2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381863 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

Burada Sakho muhabbeti geçti belli bir süre sonra Sakho'yu yazdı. Burada @can1903  sabah erken kalkın Murat Özen bombayı patlatacak dedi çok geçmeden Uyuyamıyorum sabah olsun artık diye durum paylaştı sonra yarın KAP gelecek dedi. Kısacası burayı takip ediyor adam.

birazdan da beşiktaş aren bizi takip ediyor yazasa bomba olur :) :)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı onurturan

şu pfdk işi canımı ssıktı..

Çevrimdışı onurturan

erkenden uyuyalım sabah uyanmamız lazım öğlene kalırsak transferleri sonradan öğrenebiliriz  :ishock:
Helecandan uyunmaz da şimdi  :psss: :psss:

Çevrimdışı ozankarakoc

Talisca'nın frikiklerini, güzel gollerini izlemek zevkli ama, maç içinde görmek çok farklı tabi.

Şöyle güzel bir video var:
https://www.youtube.com/v/C49YkZObYrE

Benfica - Monaco maçından...

Birkaç tane daha izledim ama en verimlisi buydu...

Talisca'dan; Sosa, Sneijder, Sergen gibi adamların oyununu beklememek gerekiyor. Bu çocuk, Tolgay'ın daha güçlüsü gibi görünüyor. Yaşı çok genç, ilerde ne olur bilmiyorum ama, Sosa'nın yerini tutar mı sorusunun yanıtı benim için netliğe kavuştu gibi...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

murat ozen siyah bir okey parmağı koymuş siyahı birisi geliyor herhalde :D

abubakar,sakho,eto :D

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Ben mangala veya sakho ve nasri bekliyorum yarinki aciklamayi.forvet de girdigi pozisyonu kacirmayan biri olsun tam olsun.Bakalim neler olacak  :)
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Talisca'nın frikiklerini, güzel gollerini izlemek zevkli ama, maç içinde görmek çok farklı tabi.

Şöyle güzel bir video var:
https://www.youtube.com/v/C49YkZObYrE

Benfica - Monaco maçından...

Birkaç tane daha izledim ama en verimlisi buydu...

Talisca'dan; Sosa, Sneijder, Sergen gibi adamların oyununu beklememek gerekiyor. Bu çocuk, Tolgay'ın daha güçlüsü gibi görünüyor. Yaşı çok genç, ilerde ne olur bilmiyorum ama, Sosa'nın yerini tutar mı sorusunun yanıtı benim için netliğe kavuştu gibi...
hmm bu  videoyu  ben de  izleidm ...  Sosa¨nin kuvveti  Talisca da  maalesef  yok .. teknigi de  ... Tolgay la  karsialstiracak olursam  Tolgay dan pek farki  yok hatta  bence  biraz daha kuvvetlenmesi  gerekiyo r yere  pek saglam bastigini  soyleyemem .. Bence  Senol  hoca  Tolgay dan vazgecip bu Talisca yi  oynatmaz.. Gerci  video hangi  yila ait  o da  cok  onemli ..  Bu adam  seneden seneye seizelaniyor tam gelisim  caginda  o  yuzden 20  yasindaki  hali ile mesela  23 yasina geldigi zamanki hali arasinda  cok buyuk fark olur ... Video  hangi sezonun ona da  bakalim ..

Edit: 2104 sezonuymus orada  henuz  20 yasinda  .. Su an yere cok daha saglam basiyor olmali ..
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 01:44:35 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı BlackEagle26

Yarın

Ebubekir Kap : %50

Son Dakika Ebubekir Beşiktaş'ta (tüm medya) : %50

:busted_cop: :ok:

Çevrimdışı ozankarakoc

hmm bu  videoyu  ben de  izleidm ...  Sosa¨nin kuvveti  Talisca da  maalesef  yok .. teknigi de  ... Tolgay la  karsialstiracak olursam  Tolgay dan pek farki  yok hatta  bence  biraz daha kuvvetlenmesi  gerekiyo r yere  pek saglam bastigini  soyleyemem .. Bence  Senol  hoca  Tolgay dan vazgecip bu Talisca yi  oynatmaz.. Gerci  video hangi  yila ait  o da  cok  onemli ..  Bu adam  seneden seneye seizelaniyor tam gelisim  caginda  o  yuzden 20  yasindaki  hali ile mesela  23 yasina geldigi zamanki hali arasinda  cok buyuk fark olur ... Video  hangi sezonun ona da  bakalim ..

Edit: 2104 sezonuymus orada  henuz  20 yasinda  .. Su an yere cok daha saglam basiyor olmali ..

Yıl konusundaki yorumunuza kesinlikle katılıyorum. Özellikle 20-25 yaş döneminde, 1 yıl bile çok çok önemli.

Ben, Atiba ile Talisca'nın yan yana oynayabileceğini, önlerinde de Oğuzhan'ın olacağını tahmin ediyorum. Tolgay kaliteli bir oyuncu ama 'tam' değil. Hep bir şey eksik... Çok güçsüz. Her ikili mücadelede yerde kalıyor. Düşüp kalkmıyor da... Düştüğü anda başlıyor kıvranmaya... Çok çok daha güçlü olması lazım. Bence Talisca rahatlıkla keser Tolgay'ı.

Çevrimdışı alimm

ileri hat için galiba X + Y + cenk + şişmanov düşünülüyor... X » eto'o Y » aboubakar gibi görünüyor...
Son günlerde gündeme gelen  Jovetic ismi hiç şüphesiz fırsat transferi ve olursa da kelepir gibi... Acaba Jovetic ismi Aboubakar'ı mı safdışı bırakır yoksa eto'o yu mu...?

Çevrimdışı mellfred

fabri
gökhan rhodolfo sakho   adriano
    tolgay     Atiba  Oğuzhan
    Olcay      eto'o.    nasri
Hayalim bu.
aras beck tosic q7 cenk talisca tolga yedek bekler.
Talisca'nın direk 11'e gireceğini sanmıyorum. Hatta sezonun yarısında benchte bekler bence.
Kerim muhakkak kiralanmalı bir yerlere. gerekirse bedelsiz ancak 11 garantili. Ömer necip veli marcelo yoğun tempoda muhakkak forma bulacaktır. şu yavru oğuzhan da bir yerlere gönderilse iyi olur, bu kadroda  şans bulması çok zor.
Eslem altyapıdan yırtar

Çevrimdışı murat baltacı

Sakho haberleri gerçektir umarım en acil yerimiz stoper forvete birisi mutlaka alınır kimse gelmezse antalyaya 1 milyon verir etoyu getirirsin,kanat alternatifi bulunur olmadı caner alınır adriano kanat oynar ama stoper öyle değil sakho demek defans sıkıntısını çözmemiz demek İnşallah alırız bu adamı.

Yalnız benim anlam veremediğim bişey var city kompanyi kullanmıyo bize kiralamadılar satmadılarda acaba diyorum marceloda olduğu gibi son anda gelin kiralayın derlermi derlerse ne başkanın nede hocanın hayır diyeceğini sanmıyorum olduki sakho kiralanmış son anda kompany de kiralanırsa kalemize gelecek forvet göremiyorum :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yıl konusundaki yorumunuza kesinlikle katılıyorum. Özellikle 20-25 yaş döneminde, 1 yıl bile çok çok önemli.

Ben, Atiba ile Talisca'nın yan yana oynayabileceğini, önlerinde de Oğuzhan'ın olacağını tahmin ediyorum. Tolgay kaliteli bir oyuncu ama 'tam' değil. Hep bir şey eksik... Çok güçsüz. Her ikili mücadelede yerde kalıyor. Düşüp kalkmıyor da... Düştüğü anda başlıyor kıvranmaya... Çok çok daha güçlü olması lazım. Bence Talisca rahatlıkla keser Tolgay'ı.
bakalim ben tam tersini  dusunuyorum  ama hep  beraber  gorecegiz.. Muhtemlen  Talisca iki yil oncesine  oranla daha saglam daha kuvvetli  daha seize lidir... Gerci  Sosa nin  dayanikliligindan sonra pek  bi  kimse  goz doldurmuyor ama gorecegiz  iste  :tabe:
Yorgo

Çevrimdışı alimm

en uçta jovetic onun arkasında talisca solda nasri....

Çevrimdışı ozankarakoc

Renkli basında şov devam ediyor...

Çevrimiçi Necmi

bakalim ben tam tersini  dusunuyorum  ama hep  beraber  gorecegiz.. Muhtemlen  Talisca iki yil oncesine  oranla daha saglam daha kuvvetli  daha seize lidir... Gerci  Sosa nin  dayanikliligindan sonra pek  bi  kimse  goz doldurmuyor ama gorecegiz  iste  :tabe:
sosayla mukayese etmemek lazım bence çok tehlikeli ama o derecede savruk geldi
yanlız sıkışan oyunu iyi açıyor pasları ve asist olacak ortaları çok iyi ve kesinlikle futbol aklı var
şu an olma aşamasında bu haliyle bile tolgayı direk keser ama yeri 8 gibi 10 oynayamaz özellikle bizim oyun sistemimizde
zor oynaması ben beğendim zeki topla ilişkisi iyi çok sert şutları var beklenmedik şutlar çıkarıyor
görünen oki bu sene uzaktan çok gol atacağız. Nasride gelirse bir futbol takımının hücumda yapabileceği
her şeyi yapabilen bir takım olacağız tamamen hücum takımı olacağız stoperlerin çok iyi olması gerekiyor
en azından bir tane çok seri stoper şart gibi çok fazla kontra yeriz bu sene

Çevrimdışı murat baltacı

Talisca konusunda herkez sosa dan farklı oyuncu diyo ama sosada klasik bi on numara değildiki bi sergen bi alex değildi hatta bu yüzden eleştirdiğimiz maçlarıda oldu sosanın en iyi yaptığı şey takım savunmasına yardım etmesi,pres yapması,frikik atması,asist yapmasıydı taliscaya bakıyorum iki yönlü oynuyo,arapası atıyo,pres yapmasada adamı kovalayıp uzun bacakları sayesinde top kapıyo,firikik atmasının yanında etkili duran top kullanıyo bu konuda sosa hiç iyi değildi,sosadan daha etkili daha fazla şut atıyo.

Ben genele baktığımızda taliscanın sosadan daha faydalı olacağını düşünüyorum sosa sezonun ilk yarılarında ortada yoktu geçen seneki osmanlı ve kayseri maçını çıkarsak önceki sezonlarından performans olarak farkı yok bide yanında oğuzhanla oynadı geçen senenin ikinci yarısı iyi performans göstermesinin iki nedeni Şenol hocanın oyun sistemi ve oziyle oynaması. Taliscanın performansı sosa gibi dalgalı olmaz sisteme alışınca oziyle birlikte müthiş işler yapabilir herkezin gelişimini takip ettiği bi oyuncu buda ozininde takip edilmesini ve en az taliscanın gideceği fiyata satmamızı sağlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Talisca konusunda herkez sosa dan farklı oyuncu diyo ama sosada klasik bi on numara değildiki bi sergen bi alex değildi hatta bu yüzden eleştirdiğimiz maçlarıda oldu sosanın en iyi yaptığı şey takım savunmasına yardım etmesi,pres yapması,frikik atması,asist yapmasıydı taliscaya bakıyorum iki yönlü oynuyo,arapası atıyo,pres yapmasada adamı kovalayıp uzun bacakları sayesinde top kapıyo,firikik atmasının yanında etkili duran top kullanıyo bu konuda sosa hiç iyi değildi,sosadan daha etkili daha fazla şut atıyo.

Ben genele baktığımızda taliscanın sosadan daha faydalı olacağını düşünüyorum sosa sezonun ilk yarılarında ortada yoktu geçen seneki osmanlı ve kayseri maçını çıkarsak önceki sezonlarından performans olarak farkı yok bide yanında oğuzhanla oynadı geçen senenin ikinci yarısı iyi performans göstermesinin iki nedeni Şenol hocanın oyun sistemi ve oziyle oynaması. Taliscanın performansı sosa gibi dalgalı olmaz sisteme alışınca oziyle birlikte müthiş işler yapabilir herkezin gelişimini takip ettiği bi oyuncu buda ozininde takip edilmesini ve en az taliscanın gideceği fiyata satmamızı sağlar.
kesinlikle katılıyorum en önemli artısı çok ciddi takip edilen bir takım olmamızı sağlayacak
sadece ozi değilki cenk aras tolgay kerim hep bu süreçte izlenecek değer yaratmak önemli değil
dikkat çekmesinide sağlamak gerekiyor. yönetim 3 yıldır sürekli ünlü menejerleri Türkiyeye çağırıp
misafir ediyor maçlarımızı izletiyor. Oyuncu satabilmek için yakın ilişki kuruyor. Buda üstüne ciddi artı olur.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Renkli basında şov devam ediyor...

Transfer olmuş demek ki  :evillol:

Çevrimdışı murat baltacı

Necmi Abi oğuzhan konusunda seninle on numrada oynarmı diye konuşmamız olmuştu taliscadada aynı durum var sekizmi onmu belli değil bence bu sene ikisi içinde çok önemli Şenol hoca ile eksiklerini giderir yerlerini belirler gelişimlerini devam ettirirlerse İnşallah bizi bu senede şampiyonluğa ulaştırır sonraki sezonda birbirlerine alışmanında avantajıyla şampiyonlar liginde kendilerini gösterirlerse ikisininde yüksek bonservisle satılacağını düşünüyorum.

Talisca benficanın potansiyeli ozide bizim potansiyelimiz geçen seneki oyunu Şampiyonluğumuza büyük katkı sağladı eksiklerini giderirse taliscayı takip eden büyük takımlar oziyi fark edip yüksek bonservis ödeyeceklerdir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Kuntz

Bende bu şekilde düşünüyorum.Oğuzhan-Talisca ikilisi çok faydalı işler yapacak. Özellikle iç saha maçlarında bunu çok daha net görürüz. Birde şu Sosa ile kıyaslama mevzusunu bizim taraftarın bir kenara bırakması gerek. Daha çocukk ilk antremana çıktı Sosa gibi olmaz ve benzeri söylemler gırla gidiyor. Neticede 22 yaşında ciddi potansiyeli olan bir adam aldık. 31 yaşındaki arkadaşı da ciddi bir paraya sattık. Bu bir transfer başarısıdır. Bu mevzuyu orada bırakıp, Ozi ve Talisca'nın yapacaklarına odaklanmak lazım.

Bu arada Sakho temenninde gerçek olsun inşallah

Çevrimdışı murat baltacı

kesinlikle katılıyorum en önemli artısı çok ciddi takip edilen bir takım olmamızı sağlayacak
sadece ozi değilki cenk aras tolgay kerim hep bu süreçte izlenecek değer yaratmak önemli değil
dikkat çekmesinide sağlamak gerekiyor. yönetim 3 yıldır sürekli ünlü menejerleri Türkiyeye çağırıp
misafir ediyor maçlarımızı izletiyor. Oyuncu satabilmek için yakın ilişki kuruyor. Buda üstüne ciddi artı olur.
Haklısın abi kerim,cenk,tolgay,aras da ciddi potansiyelli kıymetli oyuncular ama hepsinin bi sınırı var gibi ulaşabilecekleri maksimum seviyeyi gözünün önüne getirebiliyosun ama ozi çok farklı ucu açık bi potansiyeli var izleyince büyük takımlarda büyük işler yapabilir diyosun. Töre de böyleydi ama onun pisikolojisi gelişimine çok etkiliyo.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Bende bu şekilde düşünüyorum.Oğuzhan-Talisca ikilisi çok faydalı işler yapacak. Özellikle iç saha maçlarında bunu çok daha net görürüz. Birde şu Sosa ile kıyaslama mevzusunu bizim taraftarın bir kenara bırakması gerek. Daha çocukk ilk antremana çıktı Sosa gibi olmaz ve benzeri söylemler gırla gidiyor. Neticede 22 yaşında ciddi potansiyeli olan bir adam aldık. 31 yaşındaki arkadaşı da ciddi bir paraya sattık. Bu bir transfer başarısıdır. Bu mevzuyu orada bırakıp, Ozi ve Talisca'nın yapacaklarına odaklanmak lazım.

Bu arada Sakho temenninde gerçek olsun inşallah
Kuntz Aynen abi renkli medya özellikle bu başarılı transferimizi gölgelemek için sürekli sosa gibi değil sosanın yerini tutamaz diye negatif söylemlerde bulunuyo buda taraftarımızda eksiklik hissi oluşturuyo zannedersin sosa alex hagi katkısı vermiş. Aynı yorumcular sezonun ilk yarısında ortalarda görünmeyen,geç form tutan,derbilerde önemli maçlarda yokları oynayan sosayı eleştiren kişilerdi aynı tolga da olduğu gibi geçen sene devre arası Beşiktaşın tolgayı kesecek kaleciye ihtiyacı yokki tolgayla rekabet edecek kaleci alınsın diyen yorumcular boyko kötü çıkınca Beşiktaşın kalesindede bi muslera yok dediler yani tavşana kaç tazıya tut taktiği. Yönetim kaleci konusunda onlara kulak vererek yanlış yaptı boyko değilde adler alınmış olsa tolgadan kaleyi alacak rahat rahat şampiyon olacaktık tolga ve defans sayesinde arkamıza yaslanıp maç izleyemedik boykoya verdiğimiz bonservis zararı ve bu senede kalede tolganın olmasıda zararın farklı boyutu.

Ben şunu idda ediyorum nasri-eto veya aboubakar,niasse gibi topu kaleye sokacak bi forvet alınırsa sosa ve gomezin esamesi okunmaz. Defansada sakho gibi kaliteli bi stoper alınırsa Şampiyonluk garanti avrupada başarıda sürpriz olmaz diyorum.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 03:02:39 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı aspireless

erkenden uyuyalım sabah uyanmamız lazım öğlene kalırsak transferleri sonradan öğrenebiliriz  :ishock:
Helecandan uyunmaz da şimdi  :psss: :psss:

:)

Çevrimdışı murat baltacı

Bence başkan fb gs nin bu halini görünce ligi garanti görüp avrupada başarı için ingiltereye giderek sakho,nasri transferlerini bitirip ardından torinoya giderek mandzukiç ile ölümcül hamleyi yapacak gibi hissediyorum :)  :halay:
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 03:33:47 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Etiketler: