2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362462 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Süreyya abi Nasriyi takip ettiyse tamam. Hoşgeldin Nasri!

:ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimiçi Samet Ç

Şansal söyledi Veli tekrar ameliyat olacakmış  :s20:
Veli'nin tek kolunda his kaybı varmış uzun süredir. Bence futbol hayatı bitti. Kendisi de söyledi zaten futbolu bırakabilirim diye.

Çevrimdışı sallapati

Allahini seven uzerimize stoper atsin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

Veli'ye çok üzülüyorum ya ne oldu da bir türlü iyileşemiyor anlamıyorum inşallah iyileşir de futbolu bırakmak zorunda kalmaz 27 yaşında şu an rahat 5-6 yıl daha oynayabilir.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

Şu saatten sonra Nasri gelsin ben 3 ay nopost yemeye razıyım :) Hatta herkes bana sallasın ben hiçbirşey söyleyemiyim :)

Nasri hiç gündem olmasaydı tamam ama bukadar hayal kurduktan sonra ben çok üzülürüm. Ki üzgünüm şuan gelmeyeceğini düşündüğüm için. Bu arada %40 onlar %60 biz değil miydi o ya? 35 yeni mi?
35 duydum ben neden nopost alasınki manyakmıyım ben oturup linç edilişini izlerim
bu keyiften neden kendimi mahrum edeyim :D

Çevrimiçi Necmi

sende bir karar ver 1 dakikada ruh halin değişiyor

Çevrimdışı AmaralGürses

En büyük sorun kalede ve oraya transfer yapılmayacağı kesin

Ön tarafı çok iyi kurmalıyız ki geçtiğimiz sezonki gibi yediğimizden fazlasını atabilelim.

Yarabbi bize üçüncü bir brugge, lizbon faciası yaşatma  :pray: :pray: :pray:

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı 38life

Şuanda Abdulkerim Durmaz Nasri'nin konuşmasını dinledikten sonra en mantıklı yorumu yaptı:

Nasri "ben bu takımda çalışıp azmedersem oynarım" diye düşünürse gelmez. Yok eğer "Bunlar beni oynatmaz, 1 senem boşa gider" diye düşünürse gelir.

Sıkıntı da şurda. Guardiola Nasriye karşı 1 adım attı. Nasri'nin de Guardiolaya 1 adım atması çok olası.  Ama akıllı bi insansa City'de oynayamayacağını paslanacağını öngörmeli.

Çevrimdışı Kutay

Süreyya Abi transfer işlerini nereden bilebilir ki ?hiç bir yöneticinin gidip de Süreyya Abi'ye nasri ve caner işi tamam diyeceğini sanmıyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı atalay

Tolga, ön alan baskılarının güçsüz olduğu bir tabloda bile pas oyununu tercih eden bir ekibin en temel handikaplarından biri. Böyle bir kaleci ile geriden oyun kuramadığınız gibi, rakibe ikinci hücum şansı tanırsınız. Adriano, Gökhan, transferi gerçeklemesi halinde Caner bu açıdan kıymetli.

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 14:40:11 atalay ]

Çevrimdışı kartalBaz

Süreyya Abi transfer işlerini nereden bilebilir ki ?hiç bir yöneticinin gidip de Süreyya Abi'ye nasri ve caner işi tamam diyeceğini sanmıyorum
Asil o bilir. Onlarin esyasini o hazirlayacak :).

Çevrimdışı 38life

sende bir karar ver 1 dakikada ruh halin değişiyor

İroni yapıyorum be abi. Süreyya abinin Nasriyi takip edişinden heyecanlanmak nedir Allah aşkına.

Çevrimdışı 38life

Yav dalga geçiyoruz ciddiye alıyorsunuz. Sosyal medyada Bu olaydan anlam çıkaran tipler var onlarla dalga geçiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Firmanın twitter hesabı bugün fotoğrafı paylaşan kişiye bu fotoğrafı kadırmazsanız hukuki işlem başlatacağız dedi nasıl sahte oluyormuş.
Bu arada Süreyya abi de Caner ile Nasri'yi takibe almış.
belki sahte olduğu için demiştir tüm şirketler sahte veya gerçek evrakları ve isimleri izinsiz kullanırsa
püskürürler. o evrak gerçek olup fiyatla birlikte basına sızdıysa Beşiktaş isterse o şirketi duman eder. Ticari bir bilgiyi
kimse açıklayamaz. ben o resmi açıklasam mesela firma ismini birde ücreti kapatırdım çünkü sonunda dava edilirsin
o belge gerçekse şirketten sızmıştır pazartesi büyük ihtimal birileri işinden olur.

Çevrimdışı AmaralGürses

Tolga'nın Alanya maçında akan oyundaki 15 pasından 7'si isabetsiz. Konya maçında ise 18 pasın 9'u isabetsiz. Ön alan baskılarının güçsüz olduğu bir tabloda pas oyununu tercih eden bir ekibin en temel handikaplarından biri. Geçen sezon deplasmandaki GS maçındaki akan oyundaki pas isabeti yine 18'de 9. Bunlar oyun içinde gözlemlenen ve sürekli eleştirdiğim noktalar lakin rakamlar korkunç. Böyle bir kaleci ile geriden oyun kurmadığınız gibi, rakibe ikinci hücum şansı tanırsınız. Adriano, Gökhan, transferi gerçeklemesi haline Caner bu açıdan kıymetli.

acaba aynı rakamların geçen sezon kadıköy'deki maç için olanları da var mı.

o maç çok fena baskı yemiştik yarı sahamızda ve top sıklıkla tolga efendiye geliyor, Tolga reyiz de kendi yarısahasının ortasına bile yetiştiremiyor, baskının daha da olgunlaşmasına sebebiyet veriyordu..

benim aklımda kabus senaryosu zaten napoli deplasmanında da aynı filmin tekrarlanması.. adamlar boğduğunda ekmeklerine yağ sürecek bir kalecimiz olmaz inşallah kalede.

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Ertem Şener az önce canlı yayında açıkladı telefonuma şu an  önemli bir isimden gelen mesajı okuyorum dedi.

Nasri Beşiktaşa hayırlı olsun iki gün içinde KAP gelecek demiş o kişi.

Beşiktaşlılara hayırlı olsun diyebilirsiniz demiş mesajda 

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
Physical Education Teacher

Çevrimdışı 38life

Ertem Şener: "Bana şuan bilgi geldi; City ile bugün görüşmeler yapılmış, anlaşmaya varılmış. Fanatik Beşiktaşlılar varsa şuan birbirlerini uyandırıp haber verebilirler. Beşiktaşa hayırlı olsun."

Ulan ne pirim yaptınız be. Ne pirim yaptınız taraftarların bu saf duyguları üzerinden.

Çevrimiçi Samet Ç

belki sahte olduğu için demiştir tüm şirketler sahte veya gerçek evrakları ve isimleri izinsiz kullanırsa
püskürürler. o evrak gerçek olup fiyatla birlikte basına sızdıysa Beşiktaş isterse o şirketi duman eder. Ticari bir bilgiyi
kimse açıklayamaz. ben o resmi açıklasam mesela firma ismini birde ücreti kapatırdım çünkü sonunda dava edilirsin
o belge gerçekse şirketten sızmıştır pazartesi büyük ihtimal birileri işinden olur.
https://twitter.com/ertansuzgun/status/770016475725824000

Sahte diyen adam ilk twitten sonra böyle bit twit atmış.

Çevrimdışı AmaralGürses

Ertem Şener az önce canlı yayında açıkladı telefonuma şu an  önemli bir isimden gelen mesajı okuyorum dedi.

Nasri Beşiktaşa hayırlı olsun iki gün içinde KAP gelecek demiş o kişi.

Beşiktaşlılara hayırlı olsun diyebilirsiniz demiş mesajda 

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

ulan nasri gelsin ben de lizbon deplasmanına gideceğim vallaha adak adıyorum buraya (100 euro dan pahalısıysa misafir takımın bileti bunu yeniden gözden geçirebilirim)

Çevrimiçi Necmi

Şuanda Abdulkerim Durmaz Nasri'nin konuşmasını dinledikten sonra en mantıklı yorumu yaptı:

Nasri "ben bu takımda çalışıp azmedersem oynarım" diye düşünürse gelmez. Yok eğer "Bunlar beni oynatmaz, 1 senem boşa gider" diye düşünürse gelir.

Sıkıntı da şurda. Guardiola Nasriye karşı 1 adım attı. Nasri'nin de Guardiolaya 1 adım atması çok olası.  Ama akıllı bi insansa City'de oynayamayacağını paslanacağını öngörmeli.
guordiola genelde gönderdiği oyuncular için bu tip demeçler verir onuda dikkate alın
önce gönderir sonrada ben gitmesini istemedim der bunu @Çağrı  dan öğrendim buraya satıyorum :D
uefa listesine almadığı anda zaten verdiği kararı netti. Bence

Çevrimiçi Sinan66

Bu nasri tamamsa neden 2 gun bekleniyor kap'a bildirmek için ?

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu nasri tamamsa neden 2 gun bekleniyor kap'a bildirmek için ?

sana fotomaç spor muhabiri tadında yanıt vereyim: reklam hakları, evrak detayları vs. vs.  :evillol:

şaka bir yana kararını finalize etmesini bekliyoruz samir'in sanırım

Çevrimdışı Kutay

Turgay Demir-DAYI ‏@turgaydemirr  12 dk.12 dakika önce
Size dün geceki düğünümüzden küçük bir anektod... Ata, Fikret amcasına "Nasri'yi alıyor muyuz?" diye sordu!

Turgay Demir-DAYI ‏@turgaydemirr  12 dk.12 dakika önce
Fikret Başkan, Ata'ya, "Çok mu istiyorsun?" diye bir soru yöneltti. Ata, "Evet" deyince F.Orman şu cevabı veriyor: Sevin o zaman aldık.

Bu adamı hiç sevmem ama inşallah doğrudur
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Bishamon

Barcelona da kalede Valdes ve Pinto gibileri gördü.Müthiş kaleciler miydi? Hayır bayağı ortalama ama top ayaklarına gelince orta saha gibi oynuyorlar ne zaman çıkığ topu alacaklarını biliyorlardı.Şenol hocanın sisteminde doğru düzgün pas bile yapamayan kalecide ısrarcı olması dünyanın en mantıksız hareketi.Sinir bozucu anlam veremiyorum.

Etiketler: