Çok bir farkları olduğunu düşünmüyorum, hatta Bony 1.5 senedir çok kötü oynuyor ve Aboubakar daha hazır.
Öte yandan maliyet epey fazla gerçekten.
Bence daglar kadar fark var, oyuncu tipi olarak.
Bize ceza alaninda bitirici bir forvet lazimdi. Takim olarak yeterince uretiyoruz zaten. Gecen senenin son maclarini dusun. Bursa, sivas, gs, kayseri hatta akhisar maclarinin ortak ozelligi gomez'in kilidi acmasi. Bunu da uzaktan sutla, 2-3 kisi calimlayarak degil sadece dogru bolgede bulunarak yapti.
Bizde pozisyon hazirlayan yeterince oyuncu var zaten. Ekmegini tastan cikaracak degil, ekmegi lup lup yutacak oyuncu lazim bize. Gomez ve sosanin gidisiyle 35 gol kaybettik. Hadi talisca sosa kadar tabela yapacak diyelim. Oguzhan mevkisi, olcay yetenekleri itibariyle uclarda zaten, gecen seneyi gecemezler. Quaresma ve atiba da oyun karakterleri itibariyle senede 3-4 gol max atar. Bence kadromuzda gecen senenin ustune cikabilecek tek oyuncu frei, dakikalarini arttirirsa ve kendini gelistirirse.
Aboubakar emenike v2. Kapali takimlara karsi etkili olacagini veya ligde 15 golu gecebilecegini hic sanmiyorum.
Bony'nin gol istatistikleri (epl'in cogu swansea gibi nispeten vasat bir takimda)
Epl 90 mac 32 gol
Eredivisie 65 mac 46 gol
Europa league 21 mac 9 gol
Cl 7 mac 3 gol
City gibi kendini besleyecek takimda 46 macta 11 gol atmis. Cogunda az sure aldigi icin dakikalara baktim. 2001 dakika oynamis, ki bu 22 full mac demek. Epl'de 22 macta 11 gol atan adam bence tartisilmaz. Swansea'da istatistik 70 mac 35 gol. Eplde 2 macta 1 gol atan adam bence bizde 25ten asagi mumkun degil atmazdi, hatta gomez'den faydali olurdu.
Aboubakarin istatistigi ligue 1'de 109 mac 26 gol, portekiz liginde 42 macta 17 gol. Ustelik epl'de falan degil, zayif bir ligde ve ust duzey bir takimda oynarken. Cok yetersiz bence.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk