2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375829 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Serdar Sarıdağ akşam ortalığı yakacak gibi.
kimse bu saatten sonra duyum falan demesin. direk transferi açıklasınlar artık.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Arif erdem ve uğur tütüneker gözaltı kararı verilmis bu operasyonlar devam edilcekmis bence 90'lardaki şampiyonluklar arastırılsın

Sıra onlarada gelecek kardesım bu adilerin emeklerimizi nasıl çaldıkları, hakkımızı nasıl yedikleri apaçık ortada.

Çevrimdışı D-MAN

kaynak gene sağlam

forvet ve stoper alacakmışız

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kaynak gene sağlam

forvet ve stoper alacakmışız

Avrupa görmüş adamsın. Yakışıyo mu bu espriler :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı abdusta

Baskan nerede?
Portekizde diye  haberler okuyorum
Eger dogruysa hosgeldin Aboubakar ve hemserisi Eto
Gule gule nasri

Saygilar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Baskan nerede?
Gule gule nasri

Saygilar
Aboubakar olsaydı Talisca için gittiklerinde biterdi bence, İngiltere de olduğunu düşünüyorum ayrıca dediğin gibi zaten sayısal eksiklik var o bölgede ve adam uzun süre olmayacak Afrika kupası nedeniyle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Manchester United, Schweinsteiger için 2 milyon pound bonservis bedeli belirledi.

Çevrimiçi Savaş

Baskan nerede?
Gule gule nasri

Saygilar
İyide bu işe sadece Başkan mı bakıyor? Ali Naibi var Ahmet Nur Çebi var Umut Güner var.

Bu adamlar da transfer görüşmesi yapıyor neden Nasri'ye güle güle diyoruz ki?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Başkan ingilterede diyor futbolarena da :D

Çevrimdışı tangaz

Manchester United, Schweinsteiger için 2 milyon pound bonservis bedeli belirledi.

maaşını onlar ödesin biz 2 bonservis verelim  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

schweinsteiger 'manu avrupada oynadıgım son takım olacak' diye bir açıklama yapmış. abd yolcusu muhtemelen. taliscayı aldık zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan Portekiz'de. Umut Güner ve Ali Naibi İngiltere'dedir. Başkan iş bitmeye yakınsa gidiyor kulüplerin ayağına.

Çevrimdışı graser

Başkan Portekiz'de. Umut Güner ve Ali Naibi İngiltere'dedir. Başkan iş bitmeye yakınsa gidiyor kulüplerin ayağına.

aynen. portekiz seferinden gelecek isim sadece Ebu Bekir olacaktır.

Çevrimdışı mylife1903

Baskan ukraynada yahu vodka banyosu yapiyor suan madencilerin baskaniylan sonra rus banyosuna girip soguk sulara atlayacaklar sonra baskan raketciyi kargoya verecek duyum saglam kaynak bacaklarimin ustundeki yagli bolge.

Çevrimdışı Orhan

Adamlar bordo bereli gibi telefonları kapatıp ortadan kayboldu  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkan nerede bilmiyorum da, transferlerden biri bitmeye yakın olsaydı nereye gittiğini saklamazdı diye düşünüyorum.

Demek ki hala pazarlıklar sürüyor.

Şu Eto'o yu ve Omeruo'yu halletsinler bence, onlar hallolsun en azından.

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan nerede bilmiyorum da, transferlerden biri bitmeye yakın olsaydı nereye gittiğini saklamazdı diye düşünüyorum.

Demek ki hala pazarlıklar sürüyor.

Şu Eto'o yu ve Omeruo'yu halletsinler bence, onlar hallolsun en azından.
Omeruo ve Eto son adaylar ilgilenen isimler olmazsa onlar gelecektir. Şu anda Eto'o için Sosa taktiği uygulanıyor zaten antrenmanlara çıkıyor son gün ilgilenilen isimler olmazsa 1-2 milyon bonservisle alınır. Omeruo'da aynı şekilde kiralanır.

Çevrimdışı cursedofdragon

#BİLGİ | 2016-2017 sezonu yaz transfer sezonunun bitmesine; 5 gün, 11 saat, 39 dakika kaldı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

#BİLGİ | 2016-2017 sezonu yaz transfer sezonunun bitmesine; 5 gün, 11 saat, 39 dakika kaldı.
7 gün var..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Omeruo ve Eto son adaylar ilgilenen isimler olmazsa onlar gelecektir. Şu anda Eto'o için Sosa taktiği uygulanıyor zaten antrenmanlara çıkıyor son gün ilgilenilen isimler olmazsa 1-2 milyon bonservisle alınır. Omeruo'da aynı şekilde kiralanır.

Ben de öyle düşünüyorum da, protokol mrotokol yapılmıştır umarım.

Bir de taraftar olarak, transfer dönemi sonrası başkanın alınan oyunculardaki pazarlıktan kulübün ne kadar kar ettiğini açıklamasını bekliyorum.

Hem kendisi, hem takım, hem de taraftar açısından bu kadar yoğun ve uzun soluklu bir transfer dönemi yaşanmasının maddi karşılığını merak ediyorum açıkçası.

Çıkıp "Talisca için senelik 2 istediler, 1'e bitirdik. X için kapıyı 3'ten açtılar 2.2'ye hallettik vs." dese hem bilgilendirici olur, hem de ne kadar para için bu kadar beklediğimizi öğreniriz.

Çevrimiçi Necmi

Ben de öyle düşünüyorum da, protokol mrotokol yapılmıştır umarım.

Bir de taraftar olarak, transfer dönemi sonrası başkanın alınan oyunculardaki pazarlıktan kulübün ne kadar kar ettiğini açıklamasını bekliyorum.

Hem kendisi, hem takım, hem de taraftar açısından bu kadar yoğun ve uzun soluklu bir transfer dönemi yaşanmasının maddi karşılığını merak ediyorum açıkçası.

Çıkıp "Talisca için senelik 2 istediler, 1'e bitirdik. X için kapıyı 3'ten açtılar 2.2'ye hallettik vs." dese hem bilgilendirici olur, hem de ne kadar para için bu kadar beklediğimizi öğreniriz.
senin kazancın başkalarının kaybı oluyor o nedenle pazarlık deşifre edilmez birde
son transferlerimiz değil gelecek yıllarda insanlarla bizimle nasıl pazarlık edecekler yolmu
gösterelim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adamlar bordo bereli gibi telefonları kapatıp ortadan kayboldu  :D
:evillol: :evillol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı emrecakmak

transfer yok gündem leş gibi..
Ankara esmiyor.. :evillol:

Esmiyor dedin gök gürüldüyor şuan, yağmur yağacak akşama da yıldız yağmuru olur mu dersin  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

transfer yok gündem leş gibi..
Ankara esmiyor.. :evillol:

evet esmiyor
misket yağıyor şu an   :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: