2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390303 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Keşke kalemizde Rüştü Reçber olsa...

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Karabük maçında Tolga'ya(evet yine ilk11'de olacak görürsünüz) her top geldiğinde eğer taraftar ıslıklamazsa yazıklar olsun onlara.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Librarius

Senol Gunes atak futbolu oynatiyor, eyvallah,

Senol Gunes oyuncu gelisimi konusunda cok iyi, eyvallah

Senol hoca forma konusunda cok adil; kesinlikle degil. Hele hele canim hemsehrisi Tolga takimin agzina etsede kalede...

Senol hoca oyunu cok iyi okuyor; kesinlikle dogru degil. Senol hocanin oyun okuma yetisi malesef cok zayif. Isler kotu gidince ne yapacagini bilemiyor ve tek aklina gelen sey forveti ciftlemek. Isler kotu giderken Senol hocadan birsey beklemeyin, yoksa hayal kirikligina ugrarsiniz.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Çağatay

Caner gerekli değil diye düşünenler de herhalde bugün ne kadar gerekli olduğunu görmüşlerdir. :)

sadece bekte oynaması da değil mevzu
tosic oradan necipin yerine kayar
hem tosicin ortalarından hemde necipten kurtulursun
win-win
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

Hoca da suç var tamam ama hala transfer yapmayanlarda da suç var... Bari değsin buna yapacağımız transferler.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Olcay zemini sulamamışlar çok sertti kasığım ağrıyor demiş. Oğuzhan da kasığını tutuyordu. Bu ....ler bizim futbolcuları sakatlamak istiyorlar heralde. Şikenin önü kapanınca böyle şeylere mi başvurmaya başladılar acaba?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bile bile hata yapılmasına karşı tahammülüm yok.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı solar

Beni şu anda Necip'ın yaptığı gereksiz faul sonrası oluşan duran topta Tolga'nın boşa çıkması sonucu gol yiyip elenme tehlikesinin hala devam etmesi, şampiyonlar liginin organizasyonun değişmesinden daha çok ilgilendiriyor açıkcası. Atiba'nın hala daha bir alternatifinin olmaması da bonus.

Rüya idi gerçek oldu.

Çevrimdışı AmaralGürses

2000li başlıklara girdiğimiz şu günlerde hala TNT var ilk 11imizde şaka gibi.

TNT İLE OLMAZ HOCAM BU VASATLARI DEFEDECEKSİN TAKIMDAN BAŞKA YOLU YOOOOHK!

Çevrimdışı 38life

Caner gerekli değil diye düşünenler de herhalde bugün ne kadar gerekli olduğunu görmüşlerdir. :)

Not: Adriano çok sık sakatlanan bir futbolcudur. Kas sakatlıkları meşhurdur.

Çevrimdışı Librarius

Bu arada biz Gokhan Gonul'u niye aldik? Hocanin Gokhan fantazisi nedir?

Hocamin canim hemsehrisi Tolga'yi da alkisliyorum.  :claps: :claps: :claps:

Alkisliyorum cunku bu kadar kotu bir kaleci olup, bunca idmandan sakat numarasiyla kaytarip, arkasinda kendisinden daha yetenekli kaleciler olmasina ragmen kaleyi kimseye birakmiyorsa bence adamin alkislanmaya ihtiyaci var.  :tabe:

Çevrimdışı 38life

Karabük maçında Tolga ilk 11'de açıklanırsa Seromonide ıslıklanır. Doğru veya yanlış diye yazmıyorum. Sadece olacak olanı söylüyorum. Bu olur...

Çevrimdışı ozankarakoc

"En iyi Tosic, rakip takımdaki Tosic'tir."
- Aristoteles
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ya kaleci varda şenol hoca mı oynatmıyor? Kaleci yok kalede arkadaşlar bunu göremiyor musunuz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan Özyakupun Sol kalça adalesinde yırtık var

Çevrimdışı 38life

ya kaleci varda şenol hoca mı oynatmıyor? Kaleci yok kalede arkadaşlar bunu göremiyor musunuz?

Linç geliyor pozisyon al :)

Çevrimdışı atalay

Necip'in stoperdeki üçüncü resmi maçı. Kenarda orta saha için hamle oyuncusu yok. Sonra plan, akıl vesaire...

Hangisi daha absürt: İlk cümle mi, yoksa kenarda bir tane bile orta saha oyuncusu olmadığı için hazır olmayan bi' stoperin oyuna girmesi mi?

Çevrimdışı Berat

Geçen hafta kalede Atiba, bu hafta Rhodolfo.

Hayırlısı.

Çevrimdışı Librarius

Bazen Şenol Güneşi hiç ama hiç anlamıyorum .

Macta isler kotuye gidince Senol hocayi anlamaya calisma sakin; zira kendisi de anlamiyor ne olup bittigini.

Yahu Cuneyt devre arasinda bir suru telefon aldi muhtemelen Necip icin. Adam sartlanmis bir sekilde cikti ikinci yariya. Biz bunu daha Necip'in dirsek attigi pozsiyonda anladik, Senol Gunes anlayamadi ve necip'i kirmizi gorsun diye sahada tuttu.

Dedigim gibi Senol hocami isler kotuye gidince anlamaya calismayin, cunku kendisi de anlayamiyor ne olup bittigini.

Bu arada bu deplasmandan hocanin bunca fiyasko kararlarina ve eksiklere ragmen 1 puan cikarmak iyidir.

Tolga'ya ragmen sampiyon olacagiz insallah.

Çevrimdışı solar

Başka bir çıkarımım da Hoca Aras'ı istememiş anlaşılan, ''üvey evlat'' gibi oturacak kenarda. Kerim'e müsamaha göstermeme rağmen giren o olmalıydı.

Çevrimdışı kadirakca

Elinde Boyko var, Fabri var. 3 maçta Boykonun biletini kes, ama Tolganınkini kesme. Yanlış oğlu yanlış!!

Çevrimdışı Panjandrum

Nasri, Aboubakar, Caner'den once su takima hoca lazim. "Benim transferlerim nerde? Istedim almadiniz." diye basin karsisinda aglandigindan beri Senol Hoca'dan umidi kestim. Su macta cikardigi kadro, oyuna mudahaleleri, Tolga ve Necip israri tamamen fiyasko. Cok ovdugunuz, yere goge sigdiramadiginiz Senol Hoca'nin butun olayi, gecen sene elinde sifir alternatifli fakat kaliteli bir kadro olmasiydi. Bu sene kendisine alternatif saglandigi zaman, nasil alternatifler arasindan hep en kotuleri sectigini goruyoruz.

Tolga-Fabri
Necip-Rhodolfo
Tosic-Gokhan Gonul
Quaresma-Aras (en az 30 dakika Aras)
Kerim Frei- Aras
Tolgay-Aras

Su macta yukardaki oyuncu secimlerinden veya degisikliklerinden sadece birini yapabilme cesareti gosterseydi bugun 2 puan birakmazdik.

92. Dakikada frikik kullanabilecek teknige sahip tek bir adami bile sahada birakmayan hocanin iyi niyetinden ve teknik, taktik bilgisinden cok agir suphe ederim. Daha Necip'in kart mevzusuna deginmiyorum bile. Kendisinin cok acil inat yaparak taraftara hocalik dersi vermeyi birakmasi lazim. Zira Besiktas taraftari futbolu renklilerden cok daha iyi bilir.

Kendisiyle ilgili diger en buyuk hayalkirikligim ise basinda okuduklarima gore Aboubakar'i bizzat istemesi ve ayni isimde diretmesi. Izleyince goreceksiniz arkadaslar. Aradigimiz forvet o degil. Hele bahsedilen kiralama bedeli ve yillik ucrete gore hic degil. Umarim Lorient'te oynadigi gibi oynar ve beni yaniltir ama hic sanmiyorum.

Çevrimdışı Mehmet57

Nekadar da gonlum baska oyuncudan yana olsa da, yonetim ciddi ciddi Inler'i dusunuyorsa alsinlar.

Necip'den ne yedek stopper, nede yedek orta saha olur. Atiba da bugun kotuydu.

Çevrimdışı AmaralGürses

Oğuzhan Özyakupun Sol kalça adalesinde yırtık var

milli takım arası hızır gibi yetişti desene

Çevrimdışı ozankarakoc

Nekadar da gonlum baska oyuncudan yana olsa da, yonetim ciddi ciddi Inler'i dusunuyorsa alsinlar.

Necip'den ne yedek stopper, nede yedek orta saha olur. Atiba da bugun kotuydu.

Hele Tolgay? Hele Tosic? Aman allahım... Sanki başka bir meslek icra ediyor kardeşlerimiz...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: