2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394045 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

ülke olarak ilk 12de kaldığımız sürece eleme oynamadan şampiyon direkt katılacak

Öyle demiyor abi play-offlarda oynayacaksın diyor

Çevrimdışı mylife1903

Cok fazla takilmayin bu islere yahu. Bizim paramizi versinler 18-19a kadar katilmasak da olur.
Bu yeni dunya duzeni de biktirdi artik.
Yahu ben bu seribasi olayina bile uyuz oluyorum. Atin torbaya cekin yahu
Ulan eskiden ne guzeldi bu uefaya mafya el atti paranin kolesi oldular. Ilk sampiyonlar ligini hatirliyorum. 2 grupluydu az kalsin katiliyorduk hemi de.

Sonra havalandi herifler.

Çevrimiçi Koa_lAA

iyi hayırlısı olsun.. isyanımızı ozaman yaparız artık.. şimdiden kendimi germek istemiim.. :)

Çevrimdışı Kalyoncu

İlk dört ülkenin dört takımını alır sonraki 8 ülkeden birincileri alır ikincilerede ön eleme oynatır

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

uefanın bu uygulamasında ben ingiliz takımlarından ziyade ispanya almanya ve italyanların parmağı olduğunu öngörüyorum. ingilizler zaten fazlası ile zengin ve gelirlerini heryıl düzenli arttırıyorlar ve diğer 3 ülke ile aralarındaki makas giderek açılıyor. uefa ŞL gelirlerinin daha da arttırılacağını belirtmiş bu uygulama ile diğer 3 ülke katılımcılarının gelirleri arttırılacak amaç bu gibi görünüyor...

İtalyanların parmağı var.

Neden ilk 4 ülke abi? İtalya 4. sırada ve doğrudan 2 takım gönderebilirken, şimdi doğrudan 4 takım gönderecek. En çok onlara yarıyor bu karar.

Inter'i ve Milan'ı alan yatırımcılar belli ki bir şeylerin garantisini almışlar da girmişler bu işe.

Şimdi İtalya ligi'ndeki diğer takımlar da o...pu gibi el değiştirmeye ve Araplar'a/Çinliler'e satılmaya başlarlar.

Çevrimdışı Tolga

Ş.Ligi iyice 4 ülkenin hegamonyasına döndü.

Diğerlerinin sadece maddi açıdan bir kazancı oluyor sportif açıdan zaten başarılı olmaları zordu böylelikle hiç şansları kalmadı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ş.Ligi iyice 4 ülkenin hegamonyasına döndü.

Diğerlerinin sadece maddi açıdan bir kazancı oluyor sportif açıdan zaten başarılı olmaları zordu böylelikle hiç şansları kalmadı.
İtalya yı niye sayıyorsun ki Juventus dışında takım yok artık İtalya'da....

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

İtalya yı niye sayıyorsun ki Juventus dışında takım yok artık İtalya'da....
Bugün yok ama yarın da böyle devam edeceği anlamına gelmez ki :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

edit: yanlış bilgi
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2016, 13:56:42 Bishamon ]

Çevrimdışı kyiv

Bu gelismelerden sonra sampiyonlar liginde gruptan cikmak sart oldu. Yani evimizde Benfica,Napoli ve Dinamoyu yenemiyorsak hic buyuk(manevi buyukluk degil) kulup olma hayali kurmayalim. Degisen dunyada ve turkiyede yerimizi alip bundan sonra avrupa futbol aleminde seviyemizi hersene daha oteye tasimaliyiz.

Çevrimdışı tangaz

ilk 4 ülke 4*4=16 takım
5-7 arası 3 ülke 3*2 =6 takım
8-12 arası 5 ülke 5*1 =5 takım

bu şekilde 27 takımın direkt katılımı oluyor. kalan 5 koltuk içinse eleminasyon yapılıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Koa_lAA

https://twitter.com/SkorerCom/status/769099020270788608

şimdilik düzen buymuş... ilk 12 de kalmak lazım ülke sıralamasında... osmanlının guruplara kalması falan iyi oldu bu açıdan.. nekadar puan alınırsa okaa iyi..
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2016, 14:08:05 Koa_lAA ]

Çevrimdışı Savaş

"Talisca geldi mi?" :kop: :kop:

http://twitter.com/HaberKartali/status/769125001471598592
Yeminle bizde sakat çok. Bitane akıllı adam yok :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

... cimbomboma fenere :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Koa_lAA

"Talisca geldi mi?" :kop: :kop:

http://twitter.com/HaberKartali/status/769125001471598592

bende izledim demin acaip güldüm yav...

ben narkozdan çıkarken hastaneyi yıkmışım.. uçan kuşa kadar sövmüşüm.. yani acaip bişey narkoz çıkışı.. bilinç altı ne varsa o çıkıyo..

bu kardeşimizdede demekki baya baya tribün varmış bilinçaltında.. :)

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

şimdilik düzen buymuş... ilk 12 de kalmak lazım ülke sıralamasında... osmanlının guruplara kalması falan iyi oldu bu açıdan.. nekadar puan alınırsa okaa iyi..
çok iyi olmuş. aptal aptal takımlar katılıyor. zaten playoffu geçebilen turk takımı yoktu. şimdi en azından buyuk takımlar direk katılacagı için bir ihtimal playoff turunu geçebilir turkiye 2.si. hadi gözu aydın fenerin :D

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Mehmet K

ÖZEL: Boyko'nun takımdan ayrılması durumunda prensipte anlaşılan Ali Şaşal takıma katılacak. Şampiyonlar Ligi için yerli sayısı tamamlanacak

Çevrimdışı Berat

Bütün kura olayı İ.K adlı şahısta bitiyormuş :D

Çevrimdışı GÖRKEM

öyleyse bizim icin degisen pek birsey yok ki. Türkiye Ligi Sampiyonu direk katilacak yine.

Hatta Lig ikincisi'nin isi ön elemelerde daha kolay olacak.

tepkiye anlam veremedim pek.

Etiketler: