2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367771 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Yok arkadaş bizim taraftar garip. Adamlar gider 4m erene verirler yıllık da 2.2m garanti, ki bu oyuncu kronik sakat, adam akıllı sezon geçirmemiş hayatında. 3 yıllık maliyeti Erenin 11M EURO bonussuz, parlatılabilir mi çok zor, Olcanın Tarıkın penguen Umut Gündoğanın bitirici forvet Umut Bulutun vs vs hallerini görüyoruz.

Ama Ereni keşke alsaydık, o rakamlara alsaydık ulan niye aldık.

Garipsiniz vesselam.

3m maaş verildi diye adamı Youla yaptınız, Ereni de İbrahimovic.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncuya laf edildiğini nerede gördün? Sadece maaliyeti eleştiriliyor.Eren 2.2 alıyor diye bize gelen oyuncunun maaliyetini tartışmayacak mıyız?

Çevrimdışı Nartallo

Bu transferin bir diğer eksisi de Cenk'i kaybedecek olmamız.

Çevrimdışı caner.eryigit

Harbiden kafayı yemek üzereyim abi neden böyle son günlere bırakıyorlar ruh Sağlımız bozuldu..

Çevrimdışı KadirA

Biz videodan baktik da sen sanki portekiz liginin 40 macini canli izledin de konusuyorsun. Portonun 3-4 macini izledim gecen sene, videolarini ayrica seyrettim. Zaten attigi gollerin sekline semaline bakinca az cok oyuncu tipi hakkinda bir fikir elde edersin. Adamin potansiyeline lafim yok, potansiyel olarak gomez'e yakin olabilir. Ama mevcut seviyesi ve tecrubesiyle gomez'in yanindan gecemez ve oyuncu tipi itibariyle hic ihtiyacimiz olmayan tipte bir oyuncu bence.

Gomez'in kacirdiklarindan 2 saatlik video cikar yorumu cok talihsiz ve ezbere bir yorum olmus. Dakika/gol istatistigi ile son yillarda kariyer olarak messi ve ronaldodan sonra 3. Oyuncu avrupada. Whoscored'dan bak, gecen sene gol/pozisyon orani 0.5 olan bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu bir forvet icin muthis bir ortalama. Bunun ustunu istikrarli bir sekilde yapan oyunculari biz hayal bile edemeyiz. Bitiriciligi, sogukkanliligi ve gol vurusu bu kadar tartisilmayacak, cogu macta kritik gol atarak kilidi acmis, sezonu 26 golle kapamis bir adama kacirdigi gollerden 2 saatlik video cikar yorumu cok cok komik olmus.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Oluşturulur emin ol oluşturulur. Ben Gomezi zaten yermiyorum ama Gomeze de takılmaya gerek yok. Onun gibisi zor gelir. Kim gelecekti; Mandzukic, Benzema, Higuain, Bony, Benteke?? Keşke etoo alsaydık da dk 50 den sonra Cenk gelişseydi. Benim lafım Aboubakarı gömenlere.

Bize uygun değil demişsin neye göre diyorsun? Hava topu var, patlama gücü var, dar alan pas oyununda iyi, duvar olabilen, dribling özelliği iyi. Bitiricliği Almeida Emenike gibi olsaydı ne işi var Portoda? Evet maliyet yüksek ama aldığın oyuncu da kaliteli, Gömmeyin.

Gomezden çok farklı bir oyuncu bu kesin.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mavi Tuna

Aboubakar' ın bonservisini alamazsak yaklaşık 6 milyon para harcamış olacağız sırf bir sezon oynatmaya. Aynı şekilde Gomez' de bu kadar para aldı. Ve bu hiç transfer başarısı gibi durmuyor.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomez transferi şampiyonluk getirdi şimdi başarısızlık demek ne kadar adil bir davranış.

İyi oyuncu iyi para ediyor bu bir gerçek.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı doganay

Baskani pinti diye dalga geciliyordu , alin iste size okadarda pinti degilmis demekki eli acikmis baskanimizin. Abobakar'i da okadar cok kucumsemeyin , daha iyi sartlara alinabilseydi baskan alirdi. Demekki en makulu bukadarmis, neyse biraz fazla kacmis olabilir ama verdigi katki ile karsiligini verecek insallah.
Buda slogani olsun, Aboubakar alayina takar  :D

Çevrimiçi Necmi

İyiki paramız yok olsa neler yapıcaz. Aboubakar gibi adama bu maaş ve kiralama bedeli çok yüksek. Son ana bırakınca transferi böyle oluyor demek ki.
abubakar gibi bir adam derken neyi kastettin  10 cl maçı oynayıp 6 gol atan adamdan bahsediyoruz.
1 de asist attığı gollerde beleş gol değil gomez geçen sene uefada 2 gol attı
eğer aşı tutarsa elinde patlamaya hazır bir bomba var portoya uymamış hali birde
çok peşin hükümlü oluyorsunuz. Tamam işte sallanacak bir şey çıktı ya sallayalım
hemen aportta bekliyorsunuz valla.
İnsan önce bir görür ne çıkacak ortaya ondan sonra konuşur. Gomezdede bir çoğunuz ver yansın ediyordu
sonra kimsenin yüzünün kızardığını görmedim

Çevrimdışı Savaş

Ben Aboubakar'ın yıllık ücretinin 3.3 olduğuna inanmıyorum.

Burada bir iş var. Sanırım bu adamin menajeri Mendesti. Menajerlik ücretini yıllık ücrete dahil etmiş olabilir yönetim menajerlik ücretinden tepki almamak için.

Aboubakar Porto'da ne kazanıyormuşta 3.3 alacak bizden. Saçmalık.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

Çevrimdışı brkntcnr

Taraftarın para konusunda başkanı eleştirmesinin çok mantıksız olduğunu düşünüyorum. Başkan hep ucuza transfer yapıyor, çok cimri falan diye bi algı oluşturuldu. Bunu oluşturan da taraftarın kendisi ve medya. Şimdi pahalı transfer gelince tepki göstermek çok saçma. Ben başkanın herhangi bir yerde çıkıp ben bu işten çok iyi anlıyorum falan dediğini duymadım. Sadece Beşiktaş' ın parasını dikkatli harcıyoruz falan diyor her yerde. Şimdi bu maaş ücreti verildi diye başkanı eleştirmek de, bu denli kaliteli ve genç bir oyuncuyu da gömmek aşırı saçma. Şahsen eleştirilebilecek gördüğüm tek konu, doğru plan yapmamaları ve bunun yüzünden kim ucuzsa onu kovalayalım diyip transferin son üç gününe iki ellerini bi pabuça sokup geç kalmalarıdır. Fiyat konusunda da fazla alışmışsınız bedava topçuya. Şampiyonlar Ligi' nde oynayacaksın 24 yaşında taş gibi santrafor almışsın. Ligindeki santraforlara kıyasla fiyatı normal bile. He bize göre biraz fazla 2.7 falan olsa çok normal bi fiyat derdim şahsen. Demekki başkan transfer sihirbazı değilmiş, yeri gelince böyle paralar da verilebiliyormuş. Bunu da bi öğrenmek lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Monchi'ye sövmek serbest mi ?

Çevrimdışı doganay

illa yolumuza bir tas koyan olacak  :s20:
Nasri transferinide yapabilsek cok guzel olur.

Çevrimdışı Savaş

http://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Le-seville-fc-en-course-pour-samir-nasri/722293

Sevilla araya girmiş lequipe'nin haberine göre.
Allah aşkına istemiyorum Nasri masri. 2 tane stoper bir de Caner'i alsınlar yeter ya. Neymiş bu arkadaş ya.

Çevrimiçi Necmi

Bu transferin bir diğer eksisi de Cenk'i kaybedecek olmamız.
cenkin eline çok fırsat geçiyor geçtiğinde kız gibi vurmasın topada
kupa kaybetmeyelim. biz süper kupayı onun atamadığı goller yüzünden kaybettik
kaç net fırsatı değerlendiremedi. şu haliyle birinci forvet olmaya aday bile değil
kimse ona Beşiktaş as forvetliği bağışlamaz kendisi alacak bunun içinde eline geçen fırsatları değerlendirecek
kupa maçında ruh yoktu biz kaybetmeyiz yeterli olamadığı için o kaybeder.
bu yaşa gelmiş kutuda ayağına top geldiğinde eli ayağına dolaşıyor.

Çevrimdışı MrtBlgc

Allah aşkına istemiyorum Nasri masri. 2 tane stoper bir de Caner'i alsınlar yeter ya. Neymiş bu arkadaş ya.

ben de çok sıkıldım gerçekten de. kurdeşen dökeceğim yakında sırf şu nasri haberleri yüzünden.

Çevrimdışı bjk4ever

Geçmiş istatistikleri önemli elbette, ama Bony son 36 lig maçında 6 gol atabilmiş. Hem de City gibi hücum oynayan bir takımla. Bu çok kötü bir ortalama.

Swansea gibi kontra oynayan ya da Vitesse gibi Kuyt'ın gol krallığına oynadığı bir ligde attığı gollere şerh koymak lazım.

Aboubakar Hollanda ligi'ne gitse, neler yapabileceğini düşünemiyorum.

Portekiz'de çok tutunamadı, Afrikalılar pek olmuyor zaten orada. Hatırlamıyorum pek Portekiz'de parlayan Afrikalı. (Eusebio vardı demeyin.  :tabe:)

Ben Bony gibi ne olduğu üç aşağı beş yukarı belli bir adam yerine, Aboubakar gibi ne olacağını merakla beklediğim bir adamı tercih ederim.

Bony'i tercih edenlere de saygı duyuyorum elbette.

36 mac 6 gol istatistiginin yaniltici oldugunu sen de biliyorsun. Cogu macta sonradan oyuna girip kisitli sure aldi. Dakika olarak bakinca o 36 macta sadece 1518 dakika sure almis, ki bunu 90 dakikaya bolunce 16 mac cikiyor. 16 mac 6 gol epl icin iyi bir ortalama. Adam aboubakarin portekizdeki ortalamasini epl'de geciyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı fatihbjk

abubakar gibi bir adam derken neyi kastettin  10 cl maçı oynayıp 6 gol atan adamdan bahsediyoruz.
1 de asist attığı gollerde beleş gol değil gomez geçen sene uefada 2 gol attı
eğer aşı tutarsa elinde patlamaya hazır bir bomba var portoya uymamış hali birde
çok peşin hükümlü oluyorsunuz. Tamam işte sallanacak bir şey çıktı ya sallayalım
hemen aportta bekliyorsunuz valla.
İnsan önce bir görür ne çıkacak ortaya ondan sonra konuşur. Gomezdede bir çoğunuz ver yansın ediyordu
sonra kimsenin yüzünün kızardığını görmedim

Millet gozunde degerini bicmis zaten. 1.750 yillik maasa aliriz diye dusunuyorduk diyenler var. Bana gore maasi bi 400 500 bin fazla buna katilirim ama kesinlikle cl kalitesinde bir oyuncu oldugunu unutuyor taraftarimiz malesef. Neyse sahaya cikar herkese cevabini verir.

Çevrimdışı brkntcnr

Gomez transferi şampiyonluk getirdi şimdi başarısızlık demek ne kadar adil bir davranış.

İyi oyuncu iyi para ediyor bu bir gerçek.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Başarısızlık demiyorum. Ama çok iyi çok müthiş bir transfer de demiyorum. Fiyat performans konusunda yapması gerekeni yaptı gomez yapması gerekenden fazlasını değil. Bonuslarla beraber 6 milyona yakın para aldı. Aboubakar da gelip o kadar katkı yapsın o da alsın sorun yok. Aslında benim kastettiğim şey bunun normal olduğu. Taraftarın bi kesimi yönetimi eleştirmek için bunu çok kötüymüş gibi gösterip saldırmaya çalışıyor, başka bi kesimi ise bunun çok büyük aman efendim muazzam başarı falan olduğunu söylüyor. Ben ise ikisinin de olmadığını düşünüyorum. Olması gerekeni yapıyorlar sadece. Aslında deminden beri yazdıklarımın hepsi de bunu anlatmak için.

Çevrimdışı OrhanAker

çünkü oyuncu daha aşağı rakamları kabul etmedi. bizim ülkede kasımpaşalı erenin 2,5 milyon kazandığını bu menajerler oyuncular pazarlık masasına otururken bilmiyor olabilirler mi sizce? olaya böyle bakın burası ortadoğu maaşlı bir futbol ülkesi 3,3 normal rakam. adam daha azına gelmezdi...
Makul paralara oynayanlar var ama Kandıramadık bu sefer demekki :D yok bunun menajeri cin gibiymiş helal olsun.

Çevrimdışı Sergen348

Bu sevilla bunu hep yapıyor bize nefret ediyorum.Bugün bi transferle ilgili bi gelişme olsa bari net bir şey de böyle transfer dönemine ...

Çevrimdışı Çağatay

bu sevilla bizimde mi bug ımızı buldu la yoksa
geçen sene kono bu sene nasri
lakin nasriyi alamazlar bence
hadi bizim durumumuz yok adamın yıllık ücretinin bir kısmını city e ödetecez
ama aynı imkanı city sevilla için göstermez
adamlarda para var

ayrıca biz şl de gruptan çıkıp dewam etmeye çalışacaz
sevilla 3. olup uefa yı almaya çalışacak
şl mi uefa mı şimdi  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Orhan

Çevrimiçi Necmi

Ben Aboubakar'ın yıllık ücretinin 3.3 olduğuna inanmıyorum.

Burada bir iş var. Sanırım bu adamin menajeri Mendesti. Menajerlik ücretini yıllık ücrete dahil etmiş olabilir yönetim menajerlik ücretinden tepki almamak için.

Aboubakar Porto'da ne kazanıyormuşta 3.3 alacak bizden. Saçmalık.

mendes değil menejeri pazarlığıda başkanlar yaptı menejerler değil bizzat porto başkanı
menejerleri devre dışı bırakmış diye açıkladılar.

Etiketler: