2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369880 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimiçi Gökhan Kurt

94 numaralı formasıyla.

94 nedir ya. Adam akıllı bir numara yok mu şu adama verilecek ?

Çevrimdışı 38life

Şafak Malatya'nın son tweet'lerini okuyun. Gerçi şimdi ben paylaşıcam burda.

Çevrimiçi Samet Ç

Kendisi istemiştir. Doğum yılı 1994.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı TURKahvesi

tahminimce 94 numara 1994 yılında doğduğunu işaret ediyor.

Çevrimdışı 38life

94'ü kendisi istiyor. Kulüp vermiyor.

Çevrimdışı Orhan

güvenilir oldugunu düşündüğüm isimlerden

Çevrimdışı Berat

Adamın hesabı kilitli paylaştığınız için teşekkürler, herkes kafasına göre yazıp haftaya 1-2 gün sonra diyor. Artık sonuç görmek istiyoruz doğal olarak.

Çevrimdışı 38life

Şimdi bunu paylaşıyorum, şafak malatyaya da az çok güveniyorum ama eğer kesin anlaşılmadıysa henüz neden özel uçak kiralanıyor diye sorasım geliyor.

Çevrimdışı atalay

Tolgay, o pozisyon için yeterince üretken değil belki fakat rakibin ilk topları kullanmasını engelleme ve total defansif aksiyonlar adına değerli olabilir. Alanya maçında sahanın en çok ikili mücadele kazanan oyuncusu(8) İki de pas arası var.

Çevrimdışı 38life

İşte kiralanan 2 özel jet'in içinde bekleyen gömlekler.

Çevrimdışı Savaş

Bizim başkan iki uçak kiralamaz beyler. İngiltereden kalkan uçak Portekize uğrar gelir. Hatta az yaksın diye tüp taktırır Başkan o jete.

Iki uçak falan masraf yani boşu boşuna. Su mu yakıyor bunlar?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim başkan iki uçak kiralamaz beyler. İngiltereden kalkan uçak Portekize uğrar gelir. Hatta az yaksın diye tüp taktırır Başkan o jete.

City den niye oyuncu alıyoruz. Sponsoru havayolu şirketi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Karabay

Manzukicten bi haber yokmu bu arada

Çevrimdışı 38life

Nasriye 5 milyon euro maaş verince "koyverdim gitti" havasına girmiştir başkan :D

Çevrimdışı Zafer55

Talisca : Stad tek kelime ile mukemmel harika , Besiktasin hedeflerine yakisir bir stad olmuş
Bunu demesini önemsiyorum ben.Bu ifadesi ve genel tavrından Beşiktaş hakkında fikir sahibi olduğu ve buraya gerçekten isteyerek geldiğini anlıyorum.Başkan transferler konusunda:sadece iyi futbolcu olmaları yetmez,karakterlerine ve BJK nin bir parçası olmak istemelerine de bakıyoruz demişti diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Mandzukic Besiktas'tan baska bir siyah beyazli takimda oynamam deyip  Juve'ye resti  cekmis...
Kendi imkanalriyla  kiraladigi jetle Istanbula dogru  geliyormus ...    :kop:
Yorgo

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Abi, İtalya ile bağlantının su saatten sonra olacagını sanmıyorum. Rota belli: İngiltere- Portekiz

Çevrimdışı caner.eryigit

Perşembe günü sanki çarşı pazar karışacak gibi hadi bakalım hayırlısı.✈️✈️✈️

Çevrimdışı Berat

Tolgay, o pozisyon için yeterince üretken değil belki fakat rakibin ilk topları kullanmasını engelleme ve total defansif aksiyonlar adına değerli olabilir. Alanya maçında sahanın en çok ikili mücadele kazanan oyuncusu(8) İki de pas arası var.

Tolgay'ın oyununa daha da çeşitlilik katacağını düşünüyorum, sana da sormuştum bunu zaten :)

Çevrimdışı anılnr

Başkan İngiltere'ye gittiyse o 2 transferden en az 1 tanesi olur.Olmayacak transfer için 2 kez bilet parası harcamaz bizim başkan :D

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Abi, İtalya ile bağlantının su saatten sonra olacagını sanmıyorum. Rota belli: İngiltere- Portekiz

yalnzi bu arada  Umut Guner bu aksam saatelrinde  Baskan Ingiltere ye  ucarkenyaninda bir menajerle  Milano'ya  ucmus ... Muhtemelen  tabi  Caner icindir ama.. Yine de  bir  umut  gozum  kalbim Torino'da  :D Eee napcan umut  fakirin ekmegi  Umut Guner de  Besiktasin  yoneticisi  :evillol:
Yorgo

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Başkan İngiltere'ye gittiyse o 2 transferden en az 1 tanesi olur.Olmayacak transfer için 2 kez bilet parası harcamaz bizim başkan :D

Sakho-Nasri diyorum ben

Çevrimiçi Gökhan Kurt

yalnzi bu arada  Umut Guner bu aksam saatelrinde  Baskan Ingiltere ye  ucarkenyaninda bir menajerle  Milano'ya  ucmus ... Muhtemelen  tabi  Caner icindir ama.. Yine de  bir  umut  gozum  kalbim Torino'da  :D Eee napcan umut  fakirin ekmegi  Umut Guner de  Besiktasin  yoneticisi  :evillol:

Abi, Caner büyük ihtimal eski takımına dönecek gibi cünkü onlarda istemiş, hazır ismail- hasan ali kazmaları varken gideyim der bence

Etiketler: