@Necmi abi alt klasor e vbulletin kurup deneyebilirsiniz vbulletin uyelik bilgilerini vereyim deneyin memnun kalirsaniz lisansi devrederim forum a katkimiz olmus olur
hicbirsey kaybedilmez sadece zaman kaybi olur sayet calisirsa 2 saat icindee alt klasorden ana klasore atarsiniz
ben forumu daha tam detayli sekilde incelemedim ama ilerleyen zamanlarda performansi etkileyecek bir cok faktor var
mesela online kullanici sayisini gostermek foruma bir itibar saglamaz zarar saglar aklima gelenleri forum yonetim kismina yazacagim
bugun mesela resim olayini yazdim o basliga
uzun soluklu ve duzgun calisan bir site isteniliyorsa bu konulara dikkat edilmesi gerekiyor
Ben phpbb den tut butun forumlarla hasir nesir oldum 300.000 uyeli forumlarim oldu ama vbulletin harici hicbir forumdan bu kullanici sayisinda verim alamazsin
uzun soluklu diyorum mesela ben hicbir forumumda kullaniclarin resim yuklemesine musade etmedim [img] taglarini kullansinlar ne gerek var upload a her upload edilen resim sistem ve sistem adminine bir yuk demek
simdi yedek alsan atiyorum 100mb 2 sene sonra yedek alicak olsan 15gb

olasi bir sorunda bunu geri yuklemesi var db yi parcalasan dahil defalarca time out alma riskin yuksek

vbulletin incelemek lazım sunucuya kurup sıkıntılarını tam anlamak lazım bir çok forumda düzgün
çalıştığı görünüyor ama o forumların hiç biri bu forum kapasitesinde değil forza böyle bir kapasiteye sahip ondada
düzgün çalışmıyor. Birde şu anda v bulletin e geçilirse veri tabanlarını kaybedebiliriz.
dediğim gibi sunucuya yükleyip mevcut veritabanları geçirmek orda bir test etmek lazım
ücretli olduğu için test şansımız olmadı. @Culpable