2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368873 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MrtBlgc

Aboubakar için 3.3 m maaş veriyormuşuz, fazla değil mi ya?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı artena_condari

Haber yorum içeriyor, bilgi değil.

Neyse, göreceğiz 1-2 gün içinde zaten.

"Hak kazanmış olabilir diyor" dedim zaten - yorum olduğu açık olsa gerek.

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar'ın yıllık alacağı çok fazla. Ayrıca yine detay bildirmemiş kulüp KAP'a.

Çevrimdışı Tolga

Aboubakar'ın yıllık ücreti çok fazla.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi sozkul

başak 10 M€ üzeri bir para istediği için olabilirmi?

7 istemediler mi?

Çevrimdışı brci

hey maşallah abubakar a 3.3 milyon euro nedir arkadaş bu böyle alacaksa nasri kaç alacak şuan hiç inanmıyorum nasri transferine  :s20:

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet, çok fazla.

2.5 milyon euro kiralama da yüksek geldi bana.

Çevrimdışı eaglekartal

Gomeze toplam 6-6.5 milyon euro vermistik gecen yil burdada yarisini vercez normal sayilir

Çevrimdışı canU

allah aşkına bırakın nasriyi STOPER ALIN STOPER.

leivada olanın aynısı oluyor bari stoper alın

paramız yok, ffp var ama abubakara 3.3 milyon avro garanti ücret. bir de 2.5 kiralık parası. ne diyim. bizim olmayan bir oyuncu için 10 aylığına 6 milyon'a yakın para. valla güzel işmiş.

Çevrimdışı legendmaster

bu maaşa sadece yuh diyorum

Çevrimdışı OrhanAker

2,5 artı 3,3 mü :nerd:
Fazla olmuş opsiyon varmı asıl önemli olan o.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomeze toplam 6-6.5 milyon euro vermistik gecen yil burdada yarisini vercez normal sayilir

Porto'ya verilen kiralama ücretini de düşünürsek, 6 milyon euro'ya geliyor.

Aboubakar kariyerinde bir santraforu bir sene oynatmak için 6 milyon euro ödeyecek lükse sahip değiliz biz.

Mbokani miydi neydi, onun bonservisini alırdık bu paraya ve daha az maaşa.

Çevrimdışı legendmaster

3.3 milyon euro ne be  :oha: :oha: :oha: onca pazarlık bir halta yaramamış anlaşılan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kerim hiçbirşey yapmıyor aras'ı nereye kiralıyoruz ?

Aras oynuyacaktır.Elimizde ki kanatlar içinde en iyisi aras.
Çok pesinen konusuyorsun Fabride de aynisini yaptın adam alti ustu 1 maçta oynamıştı halbuki oda yarim kalan bir macti , Net şekilde alnlayabilmek icin Arasi resmi bir macta gormemiz gerekiyor

Ha Aras cok kaliteli bir oyuncu bunda hemfikiriz , Hollanda da harikalar yaratıyordu Buyuk paralara Rusya ya gitti Ve BAG kopardi ondan sonrada kendini toparlayamadi simdi toparlamaya çalışıyor eger Eski haline dönerse cok buyuk silah olur lakin Hic sure alamadigina gore Suan Kerimin daha gerisinde olduğundandır

Kerimin de hakkini yememek lazim Gecen sezon Olcay ve Q7 nin yarısından daha az sure almasina ragmen Skor olarak ( Gol - Asist ) ikisini de yakaladi :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MrtBlgc

Evet, çok fazla.

2.5 milyon euro kiralama da yüksek geldi bana.
Aynen, bu adamın bu paraya en az 20-25 gol atması lazım sadece ligde..

Çevrimdışı Culpable

@Necmi abi  yola cikarken 3-4 transfer  diye cikildi bir baktik oldu sana 8-9 transfer

bu taraftar daha ne istiyor arkadas [ tolganin ilk 11 den kesilmesi haric ]

aranizda kac kisinin sahip oldugu firma yada calistigi  firmanin  bilancolari denetleniyor  oyle  her istedigini yapamaz yazamazsin

FFP yi gectim sonucta halka acik bir sirketsin 

KAP olayina gelince bu yazacaklarim sadece  gorduklerim sonrasi bir tahmin

Bence Kap icin operasyon yapiliyor  Kaplarin gecikmesi o yuzden operasyon bitince
 Kaplarda sakir sakir gelmeye baslar

Bende sağdan soldan duyduğumu söylemiyorum dört gündür tamam bizde diyorum
ama daha kimseyi inandıramadım. :D  sağlık olsun bazen bizdeykende olmuyor. Sonuçta insan faktörü
var devrede.

Çevrimdışı berkotistis

Ebuuğbekir kardeşimize çok para vermişiz inşallah sonuna kadar hak eder artık yapacak birşey yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mangala senelik 6 milyon euro alıyor, Hart ise 6.6 milyon euro. Nasri'nin 7.2 aldığını biliyoruz.

Üçünün toplam maaşı 20 milyon euro ediyor. Yani City'e elindeki tüm transfer bütçesini bile sunsan, oyunculara ödemen gereken 14 milyon euro daha var.

Hadi 10'unu City'e yıktın, kaldı 4. 3 adamı bir sene kiralamak için 10 milyon euro masraf yapmak anlamına geliyor.

Olur yok yani, sırf Nasri'yi kiralaybilsek öpüp de başımıza koyalım.
Yuh ! Maaslara bak ya , Bu Epl takimlari butun futbol piyasasinin icine ediyor

Tamam paran varda , Paran var diye bu kadar har vurup harman savurursan olmaz , adamlar rekabeti bitiriyor resmen
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

acaba bir de porto'nın ölücü menajerlerine kaç para verildi? bu da yazılsın.

Çevrimdışı Ergin1903

Ebubekir'in rakamlari bende hayal kırıklıgı yaratti. Acıkcasi yönetimden bu ücretlerde bir anlaşma beklemiyordum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İyiki paramız yok olsa neler yapıcaz. Aboubakar gibi adama bu maaş ve kiralama bedeli çok yüksek. Son ana bırakınca transferi böyle oluyor demek ki.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen, bu adamın bu paraya en az 20-25 gol atması lazım sadece ligde..

Hala yüksek profilli bir stoper beklentisi olanlar varsa, Aboubakar'ın bu sözleşmesinden sonra o düşüncelerini askıya alabilirler.

Gelirse Nasri'ye 3.3 ödenir, Caner'e 1.8 verilir, Atınç alınarak işlem biter. Gökhan İnler de uzak ihtimal.

Çevrimdışı Kalyoncu

Aboubakar>>3.3
quaresma>>1.6
Çok çok fazla ücreti var umarım aldığı paranın hakkını verir

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Oyun kurgusu ve işin savunma geometrisinin doğru kurgulanması dışında, orta sahaya rakibi bozacak, agresyon derecesi yüksek bir oyuncunun transfer edilmesi gerekiyor. Özellikle Adriano ve Gökhan gibi iki bek oyuncusu varken orta alanda iyi bir denge oyuncusu şart. Hücum oyuncularının da topsuz oyunda ve takım savunmasında daha önemli bir rol almaları gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 15:22:53 atalay ]

Etiketler: