2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348494 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yusuf koca

murat bu gün maça geliyormusunuz

Çevrimdışı s4rc4stic

Eskiden söyleseler inanmazdım..Nasıl bi farkındalık nasıl bir kara kutu modundayız helal olsun yönetime..Basın kafayı yemiş durumda herkes birbirinden alıntı yapıyor kim gelicek kim gidicek..Kimse kestiremiyor ne olacağını rakipler bile tedirgin..durmadan tahtaya isim yazıyorlar ertesi günü siliyorlar..yönetim kedi fare gibi oynuyor valla..Baya bi eşik atladık bravo aynen devam..

Çevrimiçi murat

murat bu gün maça geliyormusunuz
Abi cezalı olduğumuz için eski açıktakiler olarak maça giremiyoruz. Maç öncesi semtte buluşma planlanıyordu. @Necmi abi daha iyi cevap verebilir. Keza ben istanbul dışındayım.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Kap istiyorumm :D (kap resmi atanın ağzına kürekle vururum.) :D

:evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi murat

Dünde aynı şeyler denildi . Yine yok .
Daha önceki transfer dönemlerini hatırlıyorsan eğer maçtan önce transfer açıklanmadığını maç bitiminde ise bitmiş transferlerin açıklandığını göreceksin. Mantıkende doğru bir yaklaşım.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın forumdaki abiler kombineleriniz hangi tribünden acaba?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Yav Nasriyi alıyorsun ne dengesi. Zaten alacağın bütün transferleri kiralık alıyorsun bari maaşda aç kesenin ağzını. Takımda kimse Nasriye 5 milyon veriliyor diye şikayet etmez merak etmeyin.

http://twitter.com/alifuatduatepe/status/766922801152462848

Çevrimdışı linux

Talisca da sıkıntı var diyorlar . Ne zaman rahat bir transfer yapıcaz biz :steamed:

Çevrimdışı yusuf koca

murat bu durumda bendemi cezalı oluyorum.ceza aldığımız maça ben gitmemiştim

Çevrimiçi Darkeagle

Şimdi basının kesin oldu dediği Talisca nın da bitmediği anlaşılıyor. 
Talisca olur Nasri de olur ise Nasri Olcayın yerinde oynayacak muhtemelen ki bu muhteşem bişi olur. ( Bence Talisca olur. Talisca oki olunca  Nasri alınmaz ki Talisca bari olsa.) İşaallah Gökhan İnler alınmaz.
Forvet olarak Gönlüm Bony veya Remy den yana veya en azından Aboubakar olsun ancak yine bana göre bunlarda alınamaz başka biri gelir. Gelen kiside Mbokani ayarında biri olur.
Stoper keşke Mathieu olsaydı diyorum.
Mario Gomez için BJK artık hep pismanlık olacak,adını her duyduğunda içinde fırtınalar kopacak. Özellikle şimdiki takımında mutsuz olursa. Mutsuz olsun istemiyorum, herkesin yolu açık olsun.
Kale eninde sonunda Fabrinin olacaktır ve tahminimce sakatlık yaşamazsa Muslera seviyesine gelebilecek bir eldiven olduğunu düşünüyorum. Tolga iyi bir yedek olur, Boyko gider. ( Hepsi kendime göre yorumdur)

Herkezin bildiği gibi şampiyonlar ligi seviyesinde elit seviye stoper - orta saha ve forvet acil ihtiıyac var. Bunların hangisi alınabilir hep birlikte göreceğiz. Herkese iyi forumlar

BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı ilhan mansız

Günaydın forumdaki abiler kombineleriniz hangi tribünden acaba?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yeni açık

Çevrimdışı emre_1978

Bu sezon sadece sahada iyi olmak yetmeyecek. Birçok Beşiktaşlının farkında olmadığı, alttan alta yürüyen bir mücadele var Beşiktaş'a karşı. Bu sezon da şampiyon olursak Türk futbolunda paradigma tamamen değişir, Beşiktaş düzeni yeni baştan kurar. Yerleşik düzen bunu istemiyor, bu düzenin paydaşları bunu engelleyecek gücü kendinde gördüğü için de cüretkar ve küstah. Maşallah bizim de rakipleri bırakıp kendi içimizde kavga etmekte üstümüze yok. Tabii bir de bir sezon şampiyon olunca ertesi sezon takımın otomatik olarak daha iyi olacağına inanmakta. 2008-2009 sezonununda şampiyon kadronun üstüne, bizi bu günlere getiren 2 temel transfer sezonundan birini geçirip deli para harcayarak takviyeler yapmamıza rağmen 2009-2010 sezonunda berabere kala kala kısa sürede şampiyonluktan koptuk. 2003-2004'te ikinci yarı Fener'in ertelenen Rize maçı ve Papila ile katledilen Samsun maçlarıyla operasyon tam gaz devam ederken İlhan'ı sakat diye elden çıkarıp bitik Ahmet Dursun'a kaldık, sonra da bitik Adrian İlie'yi getirdik. Bu sezon da anlamsız bir rehavet var. Galatasaray her ne kadar bitik de olsa, geçen sezona göre güçleniyor. Fenerbahçe'nin başında o inatçı 3 dmc oynatan Pereria yok artık. MHK başkanı değişti, süper kupada verilmeyen penaltı, sarı kartlar, fauller. Adamlar iki kere maçı durdurdu, sahayı meşaleye boğdu, 1 maç seyirsiz dışında aldıkları para cezası da bizimle 10 bin lira farkla aynı. Utanmasalar Eto olayından transfer yasağını dayayacaklar. Fellik fellik açığı aranıyor Beşiktaş'ın. Bunlar ilk hava saldırıları. Şaka yapmıyorum, bu ülkede en büyük komploculuk, komplo teorilerine inanmamaktır. Hollywood film seti gibi ülke. Lucescu boşuna isyan etmedi zamanında.

MAF dönemindeki gibi bir, dimdik, feraset sahibi bir yönetim, takıma, kulübe zarar vermemek için oyuncusunu ıslıklamaktan, yuhalamaktan, küfürle tribün kapattırmaktan kaçınan bir taraftar, mutlaka ama mutlaka geçen sezon talihin de yardımıyla az puan kaybıyla sonuçlanan takım zaaflarını asgariye indirmek gerekiyor. Bu konjonktürde bu kadroyla derbi kazanmak zor, sağlam Anadolu deplasmanlarında kabız oluruz, sarı kart, kırmızı kart cezalarıyla çok maça aslardan yoksun çıkarız. Şampiyonlar ligi maçları ile öncesi ve dönüşündeki maçlar yıpratıcı olacak. Stoper, golcü, bir adet daha orta saha, bir adet kanat ya da kaliteli kanat forvet şart. Minimum 4 transfer demek bu. Daha azı kurtarmaz.

Bu yazı çok önemli.
Bire bir aynı düşünceleri ve endişeleri paylaşıyorum.

Çok uyanık olmak lazım, bu sene aymazlıkta sınır tanımayacaklar. Yönetimin adımlarına çok dikkat etmesi lazım. Taraftarın da tepkilerini doğru zamanda doğru yöne göstermesi gerekiyor.

Kupanın yine Dolmabahçe'ye geleceği bir sezon olsun inşallah

Çevrimiçi Samet Ç

Pazar - Pazartesi iki tane KAP bekliyorum.

Çevrimdışı Tolga

31 Ağustos'a kadar KAP bekliyorum :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

31 Ağustos'a kadar KAP bekliyorum :evillol:

yaaa bütün sürprizi bozdun ama  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Nasri haberleri şuanda heryerde .Başta renkliler olmak üzere tıpkı zamanında Q7'de dedikleri gibi krampnlarını alamazlar modunda ve İbrahimovic transferi ile kıyaslamaya başladılar.

Artık bu transferler daha önemli hale geldi . Mutlaka bitmesi lazım bitmesi .....  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı bjk4ever

3-4 tane kritik oyuncunun kiralik olarak kadroya katilmasina zaten karsiyim. Ne kadar dogru oldugunu bilemem, ama birkac oyuncuda 2-5 milyon euro kiralik bedellerinden bahsediliyor. Bonservis bedeli gibi 1 senelik kiralik bedeli verirsek buyuk hata olur. Seneye tekrar kadroda bosluk olur ve yine fazla para harcamak durumunda kaliriz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimiçi Samet Ç

3-4 tane kritik oyuncunun kiralik olarak kadroya katilmasina zaten karsiyim. Ne kadar dogru oldugunu bilemem, ama birkac oyuncuda 2-5 milyon euro kiralik bedellerinden bahsediliyor. Bonservis bedeli gibi 1 senelik kiralik bedeli verirsek buyuk hata olur. Seneye tekrar kadroda bosluk olur ve yine fazla para harcamak durumunda kaliriz.

Kiralık olarak bahsedilen oyuncular hep belli bir seviyede olan oyuncular. 4 bölgede eksikliğin var bu 4 bölgeye 2-3 milyondan vasat oyuncu alacağına bu dört bölgeye 2-4 milyon arası kiralık bedeli ödeyerek kalite oyuncular alınmaya çalışılmasının neresine karşısın ki hepsinin belli bir satın alma opsiyonu olacak illa ki.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kiralık kontratlara satınalma opsiyonu koyduğunda pek problem olmaz. Opsiyon olmazsa 1 senelik kiralık işinde pilot takım gibi oluyorsun...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Ben bu sene bir şey beklemiyorum artık.Kacıncı bitirirsek bitirelim seneye haziran sonu tüm transferleri bitirsinler yeter.Her sene aynı problemleri yaşıyoruz,artık değişmesi lazım bazı şeylerin.

Adam Nasri'yi almak istiyor sonra takım içi denge diyor.Yahu kadroda Nasri kadar değerli oyuncu var mı ki denge diyorsun tabi fazla alacak.Necip-Mustafa-Olcay gibi adamları küstürmemek için transfer yapmıyoruz işe bakın.

Çevrimdışı emrecakmak

Huniyi takmama ramak kaldığı doğrudur.

Çalışma 10 numara olmuş yalnız haa :) Ellerine sağlık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bugün lige güzel başlayalım 5 gol atarız inş tolgada 1 2 tane ciddi hatalı gol yer yedeğe geçer umarım  :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sen böyle düşünebilirsin bir şey yok da bu forum sadece senden ibaret değil o zaman burada konu dışından veya herhangi bir sebepten ceza yiyen arkadaşlara haksızlık yapılmış oluyor sosyal kartal denilen adam hem milletle billur geçerek saygısızlık yapıyor hem de ceza almıyor ne güzel hayat .

@Samet Ç Samet'e bu noktada katılıyorum . İnsanlar burda her türlü olumlu bilgiyi , işe yara bilgiyi anında paylaşıyor. Neden ?
Beşiktaş'ımızın, klubumuzun takımımızın geleceği basarısı için. Takkk biri çıkıyo hertürlü bos muhabbet . Dİrekt bu arkadaş ıcın demiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın.

Etiketler: