2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374442 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Savaş

Lan sanki gelin almaya gidiyoruz ya. Allahım işlere bak ya.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

elit stoper almamız hayal zaten samet para olsa bile düşünülmüyor stoper ve kaleci sorunu hep öteleniyor Avrupa önemli değil bu senede şampiyon olmamız lazım
O platformda bulnuyorsan hedefin başarı olmalı he değilse de çıkıp tvlerde biz Cl'de gruptan çıkmak istiyoruz demeyeceksin bir şeyi söylüyorsan da söylediğinin arkasında durup ona göre hamleler yapacaksın. Zamanında N'Koulou'yu imza parası istediği için almadılar şimdi bonservisli stoper arıyoruz. Ne kadar akıllıca ? Gerçekten çok iyi bir transfer politkamız var. Bugün bitti say iki gün sonra transfer dönemi bitiyor takıma normal şartlarda 2 stoper Atiba'ya back up olacak oyuncu 1 kanat forvet olmak üzere dört tane transfer yapılması lazım ama biz şu anda 1 stoper ve Nasri transferine razıyız.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 16:40:50 Samet Ç ]

Çevrimdışı Yankee

Baykuşluk yapmak gibi olmasın ama, Nasri gelmeyecek. Kimin geleceği konusunda ise en ufak bir belirti yok.

Do NOT PANIC !!

Gelecek :lol:

Çevrimdışı Yasin02

Lan sanki gelin almaya gidiyoruz ya. Allahım işlere bak ya.

Uçağın aynasına havlu bağlayıp gideceklermiş :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Kaledeki zaafımız gün gibi açıkken Volkan Babacan niye hiç düşünülmedi acaba ? Elimizdeki tüm kalecilerden iyi durumda şu anda. Ayrıca Türkiye'de yetişmiş oyuncu kontenjanını doldururduk. 

Çevrimiçi Savaş

Bizim yöneticilerin ingilterede halayla uçaktan indiğini düşünsene Başkanın elinde mendil halaybasi :D

Çevrimdışı Yasin A.

aga saat kaç oldu ya nerde kaldı bu?  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Manoel'de yetersiz Cl için Cl'de madara olacağız. Tr liginin şampiyonunun savunmasının orta göbeği Rhodolfo - Tosic - Marcelo - Manoel - Atınç gibi isimlerden oluşmaması gerekiyor. Bu isimlerden oluşuyorsa da kalecin çok sağlam olmalı bizde ikisi de yok.

Zaten bende yeterli bir transfer olduğunu düşünmüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yasin02

Bizim yöneticilerin ingilterede halayla uçaktan indiğini düşünsene Başkanın elinde mendil halaybasi :D

Eski kağıt 1 TL ler kalkmasa başkan zarf isteyen çocuklar için de bi formül bulurdu heralde :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı İhsan

Sıkın dişinizi bitmek üzere :evillol:

Sigara içmem ama transfer dönemlerini kaldırabilmek için sıgaraya başlamayı düşünüyorum...
 :duman: :duman: :duman: :duman: :duman: :duman: :duman:
ne dersiniz ?

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

O platformda bulnuyorsan hedefin başarı olmalı he değilse de çıkıp tvlerde biz Cl'de gruptan çıkmak istiyoruz demeyeceksin bir şeyi söylüyorsan da söylediğinin arkasında durup ona göre hamleler yapacaksın. Zamanında N'Koulou'yu imza parası istediği için almadılar şimdi bonservisli stoper arıyoruz. Ne kadar akıllıca ? Gerçekten çok iyi bir transfer politkamız var. Bugün bitti say iki gün sonra transfer dönemi bitiyor takıma normal şartlarda 2 stoper Atiba'ya back up olacak oyuncu 1 kanat forvet olmak üzere dört tane transfer yapması lazım ama biz şu anda 1 stoper ve Nasri transferine razıyız.

Yine hortlamış N'kolou muhabbeti.  :lol:

Dün de Neustadter muhabbeti açılmıştı, neyse ki arkadaş cevabını sahada verince hemen kesildi.

Transferin son günü, serbest oyuncu avlamaktan daha bereketlidir. O yüzden isyanlar için 2 gün daha bekleyin.  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Sigara içmem ama transfer dönemlerini kaldırabilmek için sıgaraya başlamayı düşünüyorum...
 :duman: :duman: :duman: :duman: :duman: :duman: :duman:
ne dersiniz ?

Bu zamana kadar başlamamışsın bundan sonra da başlama @İhsan abi :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Arthur

Yaklaşık 55 saat kaldı  :s20: Transferler olsa bile lisansların yetişmeyeceğinden bile korkuyorum. Yatıp uyuyayım desem uyuyamam. Nasri+Caner+Stoper+Etoo 55 saatte biter mi bilinmez ama bu transfer döneminde ben resmen bittim, tükendim. 76 bölümlük Brezilya dizisinde bile böyle atraksiyon yaşanmamıştır yemin ediyorum. Artık ne olacaksa olsun şu 55 saatte :akuma:

Çevrimiçi Necmi

Kaledeki zaafımız gün gibi açıkken Volkan Babacan niye hiç düşünülmedi acaba ? Elimizdeki tüm kalecilerden iyi durumda şu anda. Ayrıca Türkiye'de yetişmiş oyuncu kontenjanını doldururduk. 
başak 10 M€ üzeri bir para istediği için olabilirmi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Düşünüldü ve nabız yoklandı. 8 milyon euro fiyat çekilince, düşünmeye devam edilmedi.

Çevrimdışı Zafer55

:lol:
Fikret Başkan vermezlerse kaçırırım diyormuş  :)

Çevrimdışı Berat

31 Ağustos Transfer ve Kap Bayramı.

Çevrimdışı cursedofdragon

alın müzük dinleyin :D  :evillol:

Çevrimdışı Culpable

@Culpable , Nasri gelmezse sana çok kötü bozulurum çünkü sana inanıyorum.

ben sagdan soldan duydugumu okudugumu yazmadim @sozkul

ha olduya bir terslik cikti [ buyuk lokma ye buyuk konusma  misali ] bozulmana gerek yok A harfi bile yazmam foruma :)
Nasri bizde diyorum o kadar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Peki anlatayım
Malları arap faik'ten alıyoduk
Karabük'te 2.yükleme yapılıyordu
Adana'ya kadar da ben kullanıyodum :D

Transfersizlikten iyice goygoya bağlaďım resmen...
[/quote :evillol: :evillol:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Peki anlatayım
Malları arap faik'ten alıyoduk
Karabük'te 2.yükleme yapılıyordu
Adana'ya kadar da ben kullanıyodum :D

Transfersizlikten iyice goygoya bağlaďım resmen...
:evillol: :evillol:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

O platformda bulnuyorsan hedefin başarı olmalı he değilse de çıkıp tvlerde biz Cl'de gruptan çıkmak istiyoruz demeyeceksin bir şeyi söylüyorsan da söylediğinin arkasında durup ona göre hamleler yapacaksın. Zamanında N'Koulou'yu imza parası istediği için almadılar şimdi bonservisli stoper arıyoruz. Ne kadar akıllıca ? Gerçekten çok iyi bir transfer politkamız var. Bugün bitti say iki gün sonra transfer dönemi bitiyor takıma normal şartlarda 2 stoper Atiba'ya back up olacak oyuncu 1 kanat forvet olmak üzere dört tane transfer yapılması lazım ama biz şu anda 1 stoper ve Nasri transferine razıyız.
sana göremi yoksa planlananmı :alala:
sezon başı 3-4 transfer yapılacapı söylendi
Adriano
Caner
GG
Fabri
Talisca
Abubakar
stoper
Nasri
Etoo büyük ihtimal
8 veya 9 transfer olacak bu atınçla onda olabilir birde aras ekle daha ne olsun acaba komple takım aldık.

Çevrimdışı artena_condari

Yeni yayınlanmış. Yaya Toure ve Nasri takımda kalmaya hak kazanmış olabilir diyor.

"Elsewhere, Wilfried Bony and Eliaquim Mangala also look to be heading towards the City exit, while Yaya Toure and Samir Nasri could have earned a reprieve."

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/transfer-news/man-city-news-transfer-rumours-11812971

Çevrimiçi Necmi

ben sagdan soldan duydugumu okudugumu yazmadim @sozkul

ha olduya bir terslik cikti [ buyuk lokma ye buyuk konusma  misali ] bozulmana gerek yok A harfi bile yazmam foruma :)
Nasri bizde diyorum o kadar

Bende sağdan soldan duyduğumu söylemiyorum dört gündür tamam bizde diyorum
ama daha kimseyi inandıramadım. :D  sağlık olsun bazen bizdeykende olmuyor. Sonuçta insan faktörü
var devrede.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yeni yayınlanmış. Yaya Toure ve Nasri takımda kalmaya hak kazanmış olabilir diyor.

"Elsewhere, Wilfried Bony and Eliaquim Mangala also look to be heading towards the City exit, while Yaya Toure and Samir Nasri could have earned a reprieve."

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/transfer-news/man-city-news-transfer-rumours-11812971

Haber yorum içeriyor, bilgi değil.

Neyse, göreceğiz 1-2 gün içinde zaten.

Etiketler: