2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369706 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nasri ile ilgili bir tek laf etmedi :)
Btd dahil bir cok hesap oyle diyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Ali Ece NASRI yi agzindan kaçırmış :ishock: :ishock:

Programı seyrettim Nasri ile ilgili konuşmadı bile adam. Bunu yazanlar neye göre yazıyor merak ediyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 22:17:13 Samet Ç ]

Çevrimdışı Berat

Btd dahil bir cok hesap oyle diyor :alala:

Programın tamamını izledim ve başkanın İngiltere'deymiş birkaç isim aldım dedi. Gelirlerse pozisyonlarının en iyi oyuncuları olurlar diye ekledi. İsim vermedi.

Kim diyor? Uyduruk uyduruk şeyler bunlar. Öyle birşey yok.
Uyduruk olmasin lütfen , Sakho gelsin dertler bitsin :busted_cop:

Çevrimdışı 38life

Talisca çok heyecanlı görünüyor. Ulan 25 milyon euroluk adamsın senin değil bizim heyecanlı olmamız lazım :D

Çevrimdışı DenizAnt

Caner sakho remy aboubakar alip transferi kapatsak nolurduuuu...

Sakho, Omeuro, Eto'o, Remy alalım bitirelim. Kanatlar Q7 ve Nasri, göbek Oğuzhan Atiba talisca, golcü Eto olursa yumuşak kalırız. Caner bize lüks olacak, artı agresifliğiyle ve yedek oturmaya uygun bir karakter olmamasıyla dinamit, artı oyun tarzı bizim yerden paslı oyunumuza köybaşı'dan bile daha uygunsuz. Bir klas stoper bir de genç stoper alırsak, tosic yedek sol bek olur, kaldı ki Beck de acil durumda sol beke çekilebilir. Adriano sakatlanırsa, Sağ beke GG77 alır, Beck'i sola çekersin, ya da direk Tosic'i alırsın oyuna. Caner hamlesi bize bir stopere mal olursa, ciddi zarara yol açabilir. Şu anda Beşiktaş'ın ne kadar güçlü olacağı, 2 stoper, 1 leblebici, 1 kanat forvet mi; 1 stoper 1 sol bek 1 yumuşak kanat 1 son vuruş sorunu olan golcü mü alacağına bağlı. Ben ilkinden yanayım.

Talisca Canli yayin basladi

Çevrimdışı Berat

Umarım Talisca'nın sistemdeki yerini bulması uzun sürmez.

Talisca : Stad tek kelime ile mukemmel harika , Besiktasin hedeflerine yakisir bir stad olmuş

Çevrimdışı Berat

Yine bu çevirmeyi unutan arkadaşımız sahnede.

Çevrimdışı AmaralGürses

arkadaşlar halı saha da maç yaptık yorgun geldim bugun haberlere, konusulan isimlere bir bakıyorum da...

son saniyeye kadar robinho nöbeti tutup da sonra fatih tekke'nin geldiğini hatırlayan Beşiktaşlı var mı burada?

şu isimlerin gündemde olması bile ne kadar büyük çağ atladığımızı gösteriyor, bazen bir adım geriye çekilip bunu da görmek lazım kardeşlerim

Talisca : Takim oyuncusuyum hem Gol atmayı hemde Asist yapmayi seviyorum

Burasi önemli..

Çevrimiçi Kapkarakartal

Adama ıspanak yedirmişler burdan bile tasarruf ediyoruz bi kebap mebap bişeyler yedirseydiniz ilk gün  :evillol:

Çevrimdışı Berat

Talişka oldu ismi şimdi de , kibar çocuk oldu :D

Çevrimdışı 38life

Talisca'ya kendi ismini telaffuz ettirdiler. O "s" ne tam s ne tam ş. İkisinin arasında birşey ama bayan sunucumuz ısrarla Ş'ye basarak Talişşka diyor.

Çevrimdışı Berat

Bülent Ülgen ŞL'de Bayern gelsin Talisca frikikten üçgene atsın diyorsun da , sonra beşgen olarak geri döner o bize :D

Çevrimdışı brkntcnr

Talisca'ya kendi ismini telaffuz ettirdiler. O "s" ne tam s ne tam ş. İkisinin arasında birşey ama bayan sunucumuz ısrarla Ş'ye basarak Talişşka diyor.
O galiba şu portekizlilerdeki s ş j arası bişey ya söylemesi çok güzel  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı DenizAnt

Talisca'nın kötü oynadığı maç sonu manşet hazır: "Talişka Trişka".

İnşallah her maç iyi oynar.

Bülent Ülgen ŞL'de Bayern gelsin Talisca frikikten üçgene atsın diyorsun da , sonra beşgen olarak geri döner o bize :D
:D :D

Çevrimdışı 38life

Ve Talisca kendini en çok 10 numara pozisyonunda rahat hissettiğini söyledi.

Çevrimdışı brkntcnr

Ve Talisca kendini en çok 10 numara pozisyonunda rahat hissettiğini söyledi.
Zaten orda oynayacaktır. Ozzy-Atiba ikilisi bozulamaz bozulması teklif bile edilemez

Çevrimdışı 38life

Böyle aptallık olamaz. Şu kadın sunucu kovulsun. Adam konuşuyor çevirmen çevirmeden başka konuya geçiyor.

Çevrimiçi sozkul

Biraz aşırı zayıf değil mi?

Çevrimdışı alimm

Sakho gelmeli...

Aa sayfa 1903 olmuş... Bizde  yerimizi alalım bari...
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 23:18:33 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: