2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350762 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fatihbjk

Nasri'nin gelecek olmasinin yaninda  form durumunun bekledigimden cok daha iyi olmasina sevindim.

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı LuceGel

Forumdakilerin nerdeyse yarısı istemiyordu Nasriyi şimdi herkesi korku sarmış gelmezse diye ilginç adamlarız vesselam  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Kap görmeden hicbir seye inanmamak gerekiyor geçen sene ahmet ateş'in leiva twitini hatırlıyorum oradan da döndüyse transfer her şey olur

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Manchester City ‏@ManCity 11 sn.11 saniye önce PEP: @SamNasri19 can stay. His quality is another level. It depends on him. If he wants to help us and stay to be part of something, #mcfc

Hepimize Geçmiş olsun. Bu hikayede burda biter.

Çevrimdışı mrred

İyide nasrinin standartı bu zaten siz ne sanmıştınız ki ? Bir de gelmesin diyenler vardı te allahım ya komiksiniz
The great gig in the sky

Çevrimdışı AmaralGürses

Nasri'nin gelmesinden çok ne katacağı konusunda şüphem var.Bu adamın formunu bulması çok sürebilir,yani 1 yıl kiralamak yetmez muhtemelen.
Opsiyon olacak mı,seneye yeniden kiralanır mı bunlar önemli benim için.

şenol güneş'in iyi veya en kötü makul düzeyde verim alamadığı yetenekli oyuncu hatırlıyor musun ?

jaja, yattara, engin baytar, burak yılmaz, g.töre, ozzie, gomez, sosa, quaresma ?

Al işte her sene aynı şey geliyor başımıza bu nedir arkadaş

Çevrimdışı abdusta

Araştırdım biraz Google'dan yurt dışı uçuşlarında KDV yok diye bilgiler çıktı karşıma ne kadar doğru bilmiyorum

Yurt dışı hizmetleri KDV den muaftır

saygılar

Çevrimdışı Efe

şu profesyonel futbolu öğrenemedik hala adam kadrodaysa oynar tabi bundan dogal bisey yok ki anlastiysa bizle biner gelir carsamba sakin biraz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Nasri yatar Guardiola yeşil ışık yaktı.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kalyoncu

Stoperrrr

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

Manchester City ‏@ManCity 11 sn.11 saniye önce PEP: @SamNasri19 can stay. His quality is another level. It depends on him. If he wants to help us and stay to be part of something, #mcfc

Hepimize Geçmiş olsun. Bu hikayede burda biter.

Kalabilir diyor kalmalı demiyor. Ve ona göre değişir diyor. Eğer bize yardım etmek isterse bir parçamız olabilir diyor. Tamamen nasriye kalmış diyor gibi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Efe

nasri bize yardim edecek citye degil :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AmaralGürses

Bugün city cepheside yaşananlar tabi olumlu olmadı ancak pep in açıklamlarını da o kadar karamsar okumuyorum ben...

insiyatifi oyuncuya vermiş.. nasri son 15dk ların oyuncusu mu olacak mcfc'de yoksa Beşiktaş'ın maestrosu mu.. karar onun demiş

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nasri isterse kalabilir bu ona bağlı diyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kartalice

PEP: @SamNasri19 can stay. His quality is another level. It depends on him. If he wants to help us and stay to be part of something, #mcfc

PEP, Nasri isterse kalabilir demiş. Geçmiş olsun.

Çok istemiştim Nasri'yi. Yalnız Sosa kalitesinde veya daha yukarı seviyede ön alanda bir topçu bulamazsak bu sene 3 kulvarda birden takım darmadağın olur. Büyük ihtimalle Talisca o bölgede oynayacak. Ne kadar katkı verir bilemem ama ne Nasri ne de Sosa kadar katkı verebileceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı emrecakmak

200 300 bin için 2 gün önce bitirilebilecek iş uzatılmamıştır umarım Emre mor olayındaki gibi

Çevrimdışı Yasin02

Hayali bile güzeldi
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı fatihbjk

Kalma opsiyonunu Nasri'ye birakmis gibi birsey anliyorum buradan.

Aynen oyle demis son karari Nasri verecekmis.

Etiketler: