2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348410 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Mustafa'nın kaç yıllık sözleşmesi kaldı bilen var mı ?
2 yıl daha var

Çevrimdışı Kutay

2019'da bitiyormuş.
boşuna sevinmişim daha çok varmış  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı LuceGel

Satın alma opsiyonu sıkıştırdılarmı bizimkiler acep Pektemekin sözleşmeye  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

http://www.ligtv.com.tr/haber/besiktasli-mustafa-pektemek-medipol-basaksehirde

@mylife1903 sıradaki görevin, eğer kabul edersen,
tolgea nın resmini profil fotosu yapman  :kop: :kop:
Ahahaha bunu da gonderdim bu mustafa bey ismailden daha zordu arkadaslar, arkasi saglam herifin bir, oynamiyor iki.
Ismailin rezilliklerini fotografli gosterdik burada gene de koruyan arkadaslar oldu ama ismail dipsiz bir kuyu ve dusmana guven dosta korku veren bir tipti
Mustafa bey ise sinsi ve gozukmeyen bir kan emiciydi, sark kurnaziydi "besiktasa borcum var bu sene odeyecegim"dedi kampin ilk gunu ameliyat olup yatisa gecti, plan belliydi kampi kacirip arkadaslarinin gerisinde kalip forma sansi bulamamak ve ayni zamanda mazeret kazanmak, yemezler ulan bana yediremezsin. Ohhhhhh

Hersey daha guzel olacak arkadaslar, artik tramsfer yapmazsak bile kesin sampiyonuz cunku bilimin bir kuralinvardir
"Yavas olan hizi belirler"
Ismail ile mustafanin belirledigi hizi dusunun. Ohhhhh ustumden yuk kalkti, teveccunuz efenim, layik olmaya calisiyoruz.

Kadroyu temizledik, simdi yonetime gececegim arkadaslar ayrica veli ve tolganin da son sanslari her an avatar olabilirler, gelisme gosteremezse kerim frei de bir aday.
Anket acalim bende benim avatar icin.
Yakinda son sozumu soyleyecegim yeni avatar icin.
Offff ustumden yuk kalkti
Guzel allahim bizi bir daha ismail ve pettemet gibiler ile sinama

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Sarp

Talisca'da nasıl bir problem olmuş yine? :ebebe:

Çevrimdışı mrred

Bişey vermeden yine bizi zarara sokacak yani. Tam bir asalak kan emici herif ya.
Alıştıra alıştıra seneye tamamen atarız. Abdullah Avcı ile iyi anlaşırlar merak etme aynı "cemaatten" ikisi de
The great gig in the sky

Çevrimdışı abdusta

Transferler neden sonuçlanmıyor?

Sorun oyuncu ve klubunden kaynaklı degil,sorun Beşiktaşın maliyet ve şartları kendi istediği,kabul edilebilir maddeler
üzerinde uzlaşmaya zorlaması
 31 Agustosda satış/kira/devir sureleri durdurulacagından bir yandanda elden cıkartmak zorunda
 Bu nedenlede her mevki için 5er 6sar futbolcuyla temasa gecilerek kendi şartlarına uyan  oyuncularla anlaşmak
 satıcı baslangıcta yuksek fiyatla baslasada farklı klup rekabete girmezse tek alıcı Beşiktaş olursa
 ya satacak yada kadro dısı bıraktıgı oyuncuya para odeyecek,
 Satışın diğer sartlarını olusturup işi para kısmına kilitleyerek kalan son gunlerde satıcının direncini kırmak.
Fikret Baskan bugun/yarın basın toplantısı duzenlemezse,bilinki kaplar Carşambadan sonra

saygılar

Çevrimdışı AmaralGürses

31 Ağustos'a kadar KAP bekliyorum :evillol:

Ömer Üründül abi siz misiniz saygılar abi

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Savaş

Mustafa gitmis ya la allaaaahhh hava ne gadar guzel bugun yea!!! : D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Haydaaaaaaaaaa MP gitti  :ishock: :ishock: :ishock: Bir de bugün bir kaç tane atalım Alanya'ya bayram olsun İnönü!

Transferler neden sonuçlanmıyor?

Sorun oyuncu ve klubunden kaynaklı degil,sorun Beşiktaşın maliyet ve şartları kendi istediği,kabul edilebilir maddeler
üzerinde uzlaşmaya zorlaması
 31 Agustosda satış/kira/devir sureleri durdurulacagından bir yandanda elden cıkartmak zorunda
 Bu nedenlede her mevki için 5er 6sar futbolcuyla temasa gecilerek kendi şartlarına uyan  oyuncularla anlaşmak
 satıcı baslangıcta yuksek fiyatla baslasada farklı klup rekabete girmezse tek alıcı Beşiktaş olursa
 ya satacak yada kadro dısı bıraktıgı oyuncuya para odeyecek,
 Satışın diğer sartlarını olusturup işi para kısmına kilitleyerek kalan son gunlerde satıcının direncini kırmak.
Fikret Baskan bugun/yarın basın toplantısı duzenlemezse,bilinki kaplar Carşambadan sonra

saygılar
Kap map gelmez
Agustos 20 olmus hala transfer bekleyen var,mevcut kadro ile girilir sezona

Çevrimdışı AmaralGürses

Allahim sana geliyorum bu herif gitti artik olsem de gam yemem, allah gonlune gore, karakterine gore versin mustafa bey

Büyüksün abi ben de tam çayımı poğaçamı almıştım, artık öğleden sonra jagermeisterla katılacağım.

Çevrimdışı linux

Önemli olan mustafanin gitmesi değil .

Önemli olan , her mac oynayan ve inanılmaz hatalar yapan tolganın gitmesi.  Bu adam gitmeli

Çevrimdışı mrred

Büyüksün abi ben de tam çayımı poğaçamı almıştım, artık öğleden sonra jagermeisterla katılacağım.
Yanında dondurma ye çok keyifli oluyor :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Oha be anca mi uyandin, sen uyurken kahvalti oncesi mustafayi paketledik, maasi fifti fifti olmus diyorlar ama herifin tesislerde olmamasi bile iyi haber. Bu oyle bir karakterdir kimbu herifin sozlesmesine madde koyulsun biizm maclarda oynamasin bu gider oguzhani falan sakatlar bu adam, dengesiz dengezi topa girisleri vardir.

Çevrimdışı T.Yapici

Akşam tolga oynarsa maç 5-1, oynamaz ise 4-0 biter umarım  :tabe: :D
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Üzerimizdeki kamburdan kurtulmak için ilk adımı atmışız 

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Kutay

Sırada Tolga,Boyko ve Veli var inşallah  :pray:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı atalay

Tamamına erdirsin. Darısı diğerinin başına...

Çevrimdışı emrecakmak

Şenol Hoca gerçekten çok zeki adam, Olympiakos maçının 90. dakikasında Pektemek'i oyuna aldı ve bak istenmiyorsun artık git dedi, işe yaramış Pektemek anladı ve gitti inşallah 5 6 gol atarda seneye alırlar.

Çevrimdışı SEBA

Mustafa Pektemek Başakşehir'e değil Medipol'e kiralandı  :kop: :kop: :kop:

Etiketler: