2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362963 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

guordiola genelde gönderdiği oyuncular için bu tip demeçler verir onuda dikkate alın
önce gönderir sonrada ben gitmesini istemedim der bunu @Çağrı  dan öğrendim buraya satıyorum :D
uefa listesine almadığı anda zaten verdiği kararı netti. Bence

Ya şu uefa listesine ismini vermediği mevzusu gerçek mi? Daha listeler gönderilmedi diye biliyorum. Biz göndermedik mesela?

Çevrimdışı atalay

Akan oyunda 18'de 13 isabetli pas. Toplamda ise %62,5 isabetli pas. @AmaralGürses

Çevrimdışı 38life

Turgay Demir-DAYI ‏@turgaydemirr  12 dk.12 dakika önce
Size dün geceki düğünümüzden küçük bir anektod... Ata, Fikret amcasına "Nasri'yi alıyor muyuz?" diye sordu!

Turgay Demir-DAYI ‏@turgaydemirr  12 dk.12 dakika önce
Fikret Başkan, Ata'ya, "Çok mu istiyorsun?" diye bir soru yöneltti. Ata, "Evet" deyince F.Orman şu cevabı veriyor: Sevin o zaman aldık.

Bu adamı hiç sevmem ama inşallah doğrudur

:alala:

Bi insan çok kötü bi insan olabilir ama bukadar da vicdansızca yalan söyleyebilir mi acaba?

Çevrimdışı FARUK

Ya şu uefa listesine ismini vermediği mevzusu gerçek mi? Daha listeler gönderilmedi diye biliyorum. Biz göndermedik mesela?

city eleme maçı oynadı

bahsedilen liste o gruplar için ayrıca bildirecektir tabiki

ama bugün okudugum kadarıyla 17 tane homegrown olmayan oyuncu bildirecekler ve bu listeye dahil olması çok zor

yani nasri lig için bir rotasyon oyuncusu olur kalırsa

ayrıca henüz sane, ilkay ve navas gibi oyuncular bile yokken ilk kez kadroya girdi

Çevrimiçi Sinan66

sana fotomaç spor muhabiri tadında yanıt vereyim: reklam hakları, evrak detayları vs. vs.  :evillol:

şaka bir yana kararını finalize etmesini bekliyoruz samir'in sanırım

Gelmez o zaman bu adam. bugunki maçta çok iyi oynadi ve yaptigi demeçler ortada. gitmek istemiyor belli.

Çevrimdışı Sergen348

Nasrinin ve canerin kesinlikle gelmesi lazım bunun yanında stopere valencialı mantıklı geliyor bana.

Fabri-GG-Rhodolfo-Stoper-Adriano-Atiba-Ozi-Talisca-Nasri-Q7-Ebubekir uzun vadede en iyi kadro bu olur ama

karabük maçına çıkacak kadro

Fabri-Beck-Marcelo-Tosic-Adriano-Atiba-Ozi-Talisca-Olcay-Q7-Cenk bence böyle çıkacak şenol hoca.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş seviyesindeki bir kalecinin ayakları, oyun zekası, geriden oyun kurma becerisi ve karar verme mekanizması bu kadar kötü olmamalı.   

Çevrimdışı AmaralGürses

Akan oyunda 18'de 13 isabetli pas. Toplamda ise %62,5 isabetli pas. @AmaralGürses

Sağol @atalay beklediğimden yüksek valla demek ki bu sezon ilk 2 maç kendi standardını bile aşmış adam.

herkesin bir transfer takıntısı vardır benimkisi de handanoviç ti adam eliyle rakip yarısahanın ortalarına rahat rahat top atıyor biz de daha beyefendinin degajda oralara yetiştirdiğini göremedik. Deve arası olmadı bari şöyle 34-35 yaşında 3 yılığına bir alabilsek şu adamı ucuz yollu aaah aaah.. iki tane nur topu gibi samir'imiz olurdu
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 02:04:34 AmaralGürses ]

Çevrimiçi Necmi

biz playoff mu oynadık :alala:

Çevrimdışı ismail

Telegol serhat ulueren caner ismail den dahami iyi diyor..spor yorumcusu bu adam..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Ömrümü yedin be çocuk! Ne var City'de dış kapının mandalı olmaktansa İstanbulda Kral olmayı seçsen?

Çevrimdışı kartalBaz

Telegol serhat ulueren caner ismail den dahami iyi diyor..spor yorumcusu bu adam..

Tipleri gormuyomusun bence hepsi sarhos. Alttan alttan iciyorlar. Spor yorumcusu hepsi konyanin grubunda kim var onu bilmiyolar.

Çevrimiçi Necmi

boşverin iyi olsa ne olur kötü olsa ne olur yıllarca caneri övenlerin tükürdüklerini yalamalarını
izleriz artık :D bu arada savunma olarak ismail bir tık daha iyidir canerden birde bazen donup kalmasa
bir kaç tık iyi olurda o donmaları esnasında hep gol yedik :D
birde hücum kısmı var işin işte orda ismaili nasıl aklayacaklar merakla bekliyorum :evillol:
caneri hiç beğenmem gelmesinide hiç istemedim ama bildiğim bir şey varsa Şenol hocanın sisteminde
fenerden çok daha fazla katkı verir.
birde kiralık değil bonservisiyle geliyor deniyor.

Çevrimdışı murat baltacı

Aynen imza atıyorum. Çok büyük bir transfer fiyaskosu olur bu. Milyonlarca insanın hayalleriyle oynanmış olacak. Nasriyi istemeyen Guardiola birdenbire Nasri hakkında güzellemeler yapmaya başladı. Guardiola yönetime "Nasri kalsın" derse (ki diyecek) City yönetimi vazgeçer bu işten. Görünen de bunun olacağı. Başkan yarın sözü edilen uçakla İngiltereye gidiyor. City yönetimi ile görüşecek ve muhtemelen City yönetimi Nasri'yi göndermekten vazgeçtiklerini söyleyecek.

Sen koskoca Nasri için "maaşının yarısını siz ödeyin" diyip işi sakız gibi uzattıkça uzatırsan. olacağı budur.

Bakın kimse şanssızlık falan demesin. Kader demesin. Nasriyi alma imkanın varsa sen 2'ye 3'e getireyim diye uğraşmayackasın. uğraşırsan bu senin başarısızlığındır. Gereken fedakarlığı yapacaksın. sene de 10 stoper 10 kaleci alıyorsun. Sözkonusu Nasri ama 1 milyonun hesabını yapıp işi riske atıyorsun. Bu Ospinada da yaşandı 4 sene önce. bi çok futbolcuda yaşandı. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Ama biz Tavuk için Kaz'ı heder ediyoruz. Transfer döneminin bitmesine artık günler saatler kalmış sen neyin hesabını yapıyorsun?
Başkanın huyu bu bazı transferlerde sırf kendi imzasını göstermek için gereğinden fazla bekliyo gereğinden fazla şartları zorluyo mesela nasriye herkez talip olabilir fb gs de alabilir ama hiçbiri maaşının belli kısmını citye ödetemez hatta bunu akıl bile etmez oyuncu geliyorsa kulüpte yolluyorsa maşı bile konuşulmaz imzalar atılır ama başkan bir iki milyon için bile masadan imzayı attırmadan kalkabiliyo eğer nasri transferi olumsuz sonuçlanırsa büyük yıkım olur başkanada ders olur mutlaka bundan sonra böyle basit hatalar yapmaz hatta imza attırmadan basına bile sızdırmaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı alimm

Beklediğim yada istediğim kap'lar.......

caner
mangala (süpriz)
nasri
eto'o
kaan ayhan
suat serdar (süpriz)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı murat baltacı

Barcelona da kalede Valdes ve Pinto gibileri gördü.Müthiş kaleciler miydi? Hayır bayağı ortalama ama top ayaklarına gelince orta saha gibi oynuyorlar ne zaman çıkığ topu alacaklarını biliyorlardı.Şenol hocanın sisteminde doğru düzgün pas bile yapamayan kalecide ısrarcı olması dünyanın en mantıksız hareketi.Sinir bozucu anlam veremiyorum.
Aynen öyle hocanın tolgada ısrar etmesi için hiçbir neden göremiyorum normalde yerli kaleciden yana bile olsa iyi bi yerli kaleci aldırır onda ısrar eder bakın ben çıkardım der yada ne biliyim oyun planına uygun bi kalecide ısrar eder ama tolgada hiçbiri yok fabrinin en azından ayakları düzgün pas oyununa yatkın bi kaleci bu bile kaleye geçmesine yeter aklım mantığım almıyo tolga Şenol hocanın öz evladı olsa bu muameleyi göremezdi ne yedek kaleciye şans veriliyo ne yerine daha iyi kaleci aldırılıyo bide üzerine sözleşme uzatılıyo var bu işte bi gariplik ama hadi hayırlısı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı murat baltacı

Ne transfer dönemiymiş arkadaş her türlü ruh haline büründük nasri caner aboubakar hamleleriyle havalara uçtuk stoper ve etoyu bitirir son anda kiralık bi stoper daha düşerse bayram ederiz diyoduk geldiğimiz noktada nasri geliyomu gelmiyomu tek gündem bu transfer dönemi bitsede rahatlasak.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Manoel'in uzun pasları ve kontralara desteği iyi.

Çevrimiçi Sinan66

Bosuna ugrasma. kimse göndermedikten sonra kendi gitmez.

Çevrimdışı KadirA

Liste yapalım.

Fabri-Tolga-Utku-Boyko
G.Gönül-Beck
Rhodolfo-Marcelo
Stoper-Tosic
Adriano-Caner
Atiba-Necip-Veli
Oğuzhan-G.İnler
Talisca-Tolgay
Quaresma-Nasri
Olcay-Kerim-Aras
Aboubakar-Etoo-Cenk-Ömer

27 kişilik kadro şuan.
Lig için 14 yabancı hakkımız var mevcutta 15 gözüküyor muhtemelen Boyko gider.

UEFA listesi biraz detay gerekiyor. 4+4 deniliyor lakin 25 kişilik kadro yerine 23 kişilik verdiğimiz için bu ceza 4+3 şeklinde yansıyor bize. (4 TR + 3 ALTYAPI)

Kısacası 16 yabancı hakkımız var.
Fabri-Tolga-Utku
G.Gönül
Marcelo
Stoper-Rhodolfo
Adriano-Caner
Atiba-Necip
Oğuzhan-İnler
Talisca-Tolgay
Nasri-Quaresma
Olcay
Aboubakar-Etoo-Cenk

TR: G.Gönül-Tolga-Caner-Utku
BJK: Necip + 2altyapı

Etoo ve İnler alınmaz ise; Beck-Tosic-Kerim-Aras gibi oyuncular alınır aralarından. Çok zor çok şu liste işi. O sebeple Etoo ve İnlere hiç gerek yok. Belki lig için alınabilir İnler, ŞL için de Etoo alınabilir ama LİSTE!

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

asporda hayri beşer Başkanın tutumunu eleştiriyo geldiğinde bi proje koydun aybaba zamanında temeller atıldı bi takım kuruldu iyide yönetiliyo geçen sene şampiyon olmuşsun artık üzerine koyman şampiyonlar liginin gediklisi olman lazım başkan tüccar mantığıyla ilerliyo mutlaka en uygunu ben almam lazım düşüncesinde tamam kulüplerimiz zarar etmesin ama taraftarada can çektirmesin hocayı zora sokmasın her sene her sene son dakikaya bırakılmaz geçen seneden beri stoper stoper diye bağırıyo takım sen biraz daha uyguna alıcam diye ligde iki üç maç puan kaybediyosun avrupada ön eleme oynuyosun eleniyosun transferin sonra geliyo sen zaten elenerek yaptığın pazarlıktan fazla zarar ettin bu iş tutumdan ziyade yönetme şekline dönüşüyo başkanın bundan vazgeçmesi gerek acil olan mevkine oyuncu al diğer mevkilerde yine pazarlığını yap.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Aboubakar çok gol kaçıracak.

Ama çok da faydalı olacak. Sadece gol atarak değil.

Aboubakar Talisca'nın skor yapmasına olanak yaratacak.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 02:57:07 38life ]

Çevrimdışı Orhan

doğru olma ihtimali çok yüksek
  abi Nasri den sonra Eto nun gelmesi bizim için çok önemli. İnşallah olur

Çevrimdışı Orhan

Fark ettin mi taraftar Tolgaya çok fazla bilenmiş.Sosyal medya da ciddi bir tepki var.Eğer Karabük maçı çıkarsa hayatının protestosunu yer.

Etiketler: