2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372004 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı KAP

Bu Tolga'nın oyununa Başkan ne diyor acaba, niye toplu çile çekiyoruz insanın içini acıtan bu duruma biri DUR demeyecek mi, ve +3 sene :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Berat

Bu arada yazın başından beri Marcelo'ya olan olumsuz eleştirlerimi yazıyordum, artık yalnız kalmadığımı hissetmek iyi geliyor.

Çevrimdışı Ersoy

Hele şükür KAP be hayırlı olsun.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oh KAPıyı azıcık açtılarda içeriye hava girdi. Havasızlıktan ölecektik...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Kimsenin kacan puana uzuldugunu veya oyunu kotu buldugunu zannetmem. Sadece hocanin bazi sacma sapan tercihleri ve inatlari insanlarin canini sikiyor o kadar.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yok derbi kazanamayız, yok bu kötü Konya'ya puan verdik vs. Benim okuduklarımda bunlar yazıyor.

Hocanın Tolga dışında tercih ya da inat edecek durumu yoktu, 2'si tam hazır olmayan, 1'i altyapıdan, 1'i kaleci olmak üzere 7 yedek vardı kadroda. Kimseyi tercih edemezdi zaten başka.

Tolga tercihi sıkıntılı bence de, onun dışında sorun yoktu dn çıkan kadro ve değişikliklerle ilgili.

Çevrimdışı KAP

Aboubakar ın uçuş bilgilerini öğrenebilen varmı
Uçak takip etsek ?

@abdusta önceki mesajında tüm detayları yazmıştı, geriye doğru bi kaç sayfa gitmen gerekecek
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Berat

Tolga ile ömür boyu kap.

Çevrimdışı Bishamon

Sakho kapı gelsin çok mu şey istiyorum

Çevrimiçi Savaş

Hoca'nın tercihleri yüzünden bende keyif meyif kalmadı. Kap bile heyecanlandırmıyor beni.

Yeni transferlerle Necip'in bir daha kadroyu görebileceğini sanmıyorum ama Tolga büyük sıkıntı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Darısı Nasri'nin Başına ...Amiiinnn  :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı tuncaboylu

Önümüzdeki sezon sonu kontrati bitecek olan oyuncular kimlerdir ?
Hadi törenin whu ya gidecegini düşünelim sezon başı 10m euro paramiz olacak
Elbet bir yada iki free savunaci olacaktir orta halli. Hatta uslu bir cocuk olursak belki iyisinden bir kaleci bile bulabiliriz..

Yine Töre'den gelecek paraya göre hesap yaparsak, yine yolda kalabiliriz.Y

Free oyuncular da anasının gözü, bonservis gibi imza parası istiyorlar. Onun için scouting yapmalıyız, esas önemli olan bu bence.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kabul ediyoruz . Nasri, Aboubakar önemli katkı sağlayacak isimler . Fakat en başından beri en kritik bölge stoper idi . Ve ne yazık ki bunu herkesin net görebilmesi için yine başımıza bir musibet gelmesi gerekecekti. Yönetim , teknik ekip  dünkü maçı iyice analiz etmiş gerekli dersleri çıkarmıştır. Manoel,Omeruo tipinde oyuncular alalım , idare eder demezler . Böyle bir şey olursa maalesef yine başımıza iş açmış oluruz.
Stoper ve diğer transferler gerçekleştikten sonra sıra hocanın stratejilerinde yaptığı yanlışlarda olacak. Ama önce transferler.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 15:18:25 Onur Küçük ]

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada yazın başından beri Marcelo'ya olan olumsuz eleştirlerimi yazıyordum, artık yalnız kalmadığımı hissetmek iyi geliyor.
Yapma bunu yapma bunu geldigi gunden beri guvenmeyen, bonserivi alinmasin, diyen ben varim

Daha bu alexisi cok arayacagiz. Konu oraya da gelecek yapilacak stoper transferine gore. Senol hoca cok begeniyormus marseloyu a benim guzel hocam sen stoperimsi serdar azizi de begeniyorsun, bence futbolculugu tartismali ayni ismail gibi

Çevrimdışı Tolga

Aboubakar hayırlı olsun...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Orhan

@ Raskolnikov
Nasri
Salı günü İST a gelecek Çarşamba sağlık kontrolu bilgisi verildi...

Çevrimdışı Berat

Yapma bunu yapma bunu geldigi gunden beri guvenmeyen, bonserivi alinmasin, diyen ben varim

Daha bu alexisi cok arayacagiz. Konu oraya da gelecek yapilacak stoper transferine gore. Senol hoca cok begeniyormus marseloyu a benim guzel hocam sen stoperimsi serdar azizi de begeniyorsun, bence futbolculugu tartismali ayni ismail gibi

Senle anlaşıyoruz abi zaten sıkıntı yok :)

Çevrimiçi Samet Ç

Önümüzdeki sezon sonu kontrati bitecek olan oyuncular kimlerdir ?
Hadi törenin whu ya gidecegini düşünelim sezon başı 10m euro paramiz olacak
Elbet bir yada iki free savunaci olacaktir orta halli. Hatta uslu bir cocuk olursak belki iyisinden bir kaleci bile bulabiliriz..
Sözleşmesi bitecek stoperler ;

Koscielny, Pepe, Mertesacker, Khacheridi, Alvaro Dominguez, Robin Knoche, Bocchetti, Dede, Badstuber, Okore.

Kaleciler;

Adrian, Costil, Adler.

Orta Saha ;

Leiva, Mikel, Tiote, Gago, De Rossi, Xabi Alonso, Thiago Motta, Mulumbu.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 15:14:17 Samet Ç ]

Çevrimiçi Savaş

Umarim Caner alındı Stopere gerek yok Tosic var gibi bir saçmalığa girmezler.

Çevrimdışı 38life

@ Raskolnikov
Nasri
Salı günü İST a gelecek Çarşamba sağlık kontrolu bilgisi verildi...
Cuma dendi pazar dendi pazartesi dendi şimdi salı deniyor. Bekliyorlar bizi resmen. Hepsi yalan. Nasri transferi bitmiş değil. Guardiola'nın sözleri ortada. City henüz son kararı vermiş değil. Her an satmiyoruz diyebilirler. Veya maaşını istemiyoruz diyebilirler.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hoca'nın tercihleri yüzünden bende keyif meyif kalmadı. Kap bile heyecanlandırmıyor beni.

Yeni transferlerle Necip'in bir daha kadroyu görebileceğini sanmıyorum ama Tolga büyük sıkıntı.

@Savaş Kardesım ne bu sıkıntı dur daha 2.hafta . Beşiktaş'lı hemen öyle peshetmez.
Bak yeniler damlıyo yavaş yavaş Bunun Nasri- Caner - Stoperi ve Fabri'si var.

Hersey cok güzel olacak inş.  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı abdusta

ABOUBAKAR
Uçagı şu anda ilk sırada havalanma için bekliyor
Geçikme oldugunda varış zamanı 19:20 İstanbul olacak

saygılar

Çevrimdışı Çağatay

Yine Töre'den gelecek paraya göre hesap yaparsak, yine yolda kalabiliriz.Y

Free oyuncular da anasının gözü, bonservis gibi imza parası istiyorlar. Onun için scouting yapmalıyız, esas önemli olan bu bence.

Scouting su an icin degil de bi 20 sene filan sonra oturtabiliriz o sistemi :)
En azindan ne bileyim nkolou filan vardi bu sene yani baksana duruma hala necip oynuyor tandemde. Yani bastirip parasini bi tane iyi adam almak lazim sezonun hemen basinda
Bir de tabi yine bastirip parasini bir kaleci gerek.
Kisacasi töre nin bu sene verecegi performans cok onemli.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Stoper kapi bekiliyoruz  :uyucam:
 illaki stoper almak zorundayiz diyede manoel gibi adamlar almayalim sonra al basina bir bela daha
Besiktask!

Çevrimdışı abdusta

ABOUBAKAR
Uçak şimdi kalktı
izlemek isteyenler

https://www.flightradar24.com/THY1UJ/acf9d21

saygılar

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu bizim Türk alt yapisinin en buyuk sorunu , oyuzden Necipe kizamam bu konuda

Bizim alt yapılarda oyuncuya , Rakibini takip etmesi degil topu takip etmesi öğretiliyor yine Oyunculara topu aldığında direkt hizli bir sekilde topu ayağından cikarmasi degil once topa basip etrafina bakip oyle oynamasi öğretiliyor

Iste bu yüzden Avrupa alt yapisindan yetisen Gurbetci oyuncularla bizim alt yapılardan yetisenler arasindaki daglar kadar fark buradan kaynaklanıyor
Aynen, mesela önceden stoper çıkıyordu şimdi çıkmıyor diyorlar. Aslında eskiden de çıkmıyordu ama futbol bu kadar hızlı oynanmadığı için belli olmuyordu. Şimdi futbol hızlı oynanıyor ve o bölgenin oyuncusu alt yapılarda doğru eğitimi almamışsa böyle pozisyonlar ortaya çıkabiliyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: