2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356941 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

aboubakar gelirse bir sure sonra cenk 1.forvetimiz olur bence. nokta atışı yapmamız gerekiyor ama alternatifler de azalıyor. remy ve bony hala transfer yapmadılar. niyeyse içimden bir his ikisinden biri gelcek diyor.

Çevrimdışı abdusta

2.ci dalga transferden haberler

Porto klubu Başkanı Pinto da Costa tekrar görüşmeye hazır olduklarını bildirdi

saygılar

Çevrimdışı RevivaL

2 özel uçak
1 Tanesi Milano'da ( Umut Guner - Batur Altıparmak )
1 Tanesi İngiltere'de ( Fikret Orman-A.N.Cebi- Ahmet Bulut )

Çevrimdışı mrred

Önümüzde zorlu bir fikstür var beyler. Konya karabük akhisar galatasaray. Büyük ihtimal akhisarla oynacağımız hafta şampiyonlar ligi başlamış olur dönüşünde gs ile oynacağız. Burdan en az 10 puan alırsak süper başlamış oluruz lige ondan sonra yeni transferler de takıma uyum sağlamaya başlar. Şampiyonlar ligi araya girmeden zor maçların ve deplasmanları (akhisar ve konya) bir çoğunu oynamış olacağız geriye sadece osmanlıspor kalıyor. Başakşehir ve feneri deplasman saymıyorum. Bu aralarda umarım yeni transferler uyum problemi çekmez
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 özel uçak

Milano :alala: Jovetic mi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mrred

2 özel uçak
Kaynak güvenilir mi ? Milano ve batur ise caner bize geliyor demekki
The great gig in the sky

Çevrimdışı RevivaL

Kaynak güvenilir mi ? Milano ve batur ise caner bize geliyor demekki
Kaynak raskolnikov. Son zamanlarda performansı iyiydi

Çevrimdışı mrred

Kaynak raskolnikov. Son zamanlarda performansı iyiydi
Hadi inşallah Caner gelsin çünkü Adriano ile ilgili bir haber okudum ispanyollar adrianonun sakatlanması hiç şaşırmamışlar adriano hep sakatlanıyor diyordu haberde sanki devamlılık problemi var gibi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Caner ve Jovetic
yedek kalacak bir caneri istemem. adriano varken caner as olmaz. ön taraf için duşunuluyorsa o zaman da jovetic olmaz. jovetic kanat forvet olarak iş yapar yaparsa. tek forvette etkisiz olur. kısacası ikisi birden olmaz bence :D

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada at dedik, @mylife1903 elinde çatal bıçakla damlar birazdan.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaaa yapmayin okuya okuya geliyorum
Birisi gene habire mangal mi mangala mi nediyor
Birileri at konusuyor

Birisi bizim taliskayi son kaneri ye benzetiyor.

Forum forumluktan cikti, gidin blog acin kardesim, habire konu disi, habire konu disi

Allah allah

Neyse bu taliska olayindan muhabete dahil olayim
Yahu eleman erkek guzeli degil insallah iyi oynar. Mesela simdi tosic kotu oynasa yakisikli adam, karisi guzel cok laf etmem ama be kardesim benfika bu adami formasi satilmamis diye gondermis olabilir.
Muslum gursesi andiran amarali andirdi bu bana @AmaralGürses buna bir alici gozlen bahsin hele, iyi ki futbolcu olmus, manken falan olmazdi bu taliskadan.
Leylek gibi bacaklarin var
Deve gibi boyun var
Son mohikan sac trasi
Kacirirsan golu basarim kalayi

Çevrimdışı indie

Caner bize sahada ne verir bilmem ama rakiplerden birini psikolojik olarak çökertiriz.

Çevrimdışı Bishamon

Batur bizim tesislerden kovulan menajer musveddesi degil miydi?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı OrhanAker

Talisca nın anlaşma kapı gelmedimi :alala:
Idmana çıkmış adam :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Hadi inşallah Caner gelsin çünkü Adriano ile ilgili bir haber okudum ispanyollar adrianonun sakatlanması hiç şaşırmamışlar adriano hep sakatlanıyor diyordu haberde sanki devamlılık problemi var gibi.
Hayır, basın hala Şampiyon Beşiktaş yazmayı yediremedi kendine nerden vururuz acaba onun derdindeler nasıl kötüleriz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Başkan Portekiz'de basına iyi fake atmış başkan yine.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kalyoncu

Eto'o ve aboubakar birlikte düşünülüyormuş.

Kaynak: Murat özen

Çevrimdışı 38life

Hazırmıyız?

2 saate kadar İkinci dalga Bomba transfer haberi geliyor.!!

saygılar

2 buçuk saat oldu senin söylediklerini diğer duyumculardan duyamadık ortalık sakin şuan :)
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 20:15:18 38life ]

Çevrimdışı RevivaL

Son bir isim çıkmazsa görüştüğümüz isimler: Manoel, Gil, Caner, Jovetic, Aboubakar, Indi, Inler, Nasri, Bony, Sakho, Eto'o

Çevrimdışı s4rc4stic

adriano'nun yanına bi caner fena olmaz hani..içerdeki maçlarda caner'li gökhan'lı  3-4-1-2, 3-5-2 çok güzel uyumlayabiliriz diye düşünüyorum..Hoş şenol güneş'inde beyanatı vardı rakipleri beklemedikleri yerden avlamak istiyoruz diye..sosa gomez zamanı kanat beklerimiz pek işlemiyordu tiki takalarla gol atıyorduk..şimdi keyifle şenol hocamızın satranç kitabını göreceğiz..tiki taka mı? uzaktan füzeler mi?kartal'ın kanatlarımı? yoksa hepsi bi arada rakibe harakiri mi yaptıracağız :lol:

Çevrimdışı s4rc4stic

ek olarak porto'dan aboubakar derken başkan bi quintero hamlesi yapabilir mi?

Çevrimdışı cagdas44

Hocam yanlış anlama da sen insanmısın yoksa bilgisayar programı falan mı?   Şaka bir yana her yorumundan bilgi ve birikim akıyor. Takipteyim.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@atalay ın gerçek kimliğini açıklıyorum

Gerçek Atalay Avrupa seyahati sırasında IBM mühendisleri tarafından kaçırılarak yerine IBM Watson geçirildi.O günden beri yaptığı analizler ve yorumlar ile başımızı döndürüyor.
Soruyoruz şimdi ne vardı bu kadar bilecek  :D :biggrinking:

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada peşinde olduğumuz belirtilen Sakho'nun haftalık maaşı 75.000 pound
biz buna yıllık herhalde 2,5 m.euro civari maaş veririz.

http://www.totalsportek.com/money/liverpool-player-salaries/

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Son bir isim çıkmazsa görüştüğümüz isimler: Manoel, Gil, Caner, Jovetic, Aboubakar, Indi, Inler, Nasri, Bony, Sakho, Eto'o

1 isim joker hakkımı kullanıyorum.

Sakho-Caner-Jovetic-Klas müthiş olur.

ama Sakho-Omeruo-Eto-Ebubekir büyük olasılık gibi duruyor.

Bu kadar bekledikten sonra stoperde büyük isim bekliyorum. Sakho-Mangala-Kompany gibi... Bu kadar bekleyip Omeruo-manoel veya gil falan yaparlarsa hoca haklı olur kaleciyi stopere koyacak kadar eziyet bu isimler için çekilmez...

Bu paraya (isimlere) şey bile çekilmez  :D gibi oldu.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

başkan ingilterede diyor tv.ler içimden bir ses remy bony nasri üçlüsünden 2sini kulağından tutup getirecek diyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: