2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350641 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yasin02

Kardesim nerden buldun bunu? Doğruymus acaba? Yine umutlanmak istemiyorum?

Doğru, şirketin twitter hesabı gizli belge paylaşıldı diye milleti tehdit ediyor hukuksal işlemle. Kaptan renkli takım tutuyor heralde :D. Ama dediğim gibi uçaktan kim iner belli değil
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı İhsan

Pektemek gol attı  :busted_cop:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Samir Nasri; Transfer ile ilgili konusmam su an doğru olmaz kısa süre bekleyin neler olacağını göreceksiniz.. ( SFR Sport )

Çevrimiçi Samet Ç

Pektemek'de golünü attı bu arada.

Çevrimiçi sozkul

adam bi maca 15 dakika cikti hemen gelmeyecek demeye basladik oneli olan adamin ne dusundugu 1 sezon yedek beklemekmi istiyor yoksa sampiyonlar liginde banko oynamak mi o onemli bence gelecek

Gelir mi gelemez mi bilmem Efe. Normal bir davranış değil ama, insanlar şaşırmakda haklı

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bende paylaştım simdi

BTD , Bjkarenadan falan da paylasmis

Yarın 13: 30 da Nasriyi almaya gidiyormuş Baskan

Yunus Emre o zaman bayrakları asıyorum ben kardeşim ⚫️⚪️

Çevrimdışı AigleBordeaux

Samir Nasriye hic kimse cikis kapisini gostermemis . Yani git diyen olmamis
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AmaralGürses

şu başakşehir bile 2 maçta 6 puan yapıyor, biz 4'te kalıyorsak fikret orman istifa!!! @mehmetkorfez

Çevrimdışı KadirA

Beyler fransızca bilen yok mu ?
Bana hiçbir zaman kapı gösterilmedi, çok spekülasyon var. City de kalacak mısın sorusunun üzerine çok şeye bağlı görüşmeler devam ediyor. Kosacası bizle ilgili bişey yok ama city de kalmayacak görüntüsü verdi.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Pektemek gol attı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

uçakla nasriyi almaya gittiği nerden belli başka bir iş olamaz mı

giderken 5  gelirken 6 yolcu yazıyor görmüyon mu ?

Çevrimdışı s4rc4stic

Pep'in kadro planlamasını çok önceden belirleyip city yönetimine vermiştir..yoksa bizimkiler ile oturup bunca yol katetmezler..sonuçta yeni geldiği bir takım ve nasri hayranlarını kırmamak adınada beyanatı ile kibarlık yapmıştır..nasrı'ye çok önceden hocanın fikirleri deklare edilmiştir..Pep'in kadrosunda düşünmediği yıldızlara gel (ibrahimovic,götze,nasri) :lol:

Çevrimdışı İhsan

Guardiola: "Nasri eğer bize yardım etmek ister ve bu takımın bir parçası olmak isterse kalabilir. Her şey kendisine bağlı."

İki seçenek var:
1. Ben Nasriden özür dileyemem, bu şekilde bir zeytin dalı uzatmalıyım.

2. Nasri isterse kalabilir demek: Allah kahretsin, adam vedalaşsın dedik 15.dakikada maçın yıldızı oldu. Bunu ben gönderdim dersem taraftar yer beni. En iyisi kendi isteğiyle gitisn görüntüsü yaratayım.

Pep gibi bir yıldız TD, oyuncunun kalmasını isterse, tartışmaya gerek yok kesinlikle kalacaktır der.
Açıklaması biraz Nasrinı gönderilmesini hata olarak görüyor ve kendini temize çıkartmak istiyor...

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gelmezse ne güzel, kapatırsın hesabı gidersin kafan rahat.Birşey kaybetmezsin nede olsa.İngiliz medyasında tek bir haber yok Nasri-Beşiktaş ile alakalı ama size göre Beşiktaşta.Ne güzel iş valla.Bende açıcam bitane hesap.Ocak ayında da ben kandırırım artık.
Sana daha oncede soyledim begenmiyorsan okumadan atla geç

Surekli artistlik yapıp atarlaniyorsun , Hayirdir ?

Peki Nasri gelirse ne yapıcaksın ? Bu söylediklerini yutup Ozur dileyecekmisin ? Hic sanmıyorum..

Adam gönüllü olarak yazıyor daha once söyledikleri de gerçekleşti

Sen git Twitterde takipci kasan hesaplara bak yada dediğin gibi bir hesap ac kendin yazip kendin çiz Okey :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Bana hiçbir zaman kapı gösterilmedi, çok spekülasyon var. City de kalacak mısın sorusunun üzerine çok şeye bağlı görüşmeler devam ediyor. Kosacası bizle ilgili bişey yok ama city de kalmayacak görüntüsü verdi.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortaya konuşmuş Mario Gomez gibi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pektemek'de golünü attı bu arada.
Ben sığınaga gidiyorum birazdan TAŞ yağmaya baslar gökten :bandit: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Yazdim abi
Teşekkürler kardeşim aslında röpartajın tamamı çevirebilirsen iyi olurdu :duman:
The great gig in the sky

Teşekkürler kardeşim aslında röpartajın tamamı çevirebilirsen iyi olurdu :duman:

tamam mı buymuş.

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki yıldız futbolcu, 15 dakika forma şansı bulduğu West Ham United maçının ardından geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Samir Nasri yaptığı açıklamada:

"Sezona formsuz başladım ama çok çalıştım birkaç haftadır Guardiola ile güzel anlaşıyoruz. Bugün takıma dahil etti. Sezona City ile devam edip etmeyeceğim konusunda insanların konuşmasına izin verdim. Bana hiçbir zaman kapıyı göstermediler. Sadece sana ve çalışmana bağlı dediler. Konuşacağız her şey belli olacak." dedi.

Çevrimdışı mrred

Ben sığınaga gidiyorum birazdan TAŞ yağmaya baslar gökten :bandit: :busted_cop:
:D :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

tamam mı buymuş.

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki yıldız futbolcu, 15 dakika forma şansı bulduğu West Ham United maçının ardından geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Samir Nasri yaptığı açıklamada:

"Sezona formsuz başladım ama çok çalıştım birkaç haftadır Guardiola ile güzel anlaşıyoruz. Bugün takıma dahil etti. Sezona City ile devam edip etmeyeceğim konusunda insanların konuşmasına izin verdim. Bana hiçbir zaman kapıyı göstermediler. Sadece sana ve çalışmana bağlı dediler. Konuşacağız her şey belli olacak." dedi.
Konuşacağız kısmı önemli büyük ihtimal rotasyon oyuncusu olacak mı olmayacak mı onu konuşcaklar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Umarım artık anlamışsınızdır Nasri'nin gelmeyeceğini. Günlerdir söylüyorum bu senaryo çok tanıdık bir senaryo diye.

Çevrimiçi Samet Ç

Sezona formsuz başladım ama çok çalıştım birkaç haftadır Guardiola ile güzel anlaşıyoruz. Bugün takıma dahil etti. Sezona City ile devam edip etmeyeceğim konusunda insanların konuşmasına izin verdim. Bana hiçbir zaman kapıyı göstermediler. Sadece sana ve çalışmana bağlı dediler. Konuşacağız her şey belli olacak.

Nasri'nin açıklaması.

Etiketler: