2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346497 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MrtBlgc

OBAAAAA... dayı konuşmuş  :evillol:

https://twitter.com/turgaydemirr/status/769969290929967104

o değilde bu nasri gelmezse spor medyası fena enkaz altında kalacak az adam rezil olmayacak.. çok kesin konuşuyor herkes...

Dayı, Mario Gomez %99 Beşiktaş'ta kalacak da diyordu :D

Çevrimdışı DenizAnt

Pep'in konuşmasından bir kanaat edinmek zor, politik bir demeç vermiş. Anladığım, takımın rotasyon oyuncusu olarak kalmak isterse ve son 10 gündür çalıştığı gibi çalışacaksa kalsın diyor. Asıl Nasri'nin demeci bulanık. Herşey olabilir, ama benim takip ettiğim kadarıyla Twitter'da Selahattin Orman ve Alper Bahadır'ın tavırları, Fırat, Fatih, Ali Fuat, Şafak ön adlı gazetecilerin paylaşımları, burada Matias 27, Abdusta ve Necmi abinin mesajları, Nasri gelecek izlenimi doğuruyor. Uçak mevzuu herşey olabilir, belki de Gökhan İnler veya Omeuro gelecek, giden 5 kişinin hepsinin ertesi gün döneceği ne malum, Başkan'ın kızı filan gidecekse belki daha uzun süre kalacak  :lol: Belki iki futbolcuyla dönecekler, belki de o uçakla hiç bir futbolcu gelmeyecek, transfer başka bir uçakla gelecek. İyice kafayı yedik, bitsin şu transfer dönemi, düzgün bir stoper ve Caner yeterli benim için şu anda, ligi koyalım ligi.

Çevrimdışı matias_27

4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Kutay

Bu kadar kişi çok net ifadelerle konuşuyor ilk defa bir transfer için ,hayırlısı bakalım işin sonu ne olacak  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı DenizAnt

arkadaşlar daha önce yaptığımız yorumları görebiliyormuyuz aradım bulamadım

Bulursan daha önce Transferler için yaptığın yorumları bir daha paylaşır mısın😁

Çevrimiçi Necmi

Abi, emin misin? Nasıl bu kadar eminsin?

bende eminim sürekli bitti deniyor.
olumsuz tek bilgi gelmedi. salı günü burda olacağı söyleniyor 3-4 gündür

Çevrimdışı Orhan

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/769957234793127937

bu da doğru bir yorum.
Geriden gelerek oluyorum cevap verildiyse affola. Ş.l kadrosunda yoksa city adamı peşinen göndermiştir.

Çevrimdışı anılnr

OBAAAAA... dayı konuşmuş  :evillol:

https://twitter.com/turgaydemirr/status/769969290929967104

o değilde bu nasri gelmezse spor medyası fena enkaz altında kalacak az adam rezil olmayacak.. çok kesin konuşuyor herkes...
Geleceğine dair biraz umudum vardı gitti oda.

Çevrimdışı Fuat

Bunlar Taraftari sakin tutma yöntemleri.

Gorkem kardesim niye habire negatif negatif yorumlar yapiyon. Yani olmayacaksa olmaz dunyanin sonu degil. Gecen senede Lucas gelmedi cok uzulmustuk ama Oguzhan ve Atiba olaganustu performans gosterip sampiyon olduk. Yonetime guvenin elinde geleni yapiyorlar. Yani burda kimseyi germeyede gerek yok.
Transferdir bu olur olmaz ama karamsarliga baglamaya gerek yok. Ustelik bir cok kisi bu transferin bittigini soyluyor.

Çevrimdışı Yalçın

(Hakaret Yasak)₅ basın! Fb Avrupa'da güzel bir skorla dönmüş. Maç pazar günü. Tribün koltukları ayna gibi ekranda! Bu medyayı iyi analiz etmesi gerek taraftarımızın. Bakalım kim yazabilecek bu görüntüyü!

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

mehmetkörfez in üyeliği sonlandırıldı.

Çevrimdışı klubnika01

zaten guardiola gerizekalının teki nasrinin nasıl bir futbolcu olduğunu şimdiye kadar anlamamış 15 dk içinde anlamış o yüzdende öve öve bitiremeyip kalmsına açık kapı bırakmış ! ya arkadaş siz ne içiyorsunuz Allah için.adam tüm sezon planlamasında kadroda düşünmemiş 18e bile almamış sezon başından beri.şampiyonlar ligi kadrosunada almamış.15 dk oynattı diye yandı bitti kül oldu size göre.kalaciyide yolluyor ama 2 gün sonra 90dk oynattı.adamlar bu konuda prof ne kadar istemeseler bile hakettiği değeri sonuna kadar gösteriyorlar oyuncularına.bu da bir nevi oyuna alarak ve maç sonu överek gereken saygıyı göstermiş oldu nasriye bana göre.kalmasını istese oyuncuya ihtiyacım var ve kadroda düşünüyorum derdi.oyuncunun öyle bir isteği olsa kendimi buldum takımıma bundan sonra faydalı olmak istiyorum der niyetini belli ederdi.ama ikiside kalma taraftarı olmadığı için klasik laflarını ettiler.bana göre bu saatten sonra %100 nasri gelmiştir.şimdiden hayırlı olsun

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Arkadaşlar yarın için hazırlanan Jet eğer Omeruo'yu getirirse bu taraftar biter, yıkılır, ölür. Kimse kaldıramaz daha (Felaket tellallığı yapmıyorum ama bir ihtimali düşünüyorum)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Eline sağlık Abicim

Çevrimdışı Kalyoncu

Çok geç kaldınız abi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

çok şükür artık gfb veya ua forumlarından devam eder... bu arada bayağı gecikmeli oldu onu da söyliym

Çevrimdışı Orhan

Samir Nasriye hic kimse cikis kapisini gostermemis . Yani git diyen olmamis
Bu şey gibi olmus arkadasını arıyorsun dısardayız gelceksen gel diyor.Ama gel demiyor.

Çevrimdışı matias_27

Bulursan daha önce Transferler için yaptığın yorumları bir daha paylaşır mısın😁

ok bakıyorum
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar yarın için hazırlanan Jet eğer Omeruo'yu getirirse bu taraftar biter, yıkılır, ölür. Kimse kaldıramaz daha (Felaket tellallığı yapmıyorum ama bir ihtimali düşünüyorum)

Jete bindirmezler onu tarifeliyle gelir

Çevrimdışı 38life

Geriden gelerek oluyorum cevap verildiyse affola. Ş.l kadrosunda yoksa city adamı peşinen göndermiştir.
CL kadroları bildirilmedi ki daha?...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Jete bindirmezler onu tarifeliyle gelir

Oda doğru . Sağlıklı düşünemiyorum artık kusura bakmayın ..

Çevrimdışı MrtBlgc

Omeruo için jet mi kiralanır ya ? :D

Çevrimdışı Fuat

Sence Omeruo icin jet mi kiralarlar? Cok basit mantik yurut. Omeruo gibi kiralik gelecek oyuncuya jet mi gonderirler?

Etiketler: