2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350788 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kısa ve net yarını felan beklemeye gerek yok maçtan sonra gelip gelmeyeceği belli olur ya kendi taraftarla vedalaşır ya Guardiola bi mesaj verir. Bunlardan ikiside olmazsa Nasri'yi unutun.

Çevrimdışı Kalyoncu

Uğurluyorlar diyorum, yolcu etmek manasında.Koca 1 sene ayrı kalacak adam o kadar sene forma giydiği ülkeden.Ayrıca kiralama sonunda opsiyon kullanma ihtimalimiz de az değil.

Bu dediklerimden bir şey biliyorum anlamı çıkmasın.Herhangi bir bilgim yok Nasri'nin alınıp alınmadığıyla ilgili.
Şahsi fikrim maçtan sonra kime sorsalar nasri kalacak der heralde. He kalmadı taliplisi çıkar epl den adam 15 dakikada o ışığı verdi herkese. Biz kendi kendimize gelin güvey olduk ha geldi ha gelecek derken büyük yıkım olacak şimdi. Sağlam Stoper alsınlar benim gözüm yok nasride

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Bundan önceki 4 resmi maçın kadrosunda olmayan Nasri bugün kadroya girdi diye gelmeyeceğini düşünmek ne derece doğru :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Şafak Malatya havacılık konusunda sıradan bir gazeteci değildir. Uçak takip etmek için kullandığımız Flightradar24'Ün Türkiye ayağı/versiyonu iststatus.com un kurucusu ve benzer birkaç kişi ile yakın arkadaştır.
ama sanırım eksik bilgi verdi bu konuda uçak frankfurttan ingiltereye gidecek deniyor

Çevrimdışı Yalçın

tolgayı protesto etmek şarttır şahsi fikrim ıslıklama değilde ısınmaya çağırmamak ve ara ara fabri tezahüratı yapmak hem hocaya hem tolgaya mesajı iletir.

ıslıklamanın negatif etkileride olur takım ve yedek kalecilerde hatta içerde kaybedilen puanlardan sonra renkli medya vodafone arenada baskı var oyuncular rahat oynayamıyo gibi söylemlere bile başlayabilir.

Islik futbolcular icin kucultucu bir protesto seklidir. Basinda koca puntolarla mansetler halinde yer bulur. Spor camiasinda "falani isliklamislar gordun mu?" gibi konusmalara yer acar. Ozetle bir futbolcuyu kaybetmek istiyorsan isliklayacaksin. Ya da yuhlayacaksin. Ikiside ayni etkidir.

En anlamli protesto yazili olandir. Tolga'nin korudugu kale degil (bu sefer hatali gol yer mazallah!) karsi kalede gorecegi sekilde once istiklal marsinda sonra mac basinda acarsin yazili bir pankart. Bak nasil etkili olur. Kaldi ki tas yerinde agirdir. E bizde buyuk tasiz altinda kalmamak lazimdir.. Burasi Trabzon'a FB'ye GS'ye benzemez. Bunun anlasilmasi icin mucadele gerekiyorsa, taraftar o insiyatifi alir. Elhamdulillah kimseden icazet almaya ihtiyacimiz da yok. Cok cok kendi bacagimizdan ters yuz cevirirler.

Cidden sistim bu konuda. Can sIkmaya basladi artik.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yasin02

Nasri transferi inşAllah olur müthiş oynadı
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Çağatay

yahu adam yıllarca oynadığı takımdan gitmeden hemen önce
son maçında bir 15 dakika oynamış işte jübile gibi düşünün
pep bence güzel bir şey yaptı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Elveda Nasri. Hayalde olsan , üç beş gün adın geçsede cok güzeldi herşey BEŞİKTAŞ Ailesi için ...

Çevrimdışı Efe

adam bi maca 15 dakika cikti hemen gelmeyecek demeye basladik oneli olan adamin ne dusundugu 1 sezon yedek beklemekmi istiyor yoksa sampiyonlar liginde banko oynamak mi o onemli bence gelecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrhanAker

Maç bittikten sonra futbolcular orta yuvarlakta toplandı ama ne oldu göremedik yayın bitti :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Nasri oyunda kaldığı 15 (uzatmalarla birlikte 19) dakikada 2 gol, 1 asistle oynayabilirdi. Bir topunu çizgiden çıkardılar, diğerinde kötü vurdu, David Silva'ya yaptığı asist ise direkten döndü.

Agüero oyundan çıktıktan sonra tek forvet olarak oynadı. Yukarıda bir arkadaş City'nin kanat rotasyonunu yazmış fakat Nasri sadece kanatta oynayabilen bir oyuncu değil.

Basında geçen haberlere dayanarak hazır olması için en az birkaç ay gerekli olduğunu sanıyordum ama yeterince fit göründü. Açıkçası oyunda kaldığı süre gösterdi ki formda bir Nasri City'de çok rahat oynayabilir, neden kiralık veya satılık göndermek isteyeceklerini bilemiyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adama demediğiniz kalmadı. Adam çıktı  siz ne diyorsunuz benim adım Nasri dedi İnşallah gelecek ve yer yerinden oynayacak...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

adam bi maca 15 dakika cikti hemen gelmeyecek demeye basladik oneli olan adamin ne dusundugu 1 sezon yedek beklemekmi istiyor yoksa sampiyonlar liginde banko oynamak mi o onemli bence gelecek

Kardeşim bu adamı bize yedirmezler. Nasri ben gidicem dese kapısında sıra olur, katar yakını süper toto lige mi gelir sence? Artık umudum kalmadı Nasri konusunda. Sıfıra sıfır elde var koca bir sıfır...

Çevrimiçi Samet Ç

Guardiola'nın basın toplantısından sonra gelip gelmeyeceği belli olur. Ben bu performanstan sonra geleceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 gün daha sabredelim. Gün doğmadan neler doğar. Çok fazla melankoliğe bağlamnın kimseye faydası yok...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AmaralGürses

Olmadı arkadaşlar ne yapalım buraya kadarmış, yine de düşüncesi bile güzeldi, sağol be Nasri, hayatta başarılar.

totem amaçlıdır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Guardiola'nın basın toplantısından sonra gelip gelmeyeceği belli olur. Ben bu performanstan sonra geleceğini sanmıyorum.
Samet bir karar ver Bir gelecek bir gelmeyecek diyorsun

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Nasri topu topu 20 dakika oynadı diye adam gelmeyecek diyorsunuz neyse yakında herşey belli olacak :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Kardeşim bu adamı bize yedirmezler. Nasri ben gidicem dese kapısında sıra olur, katar yakını süper toto lige mi gelir sence? Artık umudum kalmadı Nasri konusunda. Sıfıra sıfır elde var koca bir sıfır...

o kendi dusuncen adam koskoca transfer sezonu bitti ortada yoktu ve yedekti bize yedirmezler derken biz yedirmeyiz merak etmeyin bu takima ne adamlar geldi gecti nasride gelecektir hafta ici ben vodafone arenada fotolarini gorecegimize inaniyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

ama sanırım eksik bilgi verdi bu konuda uçak frankfurttan ingiltereye gidecek deniyor

Muhtemelen sadece uçağın ilk kalkışına dair bilgileri alabilmiştir abi buraya teslim edilen belgelere göre bilgi almıştır. Planefinder.net e göre uçak havada dediğinde cidden havadaymış

Çevrimiçi Samet Ç

Samet bir karar ver Bir gelecek bir gelmeyecek diyorsun
Duyumcular yüzünden kafam karıştı. İki saatte bir yeni bir şey çıkıyor. Ama şu izlediğim Nasri'yi göndermez Guardiola.

Çevrimdışı Karabay

yani şu 15 dk.lık performansına bakılırsa bize gelirse uçarız cidden. adam halen bildiğimiz nasri. bide saçını falan boyatmış iyice tarz olmuş serseri.

Çevrimiçi Necmi

yedirdiler bile :D

Etiketler: