2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393904 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

öyleyse bizim icin degisen pek birsey yok ki. Türkiye Ligi Sampiyonu direk katilacak yine.

Hatta Lig ikincisi'nin isi ön elemelerde daha kolay olacak.

tepkiye anlam veremedim pek.
Zamanla diğer ülkelerden de direk katılım alırlar
Wild card gibi
Onların işaretleri bunlar
Zaten ne zamandır dedikodusu vardı
Şu an sorun yok ama oraya doğru gidecek olay

Çevrimdışı onurturan

öyleyse bizim icin degisen pek birsey yok ki. Türkiye Ligi Sampiyonu direk katilacak yine.

Bize dokunmuyosa sıkıntı yok mu diyeceğiz ..
Ozaman onlardan ne farkımız kalır ki ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Çünkü haksızlık var.

Lig ikincisinin işi de daha kolay olmayabilir, şu anda ön elemelerden 10 takım çıkarken bundan sonra 5 takım kalacak. Bu da işlerin kolay olmayacağı anlamına geliyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bize dokunmuyosa sıkıntı yok mu diyeceğiz ..
Ozaman onlardan ne farkımız kalır ki ?

öyle düsünmüyorum. birazda genel kalite anlaminda bakmak lazim. seyir zevkini düsünürsek iyi olmus.

atiyorum ludogoretzk, rostow, legia warsova gibi Takimlarin yerine Inter, Milan vs gibi Takimlari seyretmeyi tercih ederim. Su anda olmasa da 2-3 sene icinde ilerleyen italyan Takimlari CL'de Kupa mücadelesine ortak olabilir. digerlerinin zaten öyle bir sansi yok. Sampiyonlar Liginde en iyi Takimlarin oynamasi daha dogru bence.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

öyle düsünmüyorum. birazda genel kalite anlaminda bakmak lazim. seyir zevkini düsünürsek iyi olmus.

ludogoretzk, rostow, legia warsova gibi Takimlarin yerine Inter, Milan vs gibi Takimlari seyretmeyi tercih ederim. Su anda olmasa da 2-3 sene icinde ilerleyen italyan Takimlari CL'de Kupa mücadelesine ortak olabilir. digerlerinin zaten öyle bir sansi yok. Sampiyonlar Liginde en iyi Takimlarin oynamasi daha dogru bence.
katılıyorum.

wild card olayı tamamen saçmalık bu arada. şu yazılan sistem en makulu bana göre.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şampiyonlar ligi'nin adı değişmeli.

İtalya ligi dördüncüsünün doğrudan katıldığı bir ligin adının Şampiyonlar Ligi olarak adlandırılması, saçmalığın daniskası.

Avrupa Kulüpler Kupası gibi bir isim verilsin.

Çevrimdışı yigitcan1903

atiyorum ludogoretzk, rostow, legia warsova gibi Takimlarin yerine Inter, Milan vs gibi Takimlari seyretmeyi tercih ederim. Su anda olmasa da 2-3 sene icinde ilerleyen italyan Takimlari CL'de Kupa mücadelesine ortak olabilir. digerlerinin zaten öyle bir sansi yok. Sampiyonlar Liginde en iyi Takimlarin oynamasi daha dogru bence.

Arsene Wenger kafası
Kesinlikle katılmıyorum
O interler milanlar arsenaller bileklerinin hakkıyla gelsinler diğer takımlar gibi
Wenger de bize slavia praga öyle bakıyordu
İşi yokmuş bizim gibi takımların cl de
Beşiktaşa böyle dediklerinde sinirlenip üzülüyoruz
Her takım emeğiyle gelsin ben şov izlemek istemiyorum nba euroleague gibi

Çevrimdışı GÖRKEM

Çünkü haksızlık var.

Lig ikincisinin işi de daha kolay olmayabilir, şu anda ön elemelerden 10 takım çıkarken bundan sonra 5 takım kalacak. Bu da işlerin kolay olmayacağı anlamına geliyor.

Katilmiyorum. En büyük Liglerin dördüncülerinden yirtmis oluyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Şampiyonlar ligi'nin adı değişmeli.

İtalya ligi dördüncüsünün doğrudan katıldığı bir ligin adının Şampiyonlar Ligi olarak adlandırılması, saçmalığın daniskası.

Avrupa Kulüpler Kupası gibi bir isim verilsin.

dostum isim aramaya gerek yok isim hazır "uefa para ligi"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Yarın kap gelir maç da oynanmış olacak zaten oh mis..

Çevrimdışı GÖRKEM

Arsene Wenger kafası
Kesinlikle katılmıyorum
O interler milanlar arsenaller bileklerinin hakkıyla gelsinler diğer takımlar gibi
Wenger de bize slavia praga öyle bakıyordu
İşi yokmuş bizim gibi takımların cl de
Beşiktaşa böyle dediklerinde sinirlenip üzülüyoruz
Her takım emeğiyle gelsin ben şov izlemek istemiyorum nba euroleague gibi

Ben Besiktas'i bu Kulüplerle bir tutmadigim icin takmiyorum öyle laflara. Wenger'in cahilligine sayiyorum. :)

Çevrimdışı abdusta

Sessizlik..!!
Başkan nerede?
Ne zaman dönüyor
stoper transferinin ipucunu verecektir.

saygılar

Çevrimdışı Zafer55

Milan inter gibi takımlar gerçekten kaliteli ise zaten elemelerde kalitesiz denilen takımları eleyip gruplara kalırlar.Eleme oynayıp geçemiyorlarsa zaten kayıp değildir yani.Atıyorum Legia ya elenen milanı izleyemiyecem diye üzülmem ben.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben Besiktas'i bu Kulüplerle bir tutmadigim icin takmiyorum öyle laflara. Wenger'in cahilligine sayiyorum.  :)
Biz tabii ki tutmayız,Beşiktaşlıyız neticede
Ama bu burnu büyük kulüplerden biri çıkıp bunu söyleyebiliyor
O takımlarla bir değilse o pek büyük (!) inter,milan,arsenal vs liginde ilk 3'e girsin
Giremiyorsa da elemeleri falan geçsin 4.olup bi zahmet
Adamlar 8.olup hala cl ye girmek istiyolar
Yarın wild card da beklerler
O alın teriyle gelen adı sanı duyulmamış takımlar çok daha değerli şeyh rus mafyasının kara paralarıyla dönen kulüplerden benim için
Ben hak edeni izlemek istiyorum mirasyedi gibi gelip tepeye kurulanı değil

Çevrimdışı onurturan

Sessizlik..!!
Başkan nerede?
Ne zaman dönüyor
stoper transferinin ipucunu verecektir.

saygılar
bu sefer toplu açıklama işi olabilir gibi duruyor..
nasri aboubacar caner bide bugün yakalayacağımız stoper birlikte açıklanırsa renkliler  :pes

Çevrimdışı GÖRKEM

Milan inter gibi takımlar gerçekten kaliteli ise zaten elemelerde kalitesiz denilen takımları eleyip gruplara kalırlar.Eleme oynayıp geçemiyorlarsa zaten kayıp değildir yani.Atıyorum Legia ya elenen milanı izleyemiyecem diye üzülmem ben.

Peki Legia gibi Takimlar (elendiginde) neden daha fazla hakediyorlar katilmayi? sonucta farkeden birsey yok. bu sistem zaten öncede de buna benzer sekildeydi 2-3 sene önce degisti.

Çevrimdışı onurturan

Biz tabii ki tutmayız,Beşiktaşlıyız neticede
Ama bu burnu büyük kulüplerden biri çıkıp bunu söyleyebiliyor
O takımlarla bir değilse o pek büyük (!) inter,milan,arsenal vs liginde ilk 3'e girsin
Giremiyorsa da elemeleri falan geçsin 4.olup bi zahmet
Adamlar 8.olup hala cl ye girmek istiyolar
Yarın wild card da beklerler
O alın teriyle gelen adı sanı duyulmamış takımlar çok daha değerli şeyh rus mafyasının kara paralarıyla dönen kulüplerden benim için
Ben hak edeni izlemek istiyorum mirasyedi gibi gelip tepeye kurulanı değil
+1

Çevrimdışı Savaş

Her akşam coşuyoruz gündüz tık yok. Nerde arkadaş bu Kap?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BelekKartaLı

Beşiktaş Fenerbahçeden Volkan Demireli 1 yıllığına kiraladı. Kaynak: (Yaban tv)

:D
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

hem ebubekir hem de etoo diyorlar. saçma degil mi?

Çevrimdışı onurturan

Kıymetli dostlarım şampiyonlar ligi konusu çok önemli ama şu transfer sezonu bitmeden hayırlısıyla kapları açıklasaydık...
sinerjiyi buruaya yoğunlaştırmak lazım..

Çevrimdışı yigitcan1903

Kıymetli dostlarım şampiyonlar ligi konusu çok önemli ama şu transfer sezonu bitmeden hayırlısıyla kapları açıklasaydık...
sinerjiyi buruaya yoğunlaştırmak lazım..
Akşam maçtan sonra artık ya da yarın falan  :D

Çevrimdışı Zafer55

Peki Legia gibi Takimlar (elendiginde) neden daha fazla hakediyorlar katilmayi? sonucta farkeden birsey yok. bu sistem zaten öncede de buna benzer sekildeydi 2-3 sene önce degisti.
Kim hakediyor? Neyi hak ediyor? Anlamadım dostum

Çevrimdışı onurturan

hem ebubekir hem de etoo diyorlar. saçma degil mi?
Ne saçması kardeş onların ikisi var yaa offf...
Birisi ıstaka birisi de Semih saygıner..
Düşün yani kaymak ve ekmek kadayıfından bile öteler..

Etiketler: