2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372922 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Aboubakar Gomez kadar atarsa bence fiyat konusunda bi sıkıntı yok. Gomez' in geçen sezon 6-7 milyon aldığı söyleniyor bonusları vs. herşey dahil. Sezon sonu fiyat/performans a göre değerlendiririz.

Çevrimiçi terapati

Ben yıllık maliyetten ziyade opsiyon olayına takıldım. Umarım mantıklı bir opsiyon vardır deyip, dört gözle stoper transferini bekliyorum.

Çevrimdışı bjk4ever

Çok bir farkları olduğunu düşünmüyorum, hatta Bony 1.5 senedir çok kötü oynuyor ve Aboubakar daha hazır.

Öte yandan maliyet epey fazla gerçekten.

Bence daglar kadar fark var, oyuncu tipi olarak.

Bize ceza alaninda bitirici bir forvet lazimdi. Takim olarak yeterince uretiyoruz zaten. Gecen senenin son maclarini dusun. Bursa, sivas, gs, kayseri hatta akhisar maclarinin ortak ozelligi gomez'in kilidi acmasi. Bunu da uzaktan sutla, 2-3 kisi calimlayarak degil sadece dogru bolgede bulunarak yapti.
Bizde pozisyon hazirlayan yeterince oyuncu var zaten. Ekmegini tastan cikaracak degil, ekmegi lup lup yutacak oyuncu lazim bize. Gomez ve sosanin gidisiyle 35 gol kaybettik. Hadi talisca sosa kadar tabela yapacak diyelim. Oguzhan mevkisi, olcay yetenekleri itibariyle uclarda zaten, gecen seneyi gecemezler. Quaresma ve atiba da oyun karakterleri itibariyle senede 3-4 gol max atar. Bence kadromuzda gecen senenin ustune cikabilecek tek oyuncu frei, dakikalarini arttirirsa ve kendini gelistirirse.
Aboubakar emenike v2. Kapali takimlara karsi etkili olacagini veya ligde 15 golu gecebilecegini hic sanmiyorum.
Bony'nin gol istatistikleri (epl'in cogu swansea gibi nispeten vasat bir takimda)

Epl 90 mac 32 gol
Eredivisie 65 mac 46 gol
Europa league 21 mac 9 gol
Cl 7 mac 3 gol

City gibi kendini besleyecek takimda 46 macta 11 gol atmis. Cogunda az sure aldigi icin dakikalara baktim. 2001 dakika oynamis, ki bu 22 full mac demek. Epl'de 22 macta 11 gol atan adam bence tartisilmaz. Swansea'da istatistik 70 mac 35 gol. Eplde 2 macta 1 gol atan adam bence bizde 25ten asagi mumkun degil atmazdi, hatta gomez'den faydali olurdu.

Aboubakarin istatistigi ligue 1'de 109 mac 26 gol, portekiz liginde 42 macta 17 gol. Ustelik epl'de falan degil, zayif bir ligde ve ust duzey bir takimda oynarken. Cok yetersiz bence.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 18:01:03 bjk4ever ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Sosa dan gelen parayı aboubakara yatırdık müthiş bir iş gerçekten emeği geçenleri bir bir tebrik ediyorum.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı D-MAN

Abdennour çok iyi transfer olur sol ayaklı topla ilişkisi iyi topu oyuna iyi sokan güçlü kolay geçilmeyen bir oyuncu ve 2 senede 57 maç oynamış bu seneye de 2 maçta 180 dakika oynarak başlamış yani %100 hazır bir oyuncu maliyeti çok değilse müthiş transfer.

Rhodolfo-Abdennour-Atınç-Marcelo-Tosic çok iyi ve 60 maçı çok rahat kaldıracak bir stoper hattı olur  :)

Çevrimdışı atalay

İsmi geçen yada yüksek potansiyelli X bir isim için şayet satın alma opsiyonu yok yada makul seviyede değil ise transferin hiçbir anlamı yok.

Kiralık transferlerdeki ön şart bu olmalı. Şayet makul bir opsiyon varsa ödenen rakamlar bunun üzerinden anlaşılabilir aksi halde kağıt üzerinde baştan sona anlamsız. Pratikte ekstra olumlu sonuçlar doğurması bile aynı şekilde...

Çevrimdışı OrhanAker

Arsenal ve Dortmund'un 4'er 4'er tıkadıkları Muslera mı, yoksa geçen sene 50 gol yiyen Muslera mı?   :)

Kalecinin yapabilecekleri bir yere kadar, savunmayı takım halinde yapmak lazım. 1-0'ken 2 top kurtarır ve dört beş maçı kazandırır da, uzun vadede çözüm olmaz.

@atalay ın yazdıklarında okumuştum, dedikleri doğru gelmişti: Takım halinde savunmayı iyi yapmamız lazım, top rakipteyken iyi dizilmek gerekiyor.

Yoksa Fenerbahçe gibi 30 milyon euro'luk savunma hattına 3 tane atar Kayseri.

Bilic döneminde yapılan savunma en iyi örnek işte buna.

Çevrimdışı legendmaster

portonun 3 milyon euroya aldığı adamı 2,5 milyon euroya kiraladı yönetim bravo

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada transfer işini son güne bırakınca piyasa ucuz olmuyormuş bunu da öğrenmiştir inşallah başkan. Rüştünü kanıtlayamamış oyuncuya 1 yıllık 6 milyon Euro'ya yakın para bayıldık. Opsiyonu olup olmadığını bile bilmiyoruz henüz. Az önce çıkan haberde de Abdenour 1 yıllık kiralık bedili 5.5 - 6 milyon seviyelerinde alacağı maaş ile birlikte.

Dip Not : Aboubakar beğendiğim ve Lorient günlerinden beri takip ettiğim bir oyuncu aldığı paranın hakkını da verecektir ama yine de alacağı ücret çok fazla.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 17:55:32 Samet Ç ]

Çevrimdışı b.damatoglu

Bizim Chief Scout Metin Albayraktı değil mi?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KadirA

Adamı videodan izleyip gelip burada yorum yapıyorsunuz.

Gomezin geçen yıl kaçırdıkları ile 2 saatlik video yapılır hala Gomez kadar bitirici değilmiş. Ulan senin forvetin Gomez martta başladı takımını küçümsemeye hala Gomez diyorsunuz.

Hata Fikret Ormanda. Gidip ne işi var Dembaba ile Gomez ile. Yok arkadaş Yula müstehak bize.

Hele bi gelsin herkes ağzı açık izleyecek bu forveti, aha da bu kadar net konuşuyorum.

Bitiriciliği de milletin sandığı gibi Almeida falan değil. Forvetsen ve Porto seni alıp 1.forvet yapıyorsa bil ki o golcü golü kokluyordur bitiriciliği de üst düzeydir. Madem izlemediniz bari bunu dikkate alarak yorum yapın.

Yönetimi buradan tebrik ediyorum, böyle oyuncuları böyle yaşlarda ülkemizde gördüğümüz için. 3 milyon alacakmış, alsın, ama katkı versin.

Hoşgeldin Aboubakar!!!

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ayayhan

satın alma opsiyonu 10 m euro bunun  içinde kiralama ücreti yok

Çevrimdışı Kartalice

Adama Youla muamelesi yapmayın. Adam Portonun 2 yıldır santrforu. ŞL gibi bir ortamda 10 maçta 6 golü var. Gomez kaç alıyordu? 3.5M.

Bence güzel transfer maliyeti yüksek gözükse de santrfora ve bu oyuncuya bu paralar verilir. Aboubakar ya. Porto ile geçen yıl karşılaşsak yüzünüzü gözünüzü ayırmadan ulan keşke bizim olsa diyeceğiniz bir oyuncu.

Geçen sene 42 lig maçında 18 gol atmış. Porto'da liderin 15 puan gerisinde ligi tamamlamış. Edin Visca bundan daha iyidir emin ol :)

Çevrimdışı 38life

Satın alma opsiyonu yokmuymuş şimdi ?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

portonun 3 milyon euroya aldığı adamı 2,5 milyon euroya kiraladı yönetim bravo

4.5 milyon € aldığımız töreyi 3 milyon € kiralarken nerdeydiniz ?

Çevrimdışı abdusta

Kapçılar?

kontrol ediniz.

saygılar

Çevrimdışı Karabay

Uçaktan bir haber varmı allah aşkına bu uçak niye kalkmaz.

Çevrimdışı Kalyoncu

Buna da 3 milyon kiralama + 2.5 milyon euro maaş vermezler inşallah.  :akuma: :akuma:
Vermeyip ne yapacaksın? Marcelo necip tandemine devam. Haziran ayında kampa 40 gün var daha herşey halledilir demiştin abi şimdi duygu ve düşüncelerini alayım(stoper konusunda). Nasri,gökhan inler,caner şuan umrumda değil. 1 senedir bir takım kendine stoper bulamazmı?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kartalice

Vincent Aboubakar'a yıllık 3.3 milyon Euro vermek cinayettir. Böylesine adı sanı duyulmamış sıradan bir oyuncu için çok fazla. Resmen Sosa'dan gelen para çar çur edilmeye devam ediliyor.

Transferde geç kalırsan sıradan bir oyuncuya yıllık 5 milyon Euro verirsin. Bu tamamen bu sezon yönetimin transferde sınıfta kaldığını gösterir.

Çevrimdışı TURKahvesi

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 18:54:18 Özgür ]

Çevrimdışı KadirA

Geçen sene 42 lig maçında 18 gol atmış. Porto'da liderin 15 puan gerisinde ligi tamamlamış. Edin Visca bundan daha iyidir emin ol :)
He o zaman gidip verelim 8M edin viscaya. Senelik de 2M. Sonra satabilecek miyiz oturur düşünürüz. Ha pardon şuan yerin dibine soktuğunuz Fikret Orman sayesinde tarihin boyunca elde edemediğin bonservis kazancını 3 yılda elde etti, FO satardı evet.

Çevrimdışı legendmaster

4.5 milyon € aldığımız töreyi 3 milyon € kiralarken nerdeydiniz ?
töre olayı diyelim ki doğru iş bunun yanlış olduğunun üstünü örter mi tatavaya gerek yok

Çevrimdışı atalay

Stoper tandemi, partner uyumundan ve genel savunma organizasyonundan bağımsız değerlendirilemez. X majör bir stoper yada doğru bir organizasyon yanındaki ismin performansını da bir tık yükseltebilir. X, oyununun ihtiyaçları, doğru bir organizasyon?
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 00:22:16 atalay ]

Çevrimdışı Nartallo

Fernandes'i 2 mio EUR'a aldık diye sevinirken Mendes'in futbolcu olduğu tartışmalı olan Alves'in % 50'sini 3,5 mio EUR'a yapıştırmasından hallice bu iş...

Adriano ve Talisca'nın bedeli sanırım.

Yalnız böyle bir risk alacak mali durumda değiliz.

Çevrimdışı ayayhan

abubakar PL verse zaten 5m maaş portoda 20 m euro alır

neyle neyi kıyaslıyorsunuz

bu adamı para vermeden nasıl türkiye ye getirmeyi planlıyorsunuz

gomeze 5.5 verdik adam gelmedi

yorumları okuyunca herkez İsviçre de yaşıyor sanıyorum

Etiketler: