2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372148 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Psikolojik üstünlüğü Fener ele geçirdi.
Acilen transfer yapmamız gerek artık
:-)
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Bugunkü Fener ve büyük ihtimal yarın ki GS yi izledikten sonra Beşiktaşımızın kadrosunun vasat sadece sayısal niceliği tamamlayacak transferlerle bile şampiyonluğa oynayacağına artık eminim. Bana öyle geliyor bilmiyorum ne kadar doğrudur yanlıştır, başkan sanki CL gruplarını bekliyor, 25'inde çekiliş ona göre tercih yapacaklar. Baktılar gruptan çıkma ihtimalimiz var ona göre bütçeyi biraz daha arttırıp kaliteyi de arttıracaklar.
bence hayal kurmayın arttırılacak bir bütçe yok zaten olmadığı içinde kılı kırk yarıyoruz. :D

Çevrimiçi Necmi

İşte ya men yesin ya taraftarından paparayı, her koşulda işimize yarayacak.

Nasri veya Lens için devredeler gibi haberler çıkıyor ne kadar doğru bilinmez ama olur da birini yanlışlıkla alırlarsa bu kez onlar bize salça olur.

Erken kalkan yol alır misali bir durum olacak gibi...
rüyalarında görürler o devir bitti kardeşim deniz bitti kara göründü
artık ekonomik olarak en güçlü takım biziz seneyede bonservis kısıtlamamız ortadan kalkıyor
onların bir verdiğine iki verecek ekonomik güce sahibiz salça falan olamazlar.
fener artık başakşehir kadar bile ekonomik güce sahip değil :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Yarın kap gelsin artık

Çevrimdışı mehmetthedum

Ben azizi tanıyorsam , yarın nasri'ye salça olur. İki-üç katı para verir alır. City'e de 4-5 kira verir.. :evillol:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

rüyalarında görürler o devir bitti kardeşim deniz bitti kara göründü
artık ekonomik olarak en güçlü takım biziz seneyede bonservis kısıtlamamız ortadan kalkıyor
onların bir verdiğine iki verecek ekonomik güce sahibiz salça falan olamazlar.
fener artık başakşehir kadar bile ekonomik güce sahip değil :evillol:

Zaten bildiğim onların bonservisle alma hakları kalmadı kaldıysa da o parayla fb işe yarar adam alamaz. Sürede daraldı bunların bizim görüştüğümüz adamlara salça olmaktan başka şansları kalmadı bence. talisca başkan söyledi saymıyorum. fb nin 10 numara tarzı ve veya kanat forvet tarzı ihtiyacı var bizimle aynı olan o mevkiyi onlardan önce çözdüğümüz an fişlerini çekeriz. Sonra gitsin kumda oynasınlar...Ya cezayı göze alacaklar ya şapkadan tavşan çıkaracaklar...

Stoper ve Forvet i kovalarken (onlara bulaşamazlar bulaşırlarsa patlatırız ellerinde) bir yandan onlara da salça oluruz :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

tam bu hafta transfer şovu yapma haftası bazıları için ligi başlamadan bitiririz. :evillol:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şenol hoca geçen belirtmişti eğer sol bek alırsanız tosiçi sol stopere koyarım yedek eksiği olmaz  ama almazsanz sol stoper için yedek almak gerekiyor diye... Demek istediğim free caner erkin sol stoper için alınabilir, tosiç te yedek sol stoper görevini yerine getirebilir..  Ama alınacak sol stoper çok kaliteli olmalı.. Gerekiyorsa 7 m bile verilmeli.. Zaten çoğu oyuncu hep kiralık bakılıyor sorun olmaz

Çevrimiçi mayguntr

bence hayal kurmayın arttırılacak bir bütçe yok zaten olmadığı içinde kılı kırk yarıyoruz. :D
Abi Talisca kiralık. Forvet de büyük ihtimal kiralık.  2 defansdan biri de kiralık olacak gibi. 1 defans + 3 kiralık oyuncuya 10milyon eurodan fazla vermeyi planlıyorlarsa Ebu bekir , nasri, mangala ,emerou falan olması lazım transferlerin yoksa neye uğraşıyorlar ki . Yıllık ücretlerde de Sosa,Gökhan,Gomez,İsmail,Pektemek gitmiş orda da artıdayız. Bu sene artı ŞL deyiz. Nasıl bütçe olmuyor onu anlamıyorum ben de Şenol hoca gibi  :D

Çevrimdışı 38life

Başkan transferlere son noktayı koymak için Perşembe günkü Şampiyonlar Ligi kura çekimini bekliyormuş  :evillol:

Çevrimdışı SEBA

Alınacak 3 tane oyuncuda kiralık olacaksa boşuna para harcamasınlar sadece forvet alsınlar. Bu kadar kiralık oyuncuya para vermeye hiç gerek yok.

Çevrimdışı anılnr

Bugün önemli bir gelişme oldu mu ?

Çevrimdışı SEBA

Bugün önemli bir gelişme oldu mu ?

Başkan Talisca geliyor dedi Pazartesi için o kadar

Çevrimdışı AvrupaKartalı

arkadaslar adrianonun durumu ne oldu? haberi olan varmi?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Tolga

arkadaslar adrianonun durumu ne oldu? haberi olan varmi?
Durumu ciddi değilmiş hatta Konya maçında oynayabilir bile deniyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Durumu ciddi değilmiş hatta Konya maçında oynayabilir bile deniyor :)
hadi insAllah, ohbe rahatladim  :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

Şenol hoca geçen belirtmişti eğer sol bek alırsanız tosiçi sol stopere koyarım yedek eksiği olmaz  ama almazsanz sol stoper için yedek almak gerekiyor diye... Demek istediğim free caner erkin sol stoper için alınabilir, tosiç te yedek sol stoper görevini yerine getirebilir..  Ama alınacak sol stoper çok kaliteli olmalı.. Gerekiyorsa 7 m bile verilmeli.. Zaten çoğu oyuncu hep kiralık bakılıyor sorun olmaz

katılıyorum ama caner yedek olarak sıkıntı yaratır

Çevrimdışı tuncaboylu

Caner'le falan uğraşmaya gerek yok, yedek sol beke 2 milyon maaş veremeyiz.

Eğer yıldız stoperden başka stoper kiralayamıyorsak, gidip kuzey liglerinden genç bir sol bek kiralayalım. Tosiç de sol stoper yedeği olsun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı anılnr

Başkan Talisca geliyor dedi Pazartesi için o kadar
Şu Fener mağlubiyetinin üstüne transferlere toplu bi tören yaparsak adamlar kalpten gider :D

Çevrimiçi Necmi

Abi Talisca kiralık. Forvet de büyük ihtimal kiralık.  2 defansdan biri de kiralık olacak gibi. 1 defans + 3 kiralık oyuncuya 10milyon eurodan fazla vermeyi planlıyorlarsa Ebu bekir , nasri, mangala ,emerou falan olması lazım transferlerin yoksa neye uğraşıyorlar ki . Yıllık ücretlerde de Sosa,Gökhan,Gomez,İsmail,Pektemek gitmiş orda da artıdayız. Bu sene artı ŞL deyiz. Nasıl bütçe olmuyor onu anlamıyorum ben de Şenol hoca gibi  :D
kiralık alsanda bedava alacak değilsin o saydığın oyuncuların kiralık bedeli bile bonservis gibi
burda hem sattığın kadar alacaksın şıkkı var hem sportif gelirlerinin %65 ini maaşa ayırabilirsin
hemde bu sene en fazla 10 M eksiye geçebilirsin bütçende. geçen sene 20 M eksi hakkımız vardı son 3 maçı sahamızda oynayıp bilet satarak bunu tutturabildik bu sene sezonun başı daha önce borçlanıp sonra bunu düzeltmeyemi uğraşalım ya tutturamazsak ne olur birde 10 M daha geçen seneye göre eksik olacağız ve bu sene maaşlar çok yükseldi gelecek olanlarında yüksek olacak gelirler arttı ama maaş yüküde arttı. ismail gitti 600 alıyordu yerine GG geldi 3 katı töre gitti yerine adriano geldi daha fazla maaş alıyor sosanın yerine gelecek olanda daha yüksek maaş alacak Atibanın maaşı arttı yani maaş yükümüz geçen seneden düşük değil nasri gelirse gomezin aldığını alır birde maaş yüküne eklenecek kiralıklar var oda ciddi tutar

Çevrimdışı murat baltacı

benim merak ettigim bir konu var

Onuzmudeki sezon sampiyonluk sonrasi  Talisca ve gelen kiralik oyuncularin performansida iyi olursa
Talisca yi 25m verip bonservisini alirmiyiz acaba ? Fikret baskan boyle bir sey yaparmi

bu arada koybasi ilk 18e  alinmamis
Almaz almamalıda Türkiye ligi için bu paralara oyuncu almak büyük risk talisca bizim için hem geçici çözüm hemde potansiyeline ulaşırsa satışından bişeyler kazanırmıyız diye denenen bi oyuncu olurda çinden yine 35,40 milyonluk teklif gelirse Fikret başkan o zaman 25 milyonu verir alır taliscayı çine satar durduk yere kiralık oyuncudan 10-15 milyon para gelir buda mükemmel başarıdır.

Bizim bütçemiz belli gücümüz belli feda zamanında 1-2 milyonluk oyuncuları kovalıyoduk şimdi biraz toparlandık 5-6 milyonluk oyuncuları kovalar potansiyeline ulaştırırsak 15-20 ye satarız bunu bile başarabilmek önemli.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2016, 01:27:35 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Canerin maaşı yüksek karakter olarakta beşiktaşımıza yakışmaz sırf el kol hareketlerinden çok kart görür

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu transferler yapılsın da forumun bilirkişilerinden bir sezon öngörüsü alalım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: