2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372228 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hocayı desteklemek hatalarını eleştirmemekmi anlamına geliyor.
bu kaybolan iki puanda en büyük suç hocanındır. Ben oyuncunun hazır olup olmamasını anlamam
kulübeye oturtmuşsan hazırdır. Hazır olmayan oyuncuyu kulübeyede oturtma.
Necip stoper olarak başlamaz daha kaç puan bırakacağız bunu anlaması için kendisi
söyledi necipten stoper olur diye şimdi onu zorluyor. Başka bir açıklaması yok GG yi al sağ beke sola
becki çek tosiçi stoperde oynat hazır olmayan bir GG yada rudolfho hazır necipten çok daha fazla katkı verir
onu geçtim sarı gördü ve kırmızı görmeyeceğine inanan bir tane beşiktaşlı varmıydı.
sarıyı gördüğü pozisyonun aynısını tekrar yaptı hakem veremedi yoksa daha erken kırmızı görecekti.
2.ci yari başlarken Necipi koridorda görünce eyvah mac gitti geçmiş olsun dedim

Mac sayfasina da yazdim bunu en fazla 15 dakikaya atılır diye cok bile dayandi

Necipin Besiktasliligindan ve iyi niyetinden suphem yok ama Necipin Sari kart görüpte maci Kırmızı kart gormeden tamamladigi maç hatirlmiyorum ben

Devre arasi butun forum yalvardi resmen Hocam nolur cikar atilacak diye , Yüzlerce insanin gördüğünü Hoca nasıl göremez ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Arkadaşlar , takımla birlikte birçok ders cıkardıgımız Konya maçı geride kaldı.
Bir kac eksıkle gecen yılın en iyi takımlarından olan Konya'dan bir puan almak bence gayet mantıklı.
Mantıksız olan Tolga-Tosic- Necip hatalarını tartışmayı açmıyorum..

Herseyı bırakım bu Nasri- Ebubekır ne zaman gelecek ?  :s20:
2-3 gun bısey kaldı. Sanırım guardiola acıkma yapmış Westham maçından sonra belli olacak diye .
Cidden korkmaya başladım ....

Çevrimdışı mylife1903

Peki Aras'ın suçu ne? Hazırlık maçlarınının hepsinde oynadı.Assistler yaptı.Teknik, adam eksiltebiliyor, frikiki var, uzaktan şutu var.Kerim nasıl ondan önce girebiliyor oyuna? Hem de orta ofans bölgesi e ki Aras'ın bu pozisyonda oynamışlığı var.
Kerim kidemli yedek yahu aras daha yeni geldi taze taze, dort tertip

Çevrimdışı Oktay

tolga içinde sinir sistemini bozmaya gerek yok..tezavüz kaçınılmaz olduğu için zevk alcaz artık  :evillol:

Çevrimdışı melyet

Arkadaslar bu sene sanki çok sakatlık olacak gibi görünüyor iyi calisilmadimi sebebi ne olabilir bilen aciklayabilirmi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadaslar bu sene sanki çok sakatlık olacak gibi görünüyor iyi calisilmadimi sebebi ne olabilir bilen aciklayabilirmi

Olcay şahan:Zemin biraz sertti. Kasığımda ağrı var. Maçtan önce çimleri sulamamışlar, maçtan sonra suluyorlar. O da güzel bir taktik.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Caner'i bonservisiyle alırsak çok iyi olur

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Rakipler daliyor okuz gibi hakemler seyrediyor. Gecen sene azicik kartlar kolay cikiyordu ve karijma disinda fazla tekmelenmiyorduk, mesela sosaya tekme atamiyorlardi sosa fuleli oyuncu oldugu icin celme takiyorlardi, sosa keyfine gore ya dusup, kalkip devam ediyordu ya da faul aliyordu.

Dun quaresmaya herifin bir basisi var adam 3 buyuk lige top oynadi oyle basilmamistir ayagina bu yasina kadar, sadece turkiyede.
Atibayi tekme manyagi yaptilar dun

Ama en faciasi ve cuneyt cakirin karakterini gosteren, ne sis ne kebap yansin karakter ozelligini aciga vuran an macin bittigi andir. konyali oyuncunun becke girisi sari bucuktan kirmizi kartti cucu gordu ve yemedi kart gostermek, malum konya onemli sehir, basimiz agrimasin hesabi cat cat maci bitirdi, kimse de dile getirmedi garibim beck noluyoz lan, diye ayaga kalkti belini tutarak ama anlayamadi adam ne oldugunu.

Bu kadar tekme yenirse sakatlik olur, ayrica milli takimdan gec donen oyuncular falan derken azicik sakatlik oluyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı melyet

Olcay şahan:Zemin biraz sertti. Kasığımda ağrı var. Maçtan önce çimleri sulamamışlar, maçtan sonra suluyorlar. O da güzel bir taktik.

Sadece bununla aciklanabilirmi

GT-N5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Necip'e dikkat edin gözü hiç bir zaman yanındaki Bajic'te değil hep topta. Onun için o bölgenin oyuncusu alan kontrolü yapmayı bilecek.
Topu takip ederken bir yandan da Bajic'in hamlesine önlem almaya çalışacaksın. Tabi Necip stoper olmadığı için kendisinden bunu beklemek yanlış olur heralde.
Bu bizim Türk alt yapisinin en buyuk sorunu , oyuzden Necipe kizamam bu konuda

Bizim alt yapılarda oyuncuya , Rakibini takip etmesi degil topu takip etmesi öğretiliyor yine Oyunculara topu aldığında direkt hizli bir sekilde topu ayağından cikarmasi degil once topa basip etrafina bakip oyle oynamasi öğretiliyor

Iste bu yüzden Avrupa alt yapisindan yetisen Gurbetci oyuncularla bizim alt yapılardan yetisenler arasindaki daglar kadar fark buradan kaynaklanıyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Sadece bununla aciklanabilirmi

Tekme kısmınıda mylife1903 abi açıklamış :)

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı melyet

Rakipler daliyor okuz gibi hakemler seyrediyor. Gecen sene azicik kartlar kolay cikiyordu ve karijma disinda fazla tekmelenmiyorduk, mesela sosaya tekme atamiyorlardi sosa fuleli oyuncu oldugu icin celme takiyorlardi, sosa keyfine gore ya dusup, kalkip devam ediyordu ya da faul aliyordu.

Dun quaresmaya herifin bir basisi var adam 3 buyuk lige top oynadi oyle basilmamistir ayagina bu yasina kadar, sadece turkiyede.
Atibayi tekme manyagi yaptilar dun

Ama en faciasi ve cuneyt cakirin karakterini gosteren, ne sis ne kebap yansin karakter ozelligini aciga vuran an macin bittigi andir. konyali oyuncunun becke girisi sari bucuktan kirmizi kartti cucu gordu ve yemedi kart gostermek, malum konya onemli sehir, basimiz agrimasin hesabi cat cat maci bitirdi, kimse de dile getirmedi garibim beck noluyoz lan, diye ayaga kalkti belini tutarak ama anlayamadi adam ne oldugunu.

Bu kadar tekme yenirse sakatlik olur, ayrica milli takimdan gec donen oyuncular falan derken azicik sakatlik oluyor.
My life kardesim gecen sene ozi cok tekme yedi tas gibiydi hic bisey olmadi bana kalirsa takim iyi calismadi bu sene

Çevrimdışı o2bucak

Ben hala Şenol Güneş in defans transferi yapılmadığı için bu tarz bir oyun stili ve 11 i ile çıktığını düşünüyorum. 

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese selam neden moderasyona alındığıma dair net fikrim yok ancak geçen hafta Tolga'nın sakatlanmasını istemiştim sanırım sebep bu.

Neyse dünkü maç benim izlediğim en etkisiz Şenol Güneş Beşiktaş'ıydı.Kalite olarak geçen senenin çeyreği bile değiliz ve bu takımla en az 1 ay daha oynayacağız.Şu süreçte bize puan getirecek tek elle tutulur avantajımız oyun pratiği.

Ağustos 27 oldu ve stoper,forvet boş orta saha,sol bek ve kanat bölgesi alternatifsiz.

Çevrimdışı mylife1903

My life kardesim gecen sene ozi cok tekme yedi tas gibiydi hic bisey olmadi bana kalirsa takim iyi calismadi bu sene

Oguzhani avrupa sampiyonasi sonrasi yipranmis oyuncu kategorisine sokmak lazim. Triger kayisini, su pompasini falan degistirirler simdk 10gunluk arada bomba gibi doner ama azicik performansi geri gider oguzhanin bence. Tam form tutmaya baslayacagimanda sakatlandi. Insallah milli takimdan affini isterler, oynamasin ftnin takimin da zaten.

Çevrimdışı melyet

Oguzhani avrupa sampiyonasi sonrasi yipranmis oyuncu kategorisine sokmak lazim. Triger kayisini, su pompasini falan degistirirler simdk 10gunluk arada bomba gibi doner ama azicik performansi geri gider oguzhanin bence. Tam form tutmaya baslayacagimanda sakatlandi. Insallah milli takimdan affini isterler, oynamasin ftnin takimin da zaten.
İnşallah en kisa surede düzelir ozi siz bjk çekilmez dün rahat bi şekilde gorduk

Ben hala Şenol Güneş in defans transferi yapılmadığı için bu tarz bir oyun stili ve 11 i ile çıktığını düşünüyorum. 

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyun stilimiz geçen seneden beri hiçbir maç değişmedi ki.Çok pozisyon veriyoruz,kalemiz de boş olunca çok yiyoruz.Şenol Güneş aksiyon bölgesinde oyuncu sayısını arttırmak için stoperlerden bile birini(Genelde Marcelo) ortasahanın önüne kadar çıkarıyor.Orta sahanın gerisinde oynayan isimler zaten ceza sahasının önünde duruyor.Bu durumda her top kontra her top tehlike.

Dün 2 gol yediğimiz Konya kolay kolay kimseye 2 gol atamaz.İzlediğim en etkisiz takımlardan biriydi ve bu futbolla küme düşmeye bile aday olabilirler.

Çevrimdışı mylife1903

İnşallah en kisa surede düzelir ozi siz bjk çekilmez dün rahat bi şekilde gorduk

Iyi bir tolgay ile taliska oguzhani aratmaz aslinda ama tolgay ayni kerim gibi ilk11 oyuncusu olamaz, cok iyi futbolcu bence bir seyler eksik ama hala anlayamadim neler eksik, komple futbolcu gibi duruyor, futbolu biliyor, top kaybetmiyor, derinlemesine iyi gorusu var, al veri iyi cozemedim cocugu zaten komple futbolcu olsaydi almanyadan buraya o paralara zor getirirdik, alamanlar goruyor hemen eksikleri.
Son 30 dakikada tolgay ve kerim girse arasla beraber her mac cikacaklari da kura ile ceksek ben karsi cikmam.

Çevrimdışı mylife1903

Oyun stilimiz geçen seneden beri hiçbir maç değişmedi ki.Çok pozisyon veriyoruz,kalemiz de boş olunca çok yiyoruz.Şenol Güneş aksiyon bölgesinde oyuncu sayısını arttırmak için stoperlerden bile birini(Genelde Marcelo) ortasahanın önüne kadar çıkarıyor.Orta sahanın gerisinde oynayan isimler zaten ceza sahasının önünde duruyor.Bu durumda her top kontra her top tehlike.

Dün 2 gol yediğimiz Konya kolay kolay kimseye 2 gol atamaz.İzlediğim en etkisiz takımlardan biriydi ve bu futbolla küme düşmeye bile aday olabilirler.
Gsye 4 atar bu konya

Çevrimdışı Türkay

Maçı kaybetmemizin nedenleri o kadar net ki işimiz kolay aslında. Bu sene gene şampiyon olduğumuzu anladım ben şu maçta.

1- Şenol Hoca'nın Tolga ısrarı. Vodafone Arena da ilk hatalı gol de haklı olarak ıslık gelir
2- Necipten stoper Tosic'den sol bek olmayacağı gerçeği. Ki stoper ve Adriano/Caner geldiğinde çok rahat çözülecektir bu problem.
3- Tolgay Sosa'nın yaptığını yapamıyor. Ama Talisca bu problemi çözecektir.
4- Cenk golünü attı fakat Aboubakar daha işimize yarayacaktır.
5- Quresma ilk yarı çok istekli de olsa 2. yarı yoruldu. Onun yerine başı keşik tavuk reyiz Kerim yerine Aras girmeliydi. Tahmin ediyorum artık Aras oyuna girecektir.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih_

Su molasina kadar aslinda iyi yukleniyorduk sagli sollu geliyoduk oyun balangic plani tikir tikir isliyodu 2 her an gelebilirdi o mola Konyanin imdadina yetisti.

Çevrimdışı cisse557

Dünkü oyundan hiç memnun değilim. Şenol hoca takımı hazırlayamamış. Oğuzhan 60 dakikayı zor çıkarıyor. Futbolcular arası mesafe açılmış birbirinden kopuklar. Sıkışınca ileri sisiriyorlar boşa kaçan yok çünkü. Geçen sene 3. Bölgede yapılan preslerden eser kalmamış. Hocanın oyunu okuması desen facia. Kurduğu 11 e hiç girmiyorum artık. Milli maç arası toparlarlar umarım ve lütfen Tolga kalede olmasın. Ne sabrım ne de takatim kaldı.

Etiketler: