2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374414 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı SEBA

Son dakika: Galatasaraylı 4 oyuncu Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında FETÖ soruşturması kapsamında gözaltı kararı verildi. Bunlardan sadece İsmail Demiriz gözaltına alınırken Hakan Şükür, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker'in yurt dışına kaçtıkları tespit edildi.

Fetöşsaraycılar kaçmış. 96-2000 yıllarındaki TEMİZ şampiyonluklarının hesabını verecekler. Yada 8-0'lık Ankaragücü maçının. Vurun abalıya

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ben pepe derim bizim için biçilmiş kaftan tanrıdan bize uygun bir stoper yarat diye dua etsek
pepeyi gönderir :D
Pepe için keşke gelebilse derdim ama şu an çok uzak bir ihtimal . Fener ve G.S. maçında rakip takım oyuncuları ve taraftarını çıldırtırken Pepe'yi izlemek Beşiktaş taraftarına da büyük haz verirdi.Pepe gibi bir oyuncuyu alarak rakip takımlara direk ' Burada patron benim ona göre ayağınızı denk alın' mesajı verilirdi. 3-5 transfer yapınca 'Şampiyon olabiliriz' havasına giren rakiplerde o havadan eser kalmazdı. Karma takım G.S. , düzgün yönetilmeyen yanlış kadro mühendisliği ile kurulan  halen sistemini bulmaya çalışan F.B. 'den bu sene de bir şey olmaz .

Çevrimdışı mylife1903

bu arada şunu da ekleyeyim. ekürim @mylife1903 üzülecek ama Raketçi Boyko vol.2 olur :( Raketçi yerine Vida bize daha uygun...
Raketci gelsin hele transfer forumlarinda 3 okuz gucunde olurum yok 5 okuz. 2 tane gonderip 1 tane aldiriyorum offff huni takar ciplak suya atlarim, benim kamyon lastigini cocuklar halletti zaten girip icine yuzerim bi guzel ohhh. 

Yok abi bu raketci farkli. O cocuk istanbul aktarmali torino yapacak ya da madrid. Her turlu oynar burda adami al koy bugun dunya karmasina sirtmaz. Ben oyle cok az futbolcu begenen bir adamim bu herif bir baska dogal lider, alfa kurt herif.

Yahu ozel haberini de yazmistim ben bunun mayista herhalde bulup cikartmak lazim.

Boyko arti 4 uygun bir 4 gelecek sene veririz bir 4 de sampiyonlar ligine kalirsak. Boyko+12 uygun. Sonra 25-30 hop torino ucagina 3 sene sonra.

Çevrimdışı alimm

Ne denayri de ne de omeruosu bi tane gelsin olanı gelsin...  sakho/mangala/raketci
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Ne denayri de ne de omeruosu bi tane gelsin olanı gelsin...  sakho/mangala/raketci

sakho + denayer gelsin ben fitim :)

Çevrimdışı alimm

sakho + denayer gelsin ben fitim :)

sakho gelsin yetr.. Sonrasında denayer yerine Caner'i tercih ederim..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı graser

serdar sarıdağ şov var bu akşam.

salmış zehiri. gitmiş. akşamı bekleyin diyor.

serdar sarıdağ şov var bu akşam.

salmış zehiri. gitmiş. akşamı bekleyin diyor.

sabah'ı bekleyin derler bekleriz birşey yok şimdi akşam diyorlar :D

bekliyelim bakalım :D

Çevrimdışı tangaz

denyoer gelirse 3 maç sonra burada beşiktaş futbolcusuna sövmekten forumun yarısı telef olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

denyoer gelirse 3 maç sonra burada beşiktaş futbolcusuna sövmekten forumun yarısı telef olur...
Ahahha abi bir ismail degil adam ama cok gereksiz bir transfer olur. Ali eren gelsin daha iyidir.

biz bugune kadar burda hangi futbolcumuza sövdük abi :)

Çevrimdışı OrhanAker

transfer yok gündem leş gibi..
Ankara esmiyor.. :evillol:

Çevrimiçi Necmi

alıp birde bize iş çıkartacaklar :evillol:
ha bere mesaj sil moda al :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

alıp birde bize iş çıkartacaklar :evillol:
ha bere mesaj sil moda al :akuma:
Offf literature yeni kufurler girer, patent kirali olurum

Çevrimiçi Necmi

bir ekran dolusu cezan var bu konuda sabikalısın :bandit:

Çevrimdışı tangaz

ilk olacak işte ....cincon eskisi diye başlayan mesajlar gözümde canlanıyor şimdiden :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Deadam

Offf literature yeni kufurler girer, patent kirali olurum

Leyla ile mecnun küfürlerinden kullanırız

Tuvalet terliği
Kafanda damacana patlasın
burnunda sümüğün kurusun
boş metrobüsü son anda kaçırasın
Hoşderede adres sorduğun kadın travesti  çıksın
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı s4rc4stic

6.his : gyan+sakho+caner+jovetic  ( bonusumuz varsa : +nasri )

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Arif erdem ve uğur tütüneker gözaltı kararı verilmis bu operasyonlar devam edilcekmis bence 90'lardaki şampiyonluklar arastırılsın
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı kartalBaz

Ben gomez konusunda hicbir yanlis aciklama yonetim tarafindan gormedim. Gomez isterse kalir, istemezse fio ya doner. Fio da satarsa yuzde 50 si bizim olur dendi. Ayni zamanda fio yonetimide 1000 euro olayini onaylamisti. Aslinda fio yonetimi gomezi direk verip bizim uzerimizden para kazanmaya calisiyordu ama gomez bey bahanelerle cekti gitti. Bide sampiyonluktan sonra sanki sportif direktormus gibi kadroya bakmamiz lazim diyor. Gittigi alman takiminda bunu diyebilirmi? O yuzden cok tartismaya gerek yok bu konuyu daha fazla. Yonetim bu konuda algi yapmadi. Elestirmek icin elestirmeyelim. Bugunde guya kap geliyodu sinirlerim iyice gerildi. Cidden baskan bu sezon abartti son dakika transferini.

Çevrimdışı tangaz

stoper omeruo olacak, sonra aslında kompany sakho denedi yönetim ama olmadı die bir iki gazeteci açıklama yapacak...

Çevrimdışı Orhan

Serdar Sarıdağ akşam ortalığı yakacak gibi.

Etiketler: