2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363113 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Fark ettin mi taraftar Tolgaya çok fazla bilenmiş.Sosyal medya da ciddi bir tepki var.Eğer Karabük maçı çıkarsa hayatının protestosunu yer.
karabük maçında çıkacağına ihtimal vermiyorum bir iki gün önce antrenmanda sakatlanır büyük ihtimal :D
zaten çıkarsa ısınma haraketlerinde tepki görmeye başlar. hele bir oynayıpta hata yaparsa o stad yıkılırda kimin
başına yıkılır allah bilir. bu bir riskdir yönetim böyle bir riski alırmı merak ediyorum.

Çevrimiçi Necmi

tabi maça doğru taraftarın tavrıda önemli yumuşama gösterirlerse durum değişir.
stoper transferinden sonra yumuşayacaklarını sanmıyorum :D

Çevrimdışı Librarius

karabük maçında çıkacağına ihtimal vermiyorum bir iki gün önce antrenmanda sakatlanır büyük ihtimal :D
zaten çıkarsa ısınma haraketlerinde tepki görmeye başlar. hele bir oynayıpta hata yaparsa o stad yıkılırda kimin
başına yıkılır allah bilir. bu bir riskdir yönetim böyle bir riski alırmı merak ediyorum.

Abi Senol hoca ve yonetim bu konuda duygusal davranmamali. Taraftarin psikolojisini bozan bir oyuncuda israr etmek amatorluk olur.

Bu arada GS ve FB'nin kalecileri yer degistirseydi su an FB 6 puan GS ise 0 puan olurdu. GS'nin 6 puan almasi tamamen Muslera sayesinde. Futbolda kaleci cok onemli bir faktor. Fakat Besiktas'lilar olarak o kadar talihsiziz ki klas kaleci nedir bilmiyoruz (Cordoba'yi ayri tutuyorum).
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Abi isin bir de Tolga boyutu var. Kendisi de farkinda taraftarin kendisine karsi bilenmis oldugunu. Bu durum onu buyuk bir baski altina sokuyor ve aslinda yapmayacagi hatalari yapmaya da musait hale geliyor. Hangi acidan bakilirsa bakilsin Tolga yedege cekilmelidir Besiktas'in menfaatleri icin.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Kutay

abi bu stopere vasat bir oyuncu geliyor demek oluyor sanırım  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

Bu kuralları buraya tekrar yapıştırayım arkadaşlar okuyun. Sürekli itiraz ediyorsunuz. Görüldüğü gibi
aslında cezaları bile tam uygulamıyoruz. Nopost olması gereken cezayı bile moderasyonla geçiştiriyoruz.
Biz yumuşak davrandıkça giderek mesajların kalitesi düşüyor.
Eleştirecekmisiniz, Protestomu edeceksiniz bunu forum kuralları çerçevesinde yapmanız gerekiyor. Bizler sizin
tepkilerinizi engelleme derdinde değiliz. Forum kurallarına uyduğunuz sürece istediğiniz şekilde yorum yapabilirsiniz.
kimsede neden yaptınız demez.
Bir Beşiktaşlı oyuncu  için alay amaçlı avatar kullanırsanız ceza alırsınız. Burası mahkeme salonu değil sizi savunacak
avukatta yok o nedenle zekamızlada dalga geçmeyin. Biriyle alay etmek isterseniz unutmayın alay ettiğiniz kişiyi değil
kendinizi küçültürsünüz.

Beşiktaş Arena Forum Kullanım Kuralları

1- Beşiktaş değerlerine küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz "Üyelik iptali"
 2- Beşiktaş yönetimine çalışanlarına oyuncu ve teknik kadroya  küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz "Üyelik iptali"
 3- Beşiktaş taraftarına ve taraftar gruplarına küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz  "Üyelik iptali"
 4- Foruma ve yönetimine küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz "Üyelik iptali"
 5- Forum üyelerine küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz " küfür hakaret Üyelik iptali aşağılayıcı ve alaycı üslup  15 gün nopost"
 6- Üyeler arasında karşılıklı hakaret, rencide edici söylem, eylem ve paylaşım ''15 gün no post''
 7- Üyeleri tahrik edici uslüp ile yazılan yorumlar ve tahrik edici paylaşımlar ''uyarılma - moderasyon devamında 7 gün no post''
 8- Konuları konu başlıkları dışında yerlere yazma '' uyarılma - moderasyon''
 9- Din, dil, ırk ayrımı yaratacak söylem ve yorumda bulunma ''uyarı - moderasyon devamında Üyelik iptali"
10- Yöneticilerin uyarılarını dikkate almama ve kural dışı davranışı sürdürme ''moderasyon devamında Üyelik iptali"
11- Siyasi içerikli konuşma  "no post 7 gün"
12- siyasi içerikli avatar ve imza kullanma "uyarı kaldırmama durumunda no post 7 gün devam ısrarında Üyelik iptali"
13- bütün kurallara uymayan imza ve avatar kullanma o kuralın cezasını uygulatır.
14- Beşiktaş dışında her hangi bir takıma ve oyuncusuna yönelik özel konu açılamaz "no post 7 gün"
15- uygunsuz bir konu açılamaz uyarı devamında no post 7 gün hala ısrar edilirse "Üyelik iptali"
16- konuyu trollemeye yönelik mesajlar atmak uyarı devamında moderasyon
17- bilet ve kombine hakkını satarak karaborsacılık yapmak "Üyelik iptali"
18- telif haklarını ihlal eden link ve paylaşım yapmak veya istemek "isteme no post 3 gün yayınlama "Üyelik iptali"
19- Beşiktaşa zarar veren yazıları paylaşımları ve linkleri forumda paylaşmak bu nedenle yayılmasını sağlamak "uyarı moderasyon"
20- BJK yoneticisine ,teknik ekibine ve futbolcusuna kaynak belirtmeden ,asilsiz temellere dayanarak ithamlarda bulunma "3 gun no-post" devaminda "Üyelik iptali"
21- Yöneticiler ve moderatörler dışında koyu renk ya da büyük punto ile yazmak yasaktır. ''uyarı devamında moderasyon''
22- Beşiktaş yönetimi, teknik ekibi ve oyunculara doğrudan adı veya soyadı ile hitap edilmelidir. Alaycı uslüp ile yazılan Lakaplar ve kısaltmalar yasaktır. ''7 gün no post "
23- İmza ve Avatar bölümlerinde Tartışma yaratacak ve cevap hakkı doğuracak ifadeler kullanılamaz uyarı ve kaldırılmama durumunda moderasyon onayı
24- Moderatöre rapor et 'e rapor eden üye açıklama kısmını boş geçer veya açıklama raporu uygun olmaz ise (şahsi şikayet eden), rapor eden MOD onayına alınacaktır
25- Üyelerin gerçek yaşlarını profillerine girmesi zorunludur. Yaşını uyarıya rağmen girmeyenler işlemi tamamlayana dek moderasyonda kalacaktır.

Çevrimiçi Necmi

abi bu stopere vasat bir oyuncu geliyor demek oluyor sanırım  :bandit:
öyle gibi gerçi vasatmı değilmi bunu oynadığında görürüz  :bandit:
peşin hükümlü olmamak gerekiyor. Şimdilik manoel ismi kuvvetli söylenmeye başladı

Çevrimiçi Necmi

Abi isin bir de Tolga boyutu var. Kendisi de farkinda taraftarin kendisine karsi bilenmis oldugunu. Bu durum onu buyuk bir baski altina sokuyor ve aslinda yapmayacagi hatalari yapmaya da musait hale geliyor. Hangi acidan bakilirsa bakilsin Tolga yedege cekilmelidir Besiktas'in menfaatleri icin.
aslında baskıdan kötü oynuyor olayına karşıyım baskıdanmi 68 metre eninde sahayı tutturamayıp
topu her seferinde taça atması kendisine gelen topu ıskalaması bir futbolcuda sıfır ayak olurmu.
topa vuramayan insan sahaya nasıl çıkar. Yedek değil aslında Beşiktaşta olması hatada işte Ülke
federasyonu nedeniyle daha iyi yerli bir kalecin olmadığı sürece kadroda olmak zorunda zaten iyi bir
yerli kaleciyi kulübeye alamazsın o nedenle mecbur yedek olacak

Çevrimdışı Orhan

Abi tweetter de bildiğin darbe ortamı var. Adamın 1000 takipçisi var Tolga yı eleştiren video koymus 800 rt almıs.Millet öfkeli cidden  :D

Çevrimiçi Necmi

çok şükür artık gfb veya ua forumlarından devam eder... bu arada bayağı gecikmeli oldu onu da söyliym
renkli değildi sadece renkli ağzıyla konuşan ergen yeni nesil Beşiktaşlılardandı.
aramızda öyle çok var. Twitterde davrandıkları gibi Beşiktaş forumlarındada davranabileceklerini sanıyorlar.
Öğrenecekler Beşiktaşlı nasıl olunur bir Beşiktaşlı nasıl davranmalı. öğrenemeyenlerde aramızda olmaz.
sabredildi kendini düzeltsin diye ama nafile ceza aldı umursamadı ikaz edildi sallamadı
kaçınılmaz olan buydu. şimdi bana saydırıyor ama bu kafayla giderse kendi bilir. Beşiktaşın hiç bir şeyinden
memnun değilsen neden tutuyorsun o zaman diye sorası geliyor insana
sürekli renkli hayranlığı olan Beşiktaşlılar işte Beşiktaşın başarıları geldikçe bunlarda azalıp bitecek.

Çevrimdışı aspireless

aslında baskıdan kötü oynuyor olayına karşıyım baskıdanmi 68 metre eninde sahayı tutturamayıp
topu her seferinde taça atması kendisine gelen topu ıskalaması bir futbolcuda sıfır ayak olurmu.
topa vuramayan insan sahaya nasıl çıkar. Yedek değil aslında Beşiktaşta olması hatada işte Ülke
federasyonu nedeniyle daha iyi yerli bir kalecin olmadığı sürece kadroda olmak zorunda zaten iyi bir
yerli kaleciyi kulübeye alamazsın o nedenle mecbur yedek olacak

Kesinlikle kadroda olmalı kaptan olarak. O bu kadar formsuzken kulebede olmalı onada yazık oluyor.

Bazı eleştirilerin haksız olduğunu da düşünüyorum. Hiç oynamadan para alanlarlada karıştırmamak lazım Tolgayı. Git diyenler falan var komik, ondan daha iyi yerli ikinci kaleci bulamayız yada altarnatif kaleci. Sadece gerçekten birgün form tutarsa o zaman oynatılmalı

Ben şunu anlamıyorum eleştiriler haklı bile olsa en ufak bir terslikte tek gündem o oluyor. Hepimiz biliyoruz berebare kalmasaydık bu kadar hep bir ağızdan eleştirilmeyecekti kendisi. Biryerden sonra da eleştiri yapıcı olmaktan çok zarar verici yıpratıcı bir hal alıyor.

Çevrimdışı ozgurkaracan1

Bir teknik direktör taraftarın  protesto etmesiyle  oyuncuyu kadrodan kesmez. Eğer böyle bir şey yaparsa kadroyu teknik adamlar değil, tribünler yapmaya başlar. Tolgayı hiç beğenmiyorum ama taraftar olarak bize düşen Şenol hocanın tolga tercihini değiştirmesini beklemek, protesto bu süreci bence uzatır.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş bir takım değil kişiliktir.

Çevrimdışı doganay

Gunaydin ahali, bol kapli gunler ..  :icool:

Çevrimdışı panic13

Günaydın,

bu yılın en güzel transferleri;

- İsmail zu Feneebahze
- Pektemek zu İBB
- Tolgaz zu Kadro dışı (olursa)

Yalnız berber, manav, bakkal gibi Beşiktaşlı esnaf arasında yaptığım gözlemler sonucu Şenol hoca'ya 2 büyük tepki olduğu tespit ettim;

- Tolga neden hala kalede?
- Necip neden stoper?

Valla ben de aynı soruları soruyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı bjk4ever

Duyumculari da, onlari takip edip ciddiye alanlari da anlamiyorum. Mantiksal olarak bakarsak; bir transfer imza atilmadan kesinlesmez. Imza atilincs yonetim tarafindan aciklanir. Bu kadar. Gerisi bos. Sen Nasri bitti nasil dersin arkadas? Adam City kadrosunda ve anlasma imzalanmadiysa nasil dersin? Adamlar belki son anda vazgececek veya yarinki idmanda Silva ve de Bruyne carpisip sakatlanacak? Ne biliyorsun? Nene'yi gorduk, formayi giyen Topuzu gorduk, kapa bildirilip gelmeyen Bordonu vs gorduk. Bu transfer doneminde Gili gorduk, Gomez icin de baya insan kaldi demisti. Transfer isi bu, belli olmuyor iste. Hadi duyumculari takip edin, bari beklentiye girmeyin yahu. Insanlar Pepenin gelebilecegine inandi yahu, Pepeli kadrolar yapildi. Abuk subuk insanlara inanacagina 10 saniye beynini kullansan zaten Pepenin olmayacagini anlarsin, ama nafile. Yine biri birkac sayfa evvel Nasri olmazda yonetim rezil olur demis. Niye olsun yahu? Gazeteler yazdi ve birkac adini bile bilmedigin duyumcu yazdi diye mi? Yonetimden Nasri bitti aciklamasi geldi mi? Hayir. Eeee daha ne o zaman?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın,

bu yılın en güzel transferleri;

- İsmail zu Feneebahze
- Pektemek zu İBB
- Tolgaz zu Kadro dışı (olursa)

Yalnız berber, manav, bakkal gibi Beşiktaşlı esnaf arasında yaptığım gözlemler sonucu Şenol hoca'ya 2 büyük tepki olduğu tespit ettim;

- Tolga neden hala kalede?
- Necip neden stoper?

Valla ben de aynı soruları soruyorum.
bu bir çelişki midir ? :D

Çevrimdışı Arthur

Günaydın Arena. Bu haftada bize gösterdi ki Beşiktaşımızın nisan ayında şampiyonluğunu ilan etmemesi için şu 3 günde büyük hataların yapılması lazım.
Elden olmayan sebeplerden geçen seneki kadrodan fire verdik ama telafi edildiğine inanıyorum. Başkanımızın da instragramda Nasri fotoları beğenmesine istinaden,
Nasri'yi %100 geldi olarak sayıyorum. Bnm için şuan öncelik Etoo. Onun alınması gerek. Hem de kesin alınması gerek. Tecrübesiyle ve kalitesiyle hem
Aboubakar'a hemde Cenk'e çok şey katacak. Takıma skor katkısını saymıyorum bile. En çok korktuğum şey onun Gs ya da Fb ye gitmesi. Giderse ligden erken
kopacak iki rakipten birini yarışa ortak eder. Alamasak ta onlara gitmemesi lazım.   :tabe:

Çevrimdışı tangaz

heyecanlı bol aksiyonlu ve göz yaşları dolu bir hafta başlangıcında günaydınlar  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

renkli değildi sadece renkli ağzıyla konuşan ergen yeni nesil Beşiktaşlılardandı.
aramızda öyle çok var. Twitterde davrandıkları gibi Beşiktaş forumlarındada davranabileceklerini sanıyorlar.
Öğrenecekler Beşiktaşlı nasıl olunur bir Beşiktaşlı nasıl davranmalı. öğrenemeyenlerde aramızda olmaz.
sabredildi kendini düzeltsin diye ama nafile ceza aldı umursamadı ikaz edildi sallamadı
kaçınılmaz olan buydu. şimdi bana saydırıyor ama bu kafayla giderse kendi bilir. Beşiktaşın hiç bir şeyinden
memnun değilsen neden tutuyorsun o zaman diye sorası geliyor insana
sürekli renkli hayranlığı olan Beşiktaşlılar işte Beşiktaşın başarıları geldikçe bunlarda azalıp bitecek.

Tüm mesajları art niyetliydi. Renkliler öne geçince, bizim takım gol yediğinden vs ortaya çıkıp işler terse döndüğünde kayboluyordu.  :D Elinize sağlık. Forumun belli bir seviyeyi koruması için verilen çaba takdire şayan.

Çevrimdışı worns

Ozi'nin durumu belirsiz. Karabük maçına yetiştirilmeye çalışıldığı söyleniyor. Bence Benfica maçına hazırlansın, Karabük maçını o olmadan da kazanabiliriz. Ozi'nin yerinde oynadığı durumda Tolgay'ın daha iyi görüneceğini sanıyorum. Hem Talisca'da Arena'yla tanışmış olur.

Çevrimdışı Sarp

heyecanlı bol aksiyonlu ve göz yaşları dolu bir hafta başlangıcında günaydınlar  :icool:

Günaydınlar Tangaz abim.
Çok güzel özetlemişsin  :claps:
İnşallah güzel bitireceğiz haftayı.

Çevrimdışı Yankee

Her koşulda bir göz yaşı var o zaman. Ya mutluluktan ya da üzüntüden... :money:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi.

Hayırlısı ile  bugün KAP'ımızı alırız inş. :ok:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ozi'nin durumu belirsiz. Karabük maçına yetiştirilmeye çalışıldığı söyleniyor. Bence Benfica maçına hazırlansın, Karabük maçını o olmadan da kazanabiliriz. Ozi'nin yerinde oynadığı durumda Tolgay'ın daha iyi görüneceğini sanıyorum. Hem Talisca'da Arena'yla tanışmış olur.

Artık Talisca'yı görmek istiyoruz Siyah-Beyaz formamız ile . Nasip Karabükmüş  :claps:

Çevrimdışı Oktay

Duyumculari da, onlari takip edip ciddiye alanlari da anlamiyorum. Mantiksal olarak bakarsak; bir transfer imza atilmadan kesinlesmez. Imza atilincs yonetim tarafindan aciklanir. Bu kadar. Gerisi bos. Sen Nasri bitti nasil dersin arkadas? Adam City kadrosunda ve anlasma imzalanmadiysa nasil dersin? Adamlar belki son anda vazgececek veya yarinki idmanda Silva ve de Bruyne carpisip sakatlanacak? Ne biliyorsun? Nene'yi gorduk, formayi giyen Topuzu gorduk, kapa bildirilip gelmeyen Bordonu vs gorduk. Bu transfer doneminde Gili gorduk, Gomez icin de baya insan kaldi demisti. Transfer isi bu, belli olmuyor iste. Hadi duyumculari takip edin, bari beklentiye girmeyin yahu. Insanlar Pepenin gelebilecegine inandi yahu, Pepeli kadrolar yapildi. Abuk subuk insanlara inanacagina 10 saniye beynini kullansan zaten Pepenin olmayacagini anlarsin, ama nafile. Yine biri birkac sayfa evvel Nasri olmazda yonetim rezil olur demis. Niye olsun yahu? Gazeteler yazdi ve birkac adini bile bilmedigin duyumcu yazdi diye mi? Yonetimden Nasri bitti aciklamasi geldi mi? Hayir. Eeee daha ne o zaman?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  duyumcu deme bana kardeş.. nerdeyse duyumcunun evi yansa inanmıcam.. o hale geldik artık :akuma: :akuma:

Etiketler: