ben transfer konusunda yönetimden çok şenol hocaya güvenmiştim. birçok arkadaş gibi .. , fakat şenol hoca öyle şeyler söyledi ki geçen hafta bizim sitedeki duyumcu arkadaşlara ve yorumlara sanki ihtiyacı var gibi bir duruma geldi. bu durum beni cok endişenlediriyor..taş gibi takımlar kuran şenol hoca değil de yönetici abilerimiz arkadaşlarımız transfer işini yürütüyorsa gerçekten şansa çok ihtiyacımız var demektir.. hayırlısı.....
şenol hoca transfer yapma konusunda kötüdür. küçük takımlarda bile yapamazken
Beşiktaş gibi başüstü bir takımda transferin bırakılacağı en son kişi bile değil zaten eleştirilerindede
olmadığını gösterdi tr de yeterli kadromuz var deyip ama şl için transfer yapmalıyız dedikten sonra
eren aziz alınmalıydı derse bu ülkedeki herkes şlde onlarlamı başarılı olmayı düşünüyorsun der.
adrianoyu alırsın ben ismaili istiyorum derse pardon der herkes transfer işi hocaya bırakılamayacak kadar
önemli bir iş yönetim transferleri iki senedir onikiden vuruyorsa endişelenilecek bir durum olmadığını düşünüyorum.
yöneticiler taraftar gibi düşünemez elbette sonuçta yapılan transferin parasını ödeyen onlar.
kaldıki bu gün yaygara koparılan Tolga Pektemek için zamanında alınsın diye taraftar az baskı yapmadı
taraftarla haraket edeceksen daha kötü bu gün al al der yarın kötü çıkar neden aldın der bunun ayarı yokki