duyurmak için uğraşan muhabirin gazına geliniyor, her transfer dönemi aynı muhabbet oluyor.
Bir yönetici bunlardan birine "Görüşmeler iyi gidiyor, bitecek gibi" diyor, hepsi birbirini atlatmak için bitti bu iş diye twit atıyor, kanalda alt yazı geçiyor vs.
Sosyal medya bilgiye aç bir topluluk yetiştirdi. Bu açlık öyle bir seviyede ki, en erken öğrenme talebini de getirdi yanında.
Artık bilgiyi öğrenmek yetmiyor, en önce öğrenmek istiyor insanlar. Olduğu an öğrenmek istiyorlar, olduktan 1 dakika sonra bile geç oluyor onlar için.
Bunun farkında olan ve hayatlarını sosyal medyada takipçi kazanmak için sürdüren bazı insanlar da, bu açlıkları doyurmak için acele ediyorlar.
Kesin olmayan bilgiyi kesin diye erkenden veriyorlar, çünkü kesinleştiğinde geç kalabilirler vermekte. Takipçileri yarıştırıyor onları, X senden önce söyledi diyor mesela.
Durum bundan ibaret. Bu kaosun tek kazananı Murat Özen oldu, en az kaybedeni de Serdar Sarıdağ. Diğerleri hep sıçtı, Turgy Demir, Badem, Övünç Özdem vs.