2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374610 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

1903 e yetişemedik 1919 da yerimizi alalım  :photo:

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Neyse talisca bize hayirli olsun beyler umarim sampiyonluk yolunda cok faydali olurda oyle gider :ok:
Besiktask!

Çevrimdışı abdusta

PORTO dan resmi aciklama
http://rr.sapo.pt/noticia/61992/pinto_da_costa_confirma_negociacoes_por_oliver_e_aboubakar

Pinto Aboubakarin transfer olacagini soyledi

Saygilar

Çevrimdışı Zafer55

Bir Samsunlu olarak bu sayfada olmalıyım.
Talisca 1 sene iyi oynasın gitsin yeter.

Çevrimdışı Tolga

anlamamışsın o parayı verecek olan epl takımları onlarda veremiyor yanları
ağrıyor ingilterede çalışma izni alamıyor. Geriye sadece 3 takım kalır bence real barça bayern
bizde alabiliriz  :D
Eğer Talisca parlarsa Benfica, yüksek fiyatlara satabileceği bir kulüp bulabilir hiç belli olmaz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Anladığım kadarıyla Talisca bu sezon parlarsa sonraki sezon burada olmayacak. :)
parlasın daha ne istiyorsun onun parlaması demek Beşiktaşın yol alması demek oluyor
o gider ama bir kapıyıda ardına kadar açar öyle gider. Ondan sonra a klas takımların kadrolarında oynatamadıkları yüksek değerdeki
genç oyuncular sırayla bize gelmeye başlar. Biz bu değerdeki oyuncuları scout yoluyla alamayız.
işte bu tip gençlerin bizim tezgahımızdan geçip dünya futboluna yüksek değerlerde gitmesi
bize genç futbolcuların gelmek için sebepleri olur.
Bu işler adım adım olur. Biz koşar adım gidiyoruz.

Çevrimdışı TURKahvesi

Ne mutlu Türk'üm diyene...  :)

[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 19:11:00 Özgür ]

Çevrimdışı onurturan

Eğer Talisca parlarsa Benfica, yüksek fiyatlara satabileceği bir kulüp bulabilir hiç belli olmaz :D
bizde parlamayanlar bile kulüp buluyolar..
ismail kadar parlayamayacak mı bu adam..
bence kesin gider.
Allah kavgalı ayrılık vermesin..
Necmi abinin dediği gibi barça falan talip olacak diye sürpriz oynuyorum..
Hele bi şl maçlarını oynayalım da ..

Çevrimiçi Necmi

iyi ya işte adamlar iki yıl kadrolarında tuttular ama geldi bizde bir senede parladı olur.
Beşiktaşa değer katar bu. Bizde oynasın  seneye 50 M a gitsin sevinmemiz lazım

Çevrimdışı Berat

Dostlar bizim şampiyonluğumuza maksimum katkıyı yapsın yeter :D

Çevrimdışı Tolga

parlasın daha ne istiyorsun onun parlaması demek Beşiktaşın yol alması demek oluyor
o gider ama bir kapıyıda ardına kadar açar öyle gider. Ondan sonra a klas takımların kadrolarında oynatamadıkları yüksek değerdeki
genç oyuncular sırayla bize gelmeye başlar. Biz bu değerdeki oyuncuları scout yoluyla alamayız.
işte bu tip gençlerin bizim tezgahımızdan geçip dünya futboluna yüksek değerlerde gitmesi
bize genç futbolcuların gelmek için sebepleri olur.
Bu işler adım adım olur. Biz koşar adım gidiyoruz.
Parlasın tabi zaten aksini kimse söylemiyor ki. :)

Bize katkı sağladıktan sonra nereye gitmek istiyorsa gidebilir.

Çevrimdışı onurturan

Şuan herkes aynı şeyi söylüyo  :biggrinking:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyi ya işte adamlar iki yıl kadrolarında tuttular ama geldi bizde bir senede parladı olur.
Beşiktaşa değer katar bu. Bizde oynasın  seneye 50 M a gitsin sevinmemiz lazım
Satınalma opsiyonu varsa 25 verip alır bizim başkan değeri oralara çıkarsa :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

onu bırakta Beşiktaş taraftarı çok değişti :alala:
herkes tüccar oldu. 3 senedir takım sürekli güncelleniyor kimsenin gıkı çıkmıyor :D
burda şaşarlardı insanlar portekiz takımlarının taraftarlarına
nasıl ses çıkartmıyorlar o kadar oyuncunun gitmesine derlerdi.
demek böyle oluyormuş :alala:
takımın başarılı kurulacağına inanınca giden gitsin diyebiliyorsun. Basın hala Beşiktaş
taraftarı neden sessiz neden tepki koymuyor diyor. :bandit:
sabahdı sanırım şu aspordaki tanermidir nedir anlamıyorum diyor Beşiktaş taraftarı neden
çok rahat sürekli gaz vermeye çalışıyor twitterden taraftar sallamayan mesajlar atıyor.
Gıcık oluyor :evillol:

Çevrimdışı Besiktasincocugu

degisik biseymi soylesek napsak  :D
Besiktask!

Çevrimdışı LuceGel

senin kazancın başkalarının kaybı oluyor o nedenle pazarlık deşifre edilmez birde
son transferlerimiz değil gelecek yıllarda insanlarla bizimle nasıl pazarlık edecekler yolmu
gösterelim
Çok doğru Demba Ba nın transferi tekrar satışı bile bence Chelsea tarafında bize olumsuz yansıdı keza Gomez transferindeki 1000 € muhabbeti.Bu tür söylemlerle avrupadaki klub yönetimlerini rahatsız ederiz,antipatik olmamak gerek.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Berat

Boyko'ya ne olacak acaba :D

Çevrimdışı 38life

Ebu Bekir KAP'ı gelse de Eto'o kapini beklemeye başlasak :)

Çevrimiçi Necmi

işte sorun orda oyuncunun tahmini ulaşacağı değer 50 M€ ama biz o fiyata satabilirmiyiz
o farklı bir şey. portekiz takımları satar. Ama emin ol bir plan dahilinde alınmıştır.
bu sene ffp nedeniyle bir şey yapamıyoruz ama önümüzdeki sene bir çok şekilde rahatlama yaşanacak
ondan sonraki senede ffp den tamamen kurtuluyoruz

Çevrimdışı Tolga

herkes tüccar oldu. 3 senedir takım sürekli güncelleniyor kimsenin gıkı çıkmıyor :D
takımın başarılı kurulacağına inanınca giden gitsin diyebiliyorsun. Basın hala Beşiktaş
sabahdı sanırım şu aspordaki tanermidir nedir anlamıyorum diyor Beşiktaş taraftarı neden
çok rahat sürekli gaz vermeye çalışıyor twitterden taraftar sallamayan mesajlar atıyor.
O Taner Karaman ne itici bir tiptir ve bizimle de bir derdi olduğu açıkça ortada.

Çevrimiçi Necmi

hiç sanmam pazarlığa oturur 15 e kadar düşürür :D

Çevrimiçi Necmi

O Taner Karaman ne itici bir tiptir ve bizimle de bir derdi olduğu açıkça ortada.
Beşiktaş taraftarı ona bir şey yapmış :evillol:

Çevrimdışı Zafer55

Önceden uyuz oluyordum ona ama artık baktıkça hüzünleniyorum.Yazık diyorum.Rabbim diyorum vermeyince vermiyor diyorum.Sizde kınamayın günahtır.

Çevrimdışı Berat

Bugün ntv-ntvspor'da daha büyük bir şov var..

Çevrimdışı onurturan

Bide altyapıdan bombaları patlatmaya başlasak asıl gıcık olmak neymiş ozaman görecekler..
8-10 yıl sonra bu konuda da kıskanacakları yere geleceğiz..
Buralar şimdi hep zeytinlik yöresine göre dutluk fıstıklık falan..
Ama 10 sene sonra Beşiktaş demeden önce tişörtlerinin önünü iliklettirecez bunlara abi @Necmi   :D

Etiketler: