Biz videodan baktik da sen sanki portekiz liginin 40 macini canli izledin de konusuyorsun. Portonun 3-4 macini izledim gecen sene, videolarini ayrica seyrettim. Zaten attigi gollerin sekline semaline bakinca az cok oyuncu tipi hakkinda bir fikir elde edersin. Adamin potansiyeline lafim yok, potansiyel olarak gomez'e yakin olabilir. Ama mevcut seviyesi ve tecrubesiyle gomez'in yanindan gecemez ve oyuncu tipi itibariyle hic ihtiyacimiz olmayan tipte bir oyuncu bence.
Gomez'in kacirdiklarindan 2 saatlik video cikar yorumu cok talihsiz ve ezbere bir yorum olmus. Dakika/gol istatistigi ile son yillarda kariyer olarak messi ve ronaldodan sonra 3. Oyuncu avrupada. Whoscored'dan bak, gecen sene gol/pozisyon orani 0.5 olan bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu bir forvet icin muthis bir ortalama. Bunun ustunu istikrarli bir sekilde yapan oyunculari biz hayal bile edemeyiz. Bitiriciligi, sogukkanliligi ve gol vurusu bu kadar tartisilmayacak, cogu macta kritik gol atarak kilidi acmis, sezonu 26 golle kapamis bir adama kacirdigi gollerden 2 saatlik video cikar yorumu cok cok komik olmus.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Oluşturulur emin ol oluşturulur. Ben Gomezi zaten yermiyorum ama Gomeze de takılmaya gerek yok. Onun gibisi zor gelir. Kim gelecekti; Mandzukic, Benzema, Higuain, Bony, Benteke?? Keşke etoo alsaydık da dk 50 den sonra Cenk gelişseydi. Benim lafım Aboubakarı gömenlere.
Bize uygun değil demişsin neye göre diyorsun? Hava topu var, patlama gücü var, dar alan pas oyununda iyi, duvar olabilen, dribling özelliği iyi. Bitiricliği Almeida Emenike gibi olsaydı ne işi var Portoda? Evet maliyet yüksek ama aldığın oyuncu da kaliteli, Gömmeyin.
Gomezden çok farklı bir oyuncu bu kesin.
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi