2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348421 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Guardiola: "Joe Hart gitmek isterse elbette ona izin veririm. Ben her zaman oyuncuların mutluluğunu isterim."

kiralayalım mı ? :D

Çevrimdışı atalay

Nasri, buraya saha içine odaklanmış bir şekilde gelecekse, Beşiktaş'ın oyun pratiğinde (kağıt üzerinde) biçilmiş kaftan. Madem yüksek sesle dile getiriliyor, mental ve fiziksel olarak hazır bir Nasri takımın hücum kalitesini en az bir tık yükseltir. Fakat ismi geçen oyuncuların birçoğunun bana olur(u) yok gibi geliyor.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2016, 01:48:43 atalay ]

Çevrimiçi COB

bir insanı yeteneklerine göre ayırabilirsin ırklara göre fiziksel özellikler değişir
mesela siyah ırkın iyi yüzücü olamaması gibi yada beyaz ırka göre daha çevik hızlı olmalarından
dolayı ama bunu kötü amaçlı tembel hırsız disiplinsiz gibi bir ırkı töhmet altında bırakacak şekilde
kullanırsan evet bu ırkçılık oluyor. Kişiyi özelinde eleştirebilirsin disiplinsiz dersin ama kuzey afrikalılar disiplinsiz
diyemezsin o dediğin bölgede bir çok ülke ve birçok kültür var. kaldıki futbolcu gibi aslında eğitim seviyesi
düşük profil oluşturan bir sektörden değerlendirme alıp bütün kuzey afrikalılar hakkında hüküm vermiş oluyorsun
biraz düşün ne dediğimi anlarsın  @COB

Kuzey Afrikalilari cok severim. Hirsiz demedim kimseye, iftira atma. Yanliz senin bu dusunce tarzin cok enteresan Necmi abi. Mesela Almanlar cok disiplinli desem tum Avrupa devletlerine irkcilik yapmis olurmuyum? Ruslar cok iciyor desem irkcilik olur mu? Cinliler genellikle kisa desem ne oluyor?

Eger belirli bir milleti asagilarsam, yani kulturlerini, ten renklerini, dillerini, tarihlerini vs ozaman irkcilik olur, profesyonellikten uzak dersem de irkcilikla uzaktan yakindan alakasi olmaz.

Kuzey Afrika kokenli oyuncular cok yetenekli ama geneli profesyonellik acisindan sikintili  futbolcular. Bu onlarin kotu bir irk yada gelismemis oldugunu gostermez. Buradan da irkcilik cikarmak enteresan.

Çevrimdışı Bishamon

Nasri, buraya saha içine odaklanmış bir şekilde gelecekse, Beşiktaş'ın oyun pratiğinde (kağıt üzerinde) biçilmiş kaftan. Madem yüksek sesle dile getiriliyor, mental ve fiziksel olarak hazır bir Nasri takımın hücum kalitesini en az bir tık yükseltir.

13/14 sene formuna dönsün 1 değil 10 tık yükseltir.  :D

Çevrimdışı sosyalkartal

Artık duyumculuktan istifa ettim millet forum da rahatlasın ne çok düşmanım varmış arkadaş  :lol:   
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı onurturan

Artık duyumculuktan istifa ettim millet forum da rahatlasın ne çok düşmanım varmış arkadaş  :lol:
sevdigimizden oyle sey yapioz ..
yoksa senin hangi yazdigin adam gelmedi  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

akşam maçımız 5-0 biter
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

soysal 2 sene doldu mu  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

başkan gidiyor gidiyor eli sürekli boş dönüyor avrupa seferlerinden.... ulan lidyalılar  :akuma:

Çevrimdışı atalay

Fakat ismi geçen oyuncuların birçoğunun bana olur(u) yok gibi geliyor.

+Kağıt üzerinde kurulan hayali kadroların realitede bir karşılığı yok. Sık sık dile getirdiğim gibi oyun içi kurgusu, alışkanlıkları ve daha bilumum şey çok daha mühim. Bazen o görkemli isimlerin varlığı daha büyük problemlere yol açabilir. Fakat takımın bir kalite kaybı yaşadığı aşikar. İsim transfer ederken de popülizmden ziyade rasyonel olmak gerek.

Çevrimiçi mayguntr

+Kağıt üzerinde kurulan hayali kadroların realitede bir karşılığı yok. Sık sık dile getirdiğim gibi oyun içi kurgusu, alışkanlıkları ve daha bilumum şey çok daha mühim. Bazen o görkemli isimlerin varlığı daha büyük problemlere yol açabilir. Fakat takımın bir kalite kaybı yaşadığı aşikar. İsim transfer ederken de popülizmden ziyade rasyonel olmak gerek.
Abi en azından İsmail -> Adriano (%80) ve Sosa->Talisca(%20) değişiklikleri takım savunmasında bizi bir iki adım daha ileri taşıyor gibi. Talisca eğer Sosa'nın yaptığı kadar ön alan/şok presleri de yapabilirse  buradan gelecek ekstra savunma pointleri kanatlarda yaşanacak savunma zaafları için harcayabiliriz gibi. Zaten sanki hangi Süper Lig takımı sağlı sollu bek+kanat atak yapacak bize karşı. ŞL içinde Olcay +  arkası Becklenmiş diğer kanat ve Tolgay-Ozi-Atiba lı bir orta alan kurgusu ile işi götürebiliriz gibi.

Çevrimdışı tayfun_bjk

ben transfer konusunda yönetimden çok şenol hocaya güvenmiştim. birçok arkadaş gibi .. , fakat şenol hoca öyle şeyler söyledi ki geçen hafta bizim sitedeki duyumcu arkadaşlara ve yorumlara sanki ihtiyacı var gibi bir duruma geldi. bu durum beni cok endişenlediriyor..taş gibi takımlar kuran şenol hoca değil de yönetici abilerimiz arkadaşlarımız transfer işini yürütüyorsa gerçekten şansa çok ihtiyacımız var demektir.. hayırlısı.....

Çevrimdışı sozkul

Düşmanlarından biri olarak beni sayıyorsan yanlış anlamışsın.
Seni ne dostum ne düşmanım olacak kadar tanımıyorum ki? Ben yalnızca forum okuma süremi ve pratiğimi kolaylaştırmayı umut etmiştim. Seni ve sana verilen cevapları engelleyebilseydim.
Ayrıca, burda anladığım kadarıyla senin duyumlarına ihtiyaç duyanda var

Belki duymak dışında bir iki değişik konuda fikir beyan ettiğini görseydim kafamda bir fiziki varlığa dönüşebilirdin.
Ve benim için daha kabullenebilir olabilirdi. Ama yalnızca duyuyorsun.

Çevrimdışı sozkul

ben transfer konusunda yönetimden çok şenol hocaya güvenmiştim. birçok arkadaş gibi .. , fakat şenol hoca öyle şeyler söyledi ki geçen hafta bizim sitedeki duyumcu arkadaşlara ve yorumlara sanki ihtiyacı var gibi bir duruma geldi. bu durum beni cok endişenlediriyor..taş gibi takımlar kuran şenol hoca değil de yönetici abilerimiz arkadaşlarımız transfer işini yürütüyorsa gerçekten şansa çok ihtiyacımız var demektir.. hayırlısı.....

Şenol hocanın Türk futbolcular için daha net nir bakış açısı var bence. Ama Türkiye'de şu anda alınabilecek adamlar biz elimizi dokunduğumuz anda ateş pahası oluyor. Çaresiz kaldı.

Çevrimdışı atalay

Takımı zaten domestik anlamda, birlikte oynama alışkanlığı ve geçen sezon ki ligin dinamiklerine uygun güçlü oyun mantığı ile 'etken' takım ilan ediyorum. Eklenen yada ekleneceği söylenen isimlerin kağıt üzerinde oyuna katacağı artıları & eksileri yazıyorum. Fakat dediğim gibi kağıt üzerinde. @mayguntr

Çevrimiçi Necmi

Kuzey Afrikalilari cok severim. Hirsiz demedim kimseye, iftira atma. Yanliz senin bu dusunce tarzin cok enteresan Necmi abi. Mesela Almanlar cok disiplinli desem tum Avrupa devletlerine irkcilik yapmis olurmuyum? Ruslar cok iciyor desem irkcilik olur mu? Cinliler genellikle kisa desem ne oluyor?

Eger belirli bir milleti asagilarsam, yani kulturlerini, ten renklerini, dillerini, tarihlerini vs ozaman irkcilik olur, profesyonellikten uzak dersem de irkcilikla uzaktan yakindan alakasi olmaz.

Kuzey Afrika kokenli oyuncular cok yetenekli ama geneli profesyonellik acisindan sikintili  futbolcular. Bu onlarin kotu bir irk yada gelismemis oldugunu gostermez. Buradan da irkcilik cikarmak enteresan.
hırsız dedin demedimki sadece örnek verdim burda senin ne düşündüğün önemli değil ırkçılık yoruma açık
bir konu değil bir ırkı hedef alan olumsuz bir söylem içine girersen bunun adı ırkçılıktır ve suç kabul edilir kardeşim.
sen ırkçı olmayabilirsin ama hiç bir değerlendirmeni ırkı hedef alarak yapamazsın  ırkçı olmadığını söylesen bile yaptığın
ırçılıktır. çinliler pek kısa olmaz japonlar kısa olur :)  senegalliler siyah derilidir bu tip söylemler ırkçı tanıma girmez
ırkın tanımı olarak ifade edilir. sen istediğin kadar inkar edebilirsin bu hiç bir şeyi değiştirmez.
hiç kendine soruyormusun bunu bir sürü insan var burda ama neden sen sana karşı bir ayrımcılıkmı yapıyorum
demekki kullandığın kelimelerde sorun var demek istediğini anlatamıyorsun @COB

Çevrimiçi Necmi

şenol hoca transfer yapma konusunda kötüdür. küçük takımlarda bile yapamazken
Beşiktaş gibi başüstü bir takımda transferin bırakılacağı en son kişi bile değil zaten eleştirilerindede
olmadığını gösterdi tr de yeterli kadromuz var deyip ama şl için transfer yapmalıyız dedikten sonra
eren aziz alınmalıydı derse bu ülkedeki herkes şlde onlarlamı başarılı olmayı düşünüyorsun der.
adrianoyu alırsın ben ismaili istiyorum derse pardon der herkes transfer işi hocaya bırakılamayacak kadar
önemli bir iş yönetim transferleri iki senedir onikiden vuruyorsa endişelenilecek bir durum olmadığını düşünüyorum.
yöneticiler taraftar gibi düşünemez elbette sonuçta yapılan transferin parasını ödeyen onlar.
kaldıki bu gün yaygara koparılan Tolga Pektemek için zamanında alınsın diye taraftar az baskı yapmadı
taraftarla haraket edeceksen daha kötü bu gün al al der yarın kötü çıkar neden aldın der bunun ayarı yokki

Çevrimiçi Necmi

Bizde ispiyonculuk olmaz @Necmi,  Beşiktaşlıyız, şikayet etmek yerine direk yüzüne söyleriz.
Bir tek sosyalkartalı engellemek istiyordum, ama onu forum çok seviyor, her mesajı 15 defa alıntılanıyor, sistemimiz maalesef biraz ilkelmiş, engellemenin bir faydası yok, cevap vermeye gerek duyan 15 kişiyi okuyacaksam

şimdi devletini korumak için bir casusu bildirirsen bu ispiyonculuk değildir.
Burdada renkli olduğundan şüphelendiğin birini bildirmen ispiyonculuk olmaz
@sozkul  zaten her şikayet ediilene işlem yapmıyoruz değerlendirmeye alınıyor
araştırılıyor. birinin renkli olduğundan emin olduğumuzda harakete geçiyoruz
tabiki renklilerde üye olabilir ama kimliklerini gizlemeden ve Beşiktaşa saygı göstermek
zorundalar :D

Çevrimdışı murat baltacı

Bu nasri bu kadar gündeme gelmişken alabilirsek büyük iş yapmış oluruz kendini futbola verir aşı tutarsa alex,hagi katkısı alabiliriz.

Nasri eto transferleri olsun ne sosa hatırlanır ne gomez kalite,yetenek,winner anlamında ileri gitmiş oluruz zaten nasrinin oyun stili ve attığı gollere bakarsak ozi,sosa,gomez karışımı bi oyuncu aras,talisca,ozi,nasri önlerinde eto dağıtır ortalığı.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2016, 03:17:01 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Bu nasri bu kadar gündeme gelmişken alabilirsek büyük iş yapmış oluruz kendini futbola verir aşı tutarsa alex,hagi katkısı alabiliriz. Nasri eto transferleri olsun ne sosa hatırlanır ne gomez kalite,yetenek,winner anlamında ileri gitmiş oluruz zaten nasrinin oyun stili ve attığı gollere bakarsak ozi,sosa,gomez karışımı bi oyuncu aras,ozi,nasri önlerinde eto dağıtır ortalığı.
aras ve ozi nin güçlenmesi gerekiyor. önde o kadar güçsüz oyuncu sıkıntı olur.
ozide ilerleme var ama daha yeterli değil aras daha iyi durumda

Çevrimdışı murat baltacı

Nasrinin gelmesi şu açıdanda önemli adriano gibi burdaki ortamı ambiansı görünce bony ve mangala ya iyi referans olacaktır.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi COB

hırsız dedin demedimki sadece örnek verdim burda senin ne düşündüğün önemli değil ırkçılık yoruma açık
bir konu değil bir ırkı hedef alan olumsuz bir söylem içine girersen bunun adı ırkçılıktır ve suç kabul edilir kardeşim.
sen ırkçı olmayabilirsin ama hiç bir değerlendirmeni ırkı hedef alarak yapamazsın  ırkçı olmadığını söylesen bile yaptığın
ırçılıktır. çinliler pek kısa olmaz japonlar kısa olur :)  senegalliler siyah derilidir bu tip söylemler ırkçı tanıma girmez
ırkın tanımı olarak ifade edilir. sen istediğin kadar inkar edebilirsin bu hiç bir şeyi değiştirmez.
hiç kendine soruyormusun bunu bir sürü insan var burda ama neden sen sana karşı bir ayrımcılıkmı yapıyorum
demekki kullandığın kelimelerde sorun var demek istediğini anlatamıyorsun @COB

Kendi fikirlerini dayatmaya calisiyorsun Necmi abi. Irkçılığı senin anlamak istedigin tarzda dayatiyorsun. Tosic muhabbetinde de ayniydi.

Bana gore kuzey afrikalı futbolcular profesyonellikten uzak demek irkcilik degildir. Afrikalilar siyah tenli dediginde de irk tanimi oluyormus, ben deseydim irkci olacakti.

Neyse fazla uzatmayalim. Foruma saygim var, konu disina dogru gidiyor muhabbet, yanliz terimleri anlamak konusunda cok farkli alglilama farklari var aramizda ve bu konuda daha fazla tartismak istemiyorum.

Nasri gelsin. Daha önceleri biraz karsiydim ama ar tık karsi degilim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Az önce Facebook Mario Gomez sayfasını beğenmekten vazgeçtim.. Dertliyim..

İyi sabahlar :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Orhan

@Necmi  Abi soru biraz ütopik kaçacak ama İngiltere çıkartmasında Vodafone'den bir destek görmüş olabilir miyiz?
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2016, 04:40:34 Orhan ]

Etiketler: