2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389512 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Milli arada kimle hazırlık maçı oynayacağız? Allah bilir bu bile planlanmamıştır.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 13:05:16 atalay ]

Çevrimdışı onder23

Bu birtek bende mi var bilmiyorum tolga'nin performansını falan geçtim şu gol yedikten sonra yüzünü ekşitip küçük Emrah gibi yapmasına uyuz oluyorum

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Aboubakar Afrika kupasında sakatlansa ne yapacak bu takım? Şampiyonlar ligi maçlarında Cenk mi oynayacak? Bu takıma 2 adet golcü lazım. Eto'o nun alınma ihtimali varsa mutlaka ama mutlaka alınmalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu birtek bende mi var bilmiyorum tolga'nin performansını falan geçtim şu gol yedikten sonra yüzünü ekşitip küçük Emrah gibi yapmasına uyuz oluyorum

Ona uyuz olmayan Beşiktaşlı yoktur. Rakip takım oyuncusu olsam kendimi bir şey zannederim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Herkes uyuz oluyor dostum o suratına...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce
Muhabir:Tolga'ya taraftar tepkisi arttı..Dinlendirmeyi düşünüyor musunuz?

Güneş:Çirkin bir soru.Kendiniz hüküm verip,kendiniz soruyorsunuz

HADİ BUYUR BURDAN YAK :s20: :s20:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı murat baltacı

Hocanınki formsuzluk değil bence takıntıları var geçen seneden beri ısrar ettiği oyuncular var tolga necip gibi bu senede kerimi oyuna alıyo arasa şans vermiyo tolgayı falan çıkarıyo tolgay kötü olabilir ama kadroda orta saha yok başka niye çıkarıyosun ön liberodan forvet arkasına kaydır bide öyle dene.

Geçen senede yanlış değişiklikler yanlış tercihleri oldu bide oyuncu değişikliklerini çok geç yapıyo oyuna müdahele veua reaksiyon konusunda hoca zayıf kalıyo şimdi gelecek oyuncular var tarihin en iyi kadrolarından biri kuruldu hoca böyle devam ederse bu kadroyu idare edemez. Acilen hocaya bi yardımcı gerek taner tuna olmuyo hocanın eksiklerini gideremiyo hocanında bu yaştan sonra eksiklerini gidereceğini sanmıyorum yanına bi yardımcı daha veya tamer tuna yerine biri gelmeli. Üzülmez tam bu işi kıvıracak isimdi aslında.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

Söylediğin meseleyi sadece mantalite ile açıklayamayız. @EMİR EMRE Hocanın genel hataları, bugüne has değil.  @#Berat 

Çevrimdışı 38life

Bu takıma 2 stoper lazım ısrarla söylüyorum. 1'i takımın en iyi stoperi diğeri ise Beşiktaşta ilk 11 oynayabilecek kapasitede bir stoper olmalı.

Çevrimdışı cursedofdragon

o surat ah o sura.

Çevrimdışı 38life

Kimin HÜKÜM verdiğini Karabükspor maçında Bütün futbol dünyası görecek...

Çevrimdışı worns

Şu maçta 1 puana sevinmeliyiz. Hem oyuncu performansları çok kötüydü hem de takım bütünlüğünden uzaktık. Ozi kötü görünse bile çıktıktan sonra oyunun kontrolünü de kaybettik ve alternatif bir orta alan oyuncusuna bile sahip olmadan (hatta Tolgay'ın da oyun şablonuna bir türlü uyamamasını da eklersek ilk 11 için bile yeterli orta alan oyuncusu olmadan) sezona başlamanın sonuçlarını Konya' ya oyun üstünlüğünü kaptırarak yaşadık.

Transferlerin 2-3 haftaya adapte olmasını beklemek çok iyimser. Adriano, Gökhan hala oynamaya başlayamadı tam manasıyla. Adı geçen oyuncuların büyük çoğu takımında kadro dışı kalmış oyuncular.

Lig için devreye girebileceğimiz vaktimiz olur. Mevcut durumda bile oyun alışkanlıklarımızla yarıştan kopmayız. Ama Şl'de hem de doğru planlamayla sezona başlamış olsak çok ciddi şansımız olan bir gruba düşmüşken kritik maçlara ideal kadromuz yetişmeyebilir. Epey sancılı bir süreç bizi bekliyor.

Çevrimdışı s4rc4stic

necip sen git rugby oyna kardeşim..

Çevrimdışı 38life

"İlk 11 oyuncusunu yedekte bekeletemezsin huzursuzluk çıkartır" laflarını ben kabul etmiyorum arkadaş. Burası Beşiktaş. Bu takım şampiyonlar liginde oynuyor. Her mevkiide sakatlık ihtimaline karşı o ilk 11de oynayan oyuncu ile aynı klasmanda futbolcu bulunmak zorunda!

Çevrimdışı sağduyu

1. Tolgay 10 numarada oynatıldığı sürece sadece eleştiri almakla kalmayacak, yıpranacak.
2. Sol Beke adam Şart, Caner iş görür.
3. Sarı kart göreni anında çıkaran Şenol hoca bugün akıl tutulması Yaşadı
4. Yeni Oyuncuları takıma monte etmekte bu kadar ağırdan alan Hoca, bahsi geçen transferleri monte etmesi kaç haftayı bulur, Allah Kerim.
       Bu Bakımdan hiç değilse Gökhan'ı, Fabriyi birer devre oynatıp, yol almaması manidar.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimiçi mayguntr

Bu kadro Konyanın kadrosundan daha mı kötü ? Tolga & Necip tercihleri zaten felaket bir de Tolga hakkında soruya verdiği cevap iyice takıntı yaptığının göstergesi böyle giderse devreyi göremez hoca.  Ozi-Rodolfo değişikliği bi hakaretti bence yönetime karşı. Elinde Ozinin yerine 10 numara oynayabilecek Aras, Olcay,Q7 gibi adamlar varken. Tolgay-Kerim ise direk Necibi oynattım çıkarmayacağım bana ne çıkarmayacağım dan başka bir şey değildi.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 01:03:56 mayguntr ]

Çevrimdışı 38life

Necip bize lazım! Necipe değil Necipin ilk 11 oynamasını sağlayan, bu şartları oluşturanlara tepki gösterin. Yanlışı eleştirin, doğruyu alkışlayın.

Çevrimdışı atalay

Planlamanın müsait olmadığını düşündüğüm Marcelo, ilk yarı Necip'in özellikle ikinci yarı Rholdofo'nun dublajlarını yapmaya çalıştı. Nicelik sıkıntısı bir tarafa şu cümledeki nitelik sıkıntısı daha büyük. Oraya majör bir stoper bile yetmeyebilir.

Çevrimdışı Oktay

"İlk 11 oyuncusunu yedekte bekeletemezsin huzursuzluk çıkartır" laflarını ben kabul etmiyorum arkadaş. Burası Beşiktaş. Bu takım şampiyonlar liginde oynuyor. Her mevkiide sakatlık ihtimaline karşı o ilk 11de oynayan oyuncu ile aynı klasmanda futbolcu bulunmak zorunda!
yaa arkadaş seni ne zaman görsem moderasyondasın ...mod onayındayken güzel güzel yazıyonda cezan bitince niye tekrar kuduruyon

yazssana herzaman böyle güzel güzel

Çevrimdışı ProjectOrigin

Hem Necip açıklaması hem de bu açıklama ...
Şenol Hoca ateşle oynuyor, insanlar kendilerini sürekli geliştirip değiştirebilmeli.Tolga mevzusu artık hocada saplantı halini almış ne yazık ki.Fabri'ye yazık Boyko'ya yazık ve diğer formayı hakeden Aras'a yazık.

Çevrimdışı cursedofdragon

demek ki karabükspor maçı ile tepki göstermenin zamanı geldi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

demek ki karabükspor maçı ile tepki göstermenin zamanı geldi.
aynen taraftar gostersin gucunu
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı abdusta

Samuel Eto da hazır degil

63dk oyundan cıktı

saygılar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rhodolfo'yu daha önce izleyen bilir. O çizgiden çıkardığı top bir nevi imza hareketidir. Fakat oyuncu o kadar hazır değil ki. Nitekim o pozisyon öncesi ve birkaç pozisyonun oluşumunda da hatalı olan o. Çizgiden çıkarırken ki kendini sakınmasına, yüz ifadesine bakın. Bu oyuncuyu riske etmenizin tek sebebi bir tane bile orta sahaya yapacak hamle oyuncunuzun olmaması. Ligin ikinci haftası, bu nasıl planlama?

Bunlar çok kötü sinyaller.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: