2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393847 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Oktay

Diğer ülke federasyonları dik durup tepki vermeli
Böyle zaten batacaksın can çekişe çekişe
Men edecekse etsin organizasyonlarından namussuzlar
diğer ülke derken ilk dördün bi alt klasmandaki ülkelerin tepkisi önemli örneğin hollanda , portekiz ,belçika,rusya vs vs

Çevrimdışı tayfunyasar

2018-2019 Avrasya Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Beşiktaş !! için kaleci almak lazım.

Bir de uefa ffp ile dahai iç işlerine katıldığı klupleri bu zorbalığa nasıl ikna eder? Sen bana uefadan ban veriyorsun oh lala o zaman alsana Eurosia Champions League. Logosunu da ucl yıldızlarından oluşan haritadan yap tamam.

Keşke olsa derim açıkcası. EPL'in bonservis bedellerine etkisi ortada. İtalya'nın görece düşük kalan bilanço yapısı yüzünden ülkemize yıldız transferi yapabiliyoruz.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı yigitcan1903

diğer ülke derken ilk dördün bi alt klasmandaki ülkelerin tepkisi önemli örneğin hollanda , portekiz ,belçika,rusya vs vs
Halkanın ilk zinciri onlar,evet
Bizi nasılsa pek etkilemiyor gibi düşünürlerse/düşünürsek adım adım kapı dışında kalıcaz
Ses çıkarmak gerek

Çevrimdışı atalay

Bir fiyasko da TFF yaptı. U21 dışında tüm yaş kategorilerini gelişim ligine dahil etti. Ve takımlar bölgelere dağıtıldı. Velhasıl takımlar arasında ciddi bi' güç farkı var. Gelişim ve performans yaşlarında hem güçsüz gem de güçlü ekiplerde oynayan oyuncular için olumsuz bir durum.

Çevrimdışı yigitcan1903

Dünya 5'ten avrupa 4'ten büyüktür ulen  :D
Longman'e güveniyorum bu konuda

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu işler demekki bu dille yürüyor bence direk diğer ülke federasyonları toplanıp bir metin yayınlamalı böyle bir durumda kendi ligimizi kuracağımız ve UEFA'nın hiçbir organizasyonuna katılmayacağımızı belirtmek isteriz tarzında ki böyle bir organizasyon kurmakta çok kolay Çin ve Arap'lar böyle bir organizasyonun kurucusu olmak için can atıp tonlarca para sererler. Öyle 4 Ülkeyle D.Kupası ve A.Kupası de yapamazsın.

@Kapkarakartal Tebrik ederim kardesım en mantıklı çözüm bu olmalı. Dediğin gibi Avrupa kupalrrında 4 ulke kalırlar öle . saksı gibi  :halay:

Çevrimdışı mylife1903

Rus takimlari bu sene azicik basarili olursa putin bunlarin tepesine biner.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alman liginin 4.üncüsü direkt nasıl katılır ya italya ligininde aynı şekilde kabul edilemez böyle bir şey

Çevrimdışı emrecakmak

Ahmet beyi ateş basmış belli :) korkudan ne diyeceklerini şaşırdılar

https://twitter.com/chemedya/status/769093064380014593

Çevrimdışı Fatih_

Avrupa'nın dört büyük ligi, 2018-19 sezonundan itibaren Şampiyonlar Ligi'ne dörder takım gönderecekler. Bu takımlar eleme oynamayacak.

UEFA'dan Şampiyonlar Ligi formatına yönelik köklü değişiklik: Ülkeler sıralamasında ilk dört sırada yer alan ligler, turnuvada dörder takımla temsil edilecek ve bu takımların hiçbiri eleme turu oynamayacak.

Mevcut sıralamaya göre, İspanya, Almanya, İngiltere ve İtalya'nın birinci seviye liglerinde ilk dörde giren her takım, 2018-19 sezonundan itibaren Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılım hakkı elde edecek.

ÜLKE PUANI KULÜPLERİ ETKİLEMİYOR

Format değişikliği sadece bununla sınırlı değil. Artık kulüplerin sıralamasındaki katsayılar belirlenirken, ülke puanı devrede olmayacak. Takımların kendi sonuçları, kendi katsayı puanlarını belirleyecek.

Hangi ülke takımlarının, hangi eleme aşamasından itibaren turnuvaya takım gönderecekleri yıl sonunda belirlenecek.

AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONU DİREKT KATILIYOR

Format değişikliği Avrupa Ligi şampiyonuna da yarayacak. UEFA Avrupa Ligi'ni müzesine götüren takım, 2018-19 sezonundan itibaren, playoff turunu geçmek zorunda olmayacak ve gruplara direkt katılacak.

FİNANSAL GETİRİLER ARTACAK

UEFA, kulüplerin turnuvadan elde ettikleri finansal faydaların da artacağını duyurdu. Buna göre katılım ödemesi, turnuvadaki performans, kulüp puanı ve market payı üzerinden dört aşamalı yeni bir ödeme sistemi belirleniyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ön eleme oynayan roma ve Avrupa ligine giden inter direk gruplardan başlıyor adalete bak.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SEBA

@Kapkarakartal Tebrik ederim kardesım en mantıklı çözüm bu olmalı. Dediğin gibi Avrupa kupalrrında 4 ulke kalırlar öle . saksı gibi  :halay:

Yada fesleğen  :biggrinking:

Çevrimdışı SEBA

Son dakika: Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi'ni 1 yıllığına kiraladığını açıkladı (DHA)  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Zafer55

Sadece rusyanın nüfusu neredeyse o dört ülkenin toplam nüfusu kadar.Diğer ülkelerde cabası...Kime izletecekler öyle bir ligi..Tamam her ülkede futbol izleyicisi var ama daha fazla takım ve ülke takımı izleyicisi var.napoli-leverkusen maçını kaç kişi izler?  Zenit-Beşiktaş maçını kaç kişi izler? Mesela.

Çevrimdışı tangaz

uefanın bu uygulamasında ben ingiliz takımlarından ziyade ispanya almanya ve italyanların parmağı olduğunu öngörüyorum. ingilizler zaten fazlası ile zengin ve gelirlerini heryıl düzenli arttırıyorlar ve diğer 3 ülke ile aralarındaki makas giderek açılıyor. uefa ŞL gelirlerinin daha da arttırılacağını belirtmiş bu uygulama ile diğer 3 ülke katılımcılarının gelirleri arttırılacak amaç bu gibi görünüyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı uğur07

Aslında bununla ilgili benim yıllardır bi fikrim var. Avrupanın kuzey güney doğu batı şeklinde 4 bölge üzerinden gitmesi ile ilgili

Çevrimdışı uğur07

Batı için fransa ispanya portekiz
Kuzey için ikandinavya Hollanda belçika ingiltere
Güney için orta avrupa ülkeleri almanya italya balkan ülkeleri
Doğu için türkiye rusya yunanistan israil romanya ukrayna gibi

Çevrimdışı OrhanAker

Uefada denyo çıktı rıza baba :D

Çevrimdışı doganay

Bizim transferlerden bir haber yok mu ?
Kac sayfa okudum bir tane transfer ile alakali mesaj goremedim.

Çevrimdışı uğur07

Ama maç sayısı çok fazla olacak. Bir de bir takım mesela belkide barcelona ile hiç oynamayacak

Çevrimiçi Koa_lAA

şimdi 18-19 da şampiyon olsak bile ön elememi oynaycaz?

Çevrimdışı mylife1903

Ahmet beyi ateş basmış belli :) korkudan ne diyeceklerini şaşırdılar

https://twitter.com/chemedya/status/769093064380014593
Vay vay vay breh breh tipe bak. Ulan lucescuyu linc ederken iyiydi de mi ne utanmaz adamlar bunlar. Lucescu farklisini mi dedi bu ulke icin taaaa 2004 yilinda. Romen ligi diyor bak menecer diyor
Fetoyu ne yapacaz kandirilan devlet buyukleriji ne yapacaz.
Insanda utanma olur butun turk milletini gerizekali yerine koyuyor bu adamlar 12 puanlik iqlariyla. Ulan su dakika mesgul olmasam lucescunun lafi sonrasi bu herifin neler yazdigini cikartirdim.
Ayip be

Çevrimdışı mylife1903

uefanın bu uygulamasında ben ingiliz takımlarından ziyade ispanya almanya ve italyanların parmağı olduğunu öngörüyorum. ingilizler zaten fazlası ile zengin ve gelirlerini heryıl düzenli arttırıyorlar ve diğer 3 ülke ile aralarındaki makas giderek açılıyor. uefa ŞL gelirlerinin daha da arttırılacağını belirtmiş bu uygulama ile diğer 3 ülke katılımcılarının gelirleri arttırılacak amaç bu gibi görünüyor...
Ingiliz takimlarina katilmayin lan deseler cogu mutlu olur be abi herifler icin angarya

Çevrimdışı OrhanAker

Büyük ihtimal ama ilk 4 ülkenin 4 takımı direk katıldığı için playoff da nispeten zayıf takımlar gelecek :bandit:
Tabi bu saçma bir sistem olduğunu değiştirmiyor :D
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2016, 13:43:44 OrhanAker ]

Çevrimdışı tangaz

ülke olarak ilk 12de kaldığımız sürece eleme oynamadan şampiyon direkt katılacak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: