2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348615 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

3) Nasri GELECEK! Gökhan gönül den sonra ilk defa bu sene NET konuşuyorum.. Rahat olun Nasri GELİYOR.!
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı yusufş

Sinan engin : Beşiktaş bu hafta 3 oyuncu alır

4) Uçak yarın öğlen kalkacak. Tahmini uçuş süresi 4.5 saat.. Türkiye saati ile 18:00-18:15 arası Londra'ya 6 yolcusu ile inecek..

5) İsimleri daha önce vermiştim ilave olarak U.Güner ve Şükrü bey de uçakta olacaklar. Bir ihtimal E.Göksu da ilave olabilir.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.

Çevrimdışı Zafer55

4) Uçak yarın öğlen kalkacak. Tahmini uçuş süresi 4.5 saat.. Türkiye saati ile 18:00-18:15 arası Londra'ya 6 yolcusu ile inecek..

Çevrimdışı Zafer55

@DaldanSarkanElma
Sen bu konuda daha mahirsin sana bırakıyorum  :)

@DaldanSarkanElma
Sen bu konuda daha mahirsin sana bırakıyorum  :)

Estağfurullah hocam, işsizlik işte benimki  :evillol:

6) Ertan Süzgün'e reddiye yayınlıyorum.. :) Gizlilik esas olduğundan, belgeyi sildim. Ama Charter Agreement kesinlikle doğru bir belge. !

7) Ancak dediğim gibi belge de yer alan ve benim de akşam saatlerinde yazdığım SALI günü dönüş ve saati, ilave bir yolcu için değişebilir.

8 ) Kısacası dönüş ile alakalı programın yarın değişme ihtimali mevcut.

Çevrimdışı cursedofdragon

Steaua Bükreş Başkanı Becali: "Stanciu için Beşiktaş bize 10 milyon euro (3.5'u peşin, kalanı yıl sonu) önerdi. "Ancak Anderlecht buralara kadar geldi ve Stanciu'yu biz de onlara verdik."

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir taraftarın Instagram paylaşımı... İnşallah doğrudur...
Nasri ve ManC ile anlaşıldı ama iki taraftan biri vazgeçmezse bu iş olacak.

Çevrimdışı murat baltacı

Yalnız Nasri işi burdan dönerse fena rezil oluruz başkan yönetici falan gidiyo işi bitiriyo tüm spor kanalları gazeteler yazıyo avukatların sözleşmeleri hazırladığı söyleniyo peki nasıl oluyoda bu adam oyuna giriyo hadi kadroda olmasını anlayabilirimde oyuna girmesi hiç iyiye işaret değil görüşülüp anlaşılıp bi protokol imzalanmamışmı eğer böyle yapıldıysa büyük amatörlük levia vakasına dönmez İnşallah.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Bu saatten sonra yapılacak olan transferlerin lisanslarında sorun çıkabilir söyliyeyim. Umarım bir rezillik yaşanmaz.

Talisca'nın lisansı hala çıkartılamamış.

Çevrimiçi Necmi

Steaua Bükreş Başkanı Becali: "Stanciu için Beşiktaş bize 10 milyon euro (3.5'u peşin, kalanı yıl sonu) önerdi. "Ancak Anderlecht buralara kadar geldi ve Stanciu'yu biz de onlara verdik."

iyi sıkmış

Çevrimiçi Necmi

Bu saatten sonra yapılacak olan transferlerin lisanslarında sorun çıkabilir söyliyeyim. Umarım bir rezillik yaşanmaz.

Talisca'nın lisansı hala çıkartılamamış.
neden çıksın biz gs miyiz kağıdı fotokopiye ters koyalım :D

Çevrimiçi ugurkartalizma

Adam kesin bizim Başkan'ın teklifini anlamamış...350 bin peşin 650 binde yıl sonu veriyim 1 e tamamlayalım demiştir en fazla

Çevrimdışı Orhan

Raskoln kap günü girmiş

Çevrimiçi Necmi

Raskoln kap günü girmiş
doğru olma ihtimali çok yüksek

Çevrimdışı 38life

Yalnız Nasri işi burdan dönerse fena rezil oluruz başkan yönetici falan gidiyo işi bitiriyo tüm spor kanalları gazeteler yazıyo avukatların sözleşmeleri hazırladığı söyleniyo peki nasıl oluyoda bu adam oyuna giriyo hadi kadroda olmasını anlayabilirimde oyuna girmesi hiç iyiye işaret değil görüşülüp anlaşılıp bi protokol imzalanmamışmı eğer böyle yapıldıysa büyük amatörlük levia vakasına dönmez İnşallah.

Aynen imza atıyorum. Çok büyük bir transfer fiyaskosu olur bu. Milyonlarca insanın hayalleriyle oynanmış olacak. Nasriyi istemeyen Guardiola birdenbire Nasri hakkında güzellemeler yapmaya başladı. Guardiola yönetime "Nasri kalsın" derse (ki diyecek) City yönetimi vazgeçer bu işten. Görünen de bunun olacağı. Başkan yarın sözü edilen uçakla İngiltereye gidiyor. City yönetimi ile görüşecek ve muhtemelen City yönetimi Nasri'yi göndermekten vazgeçtiklerini söyleyecek.

Sen koskoca Nasri için "maaşının yarısını siz ödeyin" diyip işi sakız gibi uzattıkça uzatırsan. olacağı budur.

Bakın kimse şanssızlık falan demesin. Kader demesin. Nasriyi alma imkanın varsa sen 2'ye 3'e getireyim diye uğraşmayackasın. uğraşırsan bu senin başarısızlığındır. Gereken fedakarlığı yapacaksın. sene de 10 stoper 10 kaleci alıyorsun. Sözkonusu Nasri ama 1 milyonun hesabını yapıp işi riske atıyorsun. Bu Ospinada da yaşandı 4 sene önce. bi çok futbolcuda yaşandı. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Ama biz Tavuk için Kaz'ı heder ediyoruz. Transfer döneminin bitmesine artık günler saatler kalmış sen neyin hesabını yapıyorsun?

Çevrimiçi Necmi

Adam kesin bizim Başkan'ın teklifini anlamamış...350 bin peşin 650 binde yıl sonu veriyim 1 e tamamlayalım demiştir en fazla

başkan bir tek messiye on milyon teklif eder

Çevrimdışı 38life

neden çıksın biz gs miyiz kağıdı fotokopiye ters koyalım :D

Artık herşeyden şüphe etmeye başladım abi.  :D Herşey olabilir.

Çevrimdışı T.Yapici

doğru olma ihtimali çok yüksek

Oyleyse sabaha KAP mi. (sevinen emoji) -Telefondan girdigim icin emoji koyamiyodum bee 😒-
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı 38life

Raskoln kap günü girmiş

Adının içinde messi geçen bir futbolcu alıyoruz yaşasın!

Çevrimiçi Necmi

Aynen imza atıyorum. Çok büyük bir transfer fiyaskosu olur bu. Milyonlarca insanın hayalleriyle oynanmış olacak. Nasriyi istemeyen Guardiola birdenbire Nasri hakkında güzellemeler yapmaya başladı. Guardiola yönetime "Nasri kalsın" derse (ki diyecek) City yönetimi vazgeçer bu işten. Görünen de bunun olacağı. Başkan yarın sözü edilen uçakla İngiltereye gidiyor. City yönetimi ile görüşecek ve muhtemelen City yönetimi Nasri'yi göndermekten vazgeçtiklerini söyleyecek.

Sen koskoca Nasri için "maaşının yarısını siz ödeyin" diyip işi sakız gibi uzattıkça uzatırsan. olacağı budur.

Bakın kimse şanssızlık falan demesin. Kader demesin. Nasriyi alma imkanın varsa sen 2'ye 3'e getireyim diye uğraşmayackasın. uğraşırsan bu senin başarısızlığındır. Gereken fedakarlığı yapacaksın. sene de 10 stoper 10 kaleci alıyorsun. Sözkonusu Nasri ama 1 milyonun hesabını yapıp işi riske atıyorsun. Bu Ospinada da yaşandı 4 sene önce. bi çok futbolcuda yaşandı. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Ama biz Tavuk için Kaz'ı heder ediyoruz. Transfer döneminin bitmesine artık günler saatler kalmış sen neyin hesabını yapıyorsun?
senaryo yazmışsın bunu yazmak için iki gün bekleyeydin iyiydi
şimdi döner bu mesajı nasri gelirse yüzüne çarparlar :D
bu arada yarısı değil benim bildiğim %35 ini biz vereceğiz

Çevrimdışı onder23

Süreyya abi instagram da Caner ile nasri yi takibe almış

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer55

Şansal söyledi Veli tekrar ameliyat olacakmış  :s20:

Çevrimdışı 38life

senaryo yazmışsın bunu yazmak için iki gün bekleyeydin iyiydi
şimdi döner bu mesajı nasri gelirse yüzüne çarparlar :D
bu arada yarısı değil benim bildiğim %35 ini biz vereceğiz

Şu saatten sonra Nasri gelsin ben 3 ay nopost yemeye razıyım :) Hatta herkes bana sallasın ben hiçbirşey söyleyemiyim :)

Nasri hiç gündem olmasaydı tamam ama bukadar hayal kurduktan sonra ben çok üzülürüm. Ki üzgünüm şuan gelmeyeceğini düşündüğüm için. Bu arada %40 onlar %60 biz değil miydi o ya? 35 yeni mi?

Çevrimiçi Samet Ç

http://twitter.com/ertansuzgun/status/770015640895758336
Firmanın twitter hesabı bugün fotoğrafı paylaşan kişiye bu fotoğrafı kadırmazsanız hukuki işlem başlatacağız dedi nasıl sahte oluyormuş.
Bu arada Süreyya abi de Caner ile Nasri'yi takibe almış.

Etiketler: