2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12400926 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı anılnr

Opsiyon rakamları elbette alabileceğimiz seviyelerde tutuluyordur. Hayal ürünü opsiyon koydurmak saçma biraz.

Fakat Nasri, Aboubacar ve Talisca'nın toplam opsiyonlarının 40 milyon euro'dan düşük olacağını da hiç sanmıyorum.

Bu para anca Töre + Oğuzhan ve Quaresma'nın satışlarından çıkar.

Töre'nin opsiyonunun kullanılacağını düşünmüyorum ama oldu ki kullanıldı 12 milyon euro.
Oğuzhan'ı seneye elimizde tutamayacağız muhtemelen. Şimdiden 15 ediyorsa CL'de kendini gösterecek bir Oğuzhan 25 milyon euro'dan aşağısı etmez.
Quaresma'nın seneye Çin gibi bir lige giderek son sözleşmesinde piyangoyu vuracağını düşünüyorum 8-10 milyon euro.

Totalde bu 3 adamdan 40-45-48 milyon euro gibi bir rakam elde edebiliriz. Bu para Talisca+Nasri+Aboubacar ve Caner'in opsiyonlarına yeter ki yönetim de bu şekilde düşünüyor sanırım. Yoksa bu kadar kiralık adam almanın pek bir mantığı yok.

Fakat ne yapıp edip Stoper'i bonservisi ile almalıyız bu sene.
Talisca'yı almayacağız zaten.Burası kesin.Nasri de eğer iyi performans gösterirse bonservisin sorun olacağını düşünmüyorum.Asıl sorun maaşı olacak.Aboubakar ise eğer iyi performans gösterirse 10 deseler bile almak lazım.Zaten 25 yaşında.3 sene bile oynatsak sonra en kötü satacağımız para 10-15.

Çevrimdışı arena_t2000

Platininin donemini siliyorlar yavas yavas

Çevrimdışı Ersoy

UEFA'nın yaptığı olay çok saçma para,rating ligi yaptılar şampiyonlar ligini.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Serie A ve Bundesliga'dan 4 takımın katılacak olması büyük fiyasko. Premier League ve La Liga zaten bunu hak ediyor. Yeni kurallar ile beraber artık ilk 10 ülkenin dışındaki ekiplerin hiç şansı kalmaz.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2016, 14:26:14 atalay ]

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

ingiltere, ispanya ve almanyayı anlarım da italya ne alaka? juve dışında alayı çöp. eger bu uygulama yapılırsa playofflardaki şampiyon takımlar/şampiyon olmayan takımlar ayrımı kaldırılsın bari.

tabi turkiye şampiyonunun direkt katılım hakkı da ortadan kalkabilir. fazladan 4 takımın daha direkt katılması durumunda bu risk de var. bari basket eurocup'taki gibi playofftan gruplara 3-5 takım katılacak şekilde ayarlansın. şampiyonlar direk katılsın.

Çevrimdışı abdusta

Doğru mu @abdusta ? Var mı bildiğin birşey Yaroslav Rakitsky hakkında?

Bende bilgi yok
Boyko da performans alamadık
Rakitsky de aynısı olmasın.

saygılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

UEFA nın yağtığı ayrımcılığın dünyadaki diğer ayrımcılıklardan hiçbir farkı yok. Bu düzen fazla yürümez. Yıkılmaya mahkum. Max 1 yıl sürer. O sene dd kazanacaklarını düşündükleri gelirin azaldığını görürler. Çünkü ligde farklı takım sayısı azaldıkça sürpriz olasılığı da düşecek. Belli takımların ligi belli yere kadar popüler kalır. Çağımız tüketim çağı. Kimse sıradanlığı sevmiyor. Zaman bunları acı şekilde gösterecek...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sozkul

iyi bir kaleci olacak kaleye yakışıyor bence ama erkenden sorumluluk yükleyip çocuğu yakmamak lazım bizim taraftarı
biliyorsunuz anında asarlar. bir iki yıl pişmeli arkada havayı koklayarak önemsiz maçlarda sürekli görev verilmeli
yavaş yavaş zorluk derecesi yüksek maçlara alıştırılmalı bence kiraya verilmemeli büyük takım oyuncusu o havayı koklayarak olur

İşte bu yaklaşım yüzünden bizde gençler sorumluluk almayı öğrenemiyorlar. Aileler'de çocuklarını böyle büyütüyorlar.
Devir değişti arkadaşlar, şu anda 18 yaşında olan bir genç, 20 sene önce 18 yaşında olan birinin fersah fersah ötesinde.
Tek sorun onlara güvenmeyip hala çocuk muamelesi yapmamız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir nevi Euroleague'deki A lisans uygulamasına geçilmiş. A lisans için ligde ilk 4 takım arasına girmen gerekiyor. Majör ekipler için yapılamayacak iş değil. Son 3-4 senenin kararları ile taban tabana zıt bu son karar. @tangaz @tuncaboylu

Düşündükçe delleniyorum. Heriflerin 3 takımı doğrudan katılıyor zaten, 4.nün ön eleme oynamasından bile rahatsızlar.

Hele Sevilla UEFA'yı kazandığı için İspanya 4 takım soktu zaten doğrudan, Villarreal Monaco'yu elese 5 takımları olacaktı gruplarda.

Resmen içine ettiler yani.

Çevrimdışı tuncaboylu

Serie A ve Bundesliga'dan 4 takımın katılacak olması büyük fiyasko. Premier League ve La Liga zaten bunu hak ediyor. Yeni kurallar ile beraber artık ilk 10 ülkenin dışındaki ekiplerin hiç şansı kalmaz. Bizim bu gelirlerden mahrum kalmamız gerekiyor. Yoksa çark başka türlü dönmez.

Bu sistem sürdükçe fark daha da açılacak zaten.

İlk 4'e başka bir ülkenin girebilmesine imkan yok, adamlar her sene 4 takımlarıyla grupları kapatıp para kaynağını alacaklar zaten.

Diğer ülkeler boykot etmeli.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bence o 4 ülke dışında kalan ülkeler çıksın toplanıp kendi organiasyonlarını kursunlar Uefa kupasına da hiç bir takım katılmasın sadece 16 takımla kalsın onlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu 4 Ulke bu istegimiz gerçekleşmezse kendi organizasyonumuzu kurariz diye tehdit etmiş Uefayi..

Simdi bu 4 Ulke disinda kalan diger 10 kusur Ulke Tepki koymali ve gerekirse birlik olup kendi ligini kurmalı bu 4 Ulke ligi takımları da kendi arasinda takılsın
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

UEFA tamamiyle saçma bir karar alıyor.

Belirtilen ülkelerle diğer ülkeler arasında makası inanılmaz şekilde açar bu liglerdeki bir iki takım arasında CL. şampiyonluğu dolaşır.

En güzeli Middle Europa Major League  kursunlar 4 er değil 8 er takım alıp aralarında oynasınlar diğer ülkelerde CL de devam etsinler.

UEFA zengini iyice zengin yapayım fakirlerinde  spor gazetesi ((Küfür Yasak)₆) demiş.

Keşke biraz beyin olsa diğer ülke fedarasyolarında  richard bransonla anlaşıp kendi şampiyonlar ligi, avrupa ligini kursalar.
iyide diğer ülkeler birleşip uefayı tanımazsa ne olur. dört ülkeyle avrupa şampiyonası düzenlerler ondan sonra
işin birde dünya kupası var orda dört ülkenin gücü yetermi uefa süreç içinde lağvedilir diğer avrupa ülkeleri tarafından.

Çevrimdışı yigitcan1903

Şeyhler mafya falan zarara mı uğramış 
Günümüz futbolunun gerekleri diye devam ederken girdap bizi de yutma noktasına geldi

Çevrimdışı tangaz

Bu 4 Ulke bu istegimiz gerçekleşmezse kendi organizasyonumuzu kurariz diye tehdit etmiş Uefayi..

Simdi bu 4 Ulke disinda kalan diger 10 kusur Ulke Tepki koymali ve gerekirse birlik olup kendi ligini kurmalı bu 4 Ulke ligi takımları da kendi arasinda takılsın

bi netice çıkmaz o 4 ülke olmasa hiç bir organizasyon yapılmaz yapılsa da para etmez satamazsın yanii
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Diğer ülke federasyonları dik durup tepki vermeli
Böyle zaten batacaksın can çekişe çekişe
Men edecekse etsin organizasyonlarından namussuzlar

Çevrimdışı panic13

görünen o ki NBA gibi bir lig olacak bu. muhtemelen ileriki yıllarda lokal ligleri de pas geçip 16 takımlı tek bir lig kuracaklar. Lokal ligler için de atıyorum, yalandan 4 takımlık bir havuç koyup toplam 20 takımlı, 38 haftalık bir devler ligi olacak. Yerel ligler de onları besleyecek.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Kapkarakartal

iyide diğer ülkeler birleşip uefayı tanımazsa ne olur. dört ülkeyle avrupa şampiyonası düzenlerler ondan sonra
işin birde dünya kupası var orda dört ülkenin gücü yetermi uefa süreç içinde lağvedilir diğer avrupa ülkeleri tarafından.

Bu işler demekki bu dille yürüyor bence direk diğer ülke federasyonları toplanıp bir metin yayınlamalı böyle bir durumda kendi ligimizi kuracağımız ve UEFA'nın hiçbir organizasyonuna katılmayacağımızı belirtmek isteriz tarzında ki böyle bir organizasyon kurmakta çok kolay Çin ve Arap'lar böyle bir organizasyonun kurucusu olmak için can atıp tonlarca para sererler. Öyle 4 Ülkeyle D.Kupası ve A.Kupası de yapamazsın.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2016, 12:50:39 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu işler demekki bu dille yürüyor bence direk diğer ülke federasyonları toplanıp bir metin yayınlamalı böyle bir durumda kendi ligimizi kuracağımız ve UEFA'nın hiçbir organizasyonuna katılmayacağımızı belirtmek isteriz tarzında ki böyle bir organizasyon kurmakta çok kolay Çin ve Arap'lar böyle bir organizasyonun kurucusu olmak için can atıp tonlarca para sererler. Öyle 4 Ülkeyle D.Kupası ve A.Kupası de yapamazsın.
Evet bu baya baya Mantıklı :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hem talisca hem de Adriano gitti Konya ya ama 18 durumu ne tam bilmiyorum
Talisca 18 de. Adriano kadroda olmayacak büyük ihtimalle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Teknik adamların eğitim ve sınıflandırılmasında değişiklik yapıldı. Asıl o kural bana vurdu. 😒

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşte bu yaklaşım yüzünden bizde gençler sorumluluk almayı öğrenemiyorlar. Aileler'de çocuklarını böyle büyütüyorlar.
Devir değişti arkadaşlar, şu anda 18 yaşında olan bir genç, 20 sene önce 18 yaşında olan birinin fersah fersah ötesinde.
Tek sorun onlara güvenmeyip hala çocuk muamelesi yapmamız.
Sadece Zuckerberg örneği bile yeterli bunun için, daha onlarcası var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih_

Umarım ön eleme gibi bir şey gelmez başımıza,  yoksa böyle şansın....
Peş peşe şampiyonluklar gelicek bu çıkıyor.

Çevrimdışı tangaz

tek dişi kalmış da olsa nihayetinde uefa demokratik bir oylama ile kararı almıştır. boykottan birşey çıkmaz. bu süreç bizim ülkeyi çok etkilemez ilk 12 sırada kaldığımız sürece tabii. nihayetinde zaten gruplarda tek takımımız oluyor onu korumak gerekecek sadece. diğer taraftan gruplardan çıkmanın olanaksız olacağı günler geliyor. dolayısı ile uefaya katılan takımların iyi puanlar alıp ilk 12deki yerimizin korunmasında katkısı önemli olacaktır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AvrupaKartalı

necip stoper tosic solbek, ben bugün bu maci izleyemem.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Etiketler: