Nasri, Aboubakar, Caner'den once su takima hoca lazim. "Benim transferlerim nerde? Istedim almadiniz." diye basin karsisinda aglandigindan beri Senol Hoca'dan umidi kestim. Su macta cikardigi kadro, oyuna mudahaleleri, Tolga ve Necip israri tamamen fiyasko. Cok ovdugunuz, yere goge sigdiramadiginiz Senol Hoca'nin butun olayi, gecen sene elinde sifir alternatifli fakat kaliteli bir kadro olmasiydi. Bu sene kendisine alternatif saglandigi zaman, nasil alternatifler arasindan hep en kotuleri sectigini goruyoruz.
Tolga-Fabri
Necip-Rhodolfo
Tosic-Gokhan Gonul
Quaresma-Aras (en az 30 dakika Aras)
Kerim Frei- Aras
Tolgay-Aras
Su macta yukardaki oyuncu secimlerinden veya degisikliklerinden sadece birini yapabilme cesareti gosterseydi bugun 2 puan birakmazdik.
92. Dakikada frikik kullanabilecek teknige sahip tek bir adami bile sahada birakmayan hocanin iyi niyetinden ve teknik, taktik bilgisinden cok agir suphe ederim. Daha Necip'in kart mevzusuna deginmiyorum bile. Kendisinin cok acil inat yaparak taraftara hocalik dersi vermeyi birakmasi lazim. Zira Besiktas taraftari futbolu renklilerden cok daha iyi bilir.
Kendisiyle ilgili diger en buyuk hayalkirikligim ise basinda okuduklarima gore Aboubakar'i bizzat istemesi ve ayni isimde diretmesi. Izleyince goreceksiniz arkadaslar. Aradigimiz forvet o degil. Hele bahsedilen kiralama bedeli ve yillik ucrete gore hic degil. Umarim Lorient'te oynadigi gibi oynar ve beni yaniltir ama hic sanmiyorum.