2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402879 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yalnız Şampiyonlar liginde kalede Tolga olacak :(
Ya abi hatirlatmayin şunu :s20: :s20:

Biraz sevinelim yahu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sakatlanır o büyük ihtimal :D
Mümkün :D

Beli agrir her zamanki gibi

Şampiyonlar ligi maçından önce kaçırsak halıyla?  :evillol:
Mantıklı :lol:

Eger Fikret Ormani kizdirirsaniz Hem CANERI hemde GOKHANI Alip Yedek kulubesinde oturtur

Beşiktaşla transfer konuşurken Önünüzü ilikleyecek , haddinizi bileceksiniz !!

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi;

Yalnız bu transferlerin arkasından tüm herkeste bir şampiyonluğu erken kutlama CL de başarılı olacağından emin olma halleri var

Transferler çok başarılı ancak büyük riskleri var tam hazır olmayan yada tam gelişim aşamasında olan oyuncular.
Şenol hocanın yükü çok ağır olacak.

Nasri dışında winner karakterli oyuncuda olmayacak.
Yani 2. maç sallandığında takım ani bir düşüşe geçebilir.

Oğuzhan winner olma yolunda onuda bu sezon göreceğiz bakalım.

Sakin sakin durmak lazım bir müddet.

Birde caner konusu var valla o kanatta eslem oynayaydı da caner gelmeyeydi çok sevdiğim bir oyuncu değil kendisi İnşallah Asil formamızı giyince huyu suyu değişirde kendini sevdirir yoksa çok ön yargılıyım bu hususta
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı mylife1903

Aklıma gelmiyor değil abi sakatlanmasını istiyorum adamın beni bu hale getirdiler

Aldirayim mi oni evinden ismail gibi? Ulan simdi tolgayi siparis veririm benim ekip gidip atibayi falan alir. OkuZlerden organize suc orgutu yapinca boyle oluyor.
Simdi tolga derim az sakalli uzun boylu kaleci derim herifler gider ya atibayi alir ya talismani sarhos kafaylan birakin oynasin tolga. Tolgayi bugun koy barcelonaya siritmaz yahu ayni bizdeki gibi top gelmeyecek kaleye. Rahat olun

Çevrimdışı tangaz

Aldirayim mi oni evinden ismail gibi? Ulan simdi tolgayi siparis veririm benim ekip gidip atibayi falan alir. OkuZlerden organize suc orgutu yapinca boyle oluyor.
Simdi tolga derim az sakalli uzun boylu kaleci derim herifler gider ya atibayi alir ya talismani sarhos kafaylan birakin oynasin tolga. Tolgayi bugun koy barcelonaya siritmaz yahu ayni bizdeki gibi top gelmeyecek kaleye. Rahat olun

normalde kaleye top gelmiyor da arada buna geri pası veriyor bizim fitbolcular çok dışlanmasın oyun içinde kalsın die bu da topu rakibe veriyor sıkıntı ordan yanii  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

EssiLor

• Ziyaretçi

Thé Times: Samir Nasri Bugün İstanbul'a İnebilir.

Çevrimdışı Oktay

günaydın beyler, bugün KAP gelmeyecek. bilginiz olsun  :icool:
bu mesajda yazar: genç arkadaşlar heycanlanmayın büyük isimler transfer ediliyo öyle bir günde bitmez , başkanda yeni seyate çıktı o yüzden heveslenmeyin... DEMEK İSTEMİS

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

normalde kaleye top gelmiyor da arada buna geri pası veriyor bizim fitbolcular çok dışlanmasın oyun içinde kalsın die bu da topu rakibe veriyor sıkıntı ordan yanii  :D
Ayakları çok kötü ben bu kadar ayakladı kötü Kaleci az gördüm abi keza boykonunda ayakları berbat...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayakları çok kötü ben bu kadar ayakladı kötü Kaleci az gördüm abi keza boykonunda ayakları berbat...

Pancu'yu getirsek? Ayakları da iyi bence idare eder bu sene, seneye iyi kaleci alırız  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

forumun kurallarını bana göre sana göre die yorumlayacaksan yöneticilikten istifa et! biz orada genç arkadaşlarımız heyecanla kap beklerken böyle büyük isimlerin transferi 1 günde bitmez başkan seyahate yeni çıktı bugün kap gelmez demeye getiriyoruz ama senin bunu öngörmen olanaksız hayata at gözlüğü ile bakanlardansın zira... forumda gerek mesajlar gerekse de üyeler ile ilgili gerekliler gereksizler sorgulaması yaparak keyfi mesajlar siliyorsan da gereksizleri sorgulamaya önce kendinden başlamanı öneririm.

bir daha da benim mesajılarıma dokunacağın zaman 2 defa düşün derim!!! @Oktay
yoo 1 defa düşünüp silerim.. orda çok zorlanmam yani

Çevrimdışı Türkay

Göklerden gelen bir karaaaaaaaar vardır.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pancu'yu getirsek? Ayakları da iyi bence idare eder bu sene, seneye iyi kaleci alırız  :evillol:
O kadarda şey etmeyelim :evillol: Gönlümdeki ospina abi o olmazsa ruffieri istiyorum

EssiLor

• Ziyaretçi

NASRI BUGÜN ISTANBULA İNİŞ YAPABİLİR

Ingiliz basınında yer alan habere göre; Manchester City'nin istenmeyen oyuncusu Samir Nasri için Beşiktaş'la kiralık anlaşması her an tamamlanabilir.

City'li yetkililerle Çarşamba günü bir araya gelen Beşiktaş'ın oyuncunun kiralanması için her konuda anlaştığı ifade ediliyor.

Herhangi bir problem çıkmadığı takdirde oyuncunun sağlık kontrollerinin yapılması için bugün geç saatlerde İstanbul'a iniş yapabileceği belirtildi.

Yaz tatilinden fazla kilolarıyla dönen Nasri'ye Guardiola tarafından henüz hiçbir maçta süre verilmediği de haberde yer aldı

Malum Site

FİKRET ORMAN : City başkanının yanına oturdum Hart dedim Allah aşkına uzak dur benden dedi :kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

bu mesajda yazar: genç arkadaşlar heycanlanmayın büyük isimler transfer ediliyo öyle bir günde bitmez , başkanda yeni seyate çıktı o yüzden heveslenmeyin... DEMEK İSTEMİS
Bu mesajla admin ne ispat etmeye calismis onu da bana biri tercume etse gari  :alala:

Çevrimdışı Türkay

Nasri Aboubakar Caner Sakho için Vodafone Arena da imza töreni düşünüyorum gözlerim kapalı...
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Bu mesajla admin ne ispat etmeye calismis onu da bana biri tercume etse gari  :alala:
Kimse kimseye bisey ispat etmek zorunda degil de Alti ustu bir mesaj silinmis niye bu kadar buyutulup memleket meselesi haline getirildi bende onu anlamadim :alala:

Burada @Necmi abi dahil Yöneticilerinde mesajlari siliniyor yani abi

Yani bir yönetici diger yöneticinin mesajini silebiliyor Yoneticilerin bir ayricaligi yok

Benim silinen mesajlarim geri gelse 20.000 mesaja ulaşırdım heralde

Birde bu is ulu orta degilde OZELden halledilse daha iyi olur sanki
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2016, 10:40:10 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Çağatay

FİKRET ORMAN : City başkanının yanına oturdum Hart dedim Allah aşkına uzak dur benden dedi :kop: :kop:

O adam bizim başkanın Hart dediğine dua etsin
herifin petrol kuyularını da 1 yıllığına kiralayabilirdi başkan  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

orta da admin göremiyorum ben rüştünü ispat etmeye çalışan bir ergen edası var sadece. bırakalım takılsın kendi halinde @Oktay muhatabım değilsin al misketlerini git kumda oyna hadi evladım hadii naşşşşşş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Oktay

sen ilk önce mesajın sahibinden tercümeyi al sonra gel ben sana sorunun cevabını vereyim

Çevrimdışı Yasin A.

bu nedir ya?  :s20: site yöneticisinden inciler  :akuma:
ekran görüntüsü alıp, forum yöneticiliği nasıl yapılmaz diye anlatmak lazım.
Polemik neden kasılır? şurda kaç gündür güzel güzel şeyler okuyoruz neye takılmışsında konu uzamış böyle  :alala:

13 Nisan 2016 tarihinde @Necmi agbinin Forum ile ilgili Öneri ve Şikayetler konusunda benim yazdıgım posta karsılık verdiği cevaptan alıntıdır;

"bu forumda yönetici olmanın normal üyelikten bir farkı yok zaten sıkıntıda ondan çıkıyor"
"şu anda cezaların tamamı sizin görmediğiniz bir yönetim bölümü var orda tartışılarak veriliyor"
"hiç bir yönetici bireysel olarak kimseyi doğrayamaz burda ve o niyette bir yöneticide yok"
"ve bu tip olaylarda genelde olayın içinde olan yönetici karar almaz dışardan başka biri olaya müdahale eder"
"buda o anın siniriyle yanlış karar vermemek için ben bile tartışdığım hiç kimse hakkında karar vermedim bu güne kadar
tartışacaklar elbette yanlışımızı görüyorlarsa bunu söyleyecekler birtek renkli saldırılarında yöneticiler hızlı bir şekilde
gören müdahale eder kimseyede sormaz ne yapalım diye. Beşiktaş taraftarına bu şekilde muamele etmeyiz."

Çok bellidir ki ya @Necmi agbi bizi eğlemiş o gün çünkü senin halet-i ruhiye ile karşılık yaptıgın hareketlerinle bu yazılanlar birbiriyle örtüşmüyor.
O yüzden ben Necmi ağbinin yazdıklarının dogru olduguna inanmak istiyorum, karşılığında sen yukarıdaki maddelere uymadıgın için yetkili mercilerden gerekli müdahalenin yapılmasını bekliyorum.

Çevrimdışı tangaz

Kimse kimseye bisey ispat etmek zorunda degil de Alti ustu bir mesaj silinmis niye bu kadar buyutulup memleket meselesi haline getirildi bende onu anlamadim :alala:

Burada @Necmi abi dahil Yöneticilerinde mesajlari siliniyor yani abi

Yani bir yönetici diger yöneticinin mesajini silebiliyor Yoneticilerin bir ayricaligi yok

Benim silinen mesajlarim geri gelse 20.000 mesaja ulaşırdım heralde

Birde bu is ulu orta degilde OZELden halledilse daha iyi olur sanki

bir yönetici öyle keyfe keder uygulama yapacaksa ve siz buna eyvallah diyecekseniz biz gidelim siz takılın o zaman...

Çevrimdışı tangaz

yoo 1 defa düşünüp silerim.. orda çok zorlanmam yani

düşünebiliyorsun yanii enteresan  :alala:

Etiketler: