2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369774 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stoper işi ne olacak benim kafamı o kurcalıyor.

İsmi geçen oyuncuların hiçbiri ile anlaşma aşamasına gelemedik sanırım.
Stoperde sag gösterip sol vurulacak gibi duruyor Duyumlar bir anda kesildi , yonetim aniden bombayi patlatacak sanırım :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Renkliyse iyi trollmus ama muhalif besiktasli gibiydi.
Arena vardi bi de uzundur yazmiyor, kirmizi karti gordu herhalde.
:tabe:

Çevrimdışı Tolga

Şakaydı gerçek oldu. Son gün açıklanacaklar bence :evillol:
Stoperde sag gösterip sol vurulacak gibi duruyor Duyumlar bir anda kesildi , yonetim aniden bombayi patlatacak sanırım :tabe:
Son dakika sürprizi olacak da umarım yüzümüzü güldüren bir sürpriz olur :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Ben de son zamanlarda ciddi elestirilerde bulundum misal. Simdi dusunuyorum; belki ben de boyle algilandim. Fakat bu hakaret icermedigi surece herkes icin kabul edilebilir olmali.

eleştiride sıkıntı yokki yanlış bir şeyi eleştirir doğrunun ne olması gerektiğini
söylersin bunun katkısıda olur. ama Beşiktaş bu günde transfer yapmadı diye oynarsan
bu ne eleştiridir. nede herhangi bir Beşiktaşlının atacağı mesaj değildir. Bu mesajı atan
burda renkli muamelesi görür. @Yalçın

Çevrimdışı cursedofdragon

Milan'ın 17 yaşındaki kalecisi Donnarumma, Torino karşısında 90+6'da kurtardığı penaltıyla takımına maçı kazandırdı.

ulan çoluk çocuk bile penaltı çıkartıyor bide bizim tolgaya bak  :bawling:

Töre henuz ilk maçinda , Macin adami seçilmiş

Paraciklar paraciklar , Gelsin gelsin paraciklar :super: :super:

Milan'ın 17 yaşındaki kalecisi Donnarumma, Torino karşısında 90+6'da kurtardığı penaltıyla takımına maçı kazandırdı.

ulan çoluk çocuk bile penaltı çıkartıyor bide bizim tolgaya bak  :bawling:
Tolganin en buyuk ozelligi

Henuz penaltı kullanilmadan once koseye atlamasi :by2:

Marcelonun oglu :icool:

Bu tam yavru kartal olmus yav :D

Çevrimdışı Culpable

benim merak ettigim bir konu var

Onuzmudeki sezon sampiyonluk sonrasi  Talisca ve gelen kiralik oyuncularin performansida iyi olursa
Talisca yi 25m verip bonservisini alirmiyiz acaba ? Fikret baskan boyle bir sey yaparmi

bu arada koybasi ilk 18e  alinmamis

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Onuzmudeki sezon sampiyonluk sonrasi  Talisca ve gelen kiralik oyuncularin performansida iyi olursa
Talisca yi 25m verip bonservisini alirmiyiz acaba ? Fikret baskan boyle bir sey yaparmi

İmkansız :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Türkiye'de bir futbolcuya 25 m bonservis verebilecek bir kulüp yok.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Bishamon

Aldıktan sonra 30 35e satacaksak alır

Çevrimdışı autopsy

Fikret başkan o paraya sıfırdan takım kurar  :D

Çevrimiçi Necmi

Eline koluna saglik @Necmi Abi
su forum vbulletin olsa  daha guzel olmazmiydi :)

veri tabanini sorunsuz aktaririm vbulletin olsun dersen sinirsiz lisans var 1 tane devredebilirim :)

vbulletin incelemek lazım sunucuya kurup sıkıntılarını tam anlamak lazım bir çok forumda düzgün
çalıştığı görünüyor ama o forumların hiç biri bu forum kapasitesinde değil forza böyle bir kapasiteye sahip ondada
düzgün çalışmıyor. Birde şu anda v bulletin e geçilirse veri tabanlarını kaybedebiliriz.
dediğim gibi sunucuya yükleyip mevcut veritabanları geçirmek orda bir test etmek lazım
ücretli olduğu için test şansımız olmadı. @Culpable

Çevrimdışı Yalçın

eleştiride sıkıntı yokki yanlış bir şeyi eleştirir doğrunun ne olması gerektiğini
söylersin bunun katkısıda olur. ama Beşiktaş bu günde transfer yapmadı diye oynarsan
bu ne eleştiridir. nede herhangi bir Beşiktaşlının atacağı mesaj değildir. Bu mesajı atan
burda renkli muamelesi görür. @Yalçın

Ilisigi kesilen kisinin mesajini gordum burada; oyle bir mesaji Besiktasliyim diyen kimse atmaz. O ayri konu. Katmiyorum bile bu kategoriye.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

sanırsam başakşehir bizim pilot takım :lol:
aslında geçen sene söylemiştim iki senedir ligde güç dengeleri yer değiştiriyor.
bizim ts rize osmanlı başak konya ilişkilerimize bakarsanız bunu daha rahat görürsünüz
bu seneyi iyi incelemek gerekiyor daha net görünecek herşey.
dikkatinizi çekerim bu saydığım kulüpler renklilere yatmıyor artık kora kor mücadele ediyorlar
geçen seneki osmanlı başak konya renkli performansı bizi şampiyon yaptı.

Çevrimdışı Culpable

Neden imkansiz olsun farzet harika bir performans ortaya koydu burda   yasi daha 22 degilmi

25m bonservis verir alirsin 50 ye satarsin
gerci boyle bir sey olursa Fikret baskan in ismi stadin  catisina  altin harfler ile yazdirilir
Cin   ilerleyen zamanlarda futbol piyasasini    alt ust edecektir  . global anlamda bir kriz cikmaz ise  Cin in odeyecegi bonservis bedellerini dusunemiyorum bile

bu arada Global piyasalarda bir tahvil balonu var bu balon patladigi zaman bir cok sirket batacagi gibi  bir cok sirket de  kotu gunler geciricektir ve bu kriz  futbol piyasasini da etkileyecektir

bknz : turk hava yollari adamlar ne guzel isliyor ama devasal zarar acikladilar cunku kredileri yen olarak cekmislerdi  yen asiri deger kazaninca  thy zonkladi
ben  yonetimin yerinde olsam ingiliz altyapisindan  olan bir cok futbolcu ile sozlesme imzalar   kenarda tutarim  dusuk maliyetler ile

brexit sonrasi  yeni lisans yapilandirmalari ile diger liglerde parlayan  ingiliz futbolculari EPL icin  deger kazanacaktir mesela

İmkansız :D

Çevrimiçi Necmi

Ilisigi kesilen kisinin mesajini gordum burada; oyle bir mesaji Besiktasliyim diyen kimse atmaz. O ayri konu. Katmiyorum bile bu kategoriye.

eleştiri olmalı @Yalçın saygıda gösterilmeli
ama eleştirinin yapıcı olması lazım o nedenle bir eleştiri yaparken
doğruyuda ortaya koyman gerekiyor ondan sonra eleştiri doğru yere oturur
diğer türlü sadece sallama oluyor malesef buna tepki gösterdiğimizdede
yönetime laf söyletmemiş oluyoruz

Çevrimdışı s4rc4stic

aslında geçen sene söylemiştim iki senedir ligde güç dengeleri yer değiştiriyor.
bizim ts rize osmanlı başak konya ilişkilerimize bakarsanız bunu daha rahat görürsünüz
bu seneyi iyi incelemek gerekiyor daha net görünecek herşey.
dikkatinizi çekerim bu saydığım kulüpler renklilere yatmıyor artık kora kor mücadele ediyorlar
geçen seneki osmanlı başak konya renkli performansı bizi şampiyon yaptı.
haklısın lig kabuk değiştirdi aslında

Çevrimdışı Oktay

Başakşehir bize herzaman kankusturmuştur ama son 2 şampiyonluğumuzda bakiniz ; Sivas - İBB ve Başakşehir-Fenerbahçe liğin sonuna doğru bunları yenerek bizi rahatlatmistır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neden imkansiz olsun farzet harika bir performans ortaya koydu burda   yasi daha 22 degilmi

25m bonservis verir alirsin 50 ye satarsin
gerci boyle bir sey olursa Fikret baskan in ismi stadin  catisina  altin harfler ile yazdirilir
Cin   ilerleyen zamanlarda futbol piyasasini    alt ust edecektir  . global anlamda bir kriz cikmaz ise  Cin in odeyecegi bonservis bedellerini dusunemiyorum bile

bu arada Global piyasalarda bir tahvil balonu var bu balon patladigi zaman bir cok sirket batacagi gibi  bir cok sirket de  kotu gunler geciricektir ve bu kriz  futbol piyasasini da etkileyecektir

bknz : turk hava yollari adamlar ne guzel isliyor ama devasal zarar acikladilar cunku kredileri yen olarak cekmislerdi  yen asiri deger kazaninca  thy zonkladi
ben  yonetimin yerinde olsam ingiliz altyapisindan  olan bir cok futbolcu ile sozlesme imzalar   kenarda tutarim  dusuk maliyetler ile

brexit sonrasi  yeni lisans yapilandirmalari ile diger liglerde parlayan  ingiliz futbolculari EPL icin  deger kazanacaktir mesela

Abi oyuncunun o potansiyeli olmadığından değil, başkan böyle bir risk almayacağı için imkansız dedim :D

Kaldı ki o kadar parayı da biraz zor veririz toplu halde :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Gokhan Gönül yedek kulübesine hapsoldu diye haber yapan ŞEREFLİ fotomaç

Bunu da haber yapsaniza !!!

Yıllık 6M € alan Van persie yedek

İsmail fenere KoyBAŞI 18de yok

bunları da yazın ....... BASIN...!!! @fotomaç

Çevrimdışı Culpable

@Necmi  abi alt klasor e vbulletin kurup deneyebilirsiniz   vbulletin uyelik bilgilerini vereyim deneyin  memnun kalirsaniz lisansi  devrederim  forum a katkimiz olmus olur

hicbirsey kaybedilmez sadece zaman kaybi olur sayet calisirsa 2 saat icindee alt klasorden   ana klasore atarsiniz

ben forumu daha tam detayli sekilde incelemedim ama  ilerleyen zamanlarda performansi etkileyecek bir cok faktor var

mesela online kullanici sayisini gostermek  foruma bir  itibar saglamaz  zarar saglar  aklima gelenleri  forum yonetim kismina yazacagim
bugun mesela resim  olayini yazdim o basliga

uzun soluklu ve duzgun calisan bir site isteniliyorsa bu konulara dikkat edilmesi gerekiyor

Ben phpbb den tut  butun forumlarla hasir nesir oldum 300.000 uyeli  forumlarim oldu  ama vbulletin harici hicbir forumdan bu kullanici sayisinda  verim alamazsin

uzun soluklu diyorum  mesela   ben hicbir forumumda   kullaniclarin resim yuklemesine musade etmedim    [img] taglarini kullansinlar ne gerek var upload a  her upload edilen resim sistem ve sistem adminine bir yuk demek

simdi yedek alsan atiyorum 100mb 2 sene sonra yedek alicak olsan 15gb :)
olasi bir sorunda bunu geri yuklemesi var  db yi parcalasan dahil  defalarca  time out alma riskin yuksek  :lol:

vbulletin incelemek lazım sunucuya kurup sıkıntılarını tam anlamak lazım bir çok forumda düzgün
çalıştığı görünüyor ama o forumların hiç biri bu forum kapasitesinde değil forza böyle bir kapasiteye sahip ondada
düzgün çalışmıyor. Birde şu anda v bulletin e geçilirse veri tabanlarını kaybedebiliriz.
dediğim gibi sunucuya yükleyip mevcut veritabanları geçirmek orda bir test etmek lazım
ücretli olduğu için test şansımız olmadı. @Culpable

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada birisi banlanmış galiba. Muhalif falan diye burada kimse banlanmaz. Hatta muhalifin kralı armağan abi vardı bi ara pesimistlikte çığır açmıştı o bile banlanmadı :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doganay

Baskanda pazarligi abartti iyice  :D

Etiketler: