O pozisyonda Tolga'dan önce Tosic'in hatası var yalnız. Uzak direğe koşu yapan oyuncuyu fark edip geriye hamle yapıyor fakat
topa müdahele edemediği gibi ofsaytı da bozuyor. İkinci golde zaten yapabilecek bir şey yok, kısa mesafeden düzgün sert bir vuruş.
sorun onlar değil tolganın kaledeki varlığı hata. önündeki güvenmiyor güvenmeyince
zaten sürekli tedirgin oynuyorlar. iyi takım birbirine güvenle olur.
Taraftar tribünde güvenmiyor oyuncu sahada güvenmiyor. Bu kadar negatif enerji oluşuyorsa
bunun önüne geçeceksin. İki tane yabancı kaleciyi neden alıyorsun demekki yönetim ve hocada
güvenmiyor. O zaman tolga niçin kalede hiç kimse bu saatten sonra en iyisi diyemez o zaman sormak gerekiyor
iki yabancıyı neden aldın. Tolganın bu kadar nefretten sonra hala Beşiktaşın kalesinde oluyorsa
bununla ilgili ne hocaya nede yönetime iyi niyetle bakılmaz. Fabri bütün kamplara katıldı izleyen
herkesde beğenmiş tolgayı ne hazırlık maçlarında gördük nede doğru dürüst antrenmanlarda
geldiğinden beri gelen bilgiler sürekli antrenmanlardan kaytardığı. Tamam sözleşme yapılmasına
karşı değilim yerli kaleci kontenjanı için yeterli ama sadece kulübe için yeterli ötesi yok
o kaleye geçtikçe arkadaki kalecileride kaybederiz güvenlerini yitirirler. İyimi kötümü bilmiyoruz
daha ikisinide çıplak gözle izlemedimki. Tek düşüncem Çebi ne söz verdiyse alırken onun ceremesini
çekiyoruz gibi geliyor bana gelirkende hiç istememiştim. Beşiktaş gibi bir takımın kalecisi Tolga olmaz.