2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375366 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Besiktasincocugu

1+1 ve opsiyonsuz senelik 2 milyon euro kiralama bedeli
Besiktask!

Çevrimdışı cursedofdragon

Ne zaman bitecek tanrım bu azap..
Yarını olmayan günlere kaldık..

:D

Çevrimdışı brkntcnr

Şu transferin detayları niye paylaşılmadı ki? 1+1 kiralamışsın +1 opsiyon neye göre devreye girecek? Satın alma opsiyonu, kar payı vs.vs. var mı hiçbirşey bilinmiyor. Tamam isim güzel ama bu haliyle çok karlı bi anlaşma değil. Detaylar açıklansın ki biz de Gomez' deki gibi ortada kalmayalım.

Çevrimdışı 38life

Saat 7 oldu. Ebu Bekir kap'a bildirilse de buralar şenlense.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Direk 2 yıllık bir anlaşma olsa daha iyi olurdu tabi +1 opsiyon neye göre devreye girecek bu önemli.

Çevrimiçi Savaş

Heralde seneye 25'lik bir teklif gelmezse 2 daha verip opsiyonu kullanabileceğiz. 2 sene sonunda da satın alma önceliği bizde olabilir ama kaça?

Şu durumda karlı bir anlaşma değil fakat bu konuda yönetime güveniyorum. İllaki vardır özel durumlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Talisca transferi --> yine belirsizlik.

Bu sene şampiyon olalım da başka bir şey istemiyorum.

Çevrimdışı onurturan

Direk 2 yıllık bir anlaşma olsa daha iyi olurdu tabi +1 opsiyon neye göre devreye girecek bu önemli.
hele şu seneyi bi atlatalım da abi başka bişey istemiyom.. Klişe değil harbiden istemiyom..

Çevrimiçi Necmi

Biri sormuştu, raketçi'nin bizle CL de oynamasının önünde bir engel yok.
elemelerde oynayanlar Grup aşamasında başka takımda oynayabiliyorlar, geldiği takımında CL gruplarında olmaması koşuluyla.
eleme maçları sıkıntı değil ama son maçı oynadıysa o cl maçı kabul ediliyor.
o maçta oynayan cl de başka takımda oynayamıyor diye biliyorum yani dün akşam ve bu akşam
gruplara kalma maçı yapan takımlardan oyuncu alıp cl de oynatamazsın elenenlerden bile

Talisca 1 senelik toplam maliyeti 3,5 milyon euro, uzatilirsa 3,5 milyon daha odenecek. 1 sene veya 2 sene sonra bedavaya gidecek ben bunu anladim. eger boyleyse benfica degeri artmis oyuncu kazanacak bizde eli bos kalacagiz
Besiktask!

Çevrimdışı artena_condari

Talisca burada çok iyi oynadı diyelim; Benfica'nın geri çağırma opsiyonu var mı seneye? Neden açıklanmıyor bunlar anlamıyorum, kulübe bir zararı yok nihayetinde.

Çevrimiçi Necmi

hele şu seneyi bi atlatalım da abi başka bişey istemiyom.. Klişe değil harbiden istemiyom..
seneyede aynı şeyi söyleyeceksin ondan sonra3. şampiyonluk diyeceksin sonraki sene
4 şampiyonluk rekorunu egale diyeceksin sonrada 5 şampiyonluk olsun rekor kıralım başka bir şey istemiyorum
dersin :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı OrhanAker

Bende o kıvamdayım :D şampiyonluk daha önemli.

Çevrimiçi Necmi

Talisca burada çok iyi oynadı diyelim; Benfica'nın geri çağırma opsiyonu var mı seneye? Neden açıklanmıyor bunlar anlamıyorum, kulübe bir zararı yok nihayetinde.
ticari anlaşmalar neden açıklansın millete yol yordammı öğretelim. :alala:

Çevrimdışı onurturan

seneyede aynı şeyi söyleyeceksin ondan sonra3. şampiyonluk diyeceksin sonraki sene
4 şampiyonluk rekorunu egale diyeceksin sonrada 5 şampiyonluk olsun rekor kıralım başka bir şey istemiyorum
dersin :kop: :kop: :kop:

Zaman aralığı eklemeyi unutmuşum şu ffpden kurtulana kadar diyecektim
talisca oynasın kim gelirse gelsin adam gibi oynasınlar şampiyon olalım kim gitmek istiyosa gitsin gomeze sosaya koyduğum gönülün 10 da birini koyarsam namerdim..

Çevrimdışı Berat

Aboubakar geldi diyelim, milli takımlar durumu hakkında bilgisi olan var mı :)

Giderse yine boşta kalacaz o yüzden soruyorum.

Çevrimdışı nd1903

Talisca 1 senelik toplam maliyeti 3,5 milyon euro, uzatilirsa 3,5 milyon daha odenecek. 1 sene veya 2 sene sonra bedavaya gidecek ben bunu anladim. eger boyleyse benfica degeri artmis oyuncu kazanacak bizde eli bos kalacagiz
Yanlış değilsem 25 € üzeri satarsa kiralama bedelini geri verecek

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Anladığım kadarıyla Talisca bu sezon parlarsa sonraki sezon burada olmayacak. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı onurturan

Anladığım kadarıyla Talisca bu sezon parlarsa sonraki sezon burada olmayacak. :)
Aynen öyle..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar geldi diyelim, milli takımlar durumu hakkında bilgisi olan var mı :)

Giderse yine boşta kalacaz o yüzden soruyorum.
Dün milli takıma çağrıldığı ve Eylül ayında 6-7 gün olmayacağı söukeniyordu...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Demirkol un söylediği doğru diyorsun...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

ticari anlaşmalar neden açıklansın millete yol yordammı öğretelim. :alala:
Aynen öyle.

Çevrimiçi Necmi

anlamamışsın o parayı verecek olan epl takımları onlarda veremiyor yanları
ağrıyor ingilterede çalışma izni alamıyor. Geriye sadece 3 takım kalır bence real barça bayern
bizde alabiliriz  :D

Çevrimdışı Berat

Dün milli takıma çağrıldığı ve Eylül ayında 6-7 gün olmayacağı söukeniyordu...

Teşekkürler :)

Stoper konusunda hayal kırıklığı yaşayacağımızı düşünüyorum maalesef.

Yanlış değilsem 25 € üzeri satarsa kiralama bedelini geri verecek

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adamlarde 24,9 a satarlar kiralama bedeli ceplerinde kalir  :)
Besiktask!

Etiketler: