2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385495 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Forza.55

Tolgayın oyundan çıkıp necipin sahada kalması skandaldır.necip atiba orta sahası ben bir puan, atiba tolgay orta sahası ben üç puan istiyorum demektir.ayrıca duran toplarda iğrenç duruyoruz.bu durum şl de sıkıntı yaratır.

Çevrimdışı 38life

yaa arkadaş seni ne zaman görsem moderasyondasın ...mod onayındayken güzel güzel yazıyonda cezan bitince niye tekrar kuduruyon

yazssana herzaman böyle güzel güzel

Özgürlük yaramıyor demekki bana :)

Çevrimdışı cursedofdragon

hadi iyi geceler...

Çevrimdışı atalay

Velhasıl kelam Konya deplasmanında iki puan bırakmak uzak bir senaryo değil. Fakat planlama, düstur ve isimler konusundaki genel sıkıntılar; 1,5 yıldır Konya'nın şu oyun yapısına güçlü bir çözüm üretemiyor oluşumuz asıl sıkıntı.

Çevrimdışı 38life

Samuel Eto da hazır degil

63dk oyundan cıktı

saygılar

Zaten Ondan kimse 90 dakika oynamasını beklemiyor. Ebu Bekir'in yedeği olarak gelmeli. Allah korusun bir sakatlık durumunda Şampiyonlar ligi maçında ve derbilerde Cenk bize yetmez. İcabında kötü giden oyunlarda Ebu Bekir'in yanına sokarsın Eto'yu hücum gücün müthiş artar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kalede Tolga ile başlaman,
Necip'i ikinci yarı kırmızı yiyeceğini bile bile çıkartmaman,
Tosic'i sol bek olarak oynatman
Klübedeki yanlış adamları yanlış zamanda oyuna alman

ile bugün çok kredi kaybettin hocam. Bu taraftar bu hataları Bilic zamanında çok yaşadı ama artık tahammülü kalmadı.
Ya insan malini bilmez mi ?

Yalvardik yakardik ne olur cikar atilacak diye :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozankarakoc

Üstüste (haklı) eleştirileri okuyunca insanın içi daralıyor.

Biraz rahatlayalım beyler... Konya, geçen sezonun ikinci yarısında en çok puan alan takım. Bizden bile çok...

Bugün bir ara topla oynama yüzdeleri %80-20 oldu. Tek başımıza oynadık. Şanssız, anlamsız goller... Olur böyle şeyler.

34 maçta 34 galibiyet diye bir şey olmadığına göre, Konya deplasmanında bu kadar eksikle alınan 1 puana bu kadar da üzülmeyelim... En ciddi rakibimiz ilk haftada 3 puan birden kaybetti. Olacak bunlar...

Moral bozmayalım, transfere odaklanalım :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı onder23

Hem Necip açıklaması hem de bu açıklama ...
Şenol Hoca ateşle oynuyor, insanlar kendilerini sürekli geliştirip değiştirebilmeli.Tolga mevzusu artık hocada saplantı halini almış ne yazık ki.Fabri'ye yazık Boyko'ya yazık ve diğer formayı hakeden Aras'a yazık.
Bursaspor da kaleci frey Şenol Güneş in kaleci seçimlerinde taraflı davrandığını söylemişti.  Daha önce hiç yabancı kaleci ile çalışmadığını bu yüzden türk kaleciyle devam edeceğini söylemişti zamanında.

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşin en dramatik tarafı ise en çok eleştirilen ve istenmeyen iki adam 1. ve 2. Kaptanımız...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun üzerine daha tek.kelime etmeye gerek yok :by2:

Çevrimdışı Oktay

Özgürlük yaramıyor demekki bana :)
banada yaramıyo...  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaleci,stoper yok Necip'e kızmayın adam bu sürpriz değilki stoper ve kaleci çok elzem...

Caner gerekli değil diye düşünenler de herhalde bugün ne kadar gerekli olduğunu görmüşlerdir. :)
Caner candir hemen yarin gelsin mumkunse

Çevrimdışı onder23

Bursaspor da kaleci frey Şenol Güneş in kaleci seçimlerinde taraflı davrandığını söylemişti.  Daha önce hiç yabancı kaleci ile çalışmadığını bu yüzden türk kaleciyle devam edeceğini söylemişti zamanında.

İlgili haber linki

http://www.fanatik.com.tr/2015/12/12/sebastien-frey-gunes-yuzunden-futbolu-biraktim-636709

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rholdofo karabük maçına ilk 11 çıkar

Çevrimdışı 38life

Karabük maçında bu taraftar "normal şartlarda asla yapılmaması gereken" birşey yapacak.

Şenol hoca'yı bugüne kadar hiç "sert" eleştirmedim. Geldiği günden beri! Ancak sezon başında 2.ci haftaki Konya maçını işaret edip o maçta Tolga oynarsa bakış açım tamamen değişir demiştim. Karabük maçında ben ve benim gibi düşünen binlerce taraftar gerekeni yapacak ve insiyatifi alacaktır.

İnşallah buna gerek kalmaz ve Hoca bizi şaşırtır. Peki Şenol hoca şaşırtan bir hoca mı? Hayır...

Tolga sever arkadaşlar sıcağı sıcağına gelmiyor genelde keşke gelseler burası çok eğlenceli olur :)
Mac sayfasında savunan 1 -2 kisi vardi

Neymis Gol Tosicin hatasıymış

Yahu sen Kalecisin ELLERINI KULLANMA OZGURLUGUN VAR

Çıkıp o topu tik diye alacaksin , Alamıyormusun ? Yumruklayacaksin bu kadar Basit

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizim kalecimiz kabus gibi ya maçta her gördüğümde kahroluyorum...

Çevrimdışı abdusta

Zaten Ondan kimse 90 dakika oynamasını beklemiyor. Ebu Bekir'in yedeği olarak gelmeli. Allah korusun bir sakatlık durumunda Şampiyonlar ligi maçında ve derbilerde Cenk bize yetmez. İcabında kötü giden oyunlarda Ebu Bekir'in yanına sokarsın Eto'yu hücum gücün müthiş artar.
ETO gelse bile 23 kişilik esame listesinde yer bulamayacaktır
ETO da şampiyonlar liginde oynamak için gelmek istiyor
karışık bir durum var.

saygılar

Bu arada biz Gokhan Gonul'u niye aldik? Hocanin Gokhan fantazisi nedir?

Hocamin canim hemsehrisi Tolga'yi da alkisliyorum.  :claps: :claps: :claps:

Alkisliyorum cunku bu kadar kotu bir kaleci olup, bunca idmandan sakat numarasiyla kaytarip, arkasinda kendisinden daha yetenekli kaleciler olmasina ragmen kaleyi kimseye birakmiyorsa bence adamin alkislanmaya ihtiyaci var.  :tabe:
İmza :claps: :claps:

Hocayi Yedirmeyiz dedim ama bu sekilde devam ederse Tolgasini da alip gider BURASI BEŞİKTAŞ !

Kimsenin EGOsunu yaristirma yeri degil

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Tolga ile taraftarın bağı artık kopmuş. Oyuncu iyi veya kötü her koşulda istenmeyen isim haline gelmiş. Yüzü eskimiş... Sürecin nasıl sonlanacağı oldukça aşikar. Bunun için müthiş bir öngörü yeteneğine sahip olmaya gerek yok. Yapılması gereken şey belli.

Çevrimdışı 38life

İlginç ama bu takımın Nasri'den daha çok Fabri'ye ihtiyacı var.

Çevrimdışı fatih e.

Şenol hoca şu durumda en son kızılacak isim.

Geçen yıl 1. kamp dönemi için ısrarla 2 tane stoper ve santrfor istedi şaka gibi ligin ilk maçında uyumsuz bir stoper ikinci maçında hazır olmayan bir santrfor oynattık. Ara dönemde de ıskartalar geldi takıma. Şenol hoca defalarca açıklama yaptı transfer konusunda maalesef çok geç kaldık. Tolga yı oynatıyor diye kızıyorsunuz da elinde ospina yok, birbiri ayarında 3 kaleci var, boyko yu zaten biliyorum hepimiz gördük, fabri nin de antrenmanda yediği golleri görünce çok farklı olacağını sanmıyorum.

İki maçta da stoperimiz eksik, yokluktan necip ve tosiç oynuyor. santrfor yok, daha gelecekler uyum sağlayacaklar. En rahat şampiyon olacağımız yıl rakipleri ortak ediyoruz, yazık.

Çevrimdışı anilsevim

Karabük maçını dört gözle bekliyorum
Kalede Tolga olursa, ısınmaya çıktıgı an ve top her ona geldiğinde ıslıklamak yuhalamak için
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Elinde Boyko var, Fabri var. 3 maçta Boykonun biletini kes, ama Tolganınkini kesme. Yanlış oğlu yanlış!!
Ben bunu dediğimde Linc edilmistim

Etiketler: