2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370630 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

hobi olarak umut besliyorum, pek de sevimliler...
Hope for the Best, Plan for the Worst

EssiLor

• Ziyaretçi

M.City Son Oynanan maçta Nasri nin performansından dolayı fiyat yükseltti
Beşiktaş vazgeçti

BipSpor

Çevrimdışı atalay

Orta üçlüde Atiba - Ozzy - Talisca oynayacaksa santraforun pres kalitesi yüksek, rakibi rahatsız edecek bir isim olmasını gerekli görürüm. Bu zaten ön alan baskıları için mühim fakat Sosa sonrası ön şart gibi bir şey. Rakibin ön alan baskılarında geriden oyun kurma becerisini nasıl önemli buluyorsam bu da en az o kadar önemli.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 13:14:13 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Size farklı bir duyum ile geldim...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı brci

Eleştirim okuduğunu anlamayan, nitelikli eleştiriler sunamadan alelade karalayanlara.@brci Forum kavramına bir eleştirim yok. Sana hiç...

olsun bence yine de gitmesinler belki buradaki senin gibi biligli yetişmiş insanlardan bir şeyler kaparlar . Son derece samimiyim senin yazdıklarını da pür dikkat okurum .

Çevrimdışı Efe

vodafone arena merdivenleri kırmızı olsun stad basligina yazabilirsiniz twitterden yüklenin galiba anlasma saglanmis ama destek verelim olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Acilen KAP gelmezse millet birbirini yiyecek :D
Güzelinden bi dana şaşlık yapsana :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Manoel, G.İnler, Caner ve Eto'ya razıyım da bu kadar kısa sürede bu transferler nasıl netleşecek bilmiyorum.

En korktuğum şey de transfer ettiğimiz oyuncuların lisansını çıkartamamak. Bu lisans işlerinde son dönemde ağır davranıyoruz çünkü.
O kadarda değil tolga zaman var diye yayıyoruz biraz sanırım.... Trnfrmrkt de hala taliscanın oynama izni yok görünüyor 

Çevrimdışı atalay

olsun bence yine de gitmesinler belki buradaki senin gibi biligli yetişmiş insanlardan bir şeyler kaparlar . Son derece samimiyim senin yazdıklarını da pür dikkat okurum .

Estağfurullah. Düşüncen ile yazdığım şeyin amacı çok farklı. Fakat bu kadar hassas bir çıkış yapıyorsan siliyorum. 

Çevrimdışı MrtBlgc

M.City Son Oynanan maçta Nasri nin performansından dolayı fiyat yükseltti
Beşiktaş vazgeçti

BipSpor
Bu tarz haberler yalan, City fiyat yükseltmek için WestHam maçını mı beklemiş? Fiyat yükseldiyse Sevilla yüzünden yükselmiştir. Adamlar yüksek bir meblağ verdilerse bize de haliyle dönüp teklif bu sen ne veriyorsun diye sormuşlardır.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan

Başkan İngilter de mi?

Çevrimdışı BlackEagle1989

Turgay Demir: "Değil Sevilla, Barcelona İstese Bile Artık Şu Saatten Sonra Alamaz SAMİR NASRİ'yi. BEŞİKTAŞ'lı Taraftarların İçi Rahat Olsun SAMİR Yarın Geliyor.."

ne kadar dogru bilmiyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güzelinden bi dana şaşlık yapsana :evillol:

Sen istiyor moderasyon, yazacak 2 konu dışı daha :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Turgay Demir: "Değil Sevilla, Barcelona İstese Bile Artık Şu Saatten Sonra Alamaz SAMİR NASRİ'yi. BEŞİKTAŞ'lı Taraftarların İçi Rahat Olsun SAMİR Yarın Geliyor.."

Bu adamı çok pis linç edecekler.  :D

Çevrimdışı BelekKartaLı

Yarın 30 ağustos resmi daireler noterler hep kapalı bu aksam bitse bazı oyuncalar keşke.. Çarşambaya kalmasın kriz geçirmeyelim.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Çağatay

city fiyat yükseltti yada sevilla devreye girdi haberlerinden sonra
bizim başkanımız, dursun yada yıldırım olsaydı parayı iki kat arttırıp alırdı
dua edin de biz o dönemleri geçtik...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kadirakca

O kadarda değil tolga zaman var diye yayıyoruz biraz sanırım.... Trnfrmrkt de hala taliscanın oynama izni yok görünüyor 

Oynadığı Takım   Başlangıc Tarihi   Bitiş Tarihi   Lisans Türü   Lisans Veriliş T.   Yurt Dışına Çıkış T.
BEŞİKTAŞ A.Ş.   23.08.2016   31.05.2018   Yurt Dışı Transfer   29.08.2016   

lisansı bugün alındı.

Çevrimdışı brci

Estağfurullah. Düşüncen ile yazdığım şeyin amacı çok farklı. Fakat bu kadar hassas bir çıkış yapıyorsan siliyorum. 

Estağfurullah değer verip yazdığına ayrıyetten açıklık getirmen bile yeterince değerli bir davranış. Umarım önümüzde ki günlerde çok daha güzel haberler alırız buradan . Herkese iyi forumlar dilerim .

Çevrimdışı autopsy

Nasri'nin erotik kasetleri var sanırım bizimkilerin elinde  :D Cümle o derece iddaalı .

Çevrimdışı kartalBaz

Artik stoper icin avrupa pazarina yonelmemiz lazimdi. Manoel iyimidir kotumudur bilemem ama tek basina yine yetmeyecek. Defansi toparlayacak italyan veya danimarkali biri daha lazim. Ona paramiz yetmeyecegi icin yine sikintili gecirecegiz bu seneyi. Aboubakar icin verilen maas banada yuksek geldi ama sundan eminimki baskan son dakikaya kadar pazarlik yapmistir. Samir nasri isi bence artik olmayacak. Hayirlisi olsun. Bu sene yine zorlu gececek.

Çevrimdışı RevivaL

Bütün duyumcuları es geçin hepsi patladı. Murat Özen en net yazan isim oldu bu dönem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu adamı çok pis linç edecekler.  :D
Linç edemeyecekler. Çünkü Nasri geliyor son dakika pürüzü çıkmazsa. Çok güvendiğim biri yazdı. Zaten yukarıda paylaştım

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı kartalBaz

Simdi aciklama yapicak murat ozen nasri ile ilgili. Bekleyip gorelim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bütün duyumcuları es geçin hepsi patladı. Murat Özen en net yazan isim oldu bu dönem.

Bitmeden yazmıyor.

Gelişmeler demediğine göre olumsuz galiba.

http://twitter.com/Muratozen1903/status/770327929045868545
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: