2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350723 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Bursa taraftarı şu an oyuncularını ıslıklıyor. Şu görüntü bizim maçta olmamalı :/.

Çevrimdışı cursedofdragon

Pep Guardiola maç sonu yaptığı açıklamada:

"Nasri üst düzey bir yetenek, takımda kalabilir ancak bu tamamen ona bağlı bir durum. Burada, bu takım bir parçası olmak ve bu takıma yardım etmek kendisinin vereceği bir karar. Geldiğinde Nasri'nin kilo fazlası vardı. Ancak 7 gün sonra, 10 gün sonra nasıl çalıştığını gördüm. Fantastikti." dedi.

Çevrimdışı Orhan_

Nasri işinin sakata düşmesi biraz kötü oldu. Şu 3 gün bitse de rahata ersek artık.

Çevrimdışı matias_27

Sana daha oncede soyledim begenmiyorsan okumadan atla geç

Surekli artistlik yapıp atarlaniyorsun , Hayirdir ?

Peki Nasri gelirse ne yapıcaksın ? Bu söylediklerini yutup Ozur dileyecekmisin ? Hic sanmıyorum..

Adam gönüllü olarak yazıyor daha once söyledikleri de gerçekleşti

Sen git Twitterde takipci kasan hesaplara bak yada dediğin gibi bir hesap ac kendin yazip kendin çiz Okey :busted_cop:

Teşekkür ederim yunus Emre dökmeci.  Kimseyi ikna etme gibi bi çabamız yok olmadı da.nasri transferi gerçekleştiğinde özür dilemesini de beklemiyorum.

Talisca ve abouebakar transferlerinde bilen bilir tam olarak bilgi aldıktan sonra paylaştım.

Nasri olayında beni tek tedirgin eden bilgiyi alsam bile olayın nasri olması.nasri bu nasri.  Bi talisca, abouebakar değil. Bi dünya markası olması nedeniyle daha tedirgin yaklaşım.tekrar teşekkür ederim yunus Emre dökmeci
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Kartalice

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/769957234793127937

bu da doğru bir yorum.

Şampiyonlar Ligi grupları için daha kadrolar belli oldu mu ki? Ben daha süre var biliyorum.

Çevrimdışı b.damatoglu

Nasri işi patlar beyler.
Nasri bize ŞL de fark yaratacaktı.

Gelmemesi ŞL de zorlar bizi. Lig içinse stoper lazım. Nasrinin gelmemesi dert değil ama yönetim umarım yine vasat bir stoperi alıp gelmez...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KadirA

Gelmez artık Nasri. Heveslenmeyin. Neyse bu da böyle bir maceraydı.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Şampiyonlar Ligi grupları için daha kadrolar belli oldu mu ki? Ben daha süre var biliyorum.
Ön eleme listesine dahil etmedi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

ŞL'de de oynayamayacaksa neden city'de kalsın yahu bu adam? Hiç mantıklı gelmiyor doğrusu

Çevrimdışı Kartalice

Pektemek'de golünü attı bu arada.

Pektemek 'Gol demek' zaten. Bunda ne tuhaflık var  :biggrinking:

Çevrimdışı Kalyoncu

O uçaklada omeurou gelir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Deminki rezerve Payalsimini paylaşan bir sayfa Su Notu yazmış simdi. :busted_cop:

Firma Fotonun kaldırılmasını istemiş paylasanlardan

Kiralık uçak belgesi paylaşmıştım. Firmadan gelen rica üzerine kaldırdım.

"Paylaştığınız belgede şirketimizin adı geçmektedir. Tüm belgelerimiz gizli içeriklidir ve paylaşımları hukuken yasaklanmıştır. Lütfen ilgili şirket dökümanını içeren paylaşımı kaldırın aksi taktirde hukuki işlem başlatılacaktır."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kartalice

Ön eleme listesine dahil etmedi

Tamam da gruplar için yeniden seçim olmayacak mı? Oraya dahil etme şansı var sanırım.

Çevrimdışı mrred

Neyse barçanın maçını izleyim
The great gig in the sky

Çevrimdışı GÖRKEM

Bir sürü Alternatif olmasi gerekirken Nasri üzerine bu kadar yogunlasmak cok yanlis. Adam bir dünya Para istiyor ve Türkiye'de Motivasyon saglayabilecegi bile belli degil. Üstelik hem kazandigi Para hem Karekter acisindan Takim'in dengesini bozmaya bire bir.

Stoper ve Ön Libero konusunu zaten hic tartismaya gerek yok. Umarim bu plansizlik ve berbat Transfer Politikasi bizi Sampiyonuktan etmez. Aksi takdirde sorumlusu Baskan ve Yönetim olur.

Teşekkür ederim yunus Emre dökmeci.  Kimseyi ikna etme gibi bi çabamız yok olmadı da.nasri transferi gerçekleştiğinde özür dilemesini de beklemiyorum.

Talisca ve abouebakar transferlerinde bilen bilir tam olarak bilgi aldıktan sonra paylaştım.

Nasri olayında beni tek tedirgin eden bilgiyi alsam bile olayın nasri olması.nasri bu nasri.  Bi talisca, abouebakar değil. Bi dünya markası olması nedeniyle daha tedirgin yaklaşım.tekrar teşekkür ederim yunus Emre dökmeci
Merak etme bu tip kisiler yada Bu Üslupta konuşan kisiler bu forumda uzun omurlu olamıyor zaten

1 , 2 , 3 derken Sutlaniyorlar :ok:

Çevrimdışı Kalyoncu

Tamam da gruplar için yeniden seçim olmayacak mı? Oraya dahil etme şansı var sanırım.
Evet var dahil edebilir.

beyler biraz müzik dinleyin kafanızı dağıtın biraz :)

Çevrimdışı AmaralGürses

Bir sürü Alternatif olmasi gerekirken Nasri üzerine bu kadar yogunlasmak cok yanlis. Adam bir dünya Para istiyor ve Türkiye'de Motivasyon saglayabilecegi bile belli degil. Üstelik hem kazandigi Para hem Karakter acisindan Takim'in dengesini bozmaya bire bir.

Stoper ve Ön Libero konusunu zaten hic tartismaya gerek yok. Umarim bu plansizlik ve berbat Transfer Politikasi bizi Sampiyonuktan etmez. Aksi takdirde sorumlusu Baskan ve Yönetim olur.

Zamanlama konusunda katılırım ama kaleci haricinde transfer politikamızın yanlış olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Çok akıllıca hamleler yapıyoruz, son 3 senede kulüp 110 yılda ettiğinden fazla kar etti oyuncu satarak ve kalitesini sistematik olarak arttırdı hep.

Tek sorun çok geç kaldılar bu da her türlü eleştiriyi hak ediyor ama transfer politikası gayet iyi bence.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

beyler biraz müzik dinleyin kafanızı dağıtın biraz :)

Kardeşim ben, Ebru Gündeş- Gel Vefasız'ı dinliyorum. Tam bizlik

Çevrimdışı matias_27

Merak etme bu tip kisiler yada Bu Üslupta konuşan kisiler bu forumda uzun omurlu olamıyor zaten

1 , 2 , 3 derken Sutlaniyorlar :ok:

Aynen üslup çok önemli.çünkü gerçekten çok değerli insanlar var bu forumda edindiğim izlenimle
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Kardeşim ben, Ebru Gündeş- Gel Vefasız'ı dinliyorum. Tam bizlik

ismail yk'dan Allah belanı versin'i dinle :D Giden oyuncular için :D

Hatta yenisini çıkartmış bak 2016 :D Rock tarzında :D

Çevrimdışı tuncaboylu

"Nasri kalmak isterse kalır", cümlesi olumsuz bir anlam içermez.
"Zaten bize gelmeyi istiyorsa, gelecek" diyerek okumalıyız.
1 aydır bize gelmek istemeyen bir adamla uğraştığımızı sanmıyorum, o zaman sorun yok bence transferde.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: