2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386964 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bu takıma 2 sağlam stoper - 1 defansif ortasaha - 1 yedek sol bek - 1 forvet - 1 kanat forvet lazım.

transferin bitmesine 4 günden az var ve bize 6 transfer lazım.

İşte yönetimin "pazarlık uğruna" "Nasıl olsa transfer Eylüle kadar devam ediyor" mantığının bedeli..

Çevrimdışı artena_condari

Abartmaya gerek yok diyen arkadaşlar... Puan kaybedilebilir elbette, kaybedilir de göz göre göre Necip'e, Tolgay'a, Kerim'e, Tolga'ya müsamaha edip Aras'a, Fabri'ye, Boyka'ya, GG'ye ve Rodolfo'ya (bu hallerinde bile) kesik atıyorsan orada bir sıkıntı var.

Göz göre göre Necip'in kırmızı görmesini bekliyorsan "ama yönetim transfer yapmadı" bahanesi kaldırmaz bunu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fabri alınırken de söylemiştim Tolga oynar diye çünkü hocanın gözünde Fabri algıda kaybediyor.

Fakat yine de Fabri'yi birgün oynatacak bunun kaçarı da yok. :)
İlk hatasında kulübeye çekecek sonra yine Tolga
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Jukebox

Ne kadar para kaldı bilmiyorum ama hepsini verip bir stoper alsak allah için.

Çevrimdışı Çağatay

hoca hazırlık maçlarında hiç beck i sol bek olarak denemiş miydi ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

Atiba, üç maçtır hiç olmadığı kadar edilgen bir yapıda oynuyor. Özellikle bu maçın ikinci yarısında bu durum daha net göze çarptı. Bu hem oyunsal arızalardan kaynaklı hem de oyuncu performansından. Bu oyuncun alternatifi yok. Oğuzhan oyuna giremedi, o rolü taşıyabilecek ikincil bi' isim yok.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 00:33:39 atalay ]

Çevrimdışı Panjandrum

Hoca'nin Tolga'yi savunma bicimi de efsane. E ama kaptan diyor. Kafayi kes. Necip de ikinci kaptan diye oyunda kaldi demek. Iste vizyon iste taktik deha.

Çevrimdışı Librarius

Evet macla ilgili onemli tespitler.

1. Cenk bizim icin iyi bir yedek oyuncu, daha otesi olmaz. Ama yedekte bekleyen bir Cenk bizim icin buyuk bir sans olur.

2. Tolgay 10 numara oynayamaz, 6 ve 8 numara icinde ilk 11 oyuncusu olamaz. O'da hamle oyuncusu olur en fazla.

3. Bizim gibi hucumu dusunen ve hep rakip yari alanda oynayan bir takimin kalecisinin ayaklari duzgun olmali ve onemli bir pas opsiyonu oabilmeli. Fakat Senol hocamin canim hemsehrisi Tolga cok kotu bir kaleci olmasinin yaninda ayrica berbat bir ayak yetenegi var. Adam topu ileri durtmekten aciz. Ama cani sagolsun ne de olsa Senol hocamin canim hemsehrisi o.

4. Beck cok vasat bir oyuncu. Senol hoca Gokhan Gonul uzerinden nasil bir fantazi kuruyorsa Beck'ten vazgecmiyor. Gokhan Gonul hem defansif hem de ofansif olarak bu Beck'i cebinden cikarir.

5. Senol hoca isler kotu gidince ne yapacagini bilmeyen bir hoca. Tek stratejisi forveti ciftlemek. Kirmiz alacagi gun gibi ortada olan Necip yerine Tolgay'i cikardi. Tamam Tolgay kotuydu ama Necip hem berbat hem de kirmizi icin hakeme yalvarir durumdaydi.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne kadar para kaldı bilmiyorum ama hepsini verip bir stoper alsak allah için.
Tahminim yaklaşık 5 milyon € kalacak. Pepe ye göm bütün parayı... Sadece hayal ettim... Hayali bile güzel...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

hoca hazırlık maçlarında hiç beck i sol bek olarak denemiş miydi ?
Hoffenheim.

Çevrimdışı Çağatay

üzülerek söylemek isterim ki
hiç hazzetmediğim pepe şu savunmada olsaydı maçı almıştık
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

Bugün heralde Beck assist yapmadı herkes ona yükleniyor  :)

Çevrimiçi COB

Şenol hocanin vücut dili çok stresli ve endişeli olduğunun işareti.

Yönetim bu yil C.Ronaldo'yu da getirse transferde fazla geç kaldik. Şimdi bu transferler 2 haftada takima alişmak zorunda.

Ayrica bahsi geçen oyuncular gelmezse de hoca-yönetim ilişkileri ciddi zarar görecek.

Şu anda yapmamiz gereken, anlaştiğimiz futbolculara sözleşme imzalatmak. Öbürtürlüsünü düşünmek istemiyorum.

Çevrimdışı 38life

Şenol hocanin vücut dili çok stresli ve endişeli olduğunun işareti.

Yönetim bu yil C.Ronaldo'yu da getirse transferde fazla geç kaldik. Şimdi bu transferler 2 haftada takima alişmak zorunda.

Ayrica bahsi geçen oyuncular gelmezse de hoca-yönetim ilişkileri ciddi zarar görecek.

Şu anda yapmamiz gereken, anlaştiğimiz futbolculara sözleşme imzalatmak. Öbürtürlüsünü düşünmek istemiyorum.

Yönetimin eli şuanda düştü. Transferlerde karşı taraf ne diyorsa kabul edip imzayı attımrak zorunda. Transferi bugüne bırakırsan bunu yapmak zorunda kalırsın.

Çevrimdışı brci

Cenk kesinlikle 1. Forvet değil hocanın kendi ağızından söylediği gibi eziliyor bu yük altında attığı golden sonra neler yaptı neler kaçırdı öyle . Az serin kanlı olsa , ögüveni olsa maç kopmuştu .

Çevrimdışı Berat

An itibarı ile stoperlerimiz;

Rhodolfo-Marcelo-Tosic

Marcelo-Tosic -> vay anam vay.

Çevrimdışı Mehmet57

Hocanın da transferlerden kafası karışmış. Plansızlık ona da vurmuş.

Benim icin takimda daha Sosa ve Gomez varken en onemli mevkiler stopper + solbek + on libero idi.

Ozellikle on libero. Cunki Atiba nekadar iyi olsada farkli oyun yapisina sahip olan bir on libero lazim bize.

Umudum oyle bir oyuncunun alinip Atiba ile yanyana oynamasaydi, ama olmadi. Atiba'nin eksikleri var. Bunu yapabildikleri ile kapatiyor ve taraftarin (hakli sekilde) goz bebegi olmasi insanlarin gozunu boyuyor, ama bugun gercekten kotuydu. Ikinci toplari toplamak onun gorevi ve bircok kez gec kaldi bu konuda.

Bu bir ayip degil, adam bu sezon 34 yasina girecek ve gerilemesi dogal. Ama bu takima patlama gucu yuksek, fizik guclu, dominant bir orta saha lazimdi. Sorun surda, bu oyuncular piyasada cok para ediyor. Alfred N'Diaye (eski Bursali) cift haneli rakamlar karsiliginda gitti Villarreal'e. Kouyaté tek basina mac kazandiriyor West Ham'e.

Top bu sene, ozellikle ligde cogunlukla bizde olacak. Transferler katildiginda beklerimiz olsun, kanatlarimiz olsun, en uc bolge olsun ideal oldugunda zaten ligde bize dayanbilecek takim cikmaz, ama en zayif halka yumusaklik olur yine. Bu ne yazik ki bircok buyuk macta one cikiyor.

Çevrimdışı atalay

Bu oyuncuyu riske etmenizin tek sebebi bir tane bile orta sahaya yapacak hamle oyuncunuzun olmaması. Ligin ikinci haftası, bu nasıl planlama?
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:43:01 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Stoper transferi gerçekten çok önemli.

Mutlaka üst düzey biri gelmeli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Jukebox

Tahminim yaklaşık 5 milyon € kalacak. Pepe ye göm bütün parayı... Sadece hayal ettim... Hayali bile güzel...
Tek başına toplar savunmayı.Verelim alalım.Bir kere pazarlık yapmayalım zaten en acil bölge 27 ağustos oldu ortada yok.Bitti denilen transfler resmileşmedi.
Gökhan fabriyi taa ne zaman aldık hala oynamıyorlar,renkliler aldıkları adamı 1 hafta sonra monte ediyorlar.Biz hala tolga,necip seyredelim.
Son olarak allah için tosici bir daha sol bek,Tolga'yı herhangi bir pozisyonda sahada,necipi stoper olarak görmeyelim.

Çevrimdışı Savaş

Hayal kırıklıklarımdan biri de Tolgay. Kampı bu denli iyi geçirip 2 haftadır dökülmesine anlam veremiyorum.

Eğer bu şekilde devam edecekse rotasyon oyuncusu olmaya devam edecektir. Kupa hariç formayı göremez maalesef..

Umarım toparlar kendini.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Hadi bu sene böyle geçti de ffp falan derken. Yönetim seneye de transferleri kamp sonrasına bırakırsa o zaman ortalık karışır.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Kalite bir tarafa; karanlık dakikaları yüksek, basit hataya müsait, oyun aklı sınırlı, sistem içerisinde arızalar yaratan oyuncuların ana planda hatta genel planda yeri yok.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 01:09:36 atalay ]

Çevrimdışı Fatih_

Sakatlik cok sey almis Tolgaydan hem yerinde oynamiyor hem cok sey yapmak istiyor hemde hazir degil, Ozi sakat cikmis oyuna giremedi ustune Tosic, Necip, Tolga faktorunu ekledinmi beraberlik iyidir.

Çevrimdışı brci

Şenol hoca necipin ayağı kaydı sarı kart değildi demiş fauldu ama kart gereksizdi demiş necipi savunuyor yani ayrıyetten vücut dili , jest ve mimiklerinde hala aşırı bi agresiflik var .

Etiketler: