bu mesajda yazar: genç arkadaşlar heycanlanmayın büyük isimler transfer ediliyo öyle bir günde bitmez , başkanda yeni seyate çıktı o yüzden heveslenmeyin... DEMEK İSTEMİS
bu nedir ya?

site yöneticisinden inciler

ekran görüntüsü alıp, forum yöneticiliği nasıl yapılmaz diye anlatmak lazım.
Polemik neden kasılır? şurda kaç gündür güzel güzel şeyler okuyoruz neye takılmışsında konu uzamış böyle

13 Nisan 2016 tarihinde
@Necmi agbinin
Forum ile ilgili Öneri ve Şikayetler konusunda benim yazdıgım posta karsılık verdiği cevaptan alıntıdır;
"bu forumda yönetici olmanın normal üyelikten bir farkı yok zaten sıkıntıda ondan çıkıyor"
"şu anda cezaların tamamı sizin görmediğiniz bir yönetim bölümü var orda tartışılarak veriliyor"
"hiç bir yönetici bireysel olarak kimseyi doğrayamaz burda ve o niyette bir yöneticide yok"
"ve bu tip olaylarda genelde olayın içinde olan yönetici karar almaz dışardan başka biri olaya müdahale eder"
"buda o anın siniriyle yanlış karar vermemek için ben bile tartışdığım hiç kimse hakkında karar vermedim bu güne kadar
tartışacaklar elbette yanlışımızı görüyorlarsa bunu söyleyecekler birtek renkli saldırılarında yöneticiler hızlı bir şekilde
gören müdahale eder kimseyede sormaz ne yapalım diye. Beşiktaş taraftarına bu şekilde muamele etmeyiz."
Çok bellidir ki ya
@Necmi agbi bizi eğlemiş o gün çünkü senin halet-i ruhiye ile karşılık yaptıgın hareketlerinle bu yazılanlar birbiriyle örtüşmüyor.
O yüzden ben Necmi ağbinin yazdıklarının dogru olduguna inanmak istiyorum, karşılığında sen yukarıdaki maddelere uymadıgın için yetkili mercilerden gerekli müdahalenin yapılmasını bekliyorum.