2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381458 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

yarını yok abi bu işin artık bugun o uçak geri gelicek londraya bidaha gidilmez bugun hariç 2 gün kaldı daha stoper sol bek lazım.

Olsun, bu benim yarın Mangala gitmemi engelleyemez  :D :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Muhabirler de kafayı yedi. Nasri ile anlaşıldı diyorlar pazartesi salı İstanbul'a gelecek diyorlar ama dün çıkan uçak biletine sahte diyorlar. Sahte ise uçak falan gitmiyorsa bu gelecek dediğiniz Nasri nasıl gelecek trenle mi ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yarını yok abi bu işin artık bugun o uçak geri gelicek londraya bidaha gidilmez bugun hariç 2 gün kaldı daha stoper sol bek lazım.
caner var ya ne sol beki şuan sadece  stoper durumu muallak  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olsun, bu benim yarın Mangala gitmemi engelleyemez  :D :D
Ankara'da yağmur var :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Muhabirler de kafayı yedi. Nasri ile anlaşıldı diyorlar pazartesi salı İstanbul'a gelecek diyorlar ama dün çıkan uçak biletine sahte diyorlar. Sahte ise uçak falan gitmiyorsa bu gelecek dediğiniz Nasri nasıl gelecek trenle mi ?

Uçak bileti sahte.

Ama İngiltere'ye uçak kalkıyor.

İkisi de doğru olabilir, birbiriyle çelişmiyor bu iki bilgi.

Paylaşılan uçak biletinin gerçek olmaması, uçak kalkmadığı anlamına gelmez.

Çevrimdışı artena_condari

Tolganın gitmesine karşılık kerimi feda edebilirim :)) bu arada en pahalı gurbetçi transferide oydu ama en kendini geliştiremeyen de o oldu

Veliylede eto takası oldumu kurtuluruz bu adamlardan :))

Veli'nin ameliyat olacağı haberleri doğruysa artık futbolu bırakır bence... Adamın kendisi de bezdi biz de. :)

Çevrimdışı sozkul

Adamın anası ya da babası Türk'se, hangi milli takımda oynadığının önemi olmamalı bence.

Zamanında Boliç'i, Baliç'i, Kubilay Türkyılmaz'ı, Murat Yakın'ı ve hatta daha da eskiden Didier Six'i ve Mirsad Kovacevic'i nasıl Türk statüsünde oynattıklarını hemen herkes hatırlıyor.

Ama Aras falan sayılmıyor. Çok enteresan cidden.

Artık ana ölçü, Türk milli takımını seçmiş olması veya yabancı milli takımlarda oynamamış olması. Bu durumda herhangi bir çifte vatandaş Türk statüsünü alabilir diye biliyorum.
Güya gurbetçileri Türk milli takımını seçmeye zorluyorlar. Bir Fatih Terim Production. Aklı Mesut'da kaldı.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 14:23:39 sozkul ]

Çevrimdışı Çağatay

caner var ya ne sol beki şuan sadece  stoper durumu muallak  :)

Caner nerde var Mehmet Ali ?
Ben kesin olarak bir haber görmedim hicbir yerde..
Kesin olmus olsa aslinda ben bugun onun kap ı bekliyodum

Çevrimiçi Necmi

Forvet tabiiki çok önemli de sadece Eren'den kaynaklanmıyor bence o fark . Muslera faktörü var , ayrıca Fenerbahçe'nin çok başka sıkıntıları da var . Dün o çok iyi denen savunmaları döküldü bildiğin, çünkü geçen seneki gibi oynamıyorlar .  Önde oynayınca savunma zaafları ortaya çıkıyor patır patır . O yüzden bizim stoperlere de bazen aşırı yüklendiğimizi düşünüyorum çünkü biz her daim çok önde oynuyoruz .
geçen sene yedi savunmacıyla kaleyi korudular bu sene gol isterim diyen bir hoca olunca
orta sahaya hücum oyuncuları giriyor defans yükü stoperlere kalınca döküldüler hemde kayseri
karşısında bizim stoperler çok daha iyi dedim akşam :D

Çevrimdışı Çağatay

Ankara'da yağmur var :D

Öyle olsaydı şu anda islaniyor olurdum :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner nerde var Mehmet Ali ?
Ben kesin olarak bir haber görmedim hicbir yerde..
Kesin olmus olsa aslinda ben bugun onun kap ı bekliyodum
her yerde bitti denilmişti çağatay abi inter'e bonservisini bedelsiz vermesi konusunda baskı yapıyormuş olacak iş o bence anlaşmışız adamla :)

Çevrimdışı sallapati

Aboubakar "merhaba Beşiktaks" dedi. hahahha

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Dün bir ara adı geçen Lescott AEK'ya imza atmış, bilgi olarak verelim.

Çevrimiçi Samet Ç

Uçak bileti sahte.

Ama İngiltere'ye uçak kalkıyor.

İkisi de doğru olabilir, birbiriyle çelişmiyor bu iki bilgi.

Paylaşılan uçak biletinin gerçek olmaması, uçak kalkmadığı anlamına gelmez.
Jetset firmasına bağlı olan bilet gerçek.

Çevrimdışı Çağatay

her yerde bitti denilmişti çağatay abi inter'e bonservisini bedelsiz vermesi konusunda baskı yapıyormuş olacak iş o bence anlaşmışız adamla :)

Hayirlisi diyelim o zaman

Çevrimdışı autopsy

geçen sene yedi savunmacıyla kaleyi korudular bu sene gol isterim diyen bir hoca olunca
orta sahaya hücum oyuncuları giriyor defans yükü stoperlere kalınca döküldüler hemde kayseri

Aynen Necmi abi . Kjaer bile dağıldı gitti .

Çevrimdışı artena_condari

Arkadaşlar ,

Şimdi biz Nasri+Caner+Stoper+ Etoo'yu aldık carsamba gunu KAP'a bildirdik.
O tarihten sonra lisans çıkartabilir miyiz? yoksa hem kap hem lisans için son tarih 31 Agustos mudur ? :alala:

Bu sorunun cevabını net olarak bilen var mı arkadaşlar?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

necmi abi şaka bir yana kayseri birkaç tane daha gol atabilirdi seyirci yok,takım kötü bunların bu sene şansı çok az ayrıca bir takımın santraforu emenike ise o takımdan hiçbir şey olmaz :D

Çevrimdışı tuncaboylu

#BJK Genel Kurul Üyesiyimiş

https://twitter.com/Gur1971/status/770209116212039680

Önceki twitlerine baktım, Beşiktaş'la ilgili herangi bir konuda öncelikli bilgiye sahip olacak birine benzemiyor.

Çevrimdışı İhsan

Kerim kadroda olup aras giderse kimse kusura bakmasın art niyet ararım :bandit:

Kerim bize çok faydalı oldu. Aras onu kesecek klasta değil bence
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Mehmet57

Bana gecen senelerdeki transfer donemlerini animsatiyor. O oyuncuyu bu oyuncuyu beklerken "transfer donemini kapattik" diyen bir Fikret Orman cikacak karsimiza.

Çevrimdışı celiker1

Ah be City ne olurdu şu maçı ilk yarıdan 3-4 yapıp maçı koparsaydın.Oyun rahatlasaydı Nasri için hiç düşünmeyeceklerdi bugün.Maç 2-1 e gelince oyuna girdi ve etkili oldu :akuma:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

Adamın anası ya da babası Türk'se, hangi milli takımda oynadığının önemi olmamalı bence.

Zamanında Boliç'i, Baliç'i, Kubilay Türkyılmaz'ı, Murat Yakın'ı ve hatta daha da eskiden Didier Six'i ve Mirsad Kovacevic'i nasıl Türk statüsünde oynattıklarını hemen herkes hatırlıyor.

Ama Aras falan sayılmıyor. Çok enteresan cidden.
Adam birde istanbul doğumlu :D

Çevrimiçi Necmi

Bu sorunun cevabını net olarak bilen var mı arkadaşlar?
çıkartamayız transfer bittiği anda tahta kapanır tüm evrakları eksiksiz vermek zorundasın

Etiketler: