2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357913 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Besiktasincocugu

bir arkadaş yazmış -tatilciler gitse keyfimiz yerine gelse . Diğeri demiş -gereksizleri engellesek. amaç zaten benim bilmediğim bir şey vardır bunu öğrenmek , bunun için merak ettiğin konuda fikir sunmak . Sana mantıklı gelmeyeni okumaz atlarsın    sayfa boş olduğunda forum neden duruldu deniyor ? insanlar yazınca ne kadar gereksiz yazıyorlar oluyor . Neyse belki bir gün bizde bu başlığı (başlığı diyorum çünkü stad başlığı böyle değildi ) hakedecek seviyeye ulaşırız .
Katiliyorum kardesim, sana katilmasaydim bile gorusune saygi duyardim. Kufur ve hakaret olmadigi surece katilmasan bile her yoruma saygi duymak lazim.
Besiktask!

Çevrimdışı kadirakca

Cincon sighorson'u transfer etmiş. Adamlar her bölgeyi en az 2 alternarifli hale getirdiler. Bu yıl lig için çok büyük aday konumuna geldiler. Ve biz hala bekliyoruz..

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

26 maçta 3 gol atan adam mı iyi transfer :) Ömer buna 10 basar, ve Ömer 3.forvet bizde.

Ne çok seviyoruz renklileri övmeyi :)

Yere göğe sığdırılamayan Erenin 2 gölü, Cenkin 3 gol-1 asisti var :)

Çevrimdışı BlackEagle26

Afkrika kupası hakkında bilgisi olan varmı ne zaman oluyor aboubakar gidecek mi?

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

ya kaçtır diyorum nasri gelsede gelmese de
hala ilgilenilen bir stoper var mı diye
nasri gelmiş gelmemiş şu anda tek odaklanılması gereken yer stoper bölgesi olmalı
ve en belirsiz olan ayrıca sayısa eksik olduğumuz bölge orası
bir de atiba nın alternatifi..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sallapati

Stoper alin 2 tane birakin artik nasriyi masriyi..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

Stoper alin 2 tane birakin artik nasriyi masriyi..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok güzel nasri oyalaması geldi stoper mtoper de gelmez mükemmel transfer sezonu :) Sosa gitsin adam alacağız diyenleri hatırlıyorum :)

Çevrimdışı brci

son  yazdigim 4mesaji  oku sonra   benim yazdigim engelleme mesajini elestir
son yazdigim 4 mesajda  asagidaki konular ile ilgili  genel aciklamayi
 bazilari ile ilgili yasal yukumlulukleri  yazdim

1:baslik oyuncu ile anlasildi neden  kap gup gelmedi mesajindan gecilmiyor
2: biz neden bonservis verip sunu alamadik mesajlari ile dolu baslik
3: 20 yasinda adam futbol otoritesi olmus yonetimin oyuncuya verdigi  fiyati elestiriyor
4: Bir besiktasli  Besiktas bu oyuncuyu alamazdi zaten diye yazmaz   besiktaslinin yazacagi : alamazdik
4: yok o twitterin duyumu saglam  yok bunun saglam mesajlarindan gecilmiyor  .  hicbir Allahin kulu yonetimi yada yonetime yakin birini kaynak gostererek transfer haberi veremez YASAL SUC tur

bu başlığı insanlara ,üyelere açıyorsan başlık hertürlü fikirle dolup gereksiz yere şişebilir bu normal. saygısızlık olmadığı sürece kim neyi isterse ifade edebilir bu da normal . Ha yönetmelikle ilgili benim atladığım bilmediğim bir şey varsa iptal eder üyeliği giderim. Ama ben yazılanlardan hiçbir zaman rahatsız olmadım bana mantıklı gelmese bile müdahale etme ya da laf sokma gereksinimi duymadım ilgimi çekenleri okudum ve bilgi topladım aklımın ermediği şeyleri sordum bilgi sahibi olduğum konuları paylaştım . Neyse şu muhabbet tarzım değil bu forum , başlık bu şekilde işliyorsa ,force u olanların , çok ileti yazıp katılım yapanların bu şekilde istekleri varsa haddimizi biliriz büyüğüm bundan sonra yazmayız ;)

Çevrimdışı Alper1903

3: 20 yasinda adam futbol otoritesi olmus yonetimin oyuncuya verdigi  fiyati elestiriyor

Seni engelliyorum, inşallah kusura bakarsın  :)

Çevrimdışı brci

Katiliyorum kardesim, sana katilmasaydim bile gorusune saygi duyardim. Kufur ve hakaret olmadigi surece katilmasan bile her yoruma saygi duymak lazim.

kendimi ifade edebildiysem ne mutlu Ağbi ben teşekkür ederim .

Çevrimdışı b.damatoglu

Yarın da stoper gelmezse çarşamba ben birşey beklemiyorum.

Şenol Hocayı küstürmesek keşke. Ama adam gibi stoper gelmezse ne etse haklı adam.

1 sene olacak neredeyse stoper yok hala yok....

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Lider özellikli stoper diye yirtindik latin amerikadan adini bile unuttugum stoper adi geçiyor.

Gecen sene gonderdigimiz Atinc konuşuluyor. Kimse bu durumdan şikayetçi değil mi?

Uyuyorsunuz Nasri ayağına silkelenin biraz. En sorunlu bölgemize yine kalıcı çözümler sunulmuyor. 2 maçta 3 gol yedik farkindasiniz değil mi? Allah aşkına kendinize gelin ya!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Pas temposu yüksek, alan oyunu becerisi ve oyun geçişleri iyi bir 6/8 numara elzem. X bir isim kiralanabilir.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 12:24:07 atalay ]

Çevrimdışı bjk4ever

Cincon sighorson'u transfer etmiş. Adamlar her bölgeyi en az 2 alternarifli hale getirdiler. Bu yıl lig için çok büyük aday konumuna geldiler. Ve biz hala bekliyoruz..

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ajax'ta baya macini seyrettim, tam anlamiyla kazma. Teknik 0 hiz 0 bitiricilik 0, sadece hava topu indirir karistirir o kadar.
Gs orta sahaya transfer yapmadigi surece yarisin icinde zor kalir. Kalirsa da muslera ve hakemler sayesinde.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Orhan

Sevillaya oğuzhan için 12 vermişti sanırım. O parayı Nasri ye bayılırsa alır. Bayılmazsa bizimdir. Ama burada ortalığı karıstıran arkadaslar bence biraz durulsun. Sabahtan beri gereksiz gergnlik yapıyorlar.

Çevrimdışı Dr.Zeck

bu başlığı insanlara ,üyelere açıyorsan başlık hertürlü fikirle dolup gereksiz yere şişebilir bu normal. saygısızlık olmadığı sürece kim neyi isterse ifade edebilir bu da normal . Ha yönetmelikle ilgili benim atladığım bilmediğim bir şey varsa iptal eder üyeliği giderim. Ama ben yazılanlardan hiçbir zaman rahatsız olmadım bana mantıklı gelmese bile müdahale etme ya da laf sokma gereksinimi duymadım ilgimi çekenleri okudum ve bilgi topladım aklımın ermediği şeyleri sordum bilgi sahibi olduğum konuları paylaştım . Neyse şu muhabbet tarzım değil bu forum , başlık bu şekilde işliyorsa ,force u olanların , çok ileti yazıp katılım yapanların bu şekilde istekleri varsa haddimizi biliriz büyüğüm bundan sonra yazmayız ;)

Guzel kardesim sen bizi anlamadın sanırım..

bilgi toplamıssın ne guzel ogrenmişsin eyw. ona lafımız yok ki bizim.

bizim bazı arkadaslar abubakarı begenmez gider yonetime sallar onu begenmez buna sallar duyumcunun tekine inanır duyumcu kendi yazdıgına bile inanmaz tutmaz yonetime sallar bu boyle uzayıp gider. bizim lafımız bu arkadaslara yoksa sana kimse bişey dediği yok

yoksa burda ne et muhabbetleri dondu :)

Çevrimdışı brci

Sen niye üstüne alındın ki? @brci Farklı düşüncelerden rahatsız olduğumu nereden çıkardın? Niyet okuyucu musun?

mesele üstüme alınmam değil ki belirttiğin görüş kim için olursa olsun ''forum'' anlamına ters düşüyor . Neden birilerinin forumdan gitmesini istiyorsun ki senin görüş belirtmene ya da sana fayda sağlayacak bilgileri toplamana ne engelleri var ? En fazla bir kaç sayfa fazladan okumuş oluruz . Ha argo , saygısızlık , küfür vb olur ona ben de karşıyım .

Çevrimdışı Çağatay

bizim bazı arkadaslar abubakarı begenmez gider yonetime sallar onu begenmez buna sallar duyumcunun tekine inanır duyumcu kendi yazdıgına bile inanmaz tutmaz yonetime sallar bu boyle uzayıp gider. bizim lafımız bu arkadaslara yoksa sana kimse bişey dediği yok

et demeyeydin eyiydi :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Acilen KAP gelmezse millet birbirini yiyecek :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı anilsevim

Atalay, Manoel ile ilgili fikirlerini alabilirmiyim
Önder Özen der ki; alternatifler arasında en iyisi Manoel. Büyük fark yaratır dedi, güçlü hızlı vs
Pedro Franco konusunda yanıldı yanılttı kendisi.
Sen ne düşünüyorsun bu oyuncu ile alakalı
İndi Abdenour vs alınmaz da bu adam alınır gibi geldi bana, son güne kaldık
Aleksis gibi olurmu diye korkmuyorum değil
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Besiktasincocugu

kendimi ifade edebildiysem ne mutlu Ağbi ben teşekkür ederim .
Eyvallah kardesim, kendini gayet guzel ifade ediyorsun dedigim gibi birbirimizi kirmadan asagilamadan tartissak bu forum cok daha eglenceli olur. Zaten forumu ve hayati renklestirende bu degilmi farkli insanlara, farkli yorumlara hakaret edilmedigi surece tahammul edebilmeliyiz, herkes yazdigin yorumu begenmek zorunda degil veya sana katilmak zorunda degil bunu anlamaliyiz :ok:
Besiktask!

Çevrimdışı Eclips

Yine KAP yok  :) Kaldi 2 gun.

Çevrimdışı brci

ben çok yazmam foruma Nasri olayından sonra yazdım ve üstüne bu yorumlar gelince hem üstüme alındım hem doğru bulmadım fikrimi belirtmek istedim . İlgin için çok teşekkür ederim bu foruma donanımhaber den gelip stad için üye oldum 3 sene önce. çok çok iyi insanlar tanıdım çok mutlu edecek bilgiler edindim hala da öyle sadece iki lafa takıldım  -tatilciler gitse ,    -bazı insanlar olmayan transferi bekliyorlar yazmak için .   hepsi bu .

Çevrimdışı atalay

Eleştirim okuduğunu anlamayan, nitelikli eleştiriler sunamadan alelade karalayanlara.@brci Forum kavramına bir eleştirim yok. Sana hiç...

Çevrimdışı Tolga

Manoel, G.İnler, Caner ve Eto'ya razıyım da bu kadar kısa sürede bu transferler nasıl netleşecek bilmiyorum.

En korktuğum şey de transfer ettiğimiz oyuncuların lisansını çıkartamamak. Bu lisans işlerinde son dönemde ağır davranıyoruz çünkü.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: